Pysia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Vectra napisał(a):Pysiu jak ładnie odgarnełąś cały śnieg :evil_lol: To TZ :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bonita napisał(a):Mamciu, a mówiłaś że do Was śnieżek też zawitał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ( nie no wiem że 200 będzie bez:evil_lol:) Kłamałam :razz: Zakazane lizanie :mad: Coś Ci powiem ;) Ale potem :diabloti: Teraz gilgotki :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Cosik zobaczyły Zaczepki ;) Zmorka się przymierza :mad: Koniec przymiarki :angryy: Tego juz za wiele :mad: Dla odmiany Zmorka poniewiera Szelme ;) Dość brutalnie... Quote
Pysia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Moje dwie królewny:loveu: Jedna ma wszystko w d....:evil_lol: Tak smacznie śpi :p Zostałam wtrącona do kanału garażowego :crazyeye: Auto od spodu :) Jeszcze raz :) Pomagierka :evil_lol: Słucha opisu ;) Quote
Pysia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 No co mała Trochę to wszystko nudne Ale trzymam oko na pulsie ;) Quote
bonita Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Cześć Mamuś, ale zasypałaś galerię zdjęciami :) A ta minka:loveu: Quote
Pysia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 bonita napisał(a):Cześć Mamuś, ale zasypałaś galerię zdjęciami :) A ta minka:loveu: Cześć córuś :multi: Mam ich jeszcze ogromną ilość :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 :loveu::loveu::loveu:to chyba Cezarkowa miłość ;)/Szelma:razz:/ Ale JU ładnie wysprzątał podwórko .....ani płatka śniegu nie zostało ...... a u nas znowu sypie:placz::placz::placz: Quote
Pysia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Moje dwie baby :) Ze sznureczkiem Biegiem Szelmusia Obskakuje Zmoreczke :evil_lol: Ciut się zamazały...Za słabe światło Brykaczki Szelmusia kontra ja ;) I znowu Szelmusia :) Wariatki Totalne :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu::loveu::loveu:to chyba Cezarkowa miłość ;)/Szelma:razz:/ Ale JU ładnie wysprzątał podwórko .....ani płatka śniegu nie zostało ...... a u nas znowu sypie:placz::placz::placz: Zgadłaś Alu :evil_lol: To miłość Cezarego :diabloti: Quote
bonita Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Tak psypuscam że psegrałaś:cool3: . Chyba że Ci Zmorusia pomogła:evil_lol: Quote
Pysia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Przeciąganki Jak codzień ;) Chwila refleksji ;) Zmiana rzeczy przeciąganej Patyczkowo I dalej Nieustająco :) Aż je coś innego nie zainteresuje ;) Szelma niszczy krzaczek :mad: Wypatrują obie Quote
Pysia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Obrabianie Zmorki Z jednej strony ;) Z drugiej ;) Wstawaj Jak nie to ja też się położę ;) I na leżąco Wstała :multi: I dalej na Szelme :evil_lol: Na ziemie Szelma Teraz ja Cię poobrabiam :diabloti: Mniej delikatnie ;) Żebyś sobie nie myślała Za łapy Uduszę :evil_lol: Rusz się:mad: Taka jestem baletnica :evil_lol: Nie pytajcie o te pozy... Quote
clockwork Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 jaaaaccciiiieeee!!! Nowe Funlandy!!! Pysiu- wybacz- nie zamierzam przechodzić kolejnej katorgi przez 2000 stron!!! dlatego nadrobie wybiórczo ostatnie 10... + od czasu do czasu- coś ze środka!!! mój szef miał nowo... ale Ona mnie nie lubiła- pewnie czuła mojego Bandosia, albo ... podobno psy czują charakter człowieka- a ja taki wredziuch jestem:diabloti: Quote
Pysia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 clockwork napisał(a):jaaaaccciiiieeee!!! Nowe Funlandy!!! Pysiu- wybacz- nie zamierzam przechodzić kolejnej katorgi przez 2000 stron!!! dlatego nadrobie wybiórczo ostatnie 10... + od czasu do czasu- coś ze środka!!! mój szef miał nowo... ale Ona mnie nie lubiła- pewnie czuła mojego Bandosia, albo ... podobno psy czują charakter człowieka- a ja taki wredziuch jestem:diabloti: Witaj w galerii nowo-fundlandów ;) Twój szef miał chyba jakiegoś gamonia bo te paskudy moje lubią nawet wrednych listonoszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie potrafią nawet ściemniać że są złe dla ludzi :angryy: Już nie mówiąc o szczekaniu... :evil_lol: Sąsiedzi jak któraś zaszczeka to lecą do mnie pytać czy jakieś święto narodowe :diabloti: Quote
BeaC Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Witaj Pysiu........ a śnieg to gdzie ty masz???? Quote
Pysia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 BeaC napisał(a):Witaj Pysiu........ a śnieg to gdzie ty masz???? Witaj BeaC :multi: A na dworku :p Ale postanowiłam zastrajkować i nie robić czarno - białych fot :evil_lol: A wiesz że Zmoreczka miała super koleżanke bullterierke? Cudownie się razem bawiły :loveu: Lufa na nią wołali :) Kilka razy przez te dwie wariatki fruwałam w powietrzu..... Bullki mają cudowny nawek wpadania na człowieka :diabloti: Twoja też to ma? Quote
clockwork Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Pysia napisał(a):Witaj BeaC :multi: Bullki mają cudowny nawek wpadania na człowieka :diabloti: Twoja też to ma? i ten wiecznie rozmachany ogonek :loveu: Quote
Pysia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 clockwork napisał(a):i ten wiecznie rozmachany ogonek :loveu: Batog chciałaś powiedzieć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Po każdym uderzeniu tym ogonkiem miałam sine pręgi na nogach ;) Quote
BeaC Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 .moja??? nigdy nie patrzy gdzie stapa.......czy to twoj nos żebro zoładek nieważne byleby na Pańci.... mam ciagle pelno siniaków... no bo jak ja sie z nia bawie to na całego... nikt z domowników tak nie ryzykuje... wczoraj szczelila mnie w nos patykiem......to tak z miłości jakby ktoś nie wiedział .. moja corkę jak zaczyna lizać... to kladzie się jej na twarzy i liże.. aż ta biedna nie może zlapać tchu.... bo suka waży o 1 kg więcej niż corka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: .ale parę zdjęc czarnych na białym mogłabys wstawić..........:cool3::cool3::cool3: Quote
*Ania...Niuf* Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Dzien Dobry Pysiu:lol: i wszyscy tu obecni:p jakie piekne bez sniegowe zdjecia powstawialas;) ja mam tylko te ze sniegu, nie pomyslalam ze tak szybko zima zawita i sie nie przygotowalam:angryy: Quote
Alicja Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Pysia napisał(a):Zgadłaś Alu :evil_lol: To miłość Cezarego :diabloti::razz:a dlaczego taki diablik ......przecież to Szelmusia wiadała Cezaremu na siedzenie a jak ją wyciągał to oknem próbowała:poni się bardzo polubili... Pysiu :loveu:.....a u Ciebie też tak pada śnieżek jak u mnie:angryy: Quote
clockwork Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Pysia napisał(a):Batog chciałaś powiedzieć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Po każdym uderzeniu tym ogonkiem miałam sine pręgi na nogach ;) batog powiadasz :hmmmm: OGON I TYLE!!! :krach:... A SINIAKI??? mmmmm skąd ja to znam- mnie sie pytają czy mnie chłop maltretuje bo wiecznie posiniaczona, albo od ogona albo od łażenia po mnie (psa oczywiście:eviltong:) BeaC napisał(a):.moja??? nigdy nie patrzy gdzie stapa.......czy to twoj nos żebro zoładek nieważne byleby na Pańci.... mam ciagle pelno siniaków... no bo jak ja sie z nia bawie to na całego... nikt z domowników tak nie ryzykuje... wczoraj szczelila mnie w nos patykiem......to tak z miłości jakby ktoś nie wiedział .. moja corkę jak zaczyna lizać... to kladzie się jej na twarzy i liże.. aż ta biedna nie może zlapać tchu.... bo suka waży o 1 kg więcej niż corka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: .ale parę zdjęc czarnych na białym mogłabys wstawić..........:cool3::cool3::cool3: jak wyżej... jak mnie przydusi moje 60 kilo- to ledwo zipie- wrzeszcze po nim, a psiur zdziwiony- czego ona chce?? przecież ja sie tylko chciałem przywitać Quote
Pysia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 BeaC napisał(a):.moja??? nigdy nie patrzy gdzie stapa.......czy to twoj nos żebro zoładek nieważne byleby na Pańci.... mam ciagle pelno siniaków... no bo jak ja sie z nia bawie to na całego... nikt z domowników tak nie ryzykuje... wczoraj szczelila mnie w nos patykiem......to tak z miłości jakby ktoś nie wiedział .. moja corkę jak zaczyna lizać... to kladzie się jej na twarzy i liże.. aż ta biedna nie może zlapać tchu.... bo suka waży o 1 kg więcej niż corka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: .ale parę zdjęc czarnych na białym mogłabys wstawić..........:cool3::cool3::cool3: Tak myślałam:evil_lol: Wstawię jutro bo dzisiaj fotek nie robiłam... *Ania...Niuf* napisał(a):Dzien Dobry Pysiu:lol: i wszyscy tu obecni:p jakie piekne bez sniegowe zdjecia powstawialas;) ja mam tylko te ze sniegu, nie pomyslalam ze tak szybko zima zawita i sie nie przygotowalam:angryy: Ja się przygotowałam :diabloti: Fociłam ile wlezie bo wiesz jakie te niufowe- sniegowe fotki są ;) Alicjarydzewska napisał(a)::razz:a dlaczego taki diablik ......przecież to Szelmusia wiadała Cezaremu na siedzenie a jak ją wyciągał to oknem próbowała:poni się bardzo polubili... Pysiu :loveu:.....a u Ciebie też tak pada śnieżek jak u mnie:angryy: Szelmusia pokochała Cezarego od razu :loveu: U nas śnieżek nie pada ale mróz ... Brrrrrrrrrrrrrr clockwork napisał(a):batog powiadasz :hmmmm: OGON I TYLE!!! :krach:... A SINIAKI??? mmmmm skąd ja to znam- mnie sie pytają czy mnie chłop maltretuje bo wiecznie posiniaczona, albo od ogona albo od łażenia po mnie (psa oczywiście:eviltong:) jak wyżej... jak mnie przydusi moje 60 kilo- to ledwo zipie- wrzeszcze po nim, a psiur zdziwiony- czego ona chce?? przecież ja sie tylko chciałem przywitać Matko bowska to super że moje mnie nie duszą :crazyeye: Jakby tak we dwie to byłoby po mnie :evil_lol: Quote
Recommended Posts