dbsst Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Karl masz co wybierac ze swej stajni bogatej :loveu: idę chyba blond włoś przeczesać :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dbsst napisał(a):hahahahahha czy nie mozesz założyc jakiegoś super tajnego kodu na dgm :cool1: :evil_lol: Nie bo potem zapomnę i nie będę się mogła do niego dostać tak jak do jednej z moich skrzynek :evil_lol: dbsst napisał(a):Karl masz co wybierac ze swej stajni bogatej :loveu: idę chyba blond włoś przeczesać :evil_lol: :evil_lol: Nie zapomnij że peruki lepiej się czesze jak są zdjęte z głowy :diabloti: Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 jak zapomnisz to hasło to nawet dobrze.......bedzie spokój na dg :evil_lol: ups a ja już woja super glutem do czachy przyczepiłam :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dbsst napisał(a):jak zapomnisz to hasło to nawet dobrze.......bedzie spokój na dg :evil_lol: ups a ja już woja super glutem do czachy przyczepiłam :evil_lol: Niedoczekanietwoje :eviltong: Jakiego woja :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Czyzbyś miała na ghłowie Szwejka? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Zadziwiasz mnie coraz bardziej.... Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Pysia napisał(a):Niedoczekanietwoje :eviltong: Jakiego woja :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Czyzbyś miała na ghłowie Szwejka? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Zadziwiasz mnie coraz bardziej.... hahha nie w głowie mam strusia pedziwiatra i przez to szybciej mysle niz piesze czyli musisz sie domyslac co autor miał na mysli:evil_lol: Quote
Pysia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dbsst napisał(a):hahha nie w głowie mam strusia pedziwiatra i przez to szybciej mysle niz piesze czyli musisz sie domyslac co autor miał na mysli:evil_lol: Animisięśni :evil_lol: Bez domyślania jest ciekawiej :diabloti: Quote
Pysia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Kilka fotek żeby " normalnoi" mieli na co patrzeć :evil_lol: Zamyślona Zmoreczka :loveu: Zaproszenie do tańca Zatańczyć przy rurce czy nie zatańczyć? Quote
*Ania...Niuf* Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Witaj Pysiu:multi: Zmoroszelmy jak zwykle olsniewajace:loveu: proszej je odemnie wycalowac:iloveyou: widze ze mnie tu troche nie bylo a tu takie gorace tematy...:oops: Quote
Pysia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Wyobraźcie sobie ze wyłączyli mi prąd na mojej wsi :angryy: Nagle kompik zgasł a osoba sterowana pilotem ucichła....Odkurzacz przestał furczeć i w domu nastała głucha cisza przerywana odgłosami drapieżnych ptaków latających na zewnątrz:roll: Nawet Zmoroszelmy przestały chrapać....Robiło się ciemno, cicho i niemiło.... Quote
Iza i Avanti Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Zatańczyć przy rurce czy nie zatańczyć? A czy rurka dobrze jest osadzona? Coby nam tancerka z rurą nie odleciala! Cześć Pysiu! Quote
Hanna R. Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Pysiu. Przeczytałam. WSZYSTKO ! I się wstydzę ... :oops: :oops: :oops: FUJ ! Quote
Alicja Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Pysia napisał(a):Wyobraźcie sobie ze wyłączyli mi prąd na mojej wsi :angryy: Nagle kompik zgasł a osoba sterowana pilotem ucichła....Odkurzacz przestał furczeć i w domu nastała głucha cisza przerywana odgłosami drapieżnych ptaków latających na zewnątrz:roll: Nawet Zmoroszelmy przestały chrapać....Robiło się ciemno, cicho i niemiło....:crazyeye:o rany 3 stopień zasilania:razz: tancereczka Go Go:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Iza i Avanti napisał(a):Zatańczyć przy rurce czy nie zatańczyć? A czy rurka dobrze jest osadzona? Coby nam tancerka z rurą nie odleciala! Cześć Pysiu! Osadzona jest dobrze ale tancerka stwierdziła że jest za zimno i się rozbierać nie będzie :evil_lol: Nie zatańczyła :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Pysia napisał(a):Osadzona jest dobrze ale tancerka stwierdziła że jest za zimno i się rozbierać nie będzie :evil_lol: Nie zatańczyła :evil_lol: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Posiusiałam się:shithappens: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
Pysia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Pysiu. Przeczytałam. WSZYSTKO ! I się wstydzę ... :oops: :oops: :oops: FUJ ! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Haniu czego lub kogo się wstydzisz ? Taka duża dziewczynka ze nie powiem taka....hym...dorosła :diabloti: Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Pysia napisał(a):Animisięśni :evil_lol: Bez domyślania jest ciekawiej :diabloti: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Pysia napisał(a):Wyobraźcie sobie ze wyłączyli mi prąd na mojej wsi :angryy: Nagle kompik zgasł a osoba sterowana pilotem ucichła....Odkurzacz przestał furczeć i w domu nastała głucha cisza przerywana odgłosami drapieżnych ptaków latających na zewnątrz:roll: Nawet Zmoroszelmy przestały chrapać....Robiło się ciemno, cicho i niemiło.... biedactwo :diabloti: HankaRupczewska napisał(a): I się wstydzę ... :oops: :oops: :oops: FUJ ! TY :-o :-o :-o Quote
Paula Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Pysia napisał(a):Kilka fotek żeby " normalnoi" mieli na co patrzeć :evil_lol: :grin: A sa tu tacy :-o :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 paula_z napisał(a)::grin: A sa tu tacy :-o :evil_lol: Zawsze trzeba mieć nadzieje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Edyto Anno Barbaro Falińska MIAŁAŚ RACJĘ :placz: Debe nie będzie tańczyć Dużego Fiata :placz: Quote
Pysia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Edyto Anno Barbaro Falińska MIAŁAŚ RACJĘ :placz: Debe nie będzie tańczyć Dużego Fiata :placz: Hanko Rupczewska jesteś wyjątkiem w tym świecie czubków bo masz przebłyski świadomości :) Ale tylko po to aby się przyznać do błędu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Pysia napisał(a):Hanko Rupczewska jesteś wyjątkiem w tym świecie czubków bo masz przebłyski świadomości :) Ale tylko po to aby się przyznać do błędu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jestem Czubem ? Jestem czubem ! :laola: Quote
Pysia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Jestem Czubem ? Jestem czubem ! :laola: Czytając ostatnio galerie sama powinnaś się domyślić ze jesteś skoro jeszcze w nich piszesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Galeria moich paskud spadła na samo dno :evil_lol: Postanowiłam je wykaraskać mówiąc Wam DOBRANOC ;) Quote
Alicja Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Pysia napisał(a):Galeria moich paskud spadła na samo dno :evil_lol: Postanowiłam je wykaraskać mówiąc Wam DOBRANOC ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobrze że wytaszczyłaś ....bo chciałam ci powiedzieć Dobranoc;) Quote
Maga100 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Pysia napisał(a):I obudziłaś się mokra i spocona ze smakiem niespełnionej miłości w ustach ( patrz pas cnoty) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pas cnoty w ustach? :crazyeye: Quote
Recommended Posts