Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
No i pojeździłam ;)
Plac manewrowy - 5
Parkowanie między samochodami - 5
Ronda - 5
Jazda - 5
Patrzenie na znaki - 3...
Orientacja w terenie - ....
Ruszanie z ręcznego - 1 x do doopy reszta 5
Robienie instruktora w konia - 5 ( jeszcze się facet daje ;) )
Spokój i opanowanie - 55555555555 :evil_lol:
Ucieczka przed ciężarówką - 115 /h . Nie dała rady :diabloti:

No, pięknie :cool3: Na 115 z plusem :cool3:

Posted

Vectra napisał(a):
tak Pysiu KOCHAM CIĘ :loveu: :loveu:

Normalnie się wzruszyłam :oops::oops::oops:

Alicjarydzewska napisał(a):
:razz:Pysiu o matko już jednego instruktora wykończyłaś:shake:bosz ..kończ szybko ten kurs;)i przyjeżdżaj do Rybnika:p

Tez bym chciała Alu mieć już za sobą egzamin....Chyba nie zdam :placz: Za sto lat nawet :placz:

Posted

Pysia napisał(a):

Tez bym chciała Alu mieć już za sobą egzamin....Chyba nie zdam :placz: Za sto lat nawet :placz:

Masz do wyboru - zdać super, albo doprowadzić egzaminatora do omdlenia i wpisać w te jego papiery, że zdałaś super :p Ups, zapomniałam, że są jeszcze testy, w dodatku teraz ponoć jakieś porąbane :cool1:

Posted

beria napisał(a):
Masz do wyboru - zdać super, albo doprowadzić egzaminatora do omdlenia i wpisać w te jego papiery, że zdałaś super :p Ups, zapomniałam, że są jeszcze testy, w dodatku teraz ponoć jakieś porąbane :cool1:

Testy są porąbane ale można się ich nauczyć ;) A jak ja mam zdawać egzamin, szczerzyć zęby do kamery, jechać przepisowo i na dodatek NIE GADAć GłUPOT :crazyeye::crazyeye::crazyeye: To poprostu niemożliwe...:shake:
Zmoroszelmy postanowiły zmienić nieco wizje przestrzenną ogrodu wykopując wspólnymi siłami jamę o głębokości metra....Spokojnie jedna się w środku zmieści ...pomiędzy korzeniami pięknych tuji. Wypcham....

Posted

beria napisał(a):
Teraz są kamery :eek2: Pysiu, to jak dasz tą kopertę :cool3: :evil_lol:

szczerzącymi zębami :lol: to nie bedzie łapówka tylko zębówka..i nikomu nic nie zrobią :lol:

Posted

beria napisał(a):
Teraz są kamery :eek2: Pysiu, to jak dasz tą kopertę :cool3: :evil_lol:

WłAśNIE :eek::madgo::mdleje::shocked!: NIE DAM :mdleje::grab: MUSZę ZDAć :ices_bla::help1::help1::help1::help1::help1:

Posted

Pysia napisał(a):
Zmoroszelmy postanowiły zmienić nieco wizje przestrzenną ogrodu wykopując wspólnymi siłami jamę o głębokości metra....Spokojnie jedna się w środku zmieści ...pomiędzy korzeniami pięknych tuji. Wypcham..

Wiesz Pysiu ja coraz bardzie te twoje suczydła uwielbiam :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Pysia napisał(a):
Testy są porąbane ale można się ich nauczyć ;) A jak ja mam zdawać egzamin, szczerzyć zęby do kamery, jechać przepisowo i na dodatek NIE GADAć GłUPOT :crazyeye::crazyeye::crazyeye: To poprostu niemożliwe...:shake:
Zmoroszelmy postanowiły zmienić nieco wizje przestrzenną ogrodu wykopując wspólnymi siłami jamę o głębokości metra....Spokojnie jedna się w środku zmieści ...pomiędzy korzeniami pięknych tuji. Wypcham....

ale masz pomysłowe psinki:evil_lol:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Ja też, ja też Cię kocham :p

Jak mogłam wczoraj przeoczyć takie wyznanie :oops:
Haniu - też Cię kocham :loveu:

Vectra napisał(a):
Wiesz Pysiu ja coraz bardzie te twoje suczydła uwielbiam :loveu: :loveu: :loveu:

A ja coraz mniej....

