malawaszka Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 ohh Karol!!! Dziękuję Ci za pilnowanie MOICH niedojrzałych jeszcze gruszeczek :multi: Quote
Alicja Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 malawaszka napisał(a):ohh Karol!!! Dziękuję Ci za pilnowanie MOICH niedojrzałych jeszcze gruszeczek :multi::mad:jakich twoich a ja ......:cool3: cześć pracowita Pysiu;) Quote
malawaszka Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='Pysia'] A szkoda Weszki gruszek :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:mad:jakich twoich a ja ......:cool3: cześć pracowita Pysiu;) sama Pysia napisała że moje :eviltong: Quote
Alicja Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='malawaszka']sama Pysia napisała że moje :eviltong::angryy:Pysia sie pomylnęła:eviltong: Quote
PIKA Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Witaj wnusiu :multi: To zdjęcie to jako dowd w sądzie jakby co :evil_lol: Quote
Pysia Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 PIKA napisał(a):Witaj wnusiu :multi: To zdjęcie to jako dowd w sądzie jakby co :evil_lol: Prawda? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tylko ta wybranka coś zapomniała o salonie pieknosci i o zabiegu zwanym depilacją :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Weszka i Ala - gruszeczkami sie podzielicie a jakby co to dacie sobie po razie i tyle :eviltong: jo-jo - ano moge narzekac na wybranke bo jest okropna:mad: Zbliżają sie cieczki i baby dostają kobla a Szelma zwłaszcza :angryy: Nie mowiąc już o tym ze zakatrupiła kacze dziecko z mojego oczka wodnego :placz: Mama - plastikowa kaczka - teraz bardzo teskni za swoją mała - plastikową kaczuszką :-( ktorej głowe zakopałam obok gruszy .... Reszta dalej narażona jest na krwiozercze ataki wampirzycy Szelmy ;) Zmorka jest rownie nieznośna. Ciągle kradnie jabłka z pyska Szelmy a ta sie wnerwia i dostaje małpiego rozumu :diabloti: Nad wszystkim czuwa TZ ktorego nagle zaczeła interesowac przynależnośc do psiego stada :multi: Stał sie alfą i Szelma zaczeła go słuchac :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
beria Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Pysia napisał(a):Stał sie alfą i Szelma zaczeła go słuchac :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Wow :crazyeye: TZ stał się osobnikiem alfa :crazyeye: Ale chyba tylko w psim stadzie :razz: Quote
Alicja Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 ;)czyli wszystko na dobrej drodze :p Co do gruszek ....to dziś piątek a wiesz przecierz ze Weszka ma w piątki wychodne :cool3:musisz jej to wężykiem podkreślić ,ze ma sie ze mną podzielić:placz: Quote
Pysia Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='beria']Wow :crazyeye: TZ stał się osobnikiem alfa :crazyeye: Ale chyba tylko w psim stadzie :razz: wyłącznie w psim :evil_lol: Alu juze robi Weszka !! Gruszkami bedziesz musiała podzielic sie z Alą !!!!! Quote
Alicja Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='Pysia']wyłącznie w psim :evil_lol: Alu juze robi Weszka !! Gruszkami bedziesz musiała podzielic sie z Alą !!!!!:pDziękuję ,Pysiu;) Quote
Vectra Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Witaj Pysiu :multi::multi::multi: ja też chce gruszke bo te które rosły u mnie na drzewach jakieś trzy koondle zjadły :angryy::angryy: Quote
Pysia Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pDziękuję ,Pysiu;) Alez prosze bardzo i polecam sie na przyszłośc ;) Zapytowuje sie czy Pan Rydzewski ma wolne w niedziele ? A to sąsiadeczka z bałaganem na głowie :) Ma 2 miesiące teraz i jej podchody w typie " chciałabym a boje sie " do Zmorki są prześmieszne :) Śpi czy marzy? A ja pilnuje aby nikt pańci kompa nie ukradł ;) Okazało sie ze w tym miejscu lepiej widze ;) A tak Szelma leje na moje krzaczki :placz: I szczyt "pilnowania" kompa przez Zmorke :evil_lol: Jakby ktoś nie wiedział to po drugiej stronie chodzą wrogowie czyli KURY!! A to zebranie na wyższym szczeblu :p Quote
Pysia Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='Vectra']Witaj Pysiu :multi::multi::multi: ja też chce gruszke bo te które rosły u mnie na drzewach jakieś trzy koondle zjadły :angryy::angryy: U mnie jakieś dwa zezarły wszystkie jabłka :mad: I udają niezaiteresowane.... Ale jak otworzysz ten pychol to co zobaczysz w środku? :mad: Zgadnij.... Quote
Vectra Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 buhahahaha napewni nikt kompa nie ukradnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='Vectra']buhahahaha napewni nikt kompa nie ukradnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sama widzisz :evil_lol: Mam najlepszych stroży....Zmorka np uległa wypadkowi samochodowemu bo mama przyjechała i wjechała na nią gdy ta spała.....Na szczeście nic sie nie stało bo to było sejczento ;) Jedynie co to po 4 latach życia Zmorka nie wchodzi pod jadące auta- woli je omijac łukiem :p Szczera rozmowa No....zima ich nie zastała ;) Wysypali podjazd :evil_lol: Głaskaj facet Iśc czy nie na pieszczoty? Może sie pobawimy? Super :) O zmroku też fajnie ;) A ta z aparatem niech sie cieszy ze jej sie udało złapac moment :evil_lol: Jakośc kiepska bo...no wiecie :placz: Mam instrukcje obsługi bez instrukcji używania jej :placz: Quote
beria Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='Pysia'] No....zima ich nie zastała ;) Wysypali podjazd :evil_lol: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Pysia Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 beria napisał(a)::klacz: :klacz: :klacz: Ja też biłam brawo jak to zobaczyłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Kochana Pysiu , czemu Twoje rasowe zwierzę wygląda tu jak moja osobista Mania - Śmietniczanka ? W wersji makro ??? Ps - Pysiu, zawsze sie dziwię, skąd u Ciebie taki duży Karolek ??? :-o Quote
Pysia Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Kochana Pysiu , czemu Twoje rasowe zwierzę wygląda tu jak moja osobista Mania - Śmietniczanka ? W wersji makro ??? No bo widzisz Haniu- Szelma bardzo szybko przerobiła sie na "babe ze wsi" :evil_lol: A te mokre plamy wkoło niej to dowod przestepstwa czyli kolejnego niekontrolowanego podeptania MOICH kwiatow i wejścia do MOJEGO oczka :mad: [quote name='HankaRupczewska'] Ps - Pysiu, zawsze sie dziwię, skąd u Ciebie taki duży Karolek ??? :-o Podrzuciły mi go ufoludki jak byłam jeszcze mała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Teraz jestem nadal mała bo on jest ode mnie wiekszy ;) Quote
Pysia Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='AlKil'] Jaka doskonała celność!!!! Brawo!!! One obie sie specjalizują w celności .....Szelma jako wersja makro robi to jw a Zmorka...podnosi wysoko noge :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AlKil Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 O to Albercik ma coś wspólnego ze Zmorzastą... i z Szelmusią też, bo czasami nie chce mu się podnosić łapy...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 AlKil napisał(a):O to Albercik ma coś wspólnego ze Zmorzastą... i z Szelmusią też, bo czasami nie chce mu się podnosić łapy...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Powiem Ci jeszcze ze w usuwaniu zieleni Zmorka jest skuteczniejsza bo Szelma usuwa tą nieskopienną a Zmorka- każdą :placz::angryy::mad::razz: Coraz bardziej skłaniam sie do zakupu strzelby najlepiej od razu na niedźwiedzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AlKil Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Mój niuniuś uśmiercił tylko clematisa w ogródku. Podlewał go skutecznie przez jesień i zimę, na wiosnę już jakoś kwiatek nie odrósł. Sadził się też na białe poziomki ale skutecznie się rozdzierałam i dał im spokój. Quote
Pysia Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 AlKil napisał(a):Mój niuniuś uśmiercił tylko clematisa w ogródku. Podlewał go skutecznie przez jesień i zimę, na wiosnę już jakoś kwiatek nie odrósł. Sadził się też na białe poziomki ale skutecznie się rozdzierałam i dał im spokój. No coz....Ja sie nie rozdzieram głosowo tylko wewnetrznie ;) Kupiłam chałupe dla paskud to teraz cierpie katusze widząc zieleń - ktorą prawie tak samo kocham - w wielkich opałach :roll: Nowofundland to niezwykle uparte stworzenie :) Ale te moje dwa uparciuchy zapominają że ja z jakiegoś powodu właśnie je wybrałam :p A powod jest taki że sama jestem uparta jeszcze bardziej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Co za tym idzie zieleń czy chcą czy nie - to bedzie !!!!:diabloti: Quote
Recommended Posts