tygra Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='Pysia']A oto Pika z dziecmi :loveu: Jedno Drugie Trzecie :) Same czarnuchy :multi: Mama czarna i tata też :p Teraz czekam na reszte ;) jaki sliczności Quote
Nugatowa Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Ajuż myślałam ze Pysia Babcią została :multi: :multi: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Witaj Pysiu :loveu: jakie zajedwabiste Pikowe kluchy :loveu::loveu: Quote
Magbet Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Witam. Pysia gdzies przepadla wiec donosze ze mamy jak na razie 4 chlopow i 2 dziewczyny :) piesek 4 p 5 p5 p6 Quote
Agga Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='Pysia']Matko Bowska :crazyeye: Jaką plame :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Pysiu no jak jaką? Zmora ma plamkę na języku. Quote
Pysia Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='Magbet']Witam. Pysia gdzies przepadla wiec donosze ze mamy jak na razie 4 chlopow i 2 dziewczyny :) piesek 4 p 5 p5 p6 Puci puci :loveu::loveu::loveu: Irku strasznie się cieszę że moja ulubiona labka - Pika ma już takie cudne stadko :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Prosimy o jeszcze więcej fotek glist :loveu: Witajcie Wszyscy :multi: Dzisiaj dzień Wielkich Narodzin :multi: W nocy zostałam ciocią 7 grzywaczy a teraz...labków :loveu: Wszystkie maluchy są w moim ulubionym kolorze :) WIWAT CZARNY :multi::multi::multi: Ale jestem szczęśliwa :loveu::multi: Quote
Pysia Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Wiadomość z ostatniej chwili :p Pika ma 7 maluchów :multi::multi::multi::multi::multi: Przypominam rachunek :) 5 chłopaków :loveu: 2 dziewczynki :loveu: Same czarnuchy :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Dostałam bzika z radości :evil_lol: Quote
Paula Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: Cudne fasolki :loveu: :loveu: :loveu: Gratulacje ciociu czarnuszkow :happy1: Quote
Agga Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Cmok ale słodzizny z tych maluszków.:loveu: Quote
Pysia Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Wiadomość z ostatnieju chwili :) Mamy kolejnego chłopaka czarnucha :multi::multi::multi::multi::multi: VIVAT CZARNI !!!!!!!! Quote
Vectra Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='Pysia']Wiadomość z ostatnieju chwili :) Mamy kolejnego chłopaka czarnucha :multi::multi::multi::multi::multi: VIVAT CZARNI !!!!!!!! CZARNI GÓRĄ :multi: :multi: :multi: Quote
malawaszka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 aa jakie cudo :loveu: :loveu: :loveu: te podusieńki :loveu: Quote
Agga Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='Pysia']Wiadomość z ostatniej chwili :p Pika ma 7 maluchów :multi::multi::multi::multi::multi: Przypominam rachunek :) 5 chłopaków :loveu: 2 dziewczynki :loveu: Same czarnuchy :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Dostałam bzika z radości :evil_lol: To kto rodzi PIKA czy sunia?:eviltong: Quote
Pysia Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='Agga']To kto rodzi PIKA czy sunia?:eviltong: Pika :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kurcze chyba za bardzo się zaangażowałam bo normalnie mam skurcze żołądka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agga Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='Pysia']Pika :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kurcze chyba za bardzo się zaangażowałam bo normalnie mam skurcze żołądka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pysiu spokojnie pamietaj o oddychaniu: wdech- wydech:eviltong: Czy to już koniec akcji porodowej. No i teraz nie wiem jak się spytać. Jak się czuje matka dzieci.:cool3: Quote
Pysia Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='Agga']Pysiu spokojnie pamietaj o oddychaniu: wdech- wydech:eviltong: Czy to już koniec akcji porodowej. No i teraz nie wiem jak się spytać. Jak się czuje matka dzieci.:cool3: Z doniesień znajomych ( Magbet) wiem że dobrze :) Odpoczywa i karmi teraz małe wije :loveu::loveu::loveu: Dzielna kobieta :) Moja krew ;) A ja nie mogę się doczekać na milion fot czarnuchów i tych chińskich i tych labkowych :cool3: Quote
Alicja Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 :multi::multi::multi: o rany Pysiu a ja przerażona biegłam że nasza PIKA od SNSa ma młode:evil_lol: Ślicznościowe labusie ....a ile w końcu ...8:razz: Quote
Pysia Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi: o rany Pysiu a ja przerażona biegłam że nasza PIKA od SNSa ma młode:evil_lol: Ślicznościowe labusie ....a ile w końcu ...8:razz: A Ress zakatowała mnie cud fotka małej glisty :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Czarnej grzywki owłosionej :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Wstawię fotke jak mnie Karol wpuści na kompa znowu ;) Quote
Agga Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='Pysia']Z doniesień znajomych ( Magbet) wiem że dobrze :) Odpoczywa i karmi teraz małe wije :loveu::loveu::loveu: Dzielna kobieta :) Moja krew ;) A ja nie mogę się doczekać na milion fot czarnuchów i tych chińskich i tych labkowych :cool3: Czyli jeszcze raz bo nie przerobie tego czytania tutaj. Kto rodził bo nie PIKA:eviltong: Dobrze, że mamai idzieci mają się dobrze. Quote
Alicja Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 tu i Piki 8 i u Ress było 8 ...teraz jest 7:-(...?? Quote
Pysia Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='Agga']Czyli jeszcze raz bo nie przerobie tego czytania tutaj. Kto rodził bo nie PIKA:eviltong: Dobrze, że mamai idzieci mają się dobrze. Przecież nie kłamię :mad: Pika rodziła i ma 8 maluchów :multi::multi::multi: [quote name='Alicjarydzewska']tu i Piki 8 i u Ress było 8 ...teraz jest 7:-(...?? U Piki 8 czyli 6 chłopców i dwie dziewczynki -same czarnuchy :loveu: U Ress malutka sunia malutkiej rasy urodziła 8 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: i urodzenie tylko jednego martwego jest cudem w takim przypadku ! To miot stulecia u grzywaczy :multi::multi::multi::multi::multi: Na dodatek czarnuchy :multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Jezuuuuuuuuuuu Pamiętasz Vectra wczorajszą rozmowę na GG? Kurcze ale wygadałam i to siedmiokrotnie te czarne grzywacze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No nic. Zaraz wstawię fotkie przyszłeś miss świata :loveu: Quote
Pysia Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 No to przedstwaiam Wam przyszłą Miss Świata - czarnnnnnnnnnna grzywke owłosioną :) Może i nie wygląda teraz jak miss tylko jak glista ale wierzcie mi ;) Będzie miss :loveu: Quote
Pysia Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 A teraz czas na drugie czarnuchy ;) Dzieci Piki ;) Spacyfikowane Powiązane ;) Słodziutkie :loveu: A to przyszły zdobywca ringów :multi: Quote
malawaszka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Pysia napisał(a): Wszystkie maluchy są w moim ulubionym kolorze :) WIWAT CZARNY :multi::multi::multi: noo nareszcie coś mądrego powiedziałaś :klacz: Quote
Pysia Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 malawaszka napisał(a):noo nareszcie coś mądrego powiedziałaś :klacz: A Ty co :crazyeye: Źle się czujesz :crazyeye: Zaczynam się o Ciebie martwić....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts