beria Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Pysia napisał(a):No i pojeździłam ;) Plac manewrowy - 5 Parkowanie między samochodami - 5 Ronda - 5 Jazda - 5 Patrzenie na znaki - 3... Orientacja w terenie - .... Ruszanie z ręcznego - 1 x do doopy reszta 5 Robienie instruktora w konia - 5 ( jeszcze się facet daje ;) ) Spokój i opanowanie - 55555555555 :evil_lol: Ucieczka przed ciężarówką - 115 /h . Nie dała rady :diabloti: No, pięknie :cool3: Na 115 z plusem :cool3: Quote
Pysia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Vectra napisał(a):tak Pysiu KOCHAM CIĘ :loveu: :loveu: Normalnie się wzruszyłam :oops::oops::oops: Alicjarydzewska napisał(a)::razz:Pysiu o matko już jednego instruktora wykończyłaś:shake:bosz ..kończ szybko ten kurs;)i przyjeżdżaj do Rybnika:p Tez bym chciała Alu mieć już za sobą egzamin....Chyba nie zdam :placz: Za sto lat nawet :placz: Quote
beria Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Pysia napisał(a): Tez bym chciała Alu mieć już za sobą egzamin....Chyba nie zdam :placz: Za sto lat nawet :placz: Masz do wyboru - zdać super, albo doprowadzić egzaminatora do omdlenia i wpisać w te jego papiery, że zdałaś super :p Ups, zapomniałam, że są jeszcze testy, w dodatku teraz ponoć jakieś porąbane :cool1: Quote
Pysia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 beria napisał(a):Masz do wyboru - zdać super, albo doprowadzić egzaminatora do omdlenia i wpisać w te jego papiery, że zdałaś super :p Ups, zapomniałam, że są jeszcze testy, w dodatku teraz ponoć jakieś porąbane :cool1: Testy są porąbane ale można się ich nauczyć ;) A jak ja mam zdawać egzamin, szczerzyć zęby do kamery, jechać przepisowo i na dodatek NIE GADAć GłUPOT :crazyeye::crazyeye::crazyeye: To poprostu niemożliwe...:shake: Zmoroszelmy postanowiły zmienić nieco wizje przestrzenną ogrodu wykopując wspólnymi siłami jamę o głębokości metra....Spokojnie jedna się w środku zmieści ...pomiędzy korzeniami pięknych tuji. Wypcham.... Quote
beria Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Pysia napisał(a): szczerzyć zęby do kamery Teraz są kamery :eek2: Pysiu, to jak dasz tą kopertę :cool3: :evil_lol: Quote
anushka Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 beria napisał(a):Teraz są kamery :eek2: Pysiu, to jak dasz tą kopertę :cool3: :evil_lol: szczerzącymi zębami :lol: to nie bedzie łapówka tylko zębówka..i nikomu nic nie zrobią :lol: Quote
Pysia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 beria napisał(a):Teraz są kamery :eek2: Pysiu, to jak dasz tą kopertę :cool3: :evil_lol: WłAśNIE :eek::madgo::mdleje::shocked!: NIE DAM :mdleje::grab: MUSZę ZDAć :ices_bla::help1::help1::help1::help1::help1: Quote
Vectra Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Pysia napisał(a):Zmoroszelmy postanowiły zmienić nieco wizje przestrzenną ogrodu wykopując wspólnymi siłami jamę o głębokości metra....Spokojnie jedna się w środku zmieści ...pomiędzy korzeniami pięknych tuji. Wypcham.. Wiesz Pysiu ja coraz bardzie te twoje suczydła uwielbiam :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Cześc Kochana Wnusiu i piracie drogowy w jednym :loveu: Quote
tygra Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Pysia napisał(a):Testy są porąbane ale można się ich nauczyć ;) A jak ja mam zdawać egzamin, szczerzyć zęby do kamery, jechać przepisowo i na dodatek NIE GADAć GłUPOT :crazyeye::crazyeye::crazyeye: To poprostu niemożliwe...:shake: Zmoroszelmy postanowiły zmienić nieco wizje przestrzenną ogrodu wykopując wspólnymi siłami jamę o głębokości metra....Spokojnie jedna się w środku zmieści ...pomiędzy korzeniami pięknych tuji. Wypcham.... ale masz pomysłowe psinki:evil_lol: Quote
Pysia Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Ja też, ja też Cię kocham :p Jak mogłam wczoraj przeoczyć takie wyznanie :oops: Haniu - też Cię kocham :loveu: Vectra napisał(a):Wiesz Pysiu ja coraz bardzie te twoje suczydła uwielbiam :loveu: :loveu: :loveu: A ja coraz mniej.... PIKA napisał(a):Cześc Kochana Wnusiu i piracie drogowy w jednym :loveu: Cześć kochana babciu :loveu: Ciągle latam do lustra sprawdzać tą opaskę na oku i nic :niewiem::niewiem: tygra napisał(a):ale masz pomysłowe psinki:evil_lol: W domu jedna zazdrosna o drugą a na dworze wspólnie - jedna obok drugiej - demolują mi ogród :-x I tak kocham te Zmoroszelmy :loveu: Kurcze...Tyle mam fot a nie wstawiam :oops: Quote
