ewelinabuck Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='paula_z'] :loveu: Super Zmorka :multi: Czesc Pysiu :lol: zmorka z planety malp hahahhahahahahahhahahhahahahahhah Quote
Pysia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='ewelinabuck']zmorka z planety malp hahahhahahahahahhahahhahahahahhah Bo to moja Gorilla :loveu: [quote name='Iza i Avanti'] Cześć Pysiu! Oszalałam..... Ja też :evil_lol: A taka ktosia prześliczna nawiedziła dzisiaj mój ogród :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Agga Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='Pysia']To to to Czy jeszcze inne bo były...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: BOże Pysiu wielkie dzięki. Jedno z tych zdjęć mam na tapecie! Quote
Pysia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='Agga']BOże Pysiu wielkie dzięki. Jedno z tych zdjęć mam na tapecie! Agga :crazyeye: Niemożliwe :shake: Ja jestem beztalencie fotograficzne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Które? Szelmy czy Zmorki? :p Quote
Maga100 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Witaj Pysiu Co Mi Przywiezie Pierogi :p :p :p Quote
Alicja Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='Pysia']Bo to moja Gorilla :loveu: Ja też :evil_lol: A taka ktosia prześliczna nawiedziła dzisiaj mój ogród :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:piękne to oczko wodne;) Quote
e.v.a Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='Pysia'] hehe ale sobiełapki moczy :evil_lol: a niedzwiedzie super jak zwykle:loveu: Quote
Agga Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 A masz większe to zdjęcie? Pysiu A to zdjęcie mam na pulpicie: Quote
Iza i Avanti Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Dzień dobry Pysiu! Proszę wycałować mafijne Zmoroszelmy.... Quote
beria Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='Pysia'] Zakneblowałaś biedulę, żeby przestała kraść :cool3: Niedobra Pysia :shake: Quote
Pysia Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Witajcie dziewczynki :loveu: [quote name='tygra']ależ się piękna kompozycja utworzyłą To chyba najładniejsza fotka jaką w życiu zrobiłam :evil_lol: [quote name='Maga100']Witaj Pysiu Co Mi Przywiezie Pierogi :p :p :p Chyba nie przywiezie bo Weszka strajkuje :mad: Nie chce pracować ;) [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:piękne to oczko wodne;) Chyba zapoluję na małą i wypcham a potem postawie w oczku :diabloti: [quote name='evaxon']hehe ale sobiełapki moczy :evil_lol: a niedzwiedzie super jak zwykle:loveu: Dawno pewnie nie myła :cool1: Tylko dlaczego akurat w moim oczku? :evil_lol: [quote name='Agga']A masz większe to zdjęcie? Pysiu A to zdjęcie mam na pulpicie: Pewnie ze mam :) Chcesz to Ci na maila wyślę ;) A jak znajdę jakieś okulary to zrobię lepszą ;) [quote name='paula_z'] Ale cudna ta ktosia :loveu: Ja uważam że jest przecudna :loveu: [quote name='Iza i Avanti']Dzień dobry Pysiu! Proszę wycałować mafijne Zmoroszelmy.... Zmoroszelmy wycałowane, wyczesane, wypieszczone, wybawione i najedzone...Tylko dlaczego ja jestem taka zmęczona ? :roll: [quote name='beria']Zakneblowałaś biedulę, żeby przestała kraść :cool3: Niedobra Pysia :shake: Jestem podła :wallbash: Quote
malawaszka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Pysia napisał(a):Chyba nie przywiezie bo Weszka strajkuje :mad: Nie chce pracować ;) :crazyeye: a co ma weszkowe pracowanie do pierogów robionych przez Twoją Teściówkę dla Magi :crazyeye: Quote
malawaszka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 25 listopada a te się kąpią :icon_roc: pławikoniki :razz: jak wszyscy to wszyscy:evil_lol: wydry :razz: Quote
Paula Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Swietne wydry :multi: :loveu: Czesc wariatko :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 :loveu::loveu::loveu:potfforki z loch ness cześć Pysiu Pysiowata Quote
aga1215 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='Pysia'] ale cudności :loveu: Witaj Pysiu :multi: Zdecydowanie powinnaś powiększyć basen w ogrodzie. I przykryć go, żeby nie zamarzł;) :evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='Pysia'] Chyba nie przywiezie bo Weszka strajkuje :mad: Nie chce pracować ;) [quote name='malawaszka']:crazyeye: a co ma weszkowe pracowanie do pierogów robionych przez Twoją Teściówkę dla Magi :crazyeye: i do przywiezienia ich do Magi? :crazyeye: Quote
Vectra Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Taniec synchroniczny Zmoroszelm... :) :) :) Cześć Pysiu! Quote
Pysia Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Witajcie kumy :loveu: Weszka muszę Ci powiedzieć ze ta fota wydr ( :mad:) jest śliczna :loveu: Ewcia - fota mnie też rozbawiła :evil_lol: Zrobiłam ją pod jakimś dziwnym kątem i tak jakoś wyszło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jestem chora....... Quote
PIKA Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Cześć kobieto ze strózującym i co nie dziwne plywającym niufem :evil_lol: Quote
Recommended Posts