Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):

Ciekawe co będzie jak to zadziała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Całe dogo będzie siedziało w kuchni i jechało na odkurzaczu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Eeee, nie warto :shake: TZ, a jakże zabrał mnie do sklepu ... drzwi wybierać :roll: W prezencie dostanę 10 sztuk :cool1:
Idę sobie z tej radości fajki kupić :diabloti:

Posted

"Niby tak :smile: Czekamy na moment zeby pobrać Szelmie wymaz ...
A moje uszy sa głuche na " daj" a słyszę doskonale " masz " :diabloti:"
oo... to mój syn też tak ma.... ciekawe

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:CZEŚĆ PYSIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rany nie wiem jak bardzo Pysi na słuch padło :razz:
[SIZE=2]Dawaj foty kalendarium;)

Cicho kobieto :mad: Aż tak bardzo mi nie padło chociaż jestem blisko :p Szelma zamiast spać to mi piszczy zabawką :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='beria']Eeee, nie warto :shake: TZ, a jakże zabrał mnie do sklepu ... drzwi wybierać :roll: W prezencie dostanę 10 sztuk :cool1:
Idę sobie z tej radości fajki kupić :diabloti:
Pomysl sobie ile eksponatów będziesz miała do fotografowania :evil_lol:

[quote name='tygra']"Niby tak :smile: Czekamy na moment zeby pobrać Szelmie wymaz ...
A moje uszy sa głuche na " daj" a słyszę doskonale " masz " :diabloti:"
oo... to mój syn też tak ma.... ciekawe
Nie jestem Twoją córką :diabloti: Chyba....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='PIKA']Cześc wnusiu :razz:
Oj Babcia zawitała w me progi :loveu::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='malawaszka']Pysia!!! CZEŚĆ nie wiem jaki aparatto bo jak na mnie przystało to się ciągle WAHAM :angryy:
Ja muszę wiedzieć bo TZ to jest taki że lubi mi niespodzianki robić :mad: A JA KOCHAM NIESPODZIANKI :angryy::angryy::angryy:

Posted

Pysia napisał(a):
Ja muszę wiedzieć bo TZ to jest taki że lubi mi niespodzianki robić :mad: A JA KOCHAM NIESPODZIANKI :angryy::angryy::angryy:

o ja też kocham niespodziewanki :angryy: ale naszczęście moja rodzina już o tym wie :evil_lol: :evil_lol: i nie próbują mnie na siłe uszczęśliwiać :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']o ja też kocham niespodziewanki :angryy: ale naszczęście moja rodzina już o tym wie :evil_lol: :evil_lol: :diabloti:

hahaha, to tak jak ja :evil_lol: :evil_lol:
TZ tylko raz zakupił niespodziankę, jakieś 11 lat temu :evil_lol: więcej już nie próbował :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Ja muszę wiedzieć bo TZ to jest taki że lubi mi niespodzianki robić :mad: A JA KOCHAM NIESPODZIANKI :angryy::angryy::angryy:

ALE CO MA MÓJ APARAT DO TWOJEJ NIESPODZIEWANKI???????!!!!!

Posted

[quote name='Maga100']hahaha, to tak jak ja :evil_lol: :evil_lol:
TZ tylko raz zakupił niespodziankę, jakieś 11 lat temu :evil_lol: więcej już nie próbował :evil_lol:

mój też :sweetCyb::sweetCyb:
pytam się go dziś :
ja - co mi kupisz na mikołajki
tz - a co chcesz
ja - no sam coś wymyśl :cool3:
tz - ta ,a potem będziesz glindzić że żle wybrałem :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']Pysia!!! CZEŚĆ nie wiem jaki aparatto bo jak na mnie przystało to się ciągle WAHAM :angryy:
To dlatego jestes Waszka :thinkerg: :evil_lol:

Posted

Mój TZ robi mi takie niespodziewanki:
Perfumy pachnące tak słodko że mam mdłości....
Kolczyki złote takie że wstyd się w nich pokazać....
Odkurzacz kompletnie benadziejny który prawie nie ciągnie ALE BYł TANI !!
Lokówka do włosów ( a kto teraz chciałby mieć lokówkę ? )
Auto mające silnik o mocy ciężarówki w którym w baku podczas dodawania gazu robi się lej...
Kamera
Sweter w którym wyglądam jak lump
Itd....
Na dodatek ja nie chcąc robić mu przykrości cieszę się z tego wszystkiego wzdychając w duchu: " A nie mogłeś zapytać ? " :angryy:
Aparat też kupił po kryjomu .....Chciałam inny ale on pytał w sklepie który lepszy i pan mu powiedział że ten ( :crazyeye::crazyeye::crazyeye: )
No ale i tak go kocham:loveu: Pewnie teraz składa biedny na aparacik i moja w tym głowa aby był dobry ;)

Posted

[quote name='Pysia']Mój TZ robi mi takie niespodziewanki:
Auto mające silnik o mocy ciężarówki w którym w baku podczas dodawania gazu robi się lej...

