malawaszka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Pysia pewnie śpi w nowym legowisku :evil_lol: Quote
Pysia Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Witajcie dziewczynki :multi::multi::multi: Ta wredna Weszka przyjechała dzisiaj do mnie i przywiozła legowisko w sam raz dla Zmorki :loveu: Ponoc Bolutek jej urosł i dlatego kupiła takie duże :evil_lol: Ale nie podobało sie Bolutkowi bo twierdził ze to kolor dla bab ;) Zmoreczce kolorek sie podobuje i wygodnie na posłanku sobie leży :p Tabletek nie podam bo zawsze to coś sztucznego :razz: Spaye nie działają a cnoty Zmorki pilnuje najbardziej zazdrosna suka na świecie - Szelma :diabloti: Żadnego samca nie dopuści do Zmorki :diabloti: Mam fajne filmiki z życia Zmoroszelm i teraz probuje je wstawic w zippy :) Trzymajcie kciuki żeby mi sie udała :roll: Quote
PIKA Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Cześć wnusiu - kursantko :multi: Nie przysypiaj na kursach, bo co będzie jak przysniesz w czasie nauki jazdy :evil_lol: Quote
jo-jo Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Pysia napisał(a):Wiesz co? To moze zaproś nas tzn mnie i Zmoroszelmy do tej szkoły to będzie potrzebowała generalnego remontu i na jego czas ją zamkną :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A kible mam dwa i trzeci jako poidło mi niepotrzebne :angryy: Zapraszam :loveu: Ja przemierzam się żeby Jojka zabrać :evil_lol: A tak wogóle to DObry Wieczór :razz: Quote
Pysia Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='Hugo-Kochaś']cze3kam na seansik filkowy;) No to wrzycam :) Nowe zabawki dla Zmoroszelm http://www.wrzuta.pl/film/gYqcKifnqw/lizawki_127 Witaj Babciu :loveu: Jak bede w trakcie nauki przysypiac to pokieruje za mnie instruktor :evil_lol: jo-jo - no to chodź - obie pojdziemy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wtedy remont murowany :diabloti: Quote
BoJa2 Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Nie idzie mi ten filmik:shake: :roll: Quote
malawaszka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 buuuahahaha nadeszła era porożerców - pory strzeżcie się!!!! :lol: :lol: :lol: Quote
Pysia Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Hugo-Kochaś napisał(a):Nie idzie mi ten filmik:shake: :roll: Najpierw poczekaj aż sie załaduje cały i przejdzie i wtedy zobacz drugi raz :) Weszka - Szelma potem tą porke do połowy dosłownie zjadła :crazyeye: I nic jej nie było...Ta to ma zołądek :crazyeye: Teraz wrzucam do Wrzuty filmik pt: Czyszczenie uszu :evil_lol: Pewnie troche to potrwa ale ...opłaca sie obejrzec ;) Quote
jo-jo Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Pysia napisał(a): jo-jo - no to chodź - obie pojdziemy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wtedy remont murowany :diabloti: OJ tak dziwe niufeczki plus dozisko:evil_lol: To co kiedy przyjezdzacie? :evil_lol: U nas jakby co miejsce do spania jest :diabloti: Quote
Pysia Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='jo-jo']OJ tak dziwe niufeczki plus dozisko:evil_lol: To co kiedy przyjezdzacie? :evil_lol: U nas jakby co miejsce do spania jest :diabloti: Bedziemy w W-wie w ostatnią sobote września :evil_lol: A teraz....Zresztą przeczytajcie moj komentarz pod filmem ;) http://www.wrzuta.pl/film/49Rvu3Pz4z/lizawki_128 Quote
Pysia Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Probuje ktory kod najlepiej wstawic tutaj Quote
PIKA Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='Pysia']Bedziemy w W-wie w ostatnią sobote września :evil_lol: A teraz....Zresztą przeczytajcie moj komentarz pod filmem ;) http://www.wrzuta.pl/film/49Rvu3Pz4z/lizawki_128 czy Szelm moje tez wymyje? :evil_lol: Quote
jo-jo Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='Pysia']Bedziemy w W-wie w ostatnią sobote września :evil_lol: A teraz....Zresztą przeczytajcie moj komentarz pod filmem ;) http://www.wrzuta.pl/film/49Rvu3Pz4z/lizawki_128 Wiesz akurat będę w Budach :razz: :angryy: Gdyby tyydzień wcześniej to dogowisko jest, a ost to kicha :angryy: Quote
malawaszka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 błeeeeeeee ale sie Szelma wczuwa :-o Quote
Pysia Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 PIKA napisał(a):czy Szelm moje tez wymyje? :evil_lol: Myśle że też pod warunkiem że nie myłas przez ostatnie kilka dni :evil_lol: A co? Jestes chetna ? ;) Bo Szelma powinna zarobic na utrzymanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I nie martw sie - jesteś moją babcią wiec policze Ci zniżkowo :diabloti: Quote
PIKA Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Pysia napisał(a):Myśle że też pod warunkiem że nie myłas przez ostatnie kilka dni :evil_lol: A co? Jestes chetna ? ;) to powiedz kiedy :evil_lol: to nie będe myla kilka dni :evil_lol: Pysia napisał(a):I nie martw sie - jesteś moją babcią wiec policze Ci zniżkowo :diabloti: taaa x2 :diabloti: Quote
da-NUTKA Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Witam Pysiu, na zdjęciach sunie wyglądają rewelacyjnie, ale........... filmy są niesamowite :crazyeye: Tyle czarnego futra........ Czy ja Ci kiedyś mówiłam, że one są pięęęęęęęęęęękne....... cud - miód - malyyyyyyyyna. Danka Quote
Pysia Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:filmik mi się muli:shake: Jesooooooo...Alu poczekaj drugi raz odtworz go to nie bedzie mulił :) Babciu - no może nie x2 :eviltong: Moze zrobie wyjątek i jako pierwszej chetnej policze dzielone na 2 ;) da-NUTKA - baby łyse jak kolana bo jedna ma cieczke a druga dostanie na dniach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na dodatek w niedziele był dzień maszynki i nożyczek :diabloti: No to teraz zabawa ze swinką :) Quote
Pysia Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 I teraz fotki :) [img=http://c.wrzuta.pl/wm15508/8b221c840026559545085e9e/Sobek.jpg] Quote
Pysia Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Pewnie :angryy: Powrzucałam foty i filmy a strona na ktorej są w tej chwili nie działa :placz: I nawet miniatury poznikały z DGM :placz::placz::placz: A tak sie cieszyłam z tych filmikow :razz: Quote
malawaszka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 już działa - nie rycz :evil_lol: Quote
Recommended Posts