aga1215 Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 [quote name='Pysia']Pewnie że toffam :loveu: Mój szef przychodzi przed 8 rano a wychodzi po....20-tej :mdleje: Co prawda lubię go ale mi go jest żal ;) Tak zupełnie nie żyć..... Mam dwie mleczne krowy :mad: Dają mleko :cool1: Tylko ciekawe dlaczego ja nie mogę z tego powodu spać :roll: Wypcham.... Tutaj wstawiam...Sami zobaczcie http://www.worlddogshow2006.pl/wyniki/foto_4/_KD18880.jpg Cudo :loveu: :hmmmm: .... przekroczyłaś limity mleczne? :hmmmm: ;) Witaj Pysiu! :multi: Quote
beria Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Pysia napisał(a): Weźcie tego mojego szefa do domu w końcu bo żona nie pamięta już jak on wygląda.... Gdybyś napisała, że szef ciągle w pracy i przez to na dogo nie możesz się zakradać, zrozumiałabym :p Ale z żoną wyskakujesz :razz: Może on chce właśnie zapomnieć, jak wygląda jego żona :diabloti: Quote
AlKil Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Szef mojej koleżanki jest z innego miasta...jak przyjeżdża do niego w odwiedziny żona, to pracownicy schodzą mu z oczu...mógłby kogoś zagryźć:evil_lol: Witaj Pysiu! Jak tam braciszek Alberta? Znalazł już nowy domek? Quote
Pysia Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='madzia i medor']:roflt: Pysiu specjalnie coś dla Ciebie:cool3: :cool3: :cool3: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33928&page=35 Dzięki Madziu :loveu: Sporo ( wszystkie ) znajomych psów ;) [quote name='Vectra']Pysiu ten pan z wystającymi zębami ci się podoba czy pies :razz: :evil_lol: To tam jest jakiś pan na fotce :crazyeye::evil_lol: [quote name='aga1215']:hmmmm: .... przekroczyłaś limity mleczne? :hmmmm: ;) Witaj Pysiu! :multi: Witaj aga :multi: Właśnie przekraczam....Muszę chyba wstawić na allegro mleko sucze....Może chociaż zarobię na tą wodę którą zuzywam do płukania Zmoroszelm?:p [quote name='beria']Gdybyś napisała, że szef ciągle w pracy i przez to na dogo nie możesz się zakradać, zrozumiałabym :p Ale z żoną wyskakujesz :razz: Może on chce właśnie zapomnieć, jak wygląda jego żona :diabloti: No dobra ...Szef ciągle w pracy i na net wejść nie mogę bo on ma oczy jak ślimak - widzi wszystko :angryy: [quote name='AlKil']Szef mojej koleżanki jest z innego miasta...jak przyjeżdża do niego w odwiedziny żona, to pracownicy schodzą mu z oczu...mógłby kogoś zagryźć:evil_lol: Witaj Pysiu! Jak tam braciszek Alberta? Znalazł już nowy domek? Mój to chyba jest bezdomny... Nic nie wiem dalej o braciszku :-( Piszę maile i nikt mi nie odpowiada :mad: [quote name='bigos']Witajcie:loveu::loveu::loveu: Witaj bigosie w zakręconej galerii bez fot :loveu::multi:;) [quote name='Iza i Avanti']Cześc Pysiu! Izuniu miłego dnia :loveu: Quote
Pysia Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Zobaczcie :placz::placz::placz::placz::placz: A mówią że Polska jest niecywilizowana :cool1::placz: http://www.nn-forchheim.de/artikel.asp?art=568037&kat=13 Moze ktoś kto mieszka w Niemczech potrafi pomóc? Tej kobiecie odebrano sporo psów i jest tam między innymi sunia z hodowli znajomej. Znajoma jest w wielkiej rozpaczy i za wszelką cene pragnie wyciągnąć suczke i zabrać do siebie. Niestety mieszka bardzo daleko.... Quote
Vectra Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Nie znam niemieckiego :oops: mozesz opisać w skrócie o co tam biega :razz: Niemcy też mało cywilizowane :angryy: :mad: :angryy: :mad: już dali kilka razypopis np z bullami :-( :-( :-( Takwogóle to cześć :multi: :multi: Quote
LAZY Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Witajcie dziewczyny urojone! My tez urojone...Niestety...wrrr... Buziaki dla Was :buzi: Quote
Iza i Avanti Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Ja pier.... Pysiu! Ale mi dowaliłaś... Idę poryczeć :( Quote
Alicja Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Kurde Pysiu ....ale dałaś link:shake:masakra Jak jazdy;) Quote
Pysia Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Witajcie dziewczynki :) Znalazłam kochaną duszyczke co postara się niufkom pomóc i wierzę ze będzie dobrze bo mi nic innego nie pozostało.... LAZY- razem cieczkowały dziewczyny to i razem są urojone :evil_lol: Alu - pan Grzegorz obawia się jazd ze mną i dopiero na poniedziałek wieczór nastroi się do jednej ;) Quote
aga1215 Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Witaj Pysiu! W radiu dzisiaj zapodali, że jeże sie obudziły - czy wiesz może coś o tym?;) :evil_lol: Quote
Vectra Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='aga1215']Witaj Pysiu! W radiu dzisiaj zapodali, że jeże sie obudziły - czy wiesz może coś o tym?;) :evil_lol: :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Pysia Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='paula_z']A fotki beda dzisiaj? :cool3: Paula wybacz ale padam ...Szef kazał mi dzisiaj pracować :mdleje: [quote name='aga1215']Witaj Pysiu! W radiu dzisiaj zapodali, że jeże sie obudziły - czy wiesz może coś o tym?;) :evil_lol: :snipersm: Niemożliwe :diabloti: [quote name='Vectra']:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Dlaczego rżysz :mad::mad::mad: Poczekaj aż Franek podrośnie :diabloti: Pogadamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Idę spać - Dobranoc kochane. Jutro obiecuję fotki bo mam ich ponad 200. Jakie są takie są ale są...moje ;) Buziaki i słodkich snów Quote
aga1215 Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Pysia napisał(a):Paula wybacz ale padam ...Szef kazał mi dzisiaj pracować :mdleje: :snipersm: Niemożliwe :diabloti: Dlaczego rżysz :mad::mad::mad: Poczekaj aż Franek podrośnie :diabloti: Pogadamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Idę spać - Dobranoc kochane. Jutro obiecuję fotki bo mam ich ponad 200. Jakie są takie są ale są...moje ;) Buziaki i słodkich snów Dobranoc Pysiu! Miłych snów - NIE:shake: :shake: :shake: mleczno-kolczastych ;) :lol: Quote
Iza i Avanti Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Cześć Pysiu! I co z tymi jeżami? Są czy ich nie ma? Bo wiesz, ja blondynka nic nie wnioskuję z Twoich odpowiedzi!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pysia napisał(a):Paula wybacz ale padam ...Szef kazał mi dzisiaj pracować :mdleje: :snipersm: Niemożliwe :diabloti: Dlaczego rżysz :mad::mad::mad: Poczekaj aż Franek podrośnie :diabloti: Pogadamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Idę spać - Dobranoc kochane. Jutro obiecuję fotki bo mam ich ponad 200. Jakie są takie są ale są...moje ;) Buziaki i słodkich snów Quote
Ravk Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='Pysia']Liściory ... Więcej nie wstawiam bo mnie szkodnik z kompa wygania :mad: A ja się daję bo idę na spacer z czarnuchami ;) Oooo... TZ kupił Ci pojazd? Bo to małe toczydło to nie jest mi znane ;) Quote
Ravk Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Iza i Avanti napisał(a):Cześć Pysiu! I co z tymi jeżami? Są czy ich nie ma? Bo wiesz, ja blondynka nic nie wnioskuję z Twoich odpowiedzi!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Może zapadły już w sen zimowy, a może juz wszystkie zostały odpchlone to po co mają przychodzić? :lol: Quote
Iza i Avanti Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Nieeeeee. Podobno się obudziły.... :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Sabina1 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Pysiu,ile Ty będziesz miała roboty. To wcale nie łatwo wypchać jeża :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Witajcie kobiety i ravki :loveu: aga1215 napisał(a):Dobranoc Pysiu! Miłych snów - NIE:shake: :shake: :shake: mleczno-kolczastych ;) :lol: Przez Was śniło mi się że Szelma przyniosła znowu jeża i wyciągałam jej kolce z pysia :angryy: Miły sen to nie był :mad: Iza i Avanti napisał(a):Cześć Pysiu! I co z tymi jeżami? Są czy ich nie ma? Bo wiesz, ja blondynka nic nie wnioskuję z Twoich odpowiedzi!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zostały wytrzebione :evil_lol: Kupiłam odstraszacz do myszy i szczurów :diabloti: Ponoć na jeze działa :diabloti: Ravk napisał(a):Oooo... TZ kupił Ci pojazd? Bo to małe toczydło to nie jest mi znane ;) To małe toczydło jest teściowej :p Pojechała na wywczasy a że TZ ją zawiózł to toczydło stoi u nas :p Ravk napisał(a):Może zapadły już w sen zimowy, a może juz wszystkie zostały odpchlone to po co mają przychodzić? :lol: Raczej stawiałabym na odpchlenie...:evil_lol: Iza i Avanti napisał(a):Nieeeeee. Podobno się obudziły.... :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: jw Sabina1 napisał(a):Pysiu,ile Ty będziesz miała roboty. To wcale nie łatwo wypchać jeża :evil_lol: Na pewno łatwiej niż Zmoroszelmy :eviltong: Muszę się sprężyć i w końcu wstawić choć kilka fotek ... Quote
Recommended Posts