Alicja Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 :cool3:a dlaczego u mnie tylko 2 składane krzesełka ...a jakaś kanapa gdzie:mad: Quote
Pysia Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:a dlaczego u mnie tylko 2 składane krzesełka ...a jakaś kanapa gdzie:mad: Kanape sama se załatw :eviltong: Dodam ze właśnie w tej chwili stoi w Twych apartamentach Pasikonik :p Czarna Zmoro czy ja cie zapraszałam ? Muszą ją pilnowac Ciągle sprawdzac co robi Bo jeszcze znajdzie coś mojego ciekawego... A szuka ciągle :mad: Skrecaj w drugą strone Co za uparty słoń :mad: Ide po pomoc bo sama sobie nie poradze Ale najpierw jej nagadam Quote
Alicja Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 :pPasikonik powiadasz :razz:no dobra narazie niech sie pasie .....a kanape to sie z Paskonika wyciągnie;) Quote
Pysia Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pPasikonik powiadasz :razz:no dobra narazie niech sie pasie .....a kanape to sie z Paskonika wyciągnie;) Ja Ci dam z Pasikonika!:mad: A czym ja bede jeździc jak prawko zrobie ??!! :razz: Musze ją powąchac spokojnie Jeso jak ona sie wierci :mad: No nie moge!! A stoj ze przez moment spokojnie :mad: Moze znajde miejsce gdzie siq zrobiła Ale niuf wiercipiet Wezme ją z zaskoczenia No teraz mozemy sie poznac ;) Quote
BeaC Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 OOOO co widzę??? jakas nowa koleżanka???? Quote
Pysia Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='BeaC']OOOO co widzę??? jakas nowa koleżanka???? No nie nowa :) połtora roku temu była to smarkata maleńka Luka ktora socjalizowała sie dzieki Zmoreczce :) Obrabiała ja ile wlezie a Zmoreczka jak to ona pozwalała jej na to :loveu: Teraz Luka jest dominantką ale mimo to nadal czarne, duże i kudłate psy kojarzą jej sie bardzo pozytywnie :multi: Wskok z odskokiem :evil_lol: Quote
Pysia Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Poważny ... Ja, Szymus i TZ-wirtuoz ;) Przysiegam że Kasia NIE JEST moją corką :) Quote
BoJa2 Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='Pysia'].. Przysiegam że Kasia NIE JEST moją corką :) Nie wierzę:shake: :shake: ;) Quote
PIKA Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Wnusiu taka relacja z grilika mi sie podobobuje :razz: Masz wiecej? :razz: Quote
Alicja Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='Pysia']Poważny ... Ja, Szymus i TZ-wirtuoz ;) Przysiegam że Kasia NIE JEST moją corką :) :cool3:Pysiu a mówiaś że masz tylko Karola :crazyeye:o matyldo Paganini;) Quote
Pysia Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 PIKA napisał(a):Wnusiu taka relacja z grilika mi sie podobobuje :razz: Masz wiecej? :razz: Fotów z samego grila nie mam bo gospodyni jest niesamowita :loveu: Takie jedzenie przyządza ze jadłam, jadłam i jadłam a o foceniu zapomniałam :pNa koniec przenieśliśmy się do domku gospodaży a tam TZ postanowił zmienić nazwisko ;) Na jakie to Ala napisała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Kasia NAPRAWDE nie jest moją córką ;) Przynajmniej przy poczęciu mnie nie było :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jutro foty Zmoroszelm razem. Szkoda ze nie ma mi kto aparatu na spacerki nosić :angryy: Nikt ze mną nie chce z rodziny chodzić :placz: A tak to znowu... :P Ale mam filmik z szaleństwa :p Papatki i do jutra po pracy :) Dobranoc Quote
madzia20sosnowiec Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 pysiaaaaaaaaaa czy ja cie nie widziałam czy ciebie nie było dzisiaj znaczy sie 18 minut temu było wczoraj, na wystawie w swietochłowicach? mizianki dla niufków :loveu: Quote
Pysia Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Witajcie dziewcznyki :multi::multi::multi: Madzia - nie nie widziałaś mnie bo mnie tam nie było :) Byłam tutaj ;) Dziś piękny dzień spędziłeśmy na dworze a potem na zakupach :) Zmoroszelmy dostały po zabaweczce :) Nasze zakupy składały się z kilkunastu puszek karmy, kociego grysu, suchej karmy dla kota i mokrego dla kota....Oprócz tego witaminki i takie tam :) Dla nas: kilka doniczek i...plafony dwa :) Na pocieszenie Karol dostał dwa mleczka w tubce, hity a my ...No my chyba nic bo nie pamiętam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Pysia napisał(a):Witajcie dziewcznyki :multi::multi::multi: Madzia - nie nie widziałaś mnie bo mnie tam nie było :) Byłam tutaj ;) Dziś piękny dzień spędziłeśmy na dworze a potem na zakupach :) Zmoroszelmy dostały po zabaweczce :) Nasze zakupy składały się z kilkunastu puszek karmy, kociego grysu, suchej karmy dla kota i mokrego dla kota....Oprócz tego witaminki i takie tam :) Dla nas: kilka doniczek i...plafony dwa :) Na pocieszenie Karol dostał dwa mleczka w tubce, hity a my ...No my chyba nic bo nie pamiętam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:fajne zakupy ...szczególnie Karolowe ...skąd ja to znam :cool3:mleczko w tubce:evil_lol: Quote
