beria Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Pysia napisał(a): Ciekawe co będzie jak to zadziała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Całe dogo będzie siedziało w kuchni i jechało na odkurzaczu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Eeee, nie warto :shake: TZ, a jakże zabrał mnie do sklepu ... drzwi wybierać :roll: W prezencie dostanę 10 sztuk :cool1: Idę sobie z tej radości fajki kupić :diabloti: Quote
tygra Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 "Niby tak :smile: Czekamy na moment zeby pobrać Szelmie wymaz ... A moje uszy sa głuche na " daj" a słyszę doskonale " masz " :diabloti:" oo... to mój syn też tak ma.... ciekawe Quote
Pysia Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:CZEŚĆ PYSIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rany nie wiem jak bardzo Pysi na słuch padło :razz: [SIZE=2]Dawaj foty kalendarium;) Cicho kobieto :mad: Aż tak bardzo mi nie padło chociaż jestem blisko :p Szelma zamiast spać to mi piszczy zabawką :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='beria']Eeee, nie warto :shake: TZ, a jakże zabrał mnie do sklepu ... drzwi wybierać :roll: W prezencie dostanę 10 sztuk :cool1: Idę sobie z tej radości fajki kupić :diabloti: Pomysl sobie ile eksponatów będziesz miała do fotografowania :evil_lol: [quote name='tygra']"Niby tak :smile: Czekamy na moment zeby pobrać Szelmie wymaz ... A moje uszy sa głuche na " daj" a słyszę doskonale " masz " :diabloti:" oo... to mój syn też tak ma.... ciekawe Nie jestem Twoją córką :diabloti: Chyba....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='PIKA']Cześc wnusiu :razz: Oj Babcia zawitała w me progi :loveu::multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Pysia!!! CZEŚĆ nie wiem jaki aparatto bo jak na mnie przystało to się ciągle WAHAM :angryy: Quote
Pysia Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='malawaszka']Pysia!!! CZEŚĆ nie wiem jaki aparatto bo jak na mnie przystało to się ciągle WAHAM :angryy: Ja muszę wiedzieć bo TZ to jest taki że lubi mi niespodzianki robić :mad: A JA KOCHAM NIESPODZIANKI :angryy::angryy::angryy: Quote
Vectra Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Pysia napisał(a):Ja muszę wiedzieć bo TZ to jest taki że lubi mi niespodzianki robić :mad: A JA KOCHAM NIESPODZIANKI :angryy::angryy::angryy: o ja też kocham niespodziewanki :angryy: ale naszczęście moja rodzina już o tym wie :evil_lol: :evil_lol: i nie próbują mnie na siłe uszczęśliwiać :diabloti: Quote
Maga100 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Vectra']o ja też kocham niespodziewanki :angryy: ale naszczęście moja rodzina już o tym wie :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: hahaha, to tak jak ja :evil_lol: :evil_lol: TZ tylko raz zakupił niespodziankę, jakieś 11 lat temu :evil_lol: więcej już nie próbował :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Pysia']Ja muszę wiedzieć bo TZ to jest taki że lubi mi niespodzianki robić :mad: A JA KOCHAM NIESPODZIANKI :angryy::angryy::angryy: ALE CO MA MÓJ APARAT DO TWOJEJ NIESPODZIEWANKI???????!!!!! Quote
Vectra Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Maga100']hahaha, to tak jak ja :evil_lol: :evil_lol: TZ tylko raz zakupił niespodziankę, jakieś 11 lat temu :evil_lol: więcej już nie próbował :evil_lol: mój też :sweetCyb::sweetCyb: pytam się go dziś : ja - co mi kupisz na mikołajki tz - a co chcesz ja - no sam coś wymyśl :cool3: tz - ta ,a potem będziesz glindzić że żle wybrałem :evil_lol: Quote
Paula Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='malawaszka']Pysia!!! CZEŚĆ nie wiem jaki aparatto bo jak na mnie przystało to się ciągle WAHAM :angryy: To dlatego jestes Waszka :thinkerg: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='paula_z']To dlatego jestes Waszka :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Mój TZ robi mi takie niespodziewanki: Perfumy pachnące tak słodko że mam mdłości.... Kolczyki złote takie że wstyd się w nich pokazać.... Odkurzacz kompletnie benadziejny który prawie nie ciągnie ALE BYł TANI !! Lokówka do włosów ( a kto teraz chciałby mieć lokówkę ? ) Auto mające silnik o mocy ciężarówki w którym w baku podczas dodawania gazu robi się lej... Kamera Sweter w którym wyglądam jak lump Itd.... Na dodatek ja nie chcąc robić mu przykrości cieszę się z tego wszystkiego wzdychając w duchu: " A nie mogłeś zapytać ? " :angryy: Aparat też kupił po kryjomu .....Chciałam inny ale on pytał w sklepie który lepszy i pan mu powiedział że ten ( :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ) No ale i tak go kocham:loveu: Pewnie teraz składa biedny na aparacik i moja w tym głowa aby był dobry ;) Quote
Pysia Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Vectra']Pysiu coś dla Ciebie :D Zapomniałaś o czymś :eviltong: Mojemu TZtowi najłatwiej przez żołądek do serca trafić ;):evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Pysia']Mój TZ robi mi takie niespodziewanki: Auto mające silnik o mocy ciężarówki w którym w baku podczas dodawania gazu robi się lej... KOBIETO!!! GDZIE TY CHOWASZ TO AUTO??!! czemu nim jeszcze nie jeździłam??!! Quote
Paula Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Pysia napisał(a):Kolczyki złote takie że wstyd się w nich pokazać.... Sweter w którym wyglądam jak lump :grin: :grin: :grin: Quote
Pysia Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Chciałam oznajmić wszem i wobec że strzeżcie się złodzieje :diabloti: Mam w domu psa stróżującego :diabloti: Dzisiaj rano powiedziała hau listonoszowi Szelma a Zmorka debilnie się przez brame do niego wdzięczyła :cool1: I przed chwilą usłyszałam hau hau w domu :crazyeye: Ups....Dziwy jakieś bo przecież wydawanie głosu przez niufa boli go :evil_lol: Włos mi się zjeżył na głowie bo za chwilę usłyszałam dziki gruby warkot :-o Pobiegłam do TZta. Ja- Julciu ratuj bo chyba nas okradają On- kobieto dlaczego mnie budzisz? Ja - Bandyci chodzą po naszym placu bo Szelma szczeka W tej chwili TZ podnosi ze ździwieniem głowe i rzecze On- Szelma szczeka ? Niemozliwe.... Ja- Nie słyszysz? On- Właśnie słyszę Ja - No to idź zobacz On- ja śpię ! Wypuść Szelme Ja- A jak jej się coś stanie? On- to będziemy mieć więcej kasy Ja- no wiesz :placz: I chwilę podumałam :roll: Poszłam i wypuściłam Szelme na dwór. Założyłam szlafrok, wzięłam kij od szczotki i poszłam za nią :mad: Ta ruszyła od razu z kopyta do bramy. Patrzę a tu pod szopą sąsiada buszuje wielki pies. Dodam że szopa ma drzwi na słowo honoru a tam są króliki :cool3: Szelma z dzikim szczekaniem dopadła do bramy i dawaj na intruza. Intruz popatrzał i w nogi :multi::multi::multi: Króliki tym razem są bezpieczne ;) A ja latałam po dworze w szlafroku o 24 w nocy broniac naszego przybytku i ....Szelmy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Pysia napisał(a):broniac naszego przybytku i ....Szelmy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to WY macie te króliki na słowo honoru?? :crazyeye: :evil_lol: Quote
beria Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Pysia napisał(a): On- ja śpię ! Wypuść Szelme Ja- A jak jej się coś stanie? On- to będziemy mieć więcej kasy Ja- no wiesz :placz: I chwilę podumałam :roll: Poszłam i wypuściłam Szelme na dwór. Jednak chciałaś mieć więcej kasy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Świetny węch te niufy mają :cool3: Quote
Pysia Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='malawaszka']KOBIETO!!! GDZIE TY CHOWASZ TO AUTO??!! czemu nim jeszcze nie jeździłam??!! Bo to auto zostało szybciutko sprzedane :diabloti: Przy pierwszym biegu w 5 sek. miało na liczniku 120 k/h :crazyeye: a pieniądze wyciagało z kieszeni szybciej niz Zmoroszelmy....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 malawaszka napisał(a):to WY macie te króliki na słowo honoru?? :crazyeye: :evil_lol: To nie my tylko sąsiad :eviltong: No wiesz - Kargul :evil_lol::evil_lol::evil_lol: beria napisał(a):Jednak chciałaś mieć więcej kasy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Świetny węch te niufy mają :cool3: :diabloti: Chciałam :diabloti: Niufy...Hym....Zmorka jak chrapała tak chrapie dalej :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Pysia napisał(a):Bo to auto zostało szybciutko sprzedane :diabloti: Przy pierwszym biegu w 5 sek. miało na liczniku 120 k/h :crazyeye: a pieniądze wyciagało z kieszeni szybciej niz Zmoroszelmy....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :placz: :placz: :placz: ehhh a nad czujnością to się nie będę rozwlekać bo mam na codzień :mad: nadczujność :angryy: Quote
Pysia Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 malawaszka napisał(a)::placz: :placz: :placz: ehhh a nad czujnością to się nie będę rozwlekać bo mam na codzień :mad: nadczujność :angryy: Czyli Wy śpicie, Luneta szczeka bez sensu. Wy śpicie - Luneta szczeka z sensem ale Wy myślicie ze bez sensu i śpicie dalej. Potem znajdujecie pusty dom....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Pysia']Czyli Wy śpicie, Luneta szczeka bez sensu. Wy śpicie - Luneta szczeka z sensem ale Wy myślicie ze bez sensu i śpicie dalej. Potem znajdujecie pusty dom....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: HA! a właśnie że nie bo inaczej szczeka bez sensu a inaczej jak trzeba Quote
Recommended Posts