dbsst Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Pysia napisał(a):Karol twierdzi że nie mozesz być jego żoną bo jesteś siostrą :diabloti: I kazał Ci się starać o zachówek :evil_lol: ale jestem jego ADOPTOWANĄ siostrą :cool3: czyli taka siostra ale strasznie obcą więzy krwi nie istniją jedyne co nas łaczy to WSPANIAŁY CHARAKTER poczucie humoru wspólne marzenia.......................wiesz jak w harlekinie :eviltong: Quote
dbsst Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 tak to jest prawdziwa historia z harlekinu Ty wredna moja MACOCHA On rycerz na białym koniu (czarnych nufkach :roll: ) ja koniecznie jestem cytcata blondi naturalna jak Pamela :cool3: Quote
Pysia Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:matka zombi.......tego sie nie spodziewałam:shake: dbsst napisał(a):wpadłysmy w niezłą historie sis :shake: Jak zaraz nie pójdę spać to rano rzeczywiście będę Zombi :evil_lol: A umówiłam się z sąsiadaką na klachanie ;) A co do rodzinki to zastanawiałyście się już nad prezentem dla nas ( czyli mnie i tatuńcia Juliuszka) na 20-tą rocznice slubu? :mad: Quote
Alicja Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 dbsst napisał(a):wpadłysmy w niezłą historie sis :shake: :razz:popadlim w kabałe dbsst napisał(a):tak to jest prawdziwa historia z harlekinu Ty wredna moja MACOCHA On rycerz na białym konu (czarnych nufkach :roll: ) ja koniecznie jestem cytcata blondi naturalna jak Pamela :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....... Quote
dbsst Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Pysia napisał(a):A co do rodzinki to zastanawiałyście się już nad prezentem dla nas ( czyli mnie i tatuńcia Juliuszka) na 20-tą rocznice slubu? :mad: eeeeeeeeeeeeeeeee ale Ciebie juz nie ma jest Twój Anioł padłaś pod biurko przed chwila ejjj to sie robi serial wysokich lotów brazylijski :cool1: Quote
Pysia Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Vectra napisał(a):hahahahahaha , znowu się zaczeło :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: buahahahahahahahahahaha dbsst napisał(a):ale jestem jego ADOPTOWANĄ siostrą :cool3: czyli taka siostra ale strasznie obcą więzy krwi nie istniją jedyne co nas łaczy to WSPANIAŁY CHARAKTER poczucie humoru wspólne marzenia.......................wiesz jak w harlekinie :eviltong: Karol mówi że najpierw fotka :evil_lol: A nad tym harlekinem to myślałam dłuższy czas co to :evil_lol: Ale mnie olśniło :p dbsst napisał(a):tak to jest prawdziwa historia z harlekinu Ty wredna moja MACOCHA On rycerz na białym koniu (czarnych nufkach :roll: ) ja koniecznie jestem cytcata blondi naturalna jak Pamela :cool3: Jadąca naprzeciw niego na Szpili...... A czy o tej blondynie cycatej to nie o Magdzie ? :hmmmm: Quote
Pysia Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 dbsst napisał(a):eeeeeeeeeeeeeeeee ale Ciebie juz nie ma jest Twój Anioł padłaś pod biurko przed chwila ejjj to sie robi serial wysokich lotów brazylijski :cool1: Okazało się że była to tylko chwilowa utrata przytomności :eviltong: Testament odwołany :diabloti: Karol znowu goły i wesoły :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Pysia napisał(a):Karol mówi że najpierw fotka :evil_lol: A nad tym harlekinem to myślałam dłuższy czas co to :evil_lol: Ale mnie olśniło :p Jadąca naprzeciw niego na Szpili...... A czy o tej blondynie cycatej to nie o Magdzie ? :hmmmm: fotka fotka to takie przyziemne :cool1: hahaha dobrze ze Cie olśniło odrazu w pokoju ni esie jasniej zrobiło :evil_lol: hahhaha ee ni ewiem ja Magdzie patrze TYLKO w oczy :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
dbsst Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Pysia napisał(a):Okazało się że była to tylko chwilowa utrata przytomności :eviltong: Testament odwołany :diabloti: Karol znowu goły i wesoły :evil_lol: bardzo goły :cool3: :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 dbsst napisał(a):fotka fotka to takie przyziemne :cool1: hahaha dobrze ze Cie olśniło odrazu w pokoju ni esie jasniej zrobiło :evil_lol: hahhaha ee ni ewiem ja Magdzie patrze TYLKO w oczy :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Właśnie mój jedyny syn ;) stwierdził że nareszcie wie po kim jest taki....no inny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ponoc zawdzięcza to moim genem :crazyeye: Zupełnie nie wiem o co mu chodzi :niewiem::niewiem::niewiem: Quote
dbsst Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Pysia napisał(a):Właśnie mój jedyny syn ;) stwierdził że nareszcie wie po kim jest taki....no inny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ponoc zawdzięcza to moim genem :crazyeye: Zupełnie nie wiem o co mu chodzi :niewiem::niewiem::niewiem: podlizuje sie ma jednak nadzieje ze padniesz znowu pod krzesło i jednak bedzie bardzo majętnym kawalerem przed komputerem :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Pysia napisał(a): I po raz pierwszy muszę się z Tobą zgodzić :p;) nie po raz pierwszy. Po raz pierwszy było zaraz po tym, jak zaadoptowałaś Dominikę :cool1: Pysia napisał(a):zastanawiałyście się już nad prezentem dla nas ( czyli mnie i tatuńcia Juliuszka) na 20-tą rocznice slubu? :mad: jezyki!!!!! :grins: Pysia napisał(a):A czy o tej blondynie cycatej to nie o Magdzie ? :hmmmm: tak, tak. Mam też błękitne oczy i 178cm wzrostu :diabloti: Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 tak szczególnie ten metrarz sie zgadza u Magii jest tak wysoka ze musze stac na krzesle zeby patrzec jej w oczy a nie no w ten takie kulki co na ich punkcie faceci i niemowlaki szaleja:evil_lol: Quote
