Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']HA! a właśnie że nie bo inaczej szczeka bez sensu a inaczej jak trzeba
A Ty jak śpisz o 8 w srodku nocy to akurat słuchasz jak szczeka
i biegniesz zobaczyć

Posted

Witajcie Zmoroszelmy!
Kiedyś, gdy mój TZ budował wynalazka, czyli zdjął budę z CJ-a i postawił ją koło ogródka oraz nakrył plandeką, a resztę, czyli spód ukrył w garażu i tam dzielnie pracował, Albi co rano około 4.30 pracowicie szczekał... Zaglądaliśmy przez okienko i nic. TZ stwierdził, że pies zdurniał...:shake:
Po miesiącu, gdy TZ odkrył plandekę, okazało się, że złomiarze wynieśli wszystko co dało się bez demontażu wynieść...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: następną noc spędził klęcząc w kuchni pod oknem (okno mamy nisko:cool3:) z pałą w ręku...:mad: Ale złomiarze go już olali....:evil_lol:

Od tego czasu gdy Albi zaczyna grzmieć w nocy, zrywamy się i obskakujemy okna i wizjery i zawsze okazuje się, że Albi ma jakiś powód... Bez powodu dźwięków nie wydaje...:lol: Co innego Killuś...:angryy:

Posted

AlKil napisał(a):
Albi co rano około 4.30 pracowicie szczekał... Zaglądaliśmy przez okienko i nic. TZ stwierdził, że pies zdurniał...:shake:
Po miesiącu, gdy TZ odkrył plandekę, okazało się, że złomiarze wynieśli wszystko co dało się bez demontażu wynieść...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:turn-l: :turn-l: :turn-l: :roflt: :roflt: :roflt: nie komentuje tego nawet buahahahah nie mogę :p

Posted

[quote name='Pysia'] A ja latałam po dworze w szlafroku o 24 w nocy broniac naszego przybytku i ....Szelmy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jesteś świetną stróżującą :klacz:
jestem przekonana, ze każden jeden złodziej uciekłby w panice :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']jesteś świetną stróżującą :klacz:
jestem przekonana, ze każden jeden złodziej uciekłby w panice :diabloti: :razz:weź Pysia na stróża do ochydka:evil_lol:

Cześć Pysiu ...i jak tam listonosz

Posted

Witajcie dziewczynki :multi:
My z Weszką szukałyśmy po sklepach sponsora który by nam aparaty za nic sprezentował :p A teraz Zmoroszelmy spacerują z Karolem strasząc wieś :diabloti: Ponoć pijaczki w piątkowe wieczory piją we własnych domach ze starchu przed dwoma wielkimi czarnymi kudłaczami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Mamy z Weszką nowy plan ;) Ona wpadła na niego jak byłyśmy w M1 oglądać aparaty :p Postanowiłyśmy się puszczać za pieniadze aby zarobić na nasze marzenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pewnie zrodziło jej się to w głowie podczas rozmów na GG :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:co będziecie puszczać w tym M1;)

Pysiu czy zgadza ci sie godzina na dogo z tą w realu:cool3:

Siebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: W balona :diabloti:
Zgadza :eviltong:

Posted

[quote name='Pysia']Siebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: W balona :diabloti:
Zgadza :eviltong::shake:a ja mam godzine do przodu ....w profilu mam dobrze a wyświetla źle