Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']A oto Pika z dziecmi :loveu:

Jedno

Drugie

Trzecie :)

Same czarnuchy :multi: Mama czarna i tata też :p Teraz czekam na reszte ;)
jaki sliczności

Posted

[quote name='Magbet']Witam.
Pysia gdzies przepadla wiec donosze ze mamy jak na razie 4 chlopow i 2 dziewczyny :)

piesek 4

p 5

p5

p6

Puci puci :loveu::loveu::loveu: Irku strasznie się cieszę że moja ulubiona labka - Pika ma już takie cudne stadko :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Prosimy o jeszcze więcej fotek glist :loveu:
Witajcie Wszyscy :multi: Dzisiaj dzień Wielkich Narodzin :multi: W nocy zostałam ciocią 7 grzywaczy a teraz...labków :loveu: Wszystkie maluchy są w moim ulubionym kolorze :) WIWAT CZARNY :multi::multi::multi:
Ale jestem szczęśliwa :loveu::multi:

Posted

Wiadomość z ostatniej chwili :p Pika ma 7 maluchów :multi::multi::multi::multi::multi:
Przypominam rachunek :)
5 chłopaków :loveu:
2 dziewczynki :loveu:
Same czarnuchy :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Dostałam bzika z radości :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Wiadomość z ostatnieju chwili :)
Mamy kolejnego chłopaka czarnucha :multi::multi::multi::multi::multi:
VIVAT CZARNI !!!!!!!!

CZARNI GÓRĄ :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Pysia']Wiadomość z ostatniej chwili :p Pika ma 7 maluchów :multi::multi::multi::multi::multi:
Przypominam rachunek :)
5 chłopaków :loveu:
2 dziewczynki :loveu:
Same czarnuchy :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Dostałam bzika z radości :evil_lol:

To kto rodzi PIKA czy sunia?:eviltong:

Posted

[quote name='Agga']To kto rodzi PIKA czy sunia?:eviltong:
Pika :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Kurcze chyba za bardzo się zaangażowałam bo normalnie mam skurcze żołądka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Pika :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Kurcze chyba za bardzo się zaangażowałam bo normalnie mam skurcze żołądka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pysiu spokojnie pamietaj o oddychaniu: wdech- wydech:eviltong:
Czy to już koniec akcji porodowej. No i teraz nie wiem jak się spytać. Jak się czuje matka dzieci.:cool3:

Posted

[quote name='Agga']Pysiu spokojnie pamietaj o oddychaniu: wdech- wydech:eviltong:
Czy to już koniec akcji porodowej. No i teraz nie wiem jak się spytać. Jak się czuje matka dzieci.:cool3:
Z doniesień znajomych ( Magbet) wiem że dobrze :) Odpoczywa i karmi teraz małe wije :loveu::loveu::loveu: Dzielna kobieta :) Moja krew ;) A ja nie mogę się doczekać na milion fot czarnuchów i tych chińskich i tych labkowych :cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:
o rany Pysiu a ja przerażona biegłam że nasza PIKA od SNSa ma młode:evil_lol:
Ślicznościowe labusie ....a ile w końcu ...8:razz:

A Ress zakatowała mnie cud fotka małej glisty :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Czarnej grzywki owłosionej :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Wstawię fotke jak mnie Karol wpuści na kompa znowu ;)

Posted

[quote name='Pysia']Z doniesień znajomych ( Magbet) wiem że dobrze :) Odpoczywa i karmi teraz małe wije :loveu::loveu::loveu: Dzielna kobieta :) Moja krew ;) A ja nie mogę się doczekać na milion fot czarnuchów i tych chińskich i tych labkowych :cool3:

Czyli jeszcze raz bo nie przerobie tego czytania tutaj. Kto rodził bo nie PIKA:eviltong: Dobrze, że mamai idzieci mają się dobrze.

Posted

[quote name='Agga']Czyli jeszcze raz bo nie przerobie tego czytania tutaj. Kto rodził bo nie PIKA:eviltong: Dobrze, że mamai idzieci mają się dobrze.
Przecież nie kłamię :mad: Pika rodziła i ma 8 maluchów :multi::multi::multi:

[quote name='Alicjarydzewska']tu i Piki 8 i u Ress było 8 ...teraz jest 7:-(...??
U Piki 8 czyli 6 chłopców i dwie dziewczynki -same czarnuchy :loveu:
U Ress malutka sunia malutkiej rasy urodziła 8 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: i urodzenie tylko jednego martwego jest cudem w takim przypadku ! To miot stulecia u grzywaczy :multi::multi::multi::multi::multi: Na dodatek czarnuchy :multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Jezuuuuuuuuuuu
Pamiętasz Vectra wczorajszą rozmowę na GG? Kurcze ale wygadałam i to siedmiokrotnie te czarne grzywacze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
No nic. Zaraz wstawię fotkie przyszłeś miss świata :loveu:

Posted

No to przedstwaiam Wam przyszłą Miss Świata - czarnnnnnnnnnna grzywke owłosioną :)

Może i nie wygląda teraz jak miss tylko jak glista ale wierzcie mi ;) Będzie miss :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
noo nareszcie coś mądrego powiedziałaś :klacz:

A Ty co :crazyeye: Źle się czujesz :crazyeye: Zaczynam się o Ciebie martwić....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: