Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Jak masz ładnie :loveu: Tyle krzaczków i roślinków :loveu: i własny jeż :cool3:
Sierściuchy zadowolone, mogą teraz całymi dniami bawić się na dworze :multi:

Zaintrygowało mnie to coś niebieskie w tle :cool3: Pysiu, czyżbyś miała basen :cool3:
[quote name='Pysia']

Posted

[quote name='Nugatowa']Pysiuuuuuuuuuuu :-o ? Czy na drugim planie jest basen ???? :razz:
A czy Ty musisz tak dużo widziec ? :mad:
Weszko - na tych fotach chyba już wytarłam ale nie pamietam bo wstawiłam wszystko do jednego katalogu....
PIKA - cześc :) I lece patrzec jak tam moj obiektyw ;)
beria - przyjedź i zobacz sama :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
A czy Ty musisz tak dużo widziec ? :mad:

Pysiiiu Czyżby to była tajemnica :bigcool: :evil_lol: ?

Wstrętna Pysia :placz: Jak były upały to nawet słówka nie pisneła tylko nam oko wodne pokazywała :nono: :obrazic: :grins:

Posted

[quote name='beria']Jeśli nie ma basenu, to nie przyjeżdżam :shake:
No ale jak nie przyjedziesz to sie nie dowiesz:diabloti:
Nugatowa - z czego paskudo lejesz? :mad:
Wiecie co? Zastrzele Szelme, Zmorke i....Nugatową :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']No to robimy nalot na Pysi basen :evil_lol::evil_lol: w zime z łyżwami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

prosze do mnie nie strzelać :cool1::cool1:
Witajcie dziewczynki :loveu:
Strzelac bede na 100% :diabloti: Ale do kaczek;)
Tak pomięszałam w ustawieniach...

Wszystko ucieka z kadru:cool3:

Zmoroszelmy z ciągotkami ;)

Na twardym podłożu :)

Dawaj to paskudo

Nie dam

Bo Ci skóre przetrzepe

Straszy mnie futro jedno ...

To sie sama baw

Samotna zabawa jest do kitu

Zmorka - nie bądź taka ...

Poszła sobie :placz:

Jestem obrażona ;)

No to teraz ja popilnuje troche domu :)

Posted

BeaC napisał(a):
bardzo ciekawa fotorelacja z zabaw psinek:cool3::cool3::cool3::cool3:

No cóż :) Jest ranek ...Jestem niewyspana i nie mam weny ;)
Wczoraj Szelma nie znalazła jeża :multi: Może wybrały sobie inne żerowisko? Mam taką nadzieje....:razz:

Posted

[quote name='beria']Hmm, teraz to nawet z tego basenu nie skorzystam :razz: Tylko popatrzeć mogę :roll: Zrobisz tam zimą lodowisko :cool3::razz:musze kupić łyzwy ;)
Cześć Pysia:p

Posted

[quote name='Pysia']No ale jak nie przyjedziesz to sie nie dowiesz:diabloti:
Nugatowa - z czego paskudo lejesz? :mad:
Wiecie co? Zastrzele Szelme, Zmorke i....Nugatową :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Teraz drogie dziewczynki nie macie co przyjezdzać do Pisi :evil_lol: :evil_lol:
bo w basenie bedą pływać moje zwłoki ! :evil_lol: :-(

Zegnaj okrutny świecie ......:flaming: :splat:

Posted

[quote name='Nugatowa']Teraz drogie dziewczynki nie macie co przyjezdzać do Pisi :evil_lol: :evil_lol:

wpadniemy popatrzyć i pożegnać Cię osobiście :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
poprosze o foty z egzekucji :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Nugatowa']Teraz drogie dziewczynki nie macie co przyjezdzać do Pisi :evil_lol: :evil_lol:

No i widzisz? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: NIKT Cię nie pożałuje :eviltong: A basen zabetonuje więc zwłok nie będzie widać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
aga i Weszka :) Królowa LwicaI czarna poszła jako pies typowo obronny z Karolem na spacer ;) Zmorka w salonie właśnie postanowiła zmieścić się z TZtem na kanapie ale jej nie wyszło :evil_lol: Okazało się ze mebel jest ciut za mały :razz: TZ chrapie dalej a ona oburzona przyszła do żółtego pokoju :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tutaj sama na kanapie się zmieści ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Zmorka w salonie właśnie postanowiła zmieścić się z TZtem na kanapie ale jej nie wyszło :evil_lol: Okazało się ze mebel jest ciut za mały :razz: TZ chrapie dalej a ona oburzona przyszła do żółtego pokoju :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tutaj sama na kanapie się zmieści ;)

a jam myslałam ze to Tz musial sobie pójśc :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
a jam myslałam ze to Tz musial sobie pójśc :evil_lol:

TZ był w głębokim śnie i nie raczył się obudzić aby ustąpić Zmorce :mad::evil_lol:
jo-jo - dama na włościach osotanio jest okropna. Przyjeżdżaj po nią :angryy:

Posted

Witaj Pysiu :p
chociaż nie wiem, czy mam się ciebie nie obawiać, skoro ty planujesz zapełnić swój basen zwłokami :shake:
Ja to bym pożyła jeszcze troszke :p

Posted

[quote name='Maga100']Witaj Pysiu :p
chociaż nie wiem, czy mam się ciebie nie obawiać, skoro ty planujesz zapełnić swój basen zwłokami :shake:
Ja to bym pożyła jeszcze troszke :p
Nie obawiaj się ? Pożyjesz jeszcze ;)
Idę teraz porobić kilka fotek na dworze. Pogoda marzenie. Nie za ciepło, nie za zimno ;) Tylko futra śpią :placz:

Posted

[quote name='Pysia']No i widzisz? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: NIKT Cię nie pożałuje :eviltong: A basen zabetonuje więc zwłok nie będzie widać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
aga i Weszka :) Królowa LwicaI czarna poszła jako pies typowo obronny z Karolem na spacer ;) Zmorka w salonie właśnie postanowiła zmieścić się z TZtem na kanapie ale jej nie wyszło :evil_lol: Okazało się ze mebel jest ciut za mały :razz: TZ chrapie dalej a ona oburzona przyszła do żółtego pokoju :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tutaj sama na kanapie się zmieści ;)
Pysiu - dlaczego kupiliście takie małe meble?:mad: