Vectra Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Cześć Pysiu ja też cię toffam , tylko teraz strach gadać bo zbanują za spam :D Quote
Pysia Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='Agga']Pysiu ty mnie wykonczysz takimi niewyraźnymi fotami. Ale dobra : Zmora ma plame na łopatcie i na moje oko ma więcej puszystości w sobie:loveu: Zaraz mi quiz zrobisz:p Matko Bowska :crazyeye: Jaką plame :crazyeye::crazyeye::crazyeye: [quote name='Vectra']Cześć Pysiu ja też cię toffam , tylko teraz strach gadać bo zbanują za spam :D Ewcia koniec świata :-o Dlaczego zbnanują :crazyeye: Chyba żyję w Matrixie :roll: Quote
Vectra Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 teraz mamy na dogo SPAMomanie :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Pysia Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Vectra napisał(a):teraz mamy na dogo SPAMomanie :diabloti::diabloti::diabloti: No to chyba wiem dlaczego nie udało mi się wkleić miniturek filmików tylko jakieś przedziwne skróty mi powychodziły :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobrze że chociaż działają ;) Oglądałaś dwie wariatki dzisiejsze? Quote
Pysia Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Pika rodzi ;) Znowu będą czarne labki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='tygra']czyżby zapasy? One tak codziennie :) Albo przeciąganie sznurka albo zapasy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ogrodowi się pomyliło :lol: Quote
aga1215 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='Pysia']To chyba koniec kwietnia ;) No biedna jestem i nikt oprócz Ciebie mnie nie koffa :placz: No i oprócvz tych dwóch futer :loveu: [quote name='Agga']Pysiu ty mnie wykonczysz takimi niewyraźnymi fotami. Ale dobra : Zmora ma plame na łopatcie i na moje oko ma więcej puszystości w sobie:loveu: Zaraz mi quiz zrobisz:p [quote name='Pysia']Pika rodzi ;) Znowu będą czarne labki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj Jak główka??????? Powinnaś Szelmom załóżyć na stałe obroże z identyfikatorami;) Jak stoją obok siebie to rozróżniam po wzroście, ale ja skaczą albo leżą :shake: :oops: :placz: Co Pika robi??????????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Co na to SNS????????? Quote
Pysia Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='aga1215']Witaj Jak główka??????? Powinnaś Szelmom załóżyć na stałe obroże z identyfikatorami;) Jak stoją obok siebie to rozróżniam po wzroście, ale ja skaczą albo leżą :shake: :oops: :placz: Co Pika robi??????????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Co na to SNS????????? Witaj kapelusiku :multi: Główka boli, katar jest :placz: W obróżkach Zmoroszelmom brzydko i kudełki się wycieraja ;) A one różnią się głowami, pyskami, oczami, nosami, szyjami, grzbietami, łapami, ogonami i sposobem poruszania się :eviltong: A Pika właśnie dyszy i porwała zębami prześcieradła :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mości sobie gniazdo ;) Quote
malawaszka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Pysia napisał(a):A Pika właśnie dyszy i porwała zębami prześcieradła :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mości sobie gniazdo ;) jesu noc porodów :shake: żona Siwca też chyba zaczęła - wody odeszły :crazyeye: :mdleje: a fajowe te szaleństwa futer :loveu: Quote
Vectra Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Jak Pika co :crazyeye: że co robi :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Pysiu czy Ty mierzyłaś sobie temperature :razz: :evil_lol: :evil_lol: filmiki widziałam :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 malawaszka napisał(a):jesu noc porodów :shake: żona Siwca też chyba zaczęła - wody odeszły :crazyeye: :mdleje: a fajowe te szaleństwa futer :loveu: Futra szaleją teraz znowu a że deszcz to będą cudnie " czyste " :diabloti: A Vivi ma maluchy :loveu::multi::multi::multi: Gratulacje dla mamy, taty ( Siwy) i dla Babci :loveu::multi: Pika urodziła na razie jednego chłopaka :multi::multi::multi::loveu: Trzymam kciuki za reszte :p Vectra napisał(a):Jak Pika co :crazyeye: że co robi :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Pysiu czy Ty mierzyłaś sobie temperature :razz: :evil_lol: :evil_lol: filmiki widziałam :loveu: :loveu: Mam niewielką :eviltong: Iza i Avanti napisał(a):Doberek Pysiu :) Witaj Izuniu :loveu: Quote
Pysia Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Wiadomość z ostatniej chwili :p Pika ma już chłopaka i dziewczynkę :multi::multi::multi: Quote
Pysia Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Wiadomość z ostatniej chwili :) Pika ma następną dziewczynke :multi::multi::multi: Quote
Iza i Avanti Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Pysia Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Piesek 1 wazy 430 suczka 1 - 410 suczka 2 - 435 :) Czekamy na reszte Pikowych dzieci ;) Quote
Pysia Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 A oto Pika z dziecmi :loveu: Jedno Drugie Trzecie :) Same czarnuchy :multi: Mama czarna i tata też :p Teraz czekam na reszte ;) Quote
anushka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 aaaaaaaa czarne kluski :loveu: :loveu: i zaś Pika ma baby :crazyeye: :cool3: Quote
Pysia Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Ania-k napisał(a):aaaaaaaa czarne kluski :loveu: :loveu: i zaś Pika ma baby :crazyeye: :cool3: To dopiero początek jak widać po brzuszku ;) No i chłopca też ma już jednego ;) Quote
Shikka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Czarne Muminki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Uwielbiam male fundzie ( moja mama ma hodowle ) Powodzenia życzę ze słodkościami :) Quote
Pysia Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Shikka napisał(a):Czarne Muminki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Uwielbiam male fundzie ( moja mama ma hodowle ) Powodzenia życzę ze słodkościami :) Shikka - to nie fundzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To labki naszych dobrych znajomych :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Małe fundzie wyglądają inaczej ;) Quote
Shikka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Takie całkiem malutkie są baaaaaardzo podobne ;) A nie wiedziałam o jakiej rasie mowa :( Chlip... Quote
aga1215 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='Pysia']Wiadomość z ostatniej chwili :p Pika ma już chłopaka i dziewczynkę :multi::multi::multi: [quote name='Pysia']Wiadomość z ostatniej chwili :) Pika ma następną dziewczynke :multi::multi::multi: [quote name='Pysia']A oto Pika z dziecmi :loveu: Jedno Drugie Trzecie :) Same czarnuchy :multi: Mama czarna i tata też :p Teraz czekam na reszte ;) no NIE!!!! a SNS co na to?????????????????????????????? Quote
Recommended Posts