Pysia Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Chwila oddechu od porodów i kilka fot Zmoroszelm bo się na mnie obrażą ;) Gdzieby tu zjeść tą zabawkę... Gdzie moja kochana Szelma? Chyba nic nie będzie miała przeciw jak przeszkodzę? Szelma położe się obok - co? No to się położe ;) Quote
Pysia Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Wiadomość z ostatniej chwili!! Pika postanowiła nas zaskoczyc i właśnie wydała na świat 7 synka a zarazem 9 szczeniaka :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
tygra Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 no to dziewczyna zaszalała, wymiziajcie ją i kluchy Quote
Pysia Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Witajcie :multi: Noc była pełna niespodzianek ;) Zmorka postanowiła się w nocy wykąpać i w końcu wykombinowała jak się kran pod prysznicem otwiera :xMa paskuda szczęście że prysznic jest na dole i wszędzie są kafelki :cool3: Bo jak nic bym wypchała :diabloti: Quote
Pysia Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='AlKil']Brawo Zmorka!!! ! Czy Albi też tak kombinuje? Ona jest obłędna :mad: Najpierw siada i myśli wpatrując się w coś co chce zbroić :mad: Potem jak ją opieprze to odchodzi, znowu siada i patrzy albo w ziemie abo w przestrzeń:cool3: Potem udaje że zapomniała....Ale wcześniej czy później i tak wprost z typowo niufową upierdliwości powróci do tematu :x Może to być jutro albo za pół roku ale ZAWSZE jej się udaje :wallbash: I na nic nasze kombinacje, zabezpieczenia, przemyślenia :flaming:Jak sobie coś ubzdura to dopnie swego :motz: Ostatnio kombinujemy tak żeby nie miała okazji sobie umyśleć ;) Ale jakoś wątpię czy nam się uda :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Mądra, cwana dziewczynka :) Doberek Pysiu! Quote
beria Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Witaj Pysiu :multi: Cieszę się z dziewięcioraczków Piki i gratuluję dzielnej mamusi :multi: :multi: :multi: Chociaż, jak przeczytałam, że Pika to byłam nieźle zaskoczona :razz: I siedmiu wspaniałym, małym grzywkom, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :multi: :multi: :multi: Pysiu zamykasz już prysznic na kłódkę przed Szelmą :razz: Cffaniara z niej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='Iza i Avanti']Mądra, cwana dziewczynka :) Doberek Pysiu! Witaj Izuniu :multi: Czasem chciałabym aby była nieco mniej mądra.... [quote name='tygra']musisz baseniki dziewczynkom wybudować Mają paskudy :mad: Na dodatek chodza nad wielka wode popływać :mad: [quote name='beria']Witaj Pysiu :multi: Cieszę się z dziewięcioraczków Piki i gratuluję dzielnej mamusi :multi: :multi: :multi: Chociaż, jak przeczytałam, że Pika to byłam nieźle zaskoczona :razz: I siedmiu wspaniałym, małym grzywkom, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :multi: :multi: :multi: Pysiu zamykasz już prysznic na kłódkę przed Szelmą :razz: Cffaniara z niej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A jak ja się cieszę z 16-tu czarnuchów :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Zamykam łazienke na klucz :mad: Quote
Pysia Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Filmik z dzisiejszych szaleństw Zmoroszelm :evil_lol: Baterie w aparacie padały i nie miał siły się dostroić ale i tak coś niecoś widać :evil_lol: Kliknijcie na to bo nie da się wkleić miniaturki dalej :placz: Quote
Alicja Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 :crazyeye:o rany Pika numera wytła:roll:9 maluchów Kombinatorstwo Zmorki mnie rozbraja ...:razz:ciekawe po kim ona to ma;) Quote
Pysia Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:o rany Pika numera wytła:roll:9 maluchów Kombinatorstwo Zmorki mnie rozbraja ...:razz:ciekawe po kim ona to ma;) Sugerujesz że po mnie :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 I następny filmik :) [SIZE=2]Zaproszenie do zabawy w wykonaniu Szelmy :) Quote
Pysia Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 I jeszcze jeden ;) [SIZE=2]Zmora zostaw to ucho! Quote
Vectra Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Pysia napisał(a):Witajcie :multi: Noc była pełna niespodzianek ;) Zmorka postanowiła się w nocy wykąpać i w końcu wykombinowała jak się kran pod prysznicem otwiera :xMa paskuda szczęście że prysznic jest na dole i wszędzie są kafelki :cool3: Bo jak nic bym wypchała :diabloti: :klacz::klacz::klacz::klacz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Vectra napisał(a)::klacz::klacz::klacz::klacz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bij brawo - bij :mad: W sumie to wręcz uwielbiam te kombinatorstwa Zmorowate :p Tylko jej nie mówcie tego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 evaxon napisał(a):czeeeesc:multi: Witaj :multi: Normalnie się boję że z tym powitaniem nie wejdzie mi post.... Quote
Vectra Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Pysiu ,ale jakie nudne by było nasze życie gdyby nam pieski nie kombinowały :D a tak co dzień to coś nowego , coś ciekawszego i nigdy nie jest nudno i nigdy nie przewidzisz co sie wydazy ............ Quote
Pysia Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Vectra napisał(a):Pysiu ,ale jakie nudne by było nasze życie gdyby nam pieski nie kombinowały :D a tak co dzień to coś nowego , coś ciekawszego i nigdy nie jest nudno i nigdy nie przewidzisz co sie wydazy ............ No nie wiem :shake::evil_lol: Paskudy wróciły ze spaceru i teraz mam na dole wszystko. Błoto, pisek, wode, małe gałązki, resztki roslin itd :) Najpierw poczekam aż wyschną, potem wyczesze a na końcu ....posprzątam cały ten ambaras :) I jak tu ich nie kochać :) Jakżeby było nudno...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agga Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='Pysia']I następny filmik :) [SIZE=2]Zaproszenie do zabawy w wykonaniu Szelmy :) BOże na tym filmie ZMora wygląda jak niezywa. Quote
Pysia Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='Agga']BOże na tym filmie ZMora wygląda jak niezywa. Az pobiegłam obejrzeć filmik jeszcze raz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zapewniam Cię że mimo szczerych chęci JESZCZE jej nie wypchałam :diabloti: Quote
Alicja Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='Pysia']Az pobiegłam obejrzeć filmik jeszcze raz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zapewniam Cię że mimo szczerych chęci JESZCZE jej nie wypchałam :diabloti: :crazyeye:oj bezduszna Pysiu ...nadal pałasz uczuciem zemsty i chcesz wypchać maleńkie zwierzaczki:cool3: Quote
Recommended Posts