Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
Pysiu jak ładnie odgarnełąś cały śnieg :evil_lol:

To TZ :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

bonita napisał(a):
Mamciu, a mówiłaś że do Was śnieżek też zawitał :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
( nie no wiem że 200 będzie bez:evil_lol:)

Kłamałam :razz:
Zakazane lizanie :mad:

Coś Ci powiem ;)

Ale potem :diabloti:

Teraz gilgotki :evil_lol:

Posted

Cosik zobaczyły

Zaczepki ;)

Zmorka się przymierza :mad:

Koniec przymiarki :angryy:

Tego juz za wiele :mad:

Dla odmiany Zmorka poniewiera Szelme ;)

Dość brutalnie...

Posted

Moje dwie królewny:loveu:

Jedna ma wszystko w d....:evil_lol:

Tak smacznie śpi :p

Zostałam wtrącona do kanału garażowego :crazyeye:

Auto od spodu :)

Jeszcze raz :)

Pomagierka :evil_lol:

Słucha opisu ;)

Posted

bonita napisał(a):
Cześć Mamuś, ale zasypałaś galerię zdjęciami :)

A ta minka:loveu:

Cześć córuś :multi:
Mam ich jeszcze ogromną ilość :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:loveu::loveu::loveu:to chyba Cezarkowa miłość ;)/Szelma:razz:/

Ale JU ładnie wysprzątał podwórko .....ani płatka śniegu nie zostało ......
a u nas znowu sypie:placz::placz::placz:

Posted

Moje dwie baby :)

Ze sznureczkiem

Biegiem

Szelmusia

Obskakuje Zmoreczke :evil_lol:

Ciut się zamazały...Za słabe światło

Brykaczki

Szelmusia kontra ja ;)

I znowu Szelmusia :)

Wariatki

Totalne :evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:loveu::loveu::loveu:to chyba Cezarkowa miłość ;)/Szelma:razz:/

Ale JU ładnie wysprzątał podwórko .....ani płatka śniegu nie zostało ......
a u nas znowu sypie:placz::placz::placz:

Zgadłaś Alu :evil_lol: To miłość Cezarego :diabloti:

Posted

Przeciąganki

Jak codzień ;)

Chwila refleksji ;)

Zmiana rzeczy przeciąganej

Patyczkowo

I dalej

Nieustająco :)

Aż je coś innego nie zainteresuje ;)

Szelma niszczy krzaczek :mad:

Wypatrują obie

Posted

Obrabianie Zmorki

Z jednej strony ;)

Z drugiej ;)

Wstawaj

Jak nie to ja też się położę ;)

I na leżąco

Wstała :multi:

I dalej na Szelme :evil_lol:

Na ziemie Szelma

Teraz ja Cię poobrabiam :diabloti:

Mniej delikatnie ;)

Żebyś sobie nie myślała

Za łapy

Uduszę :evil_lol:

Rusz się:mad:

Taka jestem baletnica :evil_lol:

Nie pytajcie o te pozy...

Posted

jaaaaccciiiieeee!!!
Nowe Funlandy!!!

Pysiu- wybacz- nie zamierzam przechodzić kolejnej katorgi przez 2000 stron!!! dlatego nadrobie wybiórczo ostatnie 10... + od czasu do czasu- coś ze środka!!!

mój szef miał nowo... ale Ona mnie nie lubiła- pewnie czuła mojego Bandosia, albo ... podobno psy czują charakter człowieka- a ja taki wredziuch jestem:diabloti:

Posted

clockwork napisał(a):
jaaaaccciiiieeee!!!
Nowe Funlandy!!!

Pysiu- wybacz- nie zamierzam przechodzić kolejnej katorgi przez 2000 stron!!! dlatego nadrobie wybiórczo ostatnie 10... + od czasu do czasu- coś ze środka!!!

mój szef miał nowo... ale Ona mnie nie lubiła- pewnie czuła mojego Bandosia, albo ... podobno psy czują charakter człowieka- a ja taki wredziuch jestem:diabloti:

Witaj w galerii nowo-fundlandów ;)
Twój szef miał chyba jakiegoś gamonia bo te paskudy moje lubią nawet wrednych listonoszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie potrafią nawet ściemniać że są złe dla ludzi :angryy: Już nie mówiąc o szczekaniu... :evil_lol: Sąsiedzi jak któraś zaszczeka to lecą do mnie pytać czy jakieś święto narodowe :diabloti:

Posted

BeaC napisał(a):
Witaj Pysiu........
a śnieg to gdzie ty masz????

Witaj BeaC :multi:
A na dworku :p Ale postanowiłam zastrajkować i nie robić czarno - białych fot :evil_lol:
A wiesz że Zmoreczka miała super koleżanke bullterierke? Cudownie się razem bawiły :loveu: Lufa na nią wołali :) Kilka razy przez te dwie wariatki fruwałam w powietrzu..... Bullki mają cudowny nawek wpadania na człowieka :diabloti: Twoja też to ma?

Posted

clockwork napisał(a):
i ten wiecznie rozmachany ogonek :loveu:

Batog chciałaś powiedzieć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Po każdym uderzeniu tym ogonkiem miałam sine pręgi na nogach ;)

Posted

.moja??? nigdy nie patrzy gdzie stapa.......czy to twoj nos żebro zoładek nieważne byleby na Pańci....
mam ciagle pelno siniaków... no bo jak ja sie z nia bawie to na całego... nikt z domowników tak nie ryzykuje... wczoraj szczelila mnie w nos patykiem......to tak z miłości jakby ktoś nie wiedział
.. moja corkę jak zaczyna lizać... to kladzie się jej na twarzy i liże.. aż ta biedna nie może zlapać tchu.... bo suka waży o 1 kg więcej niż corka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
.ale parę zdjęc czarnych na białym mogłabys wstawić..........:cool3::cool3::cool3:

Posted

Pysia napisał(a):
Zgadłaś Alu :evil_lol: To miłość Cezarego :diabloti:
:razz:a dlaczego taki diablik ......przecież to Szelmusia wiadała Cezaremu na siedzenie a jak ją wyciągał to oknem próbowała:poni się bardzo polubili...

Pysiu :loveu:.....a u Ciebie też tak pada śnieżek jak u mnie:angryy:

Posted

Pysia napisał(a):
Batog chciałaś powiedzieć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Po każdym uderzeniu tym ogonkiem miałam sine pręgi na nogach ;)

batog powiadasz :hmmmm: OGON I TYLE!!! :krach:... A SINIAKI??? mmmmm skąd ja to znam- mnie sie pytają czy mnie chłop maltretuje bo wiecznie posiniaczona, albo od ogona albo od łażenia po mnie (psa oczywiście:eviltong:)

BeaC napisał(a):
.moja??? nigdy nie patrzy gdzie stapa.......czy to twoj nos żebro zoładek nieważne byleby na Pańci....
mam ciagle pelno siniaków... no bo jak ja sie z nia bawie to na całego... nikt z domowników tak nie ryzykuje... wczoraj szczelila mnie w nos patykiem......to tak z miłości jakby ktoś nie wiedział
.. moja corkę jak zaczyna lizać... to kladzie się jej na twarzy i liże.. aż ta biedna nie może zlapać tchu.... bo suka waży o 1 kg więcej niż corka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
.ale parę zdjęc czarnych na białym mogłabys wstawić..........:cool3::cool3::cool3:

jak wyżej... jak mnie przydusi moje 60 kilo- to ledwo zipie- wrzeszcze po nim, a psiur zdziwiony- czego ona chce?? przecież ja sie tylko chciałem przywitać

Posted

BeaC napisał(a):

Tak myślałam:evil_lol:
Wstawię jutro bo dzisiaj fotek nie robiłam...

*Ania...Niuf* napisał(a):
Dzien Dobry Pysiu:lol: i wszyscy tu obecni:p jakie piekne bez sniegowe zdjecia powstawialas;) ja mam tylko te ze sniegu, nie pomyslalam ze tak szybko zima zawita i sie nie przygotowalam:angryy:

Ja się przygotowałam :diabloti: Fociłam ile wlezie bo wiesz jakie te niufowe- sniegowe fotki są ;)

Alicjarydzewska napisał(a):
:razz:a dlaczego taki diablik ......przecież to Szelmusia wiadała Cezaremu na siedzenie a jak ją wyciągał to oknem próbowała:poni się bardzo polubili...

Pysiu :loveu:.....a u Ciebie też tak pada śnieżek jak u mnie:angryy:

Szelmusia pokochała Cezarego od razu :loveu:
U nas śnieżek nie pada ale mróz ... Brrrrrrrrrrrrrr

clockwork napisał(a):
batog powiadasz :hmmmm: OGON I TYLE!!! :krach:... A SINIAKI??? mmmmm skąd ja to znam- mnie sie pytają czy mnie chłop maltretuje bo wiecznie posiniaczona, albo od ogona albo od łażenia po mnie (psa oczywiście:eviltong:)

jak wyżej... jak mnie przydusi moje 60 kilo- to ledwo zipie- wrzeszcze po nim, a psiur zdziwiony- czego ona chce?? przecież ja sie tylko chciałem przywitać

Matko bowska to super że moje mnie nie duszą :crazyeye: Jakby tak we dwie to byłoby po mnie :evil_lol: