AlKil Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Witaj Pysiu! Ja też wiem co to zakwasy!!!Wiem!:B-fly::B-fly::B-fly:Wiem to od piątku, gdy wspięłam się i zeszłam 7 km na Górę Mojżesza!!!! Łydki bolą mnie do dzisiaj!!! Quote
LAZY Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Oooo...i jak tam Pysiu? Bolaczki minęly?:cool3: Quote
malawaszka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 biedna Pysia taka była zmeczona wczoraj, że az była dla mnie miła :evil_lol: Quote
Vectra Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 malawaszka napisał(a):biedna Pysia taka była zmeczona wczoraj, że az była dla mnie miła :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak tam Pysiu zdróweczko dziś :razz: Quote
Pysia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Witajcie :multi::multi::multi: Zmartwychwstałam :diabloti: HankaRupczewska napisał(a):Zbędny wydatek energetyczny... Jutro znów się ubrudzisz :evil_lol: TZ też tak twierdzi - wczoraj zapłacił za gaz :evil_lol: AlKil napisał(a):Witaj Pysiu! Ja też wiem co to zakwasy!!!Wiem!:B-fly::B-fly::B-fly:Wiem to od piątku, gdy wspięłam się i zeszłam 7 km na Górę Mojżesza!!!! Łydki bolą mnie do dzisiaj!!! Ewciu kochana :multi::multi::multi: Jesteś cała i zdrowa :multi: Hura :multi: Ale miałaś pewnie super przygody i cudownie się bawiłaś :loveu: Witam Cię z powrotem w domu :loveu: Brat Twojego czarnucha jest do adopcji.... LAZY napisał(a):Oooo...i jak tam Pysiu? Bolaczki minęly?:cool3: Nie....Nadal czuję ze żyję.... malawaszka napisał(a):biedna Pysia taka była zmeczona wczoraj, że az była dla mnie miła :evil_lol: Wydawało Ci się :mad: Ja Cię nie cierpię :diabloti: I lepiej nie wychodź jak mam jazdy na ulice :evil_lol: Vectra napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak tam Pysiu zdróweczko dziś :razz: A dziękuję ...Pozbierałam pokiereszowane kosci ze wszystkich kątów tylko chyba część mi się zapodziała stawów bo trzeszczę.... Alicjarydzewska napisał(a)::pcześć Marudo;) Ja tez Cię kocham :loveu: Quote
Alicja Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 :pPysiu a jak liście jeszcze masz:cool3: Quote
Pysia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pPysiu a jak liście jeszcze masz:cool3: A co? Chcesz przyjechać i mi pomóc ? :diabloti: Teraz będę przegrywać fotki a potem kilka wkleję bo mam zaległości z kilku dni.... Quote
Vectra Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Pysia napisał(a):A co? Chcesz przyjechać i mi pomóc ? :diabloti: Teraz będę przegrywać fotki a potem kilka wkleję bo mam zaległości z kilku dni.... a kto się zajmie tymi małymi , biednymi listakami które marzną na Twoim trawniku i napewno czują się strasznie samotne :placz: :placz: Pysiu serca nie masz kobieto :shake: Quote
Pysia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Vectra napisał(a):a kto się zajmie tymi małymi , biednymi listakami które marzną na Twoim trawniku i napewno czują się strasznie samotne :placz: :placz: Pysiu serca nie masz kobieto :shake: Nie martw się ;) Wyzbierałam je dzisiaj znowu i wrzuciłam do worów - do braci :diabloti: Jezuuuuuu....Mam 206 fot :crazyeye: Zaległości od niedzieli..... Quote
malawaszka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 haha Pysia to wstawiaj wstawiaj - może do jutra zdążysz :loveu: Quote
Pysia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 malawaszka napisał(a):haha Pysia to wstawiaj wstawiaj - może do jutra zdążysz :loveu: Nic z tego ;) Muszę pozostawić kilka na deszczowe dni :eviltong: Teraz zmniejszam i stwierdziłam ze mimo iz mam program do obrabiania to tradycyjnie wkleję takie " zielone' :diabloti: Ja to surowe foty i niech tak zostanie ;) Bo to prawdziwa ja :eviltong: Quote
Pysia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Nie będę mięszać ;) Po kolei :roll: Najpierw Szelma w kilku wymiarach ;) Słodki sen Pełny looz Zmiana pozycji ;) Nie po oczach proszę... Przestań kobieto No to z kopa:diabloti: Quote
Pysia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 A to z archiwum X ;) Liscie... Idziemy bo będzie na nas ze pozrzucałyśmy liście z dzrew :cool1: Kobieto - nie podnoś nogi przy sikaniu...Patrzeć na to nie mogę :shake: Ja się do niej nie przyznaję :roll: Zwisa mi to :eviltong: Czego szukamy? Chyba nie liści :diabloti: One są wszędzie... Pysia ma manie prześladowczą :diabloti: Quote
Vectra Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Pysiu ,a jak wygarniasz listki , listeczki z tycz kamyczków :razz: :razz: :diabloti: Quote
Pysia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Liściory ... Więcej nie wstawiam bo mnie szkodnik z kompa wygania :mad: A ja się daję bo idę na spacer z czarnuchami ;) Quote
Pysia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Vectra napisał(a):Pysiu ,a jak wygarniasz listki , listeczki z tycz kamyczków :razz: :razz: :diabloti: Klękam na kolana i ręcami...Tymi....:razz: Agga napisał(a):NO no panienki:loveu: "Pomagały" mi baaaaaaaaaardzo...:mad::evil_lol: Quote
AlKil Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Hej Pysiu! Co się dzieje z tym braciszkiem Albiego??? Gdzieś jest jakieś info, mogę gdzieś zajrzeć??? Quote
malawaszka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Pysia napisał(a):stwierdziłam ze mimo iz mam program do obrabiania to tradycyjnie wkleję takie " zielone' :diabloti: Ja to surowe foty i niech tak zostanie ;) Bo to prawdziwa ja :eviltong: buhaha ściemniara - pewnie nie umiesz :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 AlKil napisał(a):Hej Pysiu! Co się dzieje z tym braciszkiem Albiego??? Gdzieś jest jakieś info, mogę gdzieś zajrzeć??? Braciszek ma na imię ATUM. Ma HD-A i był ponoć na 2 wystawach. Mam kontakt z kimś kto chce go oddać. malawaszka napisał(a):buhaha ściemniara - pewnie nie umiesz :evil_lol: Umiem ale jednak mnie to nie bawi :) Nawet jedną fote juz wkleiłam chyba w niedziele o ile się nie mylę :eviltong: Idę się myć ( tak Haniu - będe rozrzutna :evil_lol:) i idę spać bo nadal jestem zmęczona jak licho :p Dobranoc :loveu: Weszka kurna napisz SMSa jak dojedziesz na miejsce ;) Quote
Medorowa Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 PRawie jak Chuck Noris :cool3: :cool3: Quote
malawaszka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Pysia napisał(a):Weszka kurna napisz SMSa jak dojedziesz na miejsce ;) napisze kurna napisze :p będziesz moim łącznikiem z dogomaniackim światem :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 :loveu:Pysiu ...jaki masz piękny liściasty dywan w ogrodzie:cool3: Quote
Recommended Posts