Pysia Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:fajne zakupy ...szczególnie Karolowe ...skąd ja to znam :cool3:mleczko w tubce:evil_lol: No cóż ;) Takie życie :evil_lol: A jutro przyjedzie Royalek dla Szelmy bo zjadła wszysko :) Ona jest niejadkiem i do każdego jedzenia dodaję jej pół puszku mokrej karmy aby zjadła :cool1: Inaczej zjada Zmorka co przy jej tendencjach do nadwagi bywa...no cóż - szkodliwe ;) Niedługo ja będę jadła paści ( zresztą chyba juz jem :razz: ) a one same surowe mięsko :placz: Masakra :crazyeye: Te baby mnie zrujnują :diabloti: Quote
PIKA Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Witaj Pysiu :multi: Fajne zakupki :razz: Quote
malawaszka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 aaale foteeekk - fajowe i te z Luką i te przy ugniataniu żwirku, hahaha ale najlepszy Ju na skrzypcach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Witaj Pysiu :lol: u mnie zakupy podobnie wyglądają tylko mleko w tubce jest dla mnie :evil_lol::evil_lol: Quote
beria Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Pysia'] A to typowe ugniatanie grysu pod kostke brukową :) Niezły patent :cool3: Quote
aga1215 Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Pysia']No cóż ;) Takie życie :evil_lol: A jutro przyjedzie Royalek dla Szelmy bo zjadła wszysko :) Ona jest niejadkiem i do każdego jedzenia dodaję jej pół puszku mokrej karmy aby zjadła :cool1: Inaczej zjada Zmorka co przy jej tendencjach do nadwagi bywa...no cóż - szkodliwe ;) Niedługo ja będę jadła paści ( zresztą chyba juz jem :razz: ) a one same surowe mięsko :placz: Masakra :crazyeye: Te baby mnie zrujnują :diabloti: Witaj Pysiu! :multi: Przepraszam, ale co Ty będziesz jadła:crazyeye: Quote
Pysia Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Witajcie dziewczynki :multi::multi::multi: Ja jem skromnie jak widac z fot :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzisiaj jakaś zupka jarzynowa na kurzych skrzydełkach a jutro udka z grila :) Szelma i Zmorka dostały po zabawce. Szelma paskuda swoją do połowy zjadła zanim zobaczyłam :mad::mad::mad: Jak ja bede z trawy rzadką kupe wybierac ??:placz: Zmoreczki zabawka nadal w całości :loveu: Ale za to Zmorka ma cieczke....Oj bedzie sie pod płotem działo - bedzie :angryy: Quote
Alicja Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 [quote name='Pysia']Witajcie dziewczynki :multi::multi::multi: Ja jem skromnie jak widac z fot :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzisiaj jakaś zupka jarzynowa na kurzych skrzydełkach a jutro udka z grila :) Szelma i Zmorka dostały po zabawce. Szelma paskuda swoją do połowy zjadła zanim zobaczyłam :mad::mad::mad: Jak ja bede z trawy rzadką kupe wybierac ??:placz: Zmoreczki zabawka nadal w całości :loveu: Ale za to Zmorka ma cieczke....Oj bedzie sie pod płotem działo - bedzie :angryy: :cool3:o masz ale artycha z Szelmy :cool3:a coż to za trwala zabawka ;) :cool1:no to teraz 3 tygodnie szlabanu na odwiedzinki;) Quote
Pysia Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:o masz ale artycha z Szelmy :cool3:a coż to za trwala zabawka ;) :cool1:no to teraz 3 tygodnie szlabanu na odwiedzinki;) Zamordowana i bestialsko zjedzona zabawka to piszcząca porka.... A szlaban bedzie dłuższy bo pewnie za dwa tygodnie zacznie Szelma :razz: Tak to już w naturze byawa że suki sie zrownują :roll: Zaraz ide na kurs prawka i mnie szlag trafia bo pogoda cudna :placz: Posiedziałabym sobie ze Zmoroszelmami na ogrodzie, poszła na spacerek a tak to musze słuchac monotonnego głosu faceta ktory ni licho nie umie ciekawie opowiadac :angryy: Wiem że nic sie nie naucze ....Sama musze przepisy przerobic bo na zajeciach poprostu usypiam :cool3: Masakra .... Quote
aga1215 Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Pysia napisał(a):Zamordowana i bestialsko zjedzona zabawka to piszcząca porka.... A szlaban bedzie dłuższy bo pewnie za dwa tygodnie zacznie Szelma :razz: Tak to już w naturze byawa że suki sie zrownują :roll: Zaraz ide na kurs prawka i mnie szlag trafia bo pogoda cudna :placz: Posiedziałabym sobie ze Zmoroszelmami na ogrodzie, poszła na spacerek a tak to musze słuchac monotonnego głosu faceta ktory ni licho nie umie ciekawie opowiadac :angryy: Wiem że nic sie nie naucze ....Sama musze przepisy przerobic bo na zajeciach poprostu usypiam :cool3: Masakra .... No to teraz okaże się, gdzie czy macie dziury w płocie :hmmmm: Pysia - jak tam było na spotkaniu z przemiłym panem?;) Quote
Recommended Posts