Pysia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dbsst napisał(a):bardzo goły :cool3: :evil_lol: No moze nie tak bardzo ;) Quote
Vectra Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Pysia napisał(a):No moze nie tak bardzo ;) ma skarpetki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 :lol: Pysia napisał(a):No moze nie tak bardzo ;) aaaaaaaaaaaaaaaa no to musze go ubrać w wyobraźni trochę :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bardziej :lol: :lol: :lol: Quote
Pysia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dbsst napisał(a):podlizuje sie ma jednak nadzieje ze padniesz znowu pod krzesło i jednak bedzie bardzo majętnym kawalerem przed komputerem :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Też mi to przyszło do głowy :evil_lol: A jakby był do mnie podobny to by na 100% wymyslił coś żebym już spała :diabloti: Maga100 napisał(a):nie po raz pierwszy. Po raz pierwszy było zaraz po tym, jak zaadoptowałaś Dominikę :cool1: jezyki!!!!! :grins: tak, tak. Mam też błękitne oczy i 178cm wzrostu :diabloti: Wybacz ale kobiety w moim wieku miewają pamięć wybiórczą :p Na bramie pisze: " JEżOM WSTęP SUROWO WZBRONIONY!" :cool1: Cholera ja MAM błękitne oczy ale tylko 170 cm. - to znaczy ze mam płakać ? :diabloti: dbsst napisał(a):tak szczególnie ten metrarz sie zgadza u Magii jest tak wysoka ze musze stac na krzesle zeby patrzec jej w oczy a nie no w ten takie kulki co na ich punkcie faceci i niemowlaki szaleja:evil_lol: No wiem że nie zdąrzyła dostać się do kolejki ani po wzrost ani po rozum :diabloti: Ale zrozum Dominika :) Ona poprostu nie mogła się zdecydować co lepsze ;) Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Pysia napisał(a):Też mi to przyszło do głowy :evil_lol: A jakby był do mnie podobny to by na 100% wymyslił coś żebym już spała :diabloti: Wybacz ale kobiety w moim wieku miewają pamięć wybiórczą :p Na bramie pisze: " JEżOM WSTęP SUROWO WZBRONIONY!" :cool1: Cholera ja MAM błękitne oczy ale tylko 170 cm. - to znaczy ze mam płakać ? :diabloti: No wiem że nie zdąrzyła dostać się do kolejki ani po wzrost ani po rozum :diabloti: Ale zrozum Dominika :) Ona poprostu nie mogła się zdecydować co lepsze ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I lovjiuje cie Quote
Pysia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Vectra napisał(a):ma skarpetki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i slipy :evil_lol: dbsst napisał(a)::lol: aaaaaaaaaaaaaaaa no to musze go ubrać w wyobraźni trochę :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bardziej :lol: :lol: :lol: Możesz dodac co tylko dusza zapragnie byle nie za wiele bo czasami nie warto ;) :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Pysia napisał(a):i slipy :evil_lol: Możesz dodac co tylko dusza zapragnie byle nie za wiele bo czasami nie warto ;) :evil_lol: oki to ma skarpety slipy i kapelusz kowbojski :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dbsst napisał(a):oki to ma skarpety slipy i kapelusz kowbojski :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ide stąd :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dbsst napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I lovjiuje cie Wzawzajem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zaczynam się wczuwać a muszę iść spać w końcu bo tam w sypialni czeka na mnie gorące męskie ciało :loveu::loveu::loveu: Szkoda aby się zmarnowało ;) Dogobranoc dogowariatki :loveu: Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Pysia napisał(a):Wzawzajem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zaczynam się wczuwać a muszę iść spać w końcu bo tam w sypialni czeka na mnie gorące męskie ciało :loveu::loveu::loveu: Szkoda aby się zmarnowało ;) Dogobranoc dogowariatki :loveu: oj meskie ciało meskie ciało rób mi na złośc moje meskie ciało jest teraz daleko pewnie z jakąs pokojówka albo dwiema :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Vectra napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ide stąd :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a cóz Ty taka wstydliwa :cool1: Quote
Vectra Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dbsst napisał(a):a cóz Ty taka wstydliwa :cool1: bo moje męskie ciało śpi kurczowo trzymając pilota :cool1: dwa czarne psy zajeły mi moje miejsce do spania :cool1: i co ja mam teraz sama, biedna zrobić :placz: :placz: :placz: Quote
Recommended Posts