Pysia Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Cześć :multi: Kreacja musi poczekać do za rok bo w tym siedzimy w domku i urządzamy psiego Sylwestra ;) Będą nawet petardy bo futrom one latają kole ....;) Możemy strzelać do woli :eviltong: Tylko Szelme przywiążemy do najgrubszego drzewa aby nie zechciała ich aportować :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ameliace Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Pysia napisał(a):Tylko Szelme przywiążemy do najgrubszego drzewa aby nie zechciała ich aportować :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jaka odważna:lol: Enter na Sylwestra jest zamykany w łazience- w innym wypadku można ogłuchnąć od jego szczeko-pisku Quote
Pysia Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 ameliace napisał(a):Jaka odważna:lol: Enter na Sylwestra jest zamykany w łazience- w innym wypadku można ogłuchnąć od jego szczeko-pisku One obie się nie boją przy czym Zmorka olewa petardy na całej linii a Szelma uważa ze świetnie byłoby taką złapać..... Witaj w galerii Zmoroszelm ;) Quote
Pysia Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Rozszalały się Zmoroszelmy ;) Znowu mi chce zabrać Nie oddam Za nic No to poprowadzamy się ;) Quote
Pysia Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 I tak co zabiorę Ale uparta Sama widzisz :diabloti: Quote
Agga Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Zmora jestes boska. Pysiu a masz moze na kompie zdjęcie którejs z nich w tych czarnych okularach. Ono jest boskie:loveu: Quote
Pysia Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Agga']Zmora jestes boska. Pysiu a masz moze na kompie zdjęcie którejs z nich w tych czarnych okularach. Ono jest boskie:loveu: Mam ale mam tez na kompie 5000 fot więc ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Poszukam może mi się szybko uda ;) Quote
Pysia Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 To to to Czy jeszcze inne bo były...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 cześć Paskudy:eviltong: Mafia ci po galerii się panoszy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']cześć Paskudy:eviltong: Mafia ci po galerii się panoszy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mieszkamy we wsi mafijnej to się wszyscy muszą dostosować :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Pysia']Mieszkamy we wsi mafijnej to się wszyscy muszą dostosować :evil_lol::evil_lol::evil_lol::placz::placz::placz:o masz to ty taka jesteś teraz mi to mowisz ...na takie niebezpieczeństwo mnie narażałas a ja tak pędziłam przez wieś do was:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 :placz::placz::placz:Pysię Mafia porwała RATUNKU!!!!!!!!!!:cool3: Quote
malawaszka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 cześć kobieto zajmująca się marketingiem :evil_lol: Quote
Pysia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='LAZY']Fotka na dobranoc najbardziej mnie ujęła! Mnie też się ona podoba ;) [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:o masz to ty taka jesteś teraz mi to mowisz ...na takie niebezpieczeństwo mnie narażałas a ja tak pędziłam przez wieś do was:evil_lol::evil_lol: Przestań panikować bo to taka troszkę inna mafia ;) [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:Pysię Mafia porwała RATUNKU!!!!!!!!!!:cool3: Powolutku :cool3: Od razu porwała :crazyeye: Poprostu sobie z haszczakami poszalałam :eviltong: [quote name='malawaszka']cześć kobieto zajmująca się marketingiem :evil_lol: Witaj kobieto zarabiająca swoim ciałem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='Pysia']Witaj kobieto zarabiająca swoim ciałem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: na szczęście nie jestem sama w tym procederze :diabloti: : [quote name='Pysia']Postanowiłyśmy się puszczać za pieniadze aby zarobić na nasze marzenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 malawaszka napisał(a):na szczęście nie jestem sama w tym procederze :diabloti: : Ja to napisałam w liczbie mnogiej , ponieważ stwierdziłam ze nie będzie Ci tak samej wstyd się na dogo do tego przyznać :diabloti: A tak to pamiętaj - masz sojusznika :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Miałam u siebie dzisiaj na placu całe stado psów :crazyeye: Dwa haszczaki , w tym smarkata Balla mająca 5 m-cy i jej mama - April, smarkatą ONke sąsiadów i reszte :p Totalny pogrom :) Fotki robiłam ale już po szaleństwie bo pouciekałyśmy do domu ze strachu przed stratowaniem ;) Quote
malawaszka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Pysia napisał(a):Ja to napisałam w liczbie mnogiej , ponieważ stwierdziłam ze nie będzie Ci tak samej wstyd się na dogo do tego przyznać :diabloti: jejku jakaś Ty kochana :diabloti: Quote
Paula Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 :loveu: Super Zmorka :multi: Czesc Pysiu :lol: Quote
Pysia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Witaj :loveu: Zaraz jakieś foty powstawiam ;) Quote
Pysia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Taką mi Mikołaj przyniósł :multi: Śliczna jesteś :loveu: Chodź tu bliżej :p Mam cie Moja i tylko moja :loveu: Quote
Alicja Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a gdzie foty z haszczami:razz: Quote
Pysia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a gdzie foty z haszczami:razz: W aparacie :oops: [quote name='tygra']hahahahaha Nie śmiej się z mojej Matki Chrzestnej :mad::evil_lol: A to Karol w mojej czapce na narty :diabloti: Włożył ją i poszedł umierając ze śmiechu na panienki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Poczucie humoru ma po mnie :p Quote
Recommended Posts