Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
bo moje męskie ciało śpi kurczowo trzymając pilota :cool1:
dwa czarne psy zajeły mi moje miejsce do spania :cool1:
i co ja mam teraz sama, biedna zrobić :placz: :placz: :placz:

marzyć o kowboju bardzo sexy zresztą :cool1:

Posted

dbsst napisał(a):
oj meskie ciało meskie ciało rób mi na złośc moje meskie ciało jest teraz daleko pewnie z jakąs pokojówka albo dwiema :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Pokojówki w hotelach za granicą są stare i brzydkie ;) Wierz mi na słowo :p Za to goście hotelowi...malina ;) Tylko że przeważnie są to sami faceci :evil_lol:
Kurna idę do tego ciała bo w końcu usnę zanim się akcja zacznie

Posted

dbsst napisał(a):
:lol:
aaaaaaaaaaaaaaaa no to musze go ubrać w wyobraźni trochę :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bardziej :lol: :lol: :lol:

buhahhahahaha, Dominiko, wiem, ze masz bujną wyobraźnię, więc Karol jest już w futrze :lol: :lol:

Posted

dbsst napisał(a):
marzyć o kowboju bardzo sexy zresztą :cool1:

najgorzej jak się człowiek ocknie z takich marzeń i rozejrzy dookoła :shake:
ehhh ta rzeczywisttość :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Pokojówki w hotelach za granicą są stare i brzydkie ;) Wierz mi na słowo :p Za to goście hotelowi...malina ;) Tylko że przeważnie są to sami faceci :evil_lol:
Kurna idę do tego ciała bo w końcu usnę zanim się akcja zacznie

tak drażnij biedna samotna pozostawiona

a tak na marginesie to ja nie wiem co on tam na wyjeździe robi może :cool1:
może szuka dl amnie jakiegoś gościa przystojnego do trójkata :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
buhahhahahaha, Dominiko, wiem, ze masz bujną wyobraźnię, więc Karol jest już w futrze :lol: :lol:

no cos TY bardziej go nie ubiore dziś :evil_lol: :evil_lol: niech marźnie za mamcie co ja przeędzał :evil_lol: :evil_lol:

Vectra napisał(a):
najgorzej jak się człowiek ocknie z takich marzeń i rozejrzy dookoła :shake:
ehhh ta rzeczywisttość :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

to się nie ocykaj hahahahha tylko chodź z zamkniętymi oczami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
I lovjiuje cie

I lovjucie głupi ..... :evil_lol: :evil_lol:

dbsst napisał(a):
oki to ma skarpety slipy i kapelusz kowbojski :evil_lol: :evil_lol:

przypomniało mi się, jak moja koleżanka była w sklepie z butami i natkneła się na faceta w kowbojskim kapeluszu. facet ów przymierzał właśnie kowbojki i patrzył zachęcająco na kolezankę. I gdy wdział już kowbojki, koleżanka moja, zanim się zastanowiła, palnęła: teraz to tylko brakuje panu konia między nogami! :evil_lol:

Posted

paula_z napisał(a):
:mdleje: wariatki, brak mi slow, brzuch mnie boli ze smiechu :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

bidulo wystaw brzuchol to moze przyjdzie jakis sexy kowboj i ci wymasuje :lol: :lol: :lol: :lol:

a PtYSIA mamisia sobie poszła do ciałka :shake:

Posted

chorera troche mnie nie było i nie nadążam to tylko troszke sie przyczepie do tematu i zagaje...

Pysia napisał(a):
Cholera ja MAM błękitne oczy ale tylko 170 cm. - to znaczy ze mam płakać ? :diabloti:

to Ty jesteśwyższa ode mnie???!!! :crazyeye: szit! nie zauważyłam :oops:

bhahah ale jeszcze tylko to:

Maga100 napisał(a):

buuuahahaha :roflt:

hahah i jeszcze tylko to:

Maga100 napisał(a):
I lovjucie głupi F.i.u.c.i.e :evil_lol: :evil_lol:

przypomniało mi się, jak moja koleżanka była w sklepie z butami i natkneła się na faceta w kowbojskim kapeluszu. facet ów przymierzał właśnie kowbojki i patrzył zachęcająco na kolezankę. I gdy wdział już kowbojki, koleżanka moja, zanim się zastanowiła, palnęła: teraz to tylko brakuje panu konia między nogami! :evil_lol:

bhahahahahhaa MAGDA!!!!! umarłam przez ciebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
dużo dzisiaj trupów na dogo.... :evil_lol:

hahah ale wszystkie to tak długoście tu umierały a ja weszła i umarłam - to był moment!!!!

podpisano
Weszka I zzaświatów :evil_lol:

Posted

Hej Bromby :p Te życzliwe i te mniej :eviltong: Te z zaświatów zyjące w dziczy tez :evil_lol:
stara-nowa-stara Weszko jestem wyższa od Ciebie :p Mam tylko masy ...hmmmmmmm..mniej :diabloti:

Posted

Maga100 napisał(a):
dużo dzisiaj trupów na dogo.... :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dołaczam do Was koffane Denatki:loveu::loveu::loveu:
poczytałam i mnię rozpekło ....Ozzy chciał reanimować ale bezskutecznie .......

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dołaczam do Was koffane Denatki:loveu::loveu::loveu:
poczytałam i mnię rozpekło ....Ozzy chciał reanimować ale bezskutecznie .......

Jeżeli umieranie się dziedziczy to masz je po mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dzieńdoberkek dogowariatki :evil_lol::evil_lol:
ja będe żyć wiecznie , zdrowia mi nie zabraknie ,a wszystko dzięki dogo :evil_lol::evil_lol:
ŚMIECH = ZDROWIE
no chyba że się wkońcu czym zadławie :evil_lol::evil_lol:

Posted

Idę posprzątać bo przecież będę przyjmować moje dwie córki i wnuczkę :evil_lol:
Karol śpi ;) Napisał mi kartke ze jestem bardziej świrnięta niz myślał i że jestem sprawcą jego bólu brzucha :crazyeye: Chyba był na dogo jak ja poszłam ....no :oops: spać :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Chyba był na dogo jak ja poszłam ....no :oops: spać :diabloti:

UUUUUPPPPPPPPPPPPPSSSSSSSSS :roll:

eeeeeeeeeeeee to mamy PRZEKICHANE teraz to mnie tajemniczy zgon zawstydznia otoczył.
umarłam i stoczyłam się pod szafe :shake:
teraz nikt mnie nie znajdzie i bede sobie tam pyszna pożyweczką dla roczaczów padlinożernych :shake: :diabloti:

Posted

Czy ktoś wie na której stronie są ostatnie fotki? :roll: Bo nie wiem co wstawiłam a co nie :evil_lol:
Wariacje ze sznurkiem :)

Futra durnieją

Trzymaj Zmoro mocno

Dlaczego puściłaś?

No bierz

O to mi chodzi :)

Ciapo jedna

Posted

dbsst napisał(a):
UUUUUPPPPPPPPPPPPPSSSSSSSSS :roll:

eeeeeeeeeeeee to mamy PRZEKICHANE teraz to mnie tajemniczy zgon zawstydznia otoczył.
umarłam i stoczyłam się pod szafe :shake:
teraz nikt mnie nie znajdzie i bede sobie tam pyszna pożyweczką dla roczaczów padlinożernych :shake: :diabloti:

I obudziłaś się mokra i spocona ze smakiem niespełnionej miłości w ustach ( patrz pas cnoty) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
ooo :-o to tu są jakieś czworołapy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Tak :diabloti: Rumaki dla rycerze :diabloti: Do wyboru :evil_lol:
Jest jeszcze taki: