Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Cześć :multi:
Kreacja musi poczekać do za rok bo w tym siedzimy w domku i urządzamy psiego Sylwestra ;) Będą nawet petardy bo futrom one latają kole ....;) Możemy strzelać do woli :eviltong: Tylko Szelme przywiążemy do najgrubszego drzewa aby nie zechciała ich aportować :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Tylko Szelme przywiążemy do najgrubszego drzewa aby nie zechciała ich aportować :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jaka odważna:lol: Enter na Sylwestra jest zamykany w łazience- w innym wypadku można ogłuchnąć od jego szczeko-pisku

Posted

ameliace napisał(a):
Jaka odważna:lol: Enter na Sylwestra jest zamykany w łazience- w innym wypadku można ogłuchnąć od jego szczeko-pisku

One obie się nie boją przy czym Zmorka olewa petardy na całej linii a Szelma uważa ze świetnie byłoby taką złapać.....
Witaj w galerii Zmoroszelm ;)

Posted

[quote name='Agga']Zmora jestes boska.
Pysiu a masz moze na kompie zdjęcie którejs z nich w tych czarnych okularach. Ono jest boskie:loveu:

Mam ale mam tez na kompie 5000 fot więc ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Poszukam może mi się szybko uda ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']cześć Paskudy:eviltong:
Mafia ci po galerii się panoszy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Mieszkamy we wsi mafijnej to się wszyscy muszą dostosować :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Mieszkamy we wsi mafijnej to się wszyscy muszą dostosować :evil_lol::evil_lol::evil_lol::placz::placz::placz:o masz to ty taka jesteś teraz mi to mowisz ...na takie niebezpieczeństwo mnie narażałas a ja tak pędziłam przez wieś do was:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='LAZY']Fotka na dobranoc najbardziej mnie ujęła!
Mnie też się ona podoba ;)

[quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:o masz to ty taka jesteś teraz mi to mowisz ...na takie niebezpieczeństwo mnie narażałas a ja tak pędziłam przez wieś do was:evil_lol::evil_lol:
Przestań panikować bo to taka troszkę inna mafia ;)

[quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:Pysię Mafia porwała

RATUNKU!!!!!!!!!!:cool3:

Powolutku :cool3: Od razu porwała :crazyeye: Poprostu sobie z haszczakami poszalałam :eviltong:

[quote name='malawaszka']cześć kobieto zajmująca się marketingiem :evil_lol:
Witaj kobieto zarabiająca swoim ciałem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Witaj kobieto zarabiająca swoim ciałem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

na szczęście nie jestem sama w tym procederze :diabloti: :

[quote name='Pysia']Postanowiłyśmy się puszczać za pieniadze aby zarobić na nasze marzenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
na szczęście nie jestem sama w tym procederze :diabloti: :

Ja to napisałam w liczbie mnogiej , ponieważ stwierdziłam ze nie będzie Ci tak samej wstyd się na dogo do tego przyznać :diabloti: A tak to pamiętaj - masz sojusznika :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Miałam u siebie dzisiaj na placu całe stado psów :crazyeye: Dwa haszczaki , w tym smarkata Balla mająca 5 m-cy i jej mama - April, smarkatą ONke sąsiadów i reszte :p Totalny pogrom :) Fotki robiłam ale już po szaleństwie bo pouciekałyśmy do domu ze strachu przed stratowaniem ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

a gdzie foty z haszczami:razz:

W aparacie :oops:

[quote name='tygra']hahahahaha

Nie śmiej się z mojej Matki Chrzestnej :mad::evil_lol:
A to Karol w mojej czapce na narty :diabloti: Włożył ją i poszedł umierając ze śmiechu na panienki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Poczucie humoru ma po mnie :p