PIKA napisał(a):
Cześc Kochana Wnusiu i piracie drogowy w jednym :loveu:

Cześć kochana babciu :loveu: Ciągle latam do lustra sprawdzać tą opaskę na oku i nic :niewiem::niewiem:

tygra napisał(a):
ale masz pomysłowe psinki:evil_lol:

W domu jedna zazdrosna o drugą a na dworze wspólnie - jedna obok drugiej - demolują mi ogród :-x
I tak kocham te Zmoroszelmy :loveu:
Kurcze...Tyle mam fot a nie wstawiam :oops:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Cześć Pysiu!
Jak będziesz wypychać to proszę jedno futro do mnie :p

Jak wypcham to postawię w salonie :diabloti: Samolubna jestem :evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:o rany to już miejsca na kominek ci braknie;)

Wywalimy chłopaków na taras to wystarczy :evil_lol:
tygra napisał(a):
a może futro na zimę uszyjesz, mniej miejsca zajmie a i widowiskowo będzie :)

Nie uszyję bo prawdziwe są za ciężkie i smierdzą :eviltong:

malawaszka napisał(a):
cześć kobieto

Cześć niedobra któraś mnie ostawiła w samotności ciemnych deszczowych dni :placz:

paula_z napisał(a):
Czesc Pysiu :multi: Czy juz pisalam, ze Cie uwielbiam :loveu: Dawaj foty, koniecznie z opisami :cool3:

Jestem w pracy :p Foty w domu :p Przyszła, tylko zobaczyć kto mnie dzisiaj toffa i wyszło że...Ala, Tygra, Weszka, Paula i Vectra :multi: :multi: :multi:

Vectra napisał(a):
Pysiu ja nadal cię toffam :loveu: :loveu:

A ja Was wszystkie toffam :loveu: :loveu: :loveu:
PS
Weźcie tego mojego szefa do domu w końcu bo żona nie pamięta już jak on wygląda....

Posted

Pysia napisał(a):
, Weszka, Paula i Vectra :multi: :multi: :multi:

A ja Was wszystkie toffam :loveu: :loveu: :loveu:

Aaaa , czyli mnie też kochasz:cool3: :cool3: :cool3: :multi:
Pysia napisał(a):
Weźcie tego mojego szefa do domu w końcu bo żona nie pamięta już jak on wygląda....

Jejj, to zupełnie jak u mnie w pracy:lol: Pracę zaczynamy o 7, kończymy <powiedzmy> o 15:eviltong: Lecz jest jedna Pani, która zaczyna przed 7 i kończy (duużżżżoooo) po 15:lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']Aaaa , czyli mnie też kochasz:cool3: :cool3: :cool3: :multi:

Jejj, to zupełnie jak u mnie w pracy:lol: Pracę zaczynamy o 7, kończymy <powiedzmy> o 15:eviltong: Lecz jest jedna Pani, która zaczyna przed 7 i kończy (duużżżżoooo) po 15:lol: :evil_lol:
Pewnie że toffam :loveu:
Mój szef przychodzi przed 8 rano a wychodzi po....20-tej :mdleje: Co prawda lubię go ale mi go jest żal ;) Tak zupełnie nie żyć.....
Mam dwie mleczne krowy :mad: Dają mleko :cool1: Tylko ciekawe dlaczego ja nie mogę z tego powodu spać :roll: Wypcham....
Tutaj wstawiam...Sami zobaczcie
http://www.worlddogshow2006.pl/wyniki/foto_4/_KD18880.jpg
Cudo :loveu:

Posted

[quote name='Pysia']Pewnie że toffam :loveu:
Mój szef przychodzi przed 8 rano a wychodzi po....20-tej :mdleje: Co prawda lubię go ale mi go jest żal ;) Tak zupełnie nie żyć.....
Mam dwie mleczne krowy :mad: Dają mleko :cool1: Tylko ciekawe dlaczego ja nie mogę z tego powodu spać :roll: Wypcham....
Tutaj wstawiam...Sami zobaczcie
http://www.worlddogshow2006.pl/wyniki/foto_4/_KD18880.jpg
Cudo :loveu:
Pysiu ten pan z wystającymi zębami ci się podoba czy pies :razz: :evil_lol: :evil_lol: