dbsst Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Vectra napisał(a):bo moje męskie ciało śpi kurczowo trzymając pilota :cool1: dwa czarne psy zajeły mi moje miejsce do spania :cool1: i co ja mam teraz sama, biedna zrobić :placz: :placz: :placz: marzyć o kowboju bardzo sexy zresztą :cool1: Quote
Pysia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dbsst napisał(a):oj meskie ciało meskie ciało rób mi na złośc moje meskie ciało jest teraz daleko pewnie z jakąs pokojówka albo dwiema :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pokojówki w hotelach za granicą są stare i brzydkie ;) Wierz mi na słowo :p Za to goście hotelowi...malina ;) Tylko że przeważnie są to sami faceci :evil_lol: Kurna idę do tego ciała bo w końcu usnę zanim się akcja zacznie Quote
Maga100 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dbsst napisał(a)::lol: aaaaaaaaaaaaaaaa no to musze go ubrać w wyobraźni trochę :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bardziej :lol: :lol: :lol: buhahhahahaha, Dominiko, wiem, ze masz bujną wyobraźnię, więc Karol jest już w futrze :lol: :lol: Quote
Vectra Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dbsst napisał(a):marzyć o kowboju bardzo sexy zresztą :cool1: najgorzej jak się człowiek ocknie z takich marzeń i rozejrzy dookoła :shake: ehhh ta rzeczywisttość :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Pysia napisał(a):Pokojówki w hotelach za granicą są stare i brzydkie ;) Wierz mi na słowo :p Za to goście hotelowi...malina ;) Tylko że przeważnie są to sami faceci :evil_lol: Kurna idę do tego ciała bo w końcu usnę zanim się akcja zacznie tak drażnij biedna samotna pozostawiona a tak na marginesie to ja nie wiem co on tam na wyjeździe robi może :cool1: może szuka dl amnie jakiegoś gościa przystojnego do trójkata :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Maga100 napisał(a):buhahhahahaha, Dominiko, wiem, ze masz bujną wyobraźnię, więc Karol jest już w futrze :lol: :lol: no cos TY bardziej go nie ubiore dziś :evil_lol: :evil_lol: niech marźnie za mamcie co ja przeędzał :evil_lol: :evil_lol: Vectra napisał(a):najgorzej jak się człowiek ocknie z takich marzeń i rozejrzy dookoła :shake: ehhh ta rzeczywisttość :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to się nie ocykaj hahahahha tylko chodź z zamkniętymi oczami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dbsst napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I lovjiuje cie I lovjucie głupi ..... :evil_lol: :evil_lol: dbsst napisał(a):oki to ma skarpety slipy i kapelusz kowbojski :evil_lol: :evil_lol: przypomniało mi się, jak moja koleżanka była w sklepie z butami i natkneła się na faceta w kowbojskim kapeluszu. facet ów przymierzał właśnie kowbojki i patrzył zachęcająco na kolezankę. I gdy wdział już kowbojki, koleżanka moja, zanim się zastanowiła, palnęła: teraz to tylko brakuje panu konia między nogami! :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 :mdleje: wariatki, brak mi slow, brzuch mnie boli ze smiechu :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 paula_z napisał(a)::mdleje: wariatki, brak mi slow, brzuch mnie boli ze smiechu :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: bidulo wystaw brzuchol to moze przyjdzie jakis sexy kowboj i ci wymasuje :lol: :lol: :lol: :lol: a PtYSIA mamisia sobie poszła do ciałka :shake: Quote
malawaszka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 chorera troche mnie nie było i nie nadążam to tylko troszke sie przyczepie do tematu i zagaje... Pysia napisał(a):Cholera ja MAM błękitne oczy ale tylko 170 cm. - to znaczy ze mam płakać ? :diabloti: to Ty jesteśwyższa ode mnie???!!! :crazyeye: szit! nie zauważyłam :oops: bhahah ale jeszcze tylko to: Maga100 napisał(a):buhahhahahaha, Dominiko, wiem, ze masz bujną wyobraźnię, więc Karol jest już w futrze :lol: :lol: buuuahahaha :roflt: hahah i jeszcze tylko to: Maga100 napisał(a):I lovjucie głupi F.i.u.c.i.e :evil_lol: :evil_lol: przypomniało mi się, jak moja koleżanka była w sklepie z butami i natkneła się na faceta w kowbojskim kapeluszu. facet ów przymierzał właśnie kowbojki i patrzył zachęcająco na kolezankę. I gdy wdział już kowbojki, koleżanka moja, zanim się zastanowiła, palnęła: teraz to tylko brakuje panu konia między nogami! :evil_lol: bhahahahahhaa MAGDA!!!!! umarłam przez ciebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 malawaszka napisał(a): bhahahahahhaa MAGDA!!!!! umarłam przez ciebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dużo dzisiaj trupów na dogo.... :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Maga100 napisał(a):dużo dzisiaj trupów na dogo.... :evil_lol: hahah ale wszystkie to tak długoście tu umierały a ja weszła i umarłam - to był moment!!!! podpisano Weszka I zzaświatów :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Hej Bromby :p Te życzliwe i te mniej :eviltong: Te z zaświatów zyjące w dziczy tez :evil_lol: stara-nowa-stara Weszko jestem wyższa od Ciebie :p Mam tylko masy ...hmmmmmmm..mniej :diabloti: Quote
Alicja Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Maga100 napisał(a):dużo dzisiaj trupów na dogo.... :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dołaczam do Was koffane Denatki:loveu::loveu::loveu: poczytałam i mnię rozpekło ....Ozzy chciał reanimować ale bezskutecznie ....... Quote
Pysia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dołaczam do Was koffane Denatki:loveu::loveu::loveu: poczytałam i mnię rozpekło ....Ozzy chciał reanimować ale bezskutecznie ....... Jeżeli umieranie się dziedziczy to masz je po mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dzieńdoberkek dogowariatki :evil_lol::evil_lol: ja będe żyć wiecznie , zdrowia mi nie zabraknie ,a wszystko dzięki dogo :evil_lol::evil_lol: ŚMIECH = ZDROWIE no chyba że się wkońcu czym zadławie :evil_lol::evil_lol: Quote
LAZY Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Miałam obawy czy tu wchodzic, bom młoda i umierać mi sie nie chce, ale zaryzykowałam...narazie zyję:diabloti: Quote
Pysia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Idę posprzątać bo przecież będę przyjmować moje dwie córki i wnuczkę :evil_lol: Karol śpi ;) Napisał mi kartke ze jestem bardziej świrnięta niz myślał i że jestem sprawcą jego bólu brzucha :crazyeye: Chyba był na dogo jak ja poszłam ....no :oops: spać :diabloti: Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Pysia napisał(a): Chyba był na dogo jak ja poszłam ....no :oops: spać :diabloti: UUUUUPPPPPPPPPPPPPSSSSSSSSS :roll: eeeeeeeeeeeee to mamy PRZEKICHANE teraz to mnie tajemniczy zgon zawstydznia otoczył. umarłam i stoczyłam się pod szafe :shake: teraz nikt mnie nie znajdzie i bede sobie tam pyszna pożyweczką dla roczaczów padlinożernych :shake: :diabloti: Quote
Pysia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Czy ktoś wie na której stronie są ostatnie fotki? :roll: Bo nie wiem co wstawiłam a co nie :evil_lol: Wariacje ze sznurkiem :) Futra durnieją Trzymaj Zmoro mocno Dlaczego puściłaś? No bierz O to mi chodzi :) Ciapo jedna Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 ooo :-o to tu są jakieś czworołapy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dbsst napisał(a):UUUUUPPPPPPPPPPPPPSSSSSSSSS :roll: eeeeeeeeeeeee to mamy PRZEKICHANE teraz to mnie tajemniczy zgon zawstydznia otoczył. umarłam i stoczyłam się pod szafe :shake: teraz nikt mnie nie znajdzie i bede sobie tam pyszna pożyweczką dla roczaczów padlinożernych :shake: :diabloti: I obudziłaś się mokra i spocona ze smakiem niespełnionej miłości w ustach ( patrz pas cnoty) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dbsst napisał(a):ooo :-o to tu są jakieś czworołapy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tak :diabloti: Rumaki dla rycerze :diabloti: Do wyboru :evil_lol: Jest jeszcze taki: Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 hahahahahha czy nie mozesz założyc jakiegoś super tajnego kodu na dgm :cool1: :evil_lol: Quote
Recommended Posts