Vectra Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Witaj Pysiu :multi::multi: gdzie się podziałaś :razz::razz: jak bedziesz tak ciągle sprzątać to podłogi poniszczysz :evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 PYSIU sliczne masz te niufki:) tak sie sklada ze ja sie kocham w tych pieskach a nawet sama mam suczke niufa:) szkoda tylko ze nie mam jej zdjec chetnie bym sie pochwalila:) mam nadzieje ze jak Diana urosnie(ma 7 miesiecy) to bedzie taka piekna jak twoje misie:) Pozdrawiam wszystkich niufkarzy i nie tylko:) Quote
LAZY Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Jak ja wpadnę w końcu w odwiedziny do Twojej galerii Pysiu to Ciebie nie ma:-( W każdym razie zostawiamy gorące pozdrowienia i buziaki! Quote
Pysia Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Jestem i witam baaardzo gorąco :loveu::loveu::loveu: Meble kupiłam dla nas a nie dla Zmoroszelm :eviltong: agga- ochrone mam tylko ciekawe dlaczego nieskuteczną :evil_lol: PIKA - nie sprzątam :razz: Poddałam sie....Szelma zrobiła sobie wodopoj z oczka tylko nie wiem dlaczego przy piciu musi stac w nim 4 łapami :mad::mad::mad: A potem zwiedzac caaaaały dom :cool3: aga - meble są dla NAS - powtarzam :razz: Vectra - to nie ja jestem aniołem zniszczenia w tym domu :placz: malawaszka - ja albo w pracy, albo u weta albo na kursie prawa jazdy..... Ania Niuf - witamy kolejną niufke w szalonym, pokreconym świecie dwuch futer :multi::multi::multi: LAZY - jestem :) A Twoja sunia ślicznie rośnie :loveu: Mam porcje dzisiejszych fotek. Z tym że studiując ustawienia aparatu kompletnie wszystko pomieszałam i chyba cos zepsułam :placz: Z fleszem ( a czas miałam juz o zmroku ) cos sie dzieje i jakieś kropki wychodzą chociaż obiektyw czysty :placz: Z tym ze widze że flesz w kropki błyska :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Szelma ma chore ucho. Kurcze lecze i lecze i nic. Dostała silniejszy lek. Mam nadzieje że pomoże bo biedna taka :-( Quote
malawaszka Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Pysia robisz prawko :laola: huuuraaaaaa to kiedy zabierasz mnie na jakąś wystawke i będę mogła się wreszcie piwka napić??? :razz: :multi: Quote
Pysia Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 To chyba nie w tej dziesieciolatce....Średnia wieku to 18 lat na prawku ( wyłączając mnie bo ja mam mniej :evil_lol: ). Kurs trwa sto lat, oczekiwanie na egzamin -200 lat a ja zdam za 20 razem wiec...Policz sobie :razz: Quote
Pysia Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pa kiedy fota pijącej Szelmy Jak Szelma pije z MOJEGO oczka to ja nie foce tylko sie dre " SPADAJ Z MOJEGO OCZKA !!" . Ale specjalnego odzewu nie ma.... Quote
Pysia Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Troche tesknie za koleżankami i kolegami z osiedla :-( Ta Zmorka oszalała A ja tam sie ciesze ze nie musze jej już pilnowac :eviltong: Bo ona kumpluje sie nawet z takimi co pchły roznoszą !! Wierzycie? Ona to taka "dobra duszyczka" A ja sie z tej dobroci zwijam ze śmiechu :evil_lol: Naiwniaczka ;) Quote
Alicja Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale uśmiech a opowieść świetna ....biedna Zmorka ;) Quote
Paula Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Hahaha :D :D :D Super niedzwiadek :loveu: Quote
Pysia Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Ktoś chyba idzie Chyba obie mamy zwidy A ja mam piłkeeeeeee Już nie mam :mad: A ja pomarze sobie ...Lubie marzyc A to nasza mała sąsiadka :diabloti: Quote
beria Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='Pysia'] Ta to potrafi robić miny, Szelma jedna :evil_lol: Quote
Paula Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Jakie oczeta :loveu: Sliczniutka :loveu: Quote
Pysia Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='beria']Ta to potrafi robić miny, Szelma jedna :evil_lol: To jej typowa błazenada :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak tylko usłyszy pewien moj ton głosu to zaraz na grzbiet i błazenade robi :mad: I nie sposob kurna nawet dalej sie gniewac :angryy: Jak już musze to zwiewam jak tylko szykuje sie do wywrotki aby nie ulec :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Szelma jedna :evil_lol: Podglądaczka Ktoś tu cos pił Pewnie z % I wuydało sie.... To ona !! Szelma we własnej osobie !! Tylko popatrzcie na tą pijacką mine.... Pamietajcie jednak że Czas Pająkow jeszcze nie minął :diabloti: Quote
beria Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='Pysia'] Podglądaczka Ktoś tu cos pił Sąsiadka też się chce na coś procentowego załapać :cool3: Quote
Pysia Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 beria napisał(a):Sąsiadka też się chce na coś procentowego załapać :cool3: Sasiadka małoletnie ;) Bardzo małoletnia ;) Quote
Vectra Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Cześć Pysiu chciałam ci powiedzieć że co 13 egzamin jest gratisowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale się uśmiałam z minek psiowych :evil_lol::evil_lol::evil_lol: sąsiadeczka słodziuchna :loveu: ciekawe co z tego urośnie :cool3::cool3: Quote
malawaszka Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 jaaaki słodki podglądaczek :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Oszalałam............ :) :) :) Quote
Maga100 Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Witaj Pysiu i żegnaj Pysiu. Dzisiaj wyjeżdżam na weekend z ludźmi w pracy i nie bedzie na dogo cały weekend :placz: Quote
Pysia Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Witajcie :multi::multi::multi: Vectra - pocieszyłaś mnie tym 13 egzaminem :cool1: weszka - słodziutka mała ale okropnie strachliwa:roll: Bedzie drzec pycha na wszystko jak podrośnie :razz: Iza - sama widzisz...Ja też oszalałam .... Jak widać.... A to Dżekuś - sąsiad z drugiej strony Moje chłopaki pracują ;) Praca im idzie jak złoto :evil_lol: Nie mają nawet chwili odpoczynku :razz: Muszą się spieszyć bo zima za pasem :diabloti: Robią to w takim tempie.... Musza tez podpierać drzewka Bo przeciez wiatr silny ;) A szkoda Weszki gruszek :evil_lol: Zobacz Weszka :) Jak stróż pilnuje gruszek :evil_lol: Ale Karol czuwa ;) Szelma jak widać - tez :evil_lol: Quote
jo-jo Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Pysiu jak Ty możesz narzekać na moją damę :mad::mad::mad::mad: Wogóle to Dzien Dobry 8) Quote
Paula Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Hahaha :D Super :klacz: Dzien Dobry Pysiu :lol: Ile futra :-o :evil_lol: Quote
Recommended Posts