KOBIETO!!! GDZIE TY CHOWASZ TO AUTO??!! czemu nim jeszcze nie jeździłam??!!

Posted

Chciałam oznajmić wszem i wobec że strzeżcie się złodzieje :diabloti: Mam w domu psa stróżującego :diabloti: Dzisiaj rano powiedziała hau listonoszowi Szelma a Zmorka debilnie się przez brame do niego wdzięczyła :cool1: I przed chwilą usłyszałam hau hau w domu :crazyeye: Ups....Dziwy jakieś bo przecież wydawanie głosu przez niufa boli go :evil_lol: Włos mi się zjeżył na głowie bo za chwilę usłyszałam dziki gruby warkot :-o Pobiegłam do TZta.
Ja- Julciu ratuj bo chyba nas okradają
On- kobieto dlaczego mnie budzisz?
Ja - Bandyci chodzą po naszym placu bo Szelma szczeka
W tej chwili TZ podnosi ze ździwieniem głowe i rzecze
On- Szelma szczeka ? Niemozliwe....
Ja- Nie słyszysz?
On- Właśnie słyszę
Ja - No to idź zobacz
On- ja śpię ! Wypuść Szelme
Ja- A jak jej się coś stanie?
On- to będziemy mieć więcej kasy
Ja- no wiesz :placz:
I chwilę podumałam :roll: Poszłam i wypuściłam Szelme na dwór. Założyłam szlafrok, wzięłam kij od szczotki i poszłam za nią :mad: Ta ruszyła od razu z kopyta do bramy. Patrzę a tu pod szopą sąsiada buszuje wielki pies. Dodam że szopa ma drzwi na słowo honoru a tam są króliki :cool3: Szelma z dzikim szczekaniem dopadła do bramy i dawaj na intruza. Intruz popatrzał i w nogi :multi::multi::multi: Króliki tym razem są bezpieczne ;) A ja latałam po dworze w szlafroku o 24 w nocy broniac naszego przybytku i ....Szelmy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):

On- ja śpię ! Wypuść Szelme
Ja- A jak jej się coś stanie?
On- to będziemy mieć więcej kasy
Ja- no wiesz :placz:
I chwilę podumałam :roll: Poszłam i wypuściłam Szelme na dwór.

Jednak chciałaś mieć więcej kasy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Świetny węch te niufy mają :cool3:

Posted

[quote name='malawaszka']KOBIETO!!! GDZIE TY CHOWASZ TO AUTO??!! czemu nim jeszcze nie jeździłam??!!
Bo to auto zostało szybciutko sprzedane :diabloti: Przy pierwszym biegu w 5 sek. miało na liczniku 120 k/h :crazyeye: a pieniądze wyciagało z kieszeni szybciej niz Zmoroszelmy....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
to WY macie te króliki na słowo honoru?? :crazyeye:

:evil_lol:

To nie my tylko sąsiad :eviltong: No wiesz - Kargul :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

beria napisał(a):
Jednak chciałaś mieć więcej kasy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Świetny węch te niufy mają :cool3:

:diabloti: Chciałam :diabloti:
Niufy...Hym....Zmorka jak chrapała tak chrapie dalej :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Bo to auto zostało szybciutko sprzedane :diabloti: Przy pierwszym biegu w 5 sek. miało na liczniku 120 k/h :crazyeye: a pieniądze wyciagało z kieszeni szybciej niz Zmoroszelmy....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:placz: :placz: :placz:

ehhh a nad czujnością to się nie będę rozwlekać bo mam na codzień :mad: nadczujność :angryy:

Posted

malawaszka napisał(a):
:placz: :placz: :placz:

ehhh a nad czujnością to się nie będę rozwlekać bo mam na codzień :mad: nadczujność :angryy:

Czyli Wy śpicie, Luneta szczeka bez sensu. Wy śpicie - Luneta szczeka z sensem ale Wy myślicie ze bez sensu i śpicie dalej. Potem znajdujecie pusty dom....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Czyli Wy śpicie, Luneta szczeka bez sensu. Wy śpicie - Luneta szczeka z sensem ale Wy myślicie ze bez sensu i śpicie dalej. Potem znajdujecie pusty dom....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

HA! a właśnie że nie bo inaczej szczeka bez sensu a inaczej jak trzeba