beria Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Jak masz ładnie :loveu: Tyle krzaczków i roślinków :loveu: i własny jeż :cool3: Sierściuchy zadowolone, mogą teraz całymi dniami bawić się na dworze :multi: Zaintrygowało mnie to coś niebieskie w tle :cool3: Pysiu, czyżbyś miała basen :cool3: [quote name='Pysia'] Quote
Pysia Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='Nugatowa']Pysiuuuuuuuuuuu :-o ? Czy na drugim planie jest basen ???? :razz: A czy Ty musisz tak dużo widziec ? :mad: Weszko - na tych fotach chyba już wytarłam ale nie pamietam bo wstawiłam wszystko do jednego katalogu.... PIKA - cześc :) I lece patrzec jak tam moj obiektyw ;) beria - przyjedź i zobacz sama :diabloti: Quote
beria Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='Pysia'] beria - przyjedź i zobacz sama :diabloti: Jeśli nie ma basenu, to nie przyjeżdżam :shake: Quote
Nugatowa Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Pysia napisał(a):A czy Ty musisz tak dużo widziec ? :mad: Pysiiiu Czyżby to była tajemnica :bigcool: :evil_lol: ? Wstrętna Pysia :placz: Jak były upały to nawet słówka nie pisneła tylko nam oko wodne pokazywała :nono: :obrazic: :grins: Quote
Pysia Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='beria']Jeśli nie ma basenu, to nie przyjeżdżam :shake: No ale jak nie przyjedziesz to sie nie dowiesz:diabloti: Nugatowa - z czego paskudo lejesz? :mad: Wiecie co? Zastrzele Szelme, Zmorke i....Nugatową :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
beria Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Hmm, teraz to nawet z tego basenu nie skorzystam :razz: Tylko popatrzeć mogę :roll: Zrobisz tam zimą lodowisko :cool3: Quote
Vectra Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 No to robimy nalot na Pysi basen :evil_lol::evil_lol: w zime z łyżwami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: prosze do mnie nie strzelać :cool1::cool1: Quote
Pysia Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='Vectra']No to robimy nalot na Pysi basen :evil_lol::evil_lol: w zime z łyżwami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: prosze do mnie nie strzelać :cool1::cool1: Witajcie dziewczynki :loveu: Strzelac bede na 100% :diabloti: Ale do kaczek;) Tak pomięszałam w ustawieniach... Wszystko ucieka z kadru:cool3: Zmoroszelmy z ciągotkami ;) Na twardym podłożu :) Dawaj to paskudo Nie dam Bo Ci skóre przetrzepe Straszy mnie futro jedno ... To sie sama baw Samotna zabawa jest do kitu Zmorka - nie bądź taka ... Poszła sobie :placz: Jestem obrażona ;) No to teraz ja popilnuje troche domu :) Quote
BeaC Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 bardzo ciekawa fotorelacja z zabaw psinek:cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Pysia Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 BeaC napisał(a):bardzo ciekawa fotorelacja z zabaw psinek:cool3::cool3::cool3::cool3: No cóż :) Jest ranek ...Jestem niewyspana i nie mam weny ;) Wczoraj Szelma nie znalazła jeża :multi: Może wybrały sobie inne żerowisko? Mam taką nadzieje....:razz: Quote
Alicja Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='beria']Hmm, teraz to nawet z tego basenu nie skorzystam :razz: Tylko popatrzeć mogę :roll: Zrobisz tam zimą lodowisko :cool3::razz:musze kupić łyzwy ;) Cześć Pysia:p Quote
aga1215 Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='Pysia'] Królowa Lwica I Czarna :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 aga1215 napisał(a):Królowa Lwica I Czarna :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Postrach jeży i kotów :lol: Quote
Nugatowa Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='Pysia']No ale jak nie przyjedziesz to sie nie dowiesz:diabloti: Nugatowa - z czego paskudo lejesz? :mad: Wiecie co? Zastrzele Szelme, Zmorke i....Nugatową :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Teraz drogie dziewczynki nie macie co przyjezdzać do Pisi :evil_lol: :evil_lol: bo w basenie bedą pływać moje zwłoki ! :evil_lol: :-( Zegnaj okrutny świecie ......:flaming: :splat: Quote
Vectra Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='Nugatowa']Teraz drogie dziewczynki nie macie co przyjezdzać do Pisi :evil_lol: :evil_lol: bo w basenie bedą pływać moje zwłoki ! :evil_lol: :-( Zegnaj okrutny świecie ......:flaming: :splat: wpadniemy popatrzyć i pożegnać Cię osobiście :evil_lol::evil_lol::evil_lol: poprosze o foty z egzekucji :evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='Nugatowa']Teraz drogie dziewczynki nie macie co przyjezdzać do Pisi :evil_lol: :evil_lol: bo w basenie bedą pływać moje zwłoki ! :evil_lol: :-( Zegnaj okrutny świecie ......:flaming: :splat: No i widzisz? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: NIKT Cię nie pożałuje :eviltong: A basen zabetonuje więc zwłok nie będzie widać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: aga i Weszka :) Królowa LwicaI czarna poszła jako pies typowo obronny z Karolem na spacer ;) Zmorka w salonie właśnie postanowiła zmieścić się z TZtem na kanapie ale jej nie wyszło :evil_lol: Okazało się ze mebel jest ciut za mały :razz: TZ chrapie dalej a ona oburzona przyszła do żółtego pokoju :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tutaj sama na kanapie się zmieści ;) Quote
PIKA Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Pysia napisał(a): Zmorka w salonie właśnie postanowiła zmieścić się z TZtem na kanapie ale jej nie wyszło :evil_lol: Okazało się ze mebel jest ciut za mały :razz: TZ chrapie dalej a ona oburzona przyszła do żółtego pokoju :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tutaj sama na kanapie się zmieści ;) a jam myslałam ze to Tz musial sobie pójśc :evil_lol: Quote
jo-jo Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='Pysia'] Dama na Włościach :loveu: Cześć Pysiu :multi: Quote
Pysia Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 PIKA napisał(a):a jam myslałam ze to Tz musial sobie pójśc :evil_lol: TZ był w głębokim śnie i nie raczył się obudzić aby ustąpić Zmorce :mad::evil_lol: jo-jo - dama na włościach osotanio jest okropna. Przyjeżdżaj po nią :angryy: Quote
Maga100 Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Witaj Pysiu :p chociaż nie wiem, czy mam się ciebie nie obawiać, skoro ty planujesz zapełnić swój basen zwłokami :shake: Ja to bym pożyła jeszcze troszke :p Quote
Pysia Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='Maga100']Witaj Pysiu :p chociaż nie wiem, czy mam się ciebie nie obawiać, skoro ty planujesz zapełnić swój basen zwłokami :shake: Ja to bym pożyła jeszcze troszke :p Nie obawiaj się ? Pożyjesz jeszcze ;) Idę teraz porobić kilka fotek na dworze. Pogoda marzenie. Nie za ciepło, nie za zimno ;) Tylko futra śpią :placz: Quote
Agga Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Pysiu kochana ja widze, że masz ładna ochronę przed domem. Quote
PIKA Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Pysia a Ty gdzie jesteś? :hmmmm: Sprzatasz moze? :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Pysiu , ty naprawdę przemalowujesz ściany na różowo:razz: Quote
aga1215 Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='Pysia']No i widzisz? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: NIKT Cię nie pożałuje :eviltong: A basen zabetonuje więc zwłok nie będzie widać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: aga i Weszka :) Królowa LwicaI czarna poszła jako pies typowo obronny z Karolem na spacer ;) Zmorka w salonie właśnie postanowiła zmieścić się z TZtem na kanapie ale jej nie wyszło :evil_lol: Okazało się ze mebel jest ciut za mały :razz: TZ chrapie dalej a ona oburzona przyszła do żółtego pokoju :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tutaj sama na kanapie się zmieści ;) Pysiu - dlaczego kupiliście takie małe meble?:mad: Quote
Recommended Posts