Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:a dlaczego u mnie tylko 2 składane krzesełka ...a jakaś kanapa gdzie:mad:

Kanape sama se załatw :eviltong: Dodam ze właśnie w tej chwili stoi w Twych apartamentach Pasikonik :p
Czarna Zmoro czy ja cie zapraszałam ?

Muszą ją pilnowac

Ciągle sprawdzac co robi

Bo jeszcze znajdzie coś mojego ciekawego...

A szuka ciągle :mad:

Skrecaj w drugą strone

Co za uparty słoń :mad:

Ide po pomoc bo sama sobie nie poradze

Ale najpierw jej nagadam

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pPasikonik powiadasz :razz:no dobra narazie niech sie pasie .....a kanape to sie z Paskonika wyciągnie;)
Ja Ci dam z Pasikonika!:mad: A czym ja bede jeździc jak prawko zrobie ??!! :razz:
Musze ją powąchac spokojnie

Jeso jak ona sie wierci :mad:

No nie moge!!

A stoj ze przez moment spokojnie :mad:

Moze znajde miejsce gdzie siq zrobiła

Ale niuf wiercipiet

Wezme ją z zaskoczenia

No teraz mozemy sie poznac ;)

Posted

[quote name='BeaC']OOOO co widzę??? jakas nowa koleżanka????
No nie nowa :) połtora roku temu była to smarkata maleńka Luka ktora socjalizowała sie dzieki Zmoreczce :) Obrabiała ja ile wlezie a Zmoreczka jak to ona pozwalała jej na to :loveu: Teraz Luka jest dominantką ale mimo to nadal czarne, duże i kudłate psy kojarzą jej sie bardzo pozytywnie :multi:
Wskok z odskokiem :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Poważny ...

Ja, Szymus i TZ-wirtuoz ;)

Przysiegam że Kasia NIE JEST moją corką :)
:cool3:Pysiu a mówiaś że masz tylko Karola

:crazyeye:o matyldo Paganini;)

Posted

PIKA napisał(a):
Wnusiu taka relacja z grilika mi sie podobobuje :razz:
Masz wiecej? :razz:

Fotów z samego grila nie mam bo gospodyni jest niesamowita :loveu: Takie jedzenie przyządza ze jadłam, jadłam i jadłam a o foceniu zapomniałam :pNa koniec przenieśliśmy się do domku gospodaży a tam TZ postanowił zmienić nazwisko ;) Na jakie to Ala napisała :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A Kasia NAPRAWDE nie jest moją córką ;) Przynajmniej przy poczęciu mnie nie było :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jutro foty Zmoroszelm razem. Szkoda ze nie ma mi kto aparatu na spacerki nosić :angryy: Nikt ze mną nie chce z rodziny chodzić :placz: A tak to znowu... :P Ale mam filmik z szaleństwa :p
Papatki i do jutra po pracy :)
Dobranoc

Posted

Witajcie dziewcznyki :multi::multi::multi:
Madzia - nie nie widziałaś mnie bo mnie tam nie było :) Byłam tutaj ;)
Dziś piękny dzień spędziłeśmy na dworze a potem na zakupach :) Zmoroszelmy dostały po zabaweczce :) Nasze zakupy składały się z kilkunastu puszek karmy, kociego grysu, suchej karmy dla kota i mokrego dla kota....Oprócz tego witaminki i takie tam :) Dla nas: kilka doniczek i...plafony dwa :) Na pocieszenie Karol dostał dwa mleczka w tubce, hity a my ...No my chyba nic bo nie pamiętam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Witajcie dziewcznyki :multi::multi::multi:
Madzia - nie nie widziałaś mnie bo mnie tam nie było :) Byłam tutaj ;)
Dziś piękny dzień spędziłeśmy na dworze a potem na zakupach :) Zmoroszelmy dostały po zabaweczce :) Nasze zakupy składały się z kilkunastu puszek karmy, kociego grysu, suchej karmy dla kota i mokrego dla kota....Oprócz tego witaminki i takie tam :) Dla nas: kilka doniczek i...plafony dwa :) Na pocieszenie Karol dostał dwa mleczka w tubce, hity a my ...No my chyba nic bo nie pamiętam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:fajne zakupy ...szczególnie Karolowe ...skąd ja to znam :cool3:mleczko w tubce:evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:fajne zakupy ...szczególnie Karolowe ...skąd ja to znam :cool3:mleczko w tubce:evil_lol:

No cóż ;) Takie życie :evil_lol: A jutro przyjedzie Royalek dla Szelmy bo zjadła wszysko :) Ona jest niejadkiem i do każdego jedzenia dodaję jej pół puszku mokrej karmy aby zjadła :cool1: Inaczej zjada Zmorka co przy jej tendencjach do nadwagi bywa...no cóż - szkodliwe ;) Niedługo ja będę jadła paści ( zresztą chyba juz jem :razz: ) a one same surowe mięsko :placz: Masakra :crazyeye: Te baby mnie zrujnują :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']No cóż ;) Takie życie :evil_lol: A jutro przyjedzie Royalek dla Szelmy bo zjadła wszysko :) Ona jest niejadkiem i do każdego jedzenia dodaję jej pół puszku mokrej karmy aby zjadła :cool1: Inaczej zjada Zmorka co przy jej tendencjach do nadwagi bywa...no cóż - szkodliwe ;) Niedługo ja będę jadła paści ( zresztą chyba juz jem :razz: ) a one same surowe mięsko :placz: Masakra :crazyeye: Te baby mnie zrujnują :diabloti:
Witaj Pysiu! :multi:
Przepraszam, ale co Ty będziesz jadła:crazyeye:

Posted

Witajcie dziewczynki :multi::multi::multi:
Ja jem skromnie jak widac z fot :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzisiaj jakaś zupka jarzynowa na kurzych skrzydełkach a jutro udka z grila :)
Szelma i Zmorka dostały po zabawce. Szelma paskuda swoją do połowy zjadła zanim zobaczyłam :mad::mad::mad: Jak ja bede z trawy rzadką kupe wybierac ??:placz: Zmoreczki zabawka nadal w całości :loveu: Ale za to Zmorka ma cieczke....Oj bedzie sie pod płotem działo - bedzie :angryy:

Posted

[quote name='Pysia']Witajcie dziewczynki :multi::multi::multi:
Ja jem skromnie jak widac z fot :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzisiaj jakaś zupka jarzynowa na kurzych skrzydełkach a jutro udka z grila :)
Szelma i Zmorka dostały po zabawce. Szelma paskuda swoją do połowy zjadła zanim zobaczyłam :mad::mad::mad: Jak ja bede z trawy rzadką kupe wybierac ??:placz: Zmoreczki zabawka nadal w całości :loveu: Ale za to Zmorka ma cieczke....Oj bedzie sie pod płotem działo - bedzie :angryy:
:cool3:o masz ale artycha z Szelmy :cool3:a coż to za trwala zabawka ;)

:cool1:no to teraz 3 tygodnie szlabanu na odwiedzinki;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:o masz ale artycha z Szelmy :cool3:a coż to za trwala zabawka ;)

:cool1:no to teraz 3 tygodnie szlabanu na odwiedzinki;)

Zamordowana i bestialsko zjedzona zabawka to piszcząca porka....
A szlaban bedzie dłuższy bo pewnie za dwa tygodnie zacznie Szelma :razz: Tak to już w naturze byawa że suki sie zrownują :roll:
Zaraz ide na kurs prawka i mnie szlag trafia bo pogoda cudna :placz: Posiedziałabym sobie ze Zmoroszelmami na ogrodzie, poszła na spacerek a tak to musze słuchac monotonnego głosu faceta ktory ni licho nie umie ciekawie opowiadac :angryy: Wiem że nic sie nie naucze ....Sama musze przepisy przerobic bo na zajeciach poprostu usypiam :cool3: Masakra ....

Posted

Pysia napisał(a):
Zamordowana i bestialsko zjedzona zabawka to piszcząca porka....
A szlaban bedzie dłuższy bo pewnie za dwa tygodnie zacznie Szelma :razz: Tak to już w naturze byawa że suki sie zrownują :roll:
Zaraz ide na kurs prawka i mnie szlag trafia bo pogoda cudna :placz: Posiedziałabym sobie ze Zmoroszelmami na ogrodzie, poszła na spacerek a tak to musze słuchac monotonnego głosu faceta ktory ni licho nie umie ciekawie opowiadac :angryy: Wiem że nic sie nie naucze ....Sama musze przepisy przerobic bo na zajeciach poprostu usypiam :cool3: Masakra ....

No to teraz okaże się, gdzie czy macie dziury w płocie :hmmmm:
Pysia - jak tam było na spotkaniu z przemiłym panem?;)