Pysia Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='malawaszka']HA! a właśnie że nie bo inaczej szczeka bez sensu a inaczej jak trzeba A Ty jak śpisz o 8 w srodku nocy to akurat słuchasz jak szczeka i biegniesz zobaczyć Quote
Pysia Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [quote name='malawaszka']jak ja śpie to ona nie szczeka Zapomniałam ze Ty ją wtedy kneblujesz...Ups ....Chyba Cię wydałam Quote
malawaszka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [quote name='Pysia']Zapomniałam ze Ty ją wtedy kneblujesz...Ups ....Chyba Cię wydałam nie musze kneblować - z piwnicy nie słysze jak szczeka Quote
Iza i Avanti Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Malawaszka! Pysia! :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: Wasz dialog sprawił, że przez następne pół godziny będę czyściła monitor i klawiaturę.... Troszkę mnię się obśliniła.... Quote
AlKil Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Witajcie Zmoroszelmy! Kiedyś, gdy mój TZ budował wynalazka, czyli zdjął budę z CJ-a i postawił ją koło ogródka oraz nakrył plandeką, a resztę, czyli spód ukrył w garażu i tam dzielnie pracował, Albi co rano około 4.30 pracowicie szczekał... Zaglądaliśmy przez okienko i nic. TZ stwierdził, że pies zdurniał...:shake: Po miesiącu, gdy TZ odkrył plandekę, okazało się, że złomiarze wynieśli wszystko co dało się bez demontażu wynieść...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: następną noc spędził klęcząc w kuchni pod oknem (okno mamy nisko:cool3:) z pałą w ręku...:mad: Ale złomiarze go już olali....:evil_lol: Od tego czasu gdy Albi zaczyna grzmieć w nocy, zrywamy się i obskakujemy okna i wizjery i zawsze okazuje się, że Albi ma jakiś powód... Bez powodu dźwięków nie wydaje...:lol: Co innego Killuś...:angryy: Quote
anushka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 AlKil napisał(a): Albi co rano około 4.30 pracowicie szczekał... Zaglądaliśmy przez okienko i nic. TZ stwierdził, że pies zdurniał...:shake: Po miesiącu, gdy TZ odkrył plandekę, okazało się, że złomiarze wynieśli wszystko co dało się bez demontażu wynieść...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :roflt: :roflt: :roflt: nie komentuje tego nawet buahahahah nie mogę :p Quote
Maga100 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [quote name='Pysia'] A ja latałam po dworze w szlafroku o 24 w nocy broniac naszego przybytku i ....Szelmy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jesteś świetną stróżującą :klacz: jestem przekonana, ze każden jeden złodziej uciekłby w panice :diabloti: Quote
Alicja Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [quote name='Maga100']jesteś świetną stróżującą :klacz: jestem przekonana, ze każden jeden złodziej uciekłby w panice :diabloti: :razz:weź Pysia na stróża do ochydka:evil_lol: Cześć Pysiu ...i jak tam listonosz Quote
Paula Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Ale macie przygody nocne :evil_lol: Czesc Pysiu :multi: Quote
Pysia Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Witajcie dziewczynki :multi: My z Weszką szukałyśmy po sklepach sponsora który by nam aparaty za nic sprezentował :p A teraz Zmoroszelmy spacerują z Karolem strasząc wieś :diabloti: Ponoć pijaczki w piątkowe wieczory piją we własnych domach ze starchu przed dwoma wielkimi czarnymi kudłaczami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
tygra Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 to przynajmniej jak mrozy przyjdą nie zamarzną - powinni kudłączom wdzięczni być za patrolowanie okolicy Quote
Pysia Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Mamy z Weszką nowy plan ;) Ona wpadła na niego jak byłyśmy w M1 oglądać aparaty :p Postanowiłyśmy się puszczać za pieniadze aby zarobić na nasze marzenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pewnie zrodziło jej się to w głowie podczas rozmów na GG :diabloti: Quote
Alicja Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 :razz:co będziecie puszczać w tym M1;) Pysiu czy zgadza ci sie godzina na dogo z tą w realu:cool3: Quote
Pysia Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:co będziecie puszczać w tym M1;) Pysiu czy zgadza ci sie godzina na dogo z tą w realu:cool3: Siebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: W balona :diabloti: Zgadza :eviltong: Quote
Alicja Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [quote name='Pysia']Siebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: W balona :diabloti: Zgadza :eviltong::shake:a ja mam godzine do przodu ....w profilu mam dobrze a wyświetla źle Quote
aga1215 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:a ja mam godzine do przodu ....w profilu mam dobrze a wyświetla źle Witajcie:multi: :multi: :multi: Mnie też dobrze wyświetla :p Quote
Pysia Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:a ja mam godzine do przodu ....w profilu mam dobrze a wyświetla źle Czary Alu :p To czary ;) Quote
Pysia Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Zmorka mlaska a Szelma chrapie czyli wszystko w normie - ide spać :) Dobranoc :) Jutro będą fotki.... Quote
Vectra Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Pysiu patrz jaka śliczna kreacjana sylwka :loveu: Quote
Pysia Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 :crazyeye: Rożowo - złota ...Buahahahahahahahahahahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
LAZY Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Cześć ZMoro-Szelmy! Widze, ze szykujecie sie powoli na Sylwestrowy bal:) Quote
Alicja Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale bowska kreancja:cool3: pobudka Pysiu!!!!! Quote
Iza i Avanti Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Cześć Pysiu! Mam nadzieję, że róż- kreacja została już zamówiona??? Quote
Recommended Posts