Iza i Avanti Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Pysia napisał(a):Wypcham.... Cześć Pysiu! Jak będziesz wypychać to proszę jedno futro do mnie :p Quote
Pysia Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Iza i Avanti napisał(a):Cześć Pysiu! Jak będziesz wypychać to proszę jedno futro do mnie :p Jak wypcham to postawię w salonie :diabloti: Samolubna jestem :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Pysia napisał(a):Jak wypcham to postawię w salonie :diabloti: Samolubna jestem :evil_lol: Pysiu! Ale po co Ci dwa- 1 wystarczy :diabloti: Quote
Pysia Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Iza i Avanti napisał(a):Pysiu! Ale po co Ci dwa- 1 wystarczy :diabloti: Dwa wyglądają bardziej widowiskowo :eviltong: Quote
Alicja Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Pysia napisał(a):Dwa wyglądają bardziej widowiskowo :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o rany to już miejsca na kominek ci braknie;) Quote
tygra Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 a może futro na zimę uszyjesz, mniej miejsca zajmie a i widowiskowo będzie :) Quote
Paula Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Czesc Pysiu :multi: Czy juz pisalam, ze Cie uwielbiam :loveu: Dawaj foty, koniecznie z opisami :cool3: Quote
Vectra Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Pysiu ja nadal cię toffam :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o rany to już miejsca na kominek ci braknie;) Wywalimy chłopaków na taras to wystarczy :evil_lol: tygra napisał(a):a może futro na zimę uszyjesz, mniej miejsca zajmie a i widowiskowo będzie :) Nie uszyję bo prawdziwe są za ciężkie i smierdzą :eviltong: malawaszka napisał(a):cześć kobieto Cześć niedobra któraś mnie ostawiła w samotności ciemnych deszczowych dni :placz: paula_z napisał(a):Czesc Pysiu :multi: Czy juz pisalam, ze Cie uwielbiam :loveu: Dawaj foty, koniecznie z opisami :cool3: Jestem w pracy :p Foty w domu :p Przyszła, tylko zobaczyć kto mnie dzisiaj toffa i wyszło że...Ala, Tygra, Weszka, Paula i Vectra :multi: :multi: :multi: Vectra napisał(a):Pysiu ja nadal cię toffam :loveu: :loveu: A ja Was wszystkie toffam :loveu: :loveu: :loveu: PS Weźcie tego mojego szefa do domu w końcu bo żona nie pamięta już jak on wygląda.... Quote
Medorowa Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Pysia napisał(a):, Weszka, Paula i Vectra :multi: :multi: :multi: A ja Was wszystkie toffam :loveu: :loveu: :loveu: Aaaa , czyli mnie też kochasz:cool3: :cool3: :cool3: :multi: Pysia napisał(a):Weźcie tego mojego szefa do domu w końcu bo żona nie pamięta już jak on wygląda.... Jejj, to zupełnie jak u mnie w pracy:lol: Pracę zaczynamy o 7, kończymy <powiedzmy> o 15:eviltong: Lecz jest jedna Pani, która zaczyna przed 7 i kończy (duużżżżoooo) po 15:lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 [quote name='madzia i medor']Aaaa , czyli mnie też kochasz:cool3: :cool3: :cool3: :multi: Jejj, to zupełnie jak u mnie w pracy:lol: Pracę zaczynamy o 7, kończymy <powiedzmy> o 15:eviltong: Lecz jest jedna Pani, która zaczyna przed 7 i kończy (duużżżżoooo) po 15:lol: :evil_lol: Pewnie że toffam :loveu: Mój szef przychodzi przed 8 rano a wychodzi po....20-tej :mdleje: Co prawda lubię go ale mi go jest żal ;) Tak zupełnie nie żyć..... Mam dwie mleczne krowy :mad: Dają mleko :cool1: Tylko ciekawe dlaczego ja nie mogę z tego powodu spać :roll: Wypcham.... Tutaj wstawiam...Sami zobaczcie http://www.worlddogshow2006.pl/wyniki/foto_4/_KD18880.jpg Cudo :loveu: Quote
Medorowa Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 [quote name='Pysia'] Mam dwie mleczne krowy :mad: Dają mleko :cool1: Tylko ciekawe dlaczego ja nie mogę z tego powodu spać :roll: Wypcham.... :roflt: Pysiu specjalnie coś dla Ciebie:cool3: :cool3: :cool3: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33928&page=35 Quote
Vectra Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 [quote name='Pysia']Pewnie że toffam :loveu: Mój szef przychodzi przed 8 rano a wychodzi po....20-tej :mdleje: Co prawda lubię go ale mi go jest żal ;) Tak zupełnie nie żyć..... Mam dwie mleczne krowy :mad: Dają mleko :cool1: Tylko ciekawe dlaczego ja nie mogę z tego powodu spać :roll: Wypcham.... Tutaj wstawiam...Sami zobaczcie http://www.worlddogshow2006.pl/wyniki/foto_4/_KD18880.jpg Cudo :loveu: Pysiu ten pan z wystającymi zębami ci się podoba czy pies :razz: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts