Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Witajcie dziewczynki :multi::multi::multi:
Ta wredna Weszka przyjechała dzisiaj do mnie i przywiozła legowisko w sam raz dla Zmorki :loveu: Ponoc Bolutek jej urosł i dlatego kupiła takie duże :evil_lol: Ale nie podobało sie Bolutkowi bo twierdził ze to kolor dla bab ;) Zmoreczce kolorek sie podobuje i wygodnie na posłanku sobie leży :p
Tabletek nie podam bo zawsze to coś sztucznego :razz: Spaye nie działają a cnoty Zmorki pilnuje najbardziej zazdrosna suka na świecie - Szelma :diabloti: Żadnego samca nie dopuści do Zmorki :diabloti:
Mam fajne filmiki z życia Zmoroszelm i teraz probuje je wstawic w zippy :) Trzymajcie kciuki żeby mi sie udała :roll:

Posted

Pysia napisał(a):
Wiesz co? To moze zaproś nas tzn mnie i Zmoroszelmy do tej szkoły to będzie potrzebowała generalnego remontu i na jego czas ją zamkną :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A kible mam dwa i trzeci jako poidło mi niepotrzebne :angryy:

Zapraszam :loveu:
Ja przemierzam się żeby Jojka zabrać :evil_lol:

A tak wogóle to DObry Wieczór :razz:

Posted

Hugo-Kochaś napisał(a):
Nie idzie mi ten filmik:shake: :roll:

Najpierw poczekaj aż sie załaduje cały i przejdzie i wtedy zobacz drugi raz :)
Weszka - Szelma potem tą porke do połowy dosłownie zjadła :crazyeye: I nic jej nie było...Ta to ma zołądek :crazyeye:
Teraz wrzucam do Wrzuty filmik pt: Czyszczenie uszu :evil_lol: Pewnie troche to potrwa ale ...opłaca sie obejrzec ;)

Posted

Pysia napisał(a):

jo-jo - no to chodź - obie pojdziemy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wtedy remont murowany :diabloti:

OJ tak dziwe niufeczki plus dozisko:evil_lol:
To co kiedy przyjezdzacie? :evil_lol:

U nas jakby co miejsce do spania jest :diabloti:

Posted

PIKA napisał(a):
czy Szelm moje tez wymyje? :evil_lol:

Myśle że też pod warunkiem że nie myłas przez ostatnie kilka dni :evil_lol: A co? Jestes chetna ? ;) Bo Szelma powinna zarobic na utrzymanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I nie martw sie - jesteś moją babcią wiec policze Ci zniżkowo :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Myśle że też pod warunkiem że nie myłas przez ostatnie kilka dni :evil_lol: A co? Jestes chetna ? ;)

to powiedz kiedy :evil_lol: to nie będe myla kilka dni :evil_lol:

Pysia napisał(a):
I nie martw sie - jesteś moją babcią wiec policze Ci zniżkowo :diabloti:

taaa x2 :diabloti:

Posted

Witam

Pysiu, na zdjęciach sunie wyglądają rewelacyjnie, ale........... filmy są niesamowite :crazyeye:
Tyle czarnego futra........

Czy ja Ci kiedyś mówiłam, że one są pięęęęęęęęęęękne....... cud - miód - malyyyyyyyyna.

Danka

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:filmik mi się muli:shake:
Jesooooooo...Alu poczekaj drugi raz odtworz go to nie bedzie mulił :)
Babciu - no może nie x2 :eviltong: Moze zrobie wyjątek i jako pierwszej chetnej policze dzielone na 2 ;)
da-NUTKA - baby łyse jak kolana bo jedna ma cieczke a druga dostanie na dniach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na dodatek w niedziele był dzień maszynki i nożyczek :diabloti:
No to teraz zabawa ze swinką :)

Posted

Pewnie :angryy: Powrzucałam foty i filmy a strona na ktorej są w tej chwili nie działa :placz: I nawet miniatury poznikały z DGM :placz::placz::placz: A tak sie cieszyłam z tych filmikow :razz: