Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
ohh Karol!!! Dziękuję Ci za pilnowanie MOICH niedojrzałych jeszcze gruszeczek :multi:
:mad:jakich twoich a ja ......:cool3:
cześć pracowita Pysiu;)

Posted

PIKA napisał(a):
Witaj wnusiu :multi:

To zdjęcie to jako dowd w sądzie jakby co :evil_lol:

Prawda? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tylko ta wybranka coś zapomniała o salonie pieknosci i o zabiegu zwanym depilacją :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Weszka i Ala - gruszeczkami sie podzielicie a jakby co to dacie sobie po razie i tyle :eviltong:
jo-jo - ano moge narzekac na wybranke bo jest okropna:mad: Zbliżają sie cieczki i baby dostają kobla a Szelma zwłaszcza :angryy: Nie mowiąc już o tym ze zakatrupiła kacze dziecko z mojego oczka wodnego :placz: Mama - plastikowa kaczka - teraz bardzo teskni za swoją mała - plastikową kaczuszką :-( ktorej głowe zakopałam obok gruszy .... Reszta dalej narażona jest na krwiozercze ataki wampirzycy Szelmy ;)
Zmorka jest rownie nieznośna. Ciągle kradnie jabłka z pyska Szelmy a ta sie wnerwia i dostaje małpiego rozumu :diabloti: Nad wszystkim czuwa TZ ktorego nagle zaczeła interesowac przynależnośc do psiego stada :multi: Stał sie alfą i Szelma zaczeła go słuchac :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Pysia napisał(a):
Stał sie alfą i Szelma zaczeła go słuchac :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Wow :crazyeye: TZ stał się osobnikiem alfa :crazyeye: Ale chyba tylko w psim stadzie :razz:

Posted

;)czyli wszystko na dobrej drodze :p

Co do gruszek ....to dziś piątek a wiesz przecierz ze Weszka ma w piątki wychodne :cool3:musisz jej to wężykiem podkreślić ,ze ma sie ze mną podzielić:placz:

Posted

[quote name='beria']Wow :crazyeye: TZ stał się osobnikiem alfa :crazyeye: Ale chyba tylko w psim stadzie :razz:
wyłącznie w psim :evil_lol:
Alu juze robi
Weszka !! Gruszkami bedziesz musiała podzielic sie z Alą !!!!!

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pDziękuję ,Pysiu;)
Alez prosze bardzo i polecam sie na przyszłośc ;)
Zapytowuje sie czy Pan Rydzewski ma wolne w niedziele ?
A to sąsiadeczka z bałaganem na głowie :) Ma 2 miesiące teraz i jej podchody w typie " chciałabym a boje sie " do Zmorki są prześmieszne :)

Śpi czy marzy?

A ja pilnuje aby nikt pańci kompa nie ukradł ;)

Okazało sie ze w tym miejscu lepiej widze ;)

A tak Szelma leje na moje krzaczki :placz:

I szczyt "pilnowania" kompa przez Zmorke :evil_lol:

Jakby ktoś nie wiedział to po drugiej stronie chodzą wrogowie czyli KURY!!

A to zebranie na wyższym szczeblu :p

Posted

[quote name='Vectra']Witaj Pysiu :multi::multi::multi:
ja też chce gruszke bo te które rosły u mnie na drzewach jakieś trzy koondle zjadły :angryy::angryy:

U mnie jakieś dwa zezarły wszystkie jabłka :mad:
I udają niezaiteresowane....

Ale jak otworzysz ten pychol to co zobaczysz w środku? :mad:

Zgadnij....

Posted

[quote name='Vectra']buhahahaha napewni nikt kompa nie ukradnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Sama widzisz :evil_lol: Mam najlepszych stroży....Zmorka np uległa wypadkowi samochodowemu bo mama przyjechała i wjechała na nią gdy ta spała.....Na szczeście nic sie nie stało bo to było sejczento ;) Jedynie co to po 4 latach życia Zmorka nie wchodzi pod jadące auta- woli je omijac łukiem :p
Szczera rozmowa

No....zima ich nie zastała ;) Wysypali podjazd :evil_lol:

Głaskaj facet

Iśc czy nie na pieszczoty?

Może sie pobawimy?

Super :)

O zmroku też fajnie ;)

A ta z aparatem niech sie cieszy ze jej sie udało złapac moment :evil_lol:

Jakośc kiepska bo...no wiecie :placz: Mam instrukcje obsługi bez instrukcji używania jej :placz:

Posted

Kochana Pysiu , czemu Twoje rasowe zwierzę wygląda tu jak moja osobista Mania - Śmietniczanka ? W wersji makro ???

Ps - Pysiu, zawsze sie dziwię, skąd u Ciebie taki duży Karolek ??? :-o

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Kochana Pysiu , czemu Twoje rasowe zwierzę wygląda tu jak moja osobista Mania - Śmietniczanka ? W wersji makro ???

No bo widzisz Haniu- Szelma bardzo szybko przerobiła sie na "babe ze wsi" :evil_lol: A te mokre plamy wkoło niej to dowod przestepstwa czyli kolejnego niekontrolowanego podeptania MOICH kwiatow i wejścia do MOJEGO oczka :mad:
[quote name='HankaRupczewska']

Ps - Pysiu, zawsze sie dziwię, skąd u Ciebie taki duży Karolek ??? :-o
Podrzuciły mi go ufoludki jak byłam jeszcze mała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Teraz jestem nadal mała bo on jest ode mnie wiekszy ;)

Posted

[quote name='AlKil']

Jaka doskonała celność!!!! Brawo!!!
One obie sie specjalizują w celności .....Szelma jako wersja makro robi to jw a Zmorka...podnosi wysoko noge :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

AlKil napisał(a):
O to Albercik ma coś wspólnego ze Zmorzastą... i z Szelmusią też, bo czasami nie chce mu się podnosić łapy...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Powiem Ci jeszcze ze w usuwaniu zieleni Zmorka jest skuteczniejsza bo Szelma usuwa tą nieskopienną a Zmorka- każdą :placz::angryy::mad::razz:
Coraz bardziej skłaniam sie do zakupu strzelby najlepiej od razu na niedźwiedzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Mój niuniuś uśmiercił tylko clematisa w ogródku. Podlewał go skutecznie przez jesień i zimę, na wiosnę już jakoś kwiatek nie odrósł. Sadził się też na białe poziomki ale skutecznie się rozdzierałam i dał im spokój.

Posted

AlKil napisał(a):
Mój niuniuś uśmiercił tylko clematisa w ogródku. Podlewał go skutecznie przez jesień i zimę, na wiosnę już jakoś kwiatek nie odrósł. Sadził się też na białe poziomki ale skutecznie się rozdzierałam i dał im spokój.

No coz....Ja sie nie rozdzieram głosowo tylko wewnetrznie ;) Kupiłam chałupe dla paskud to teraz cierpie katusze widząc zieleń - ktorą prawie tak samo kocham - w wielkich opałach :roll: Nowofundland to niezwykle uparte stworzenie :) Ale te moje dwa uparciuchy zapominają że ja z jakiegoś powodu właśnie je wybrałam :p A powod jest taki że sama jestem uparta jeszcze bardziej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Co za tym idzie zieleń czy chcą czy nie - to bedzie !!!!:diabloti: