Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Witam po urlopie. Widzę, że dużo się tutaj działo - jakieś zloty :crazyeye: , przeprowadzka :eviltong: .
Muszę przejrzec kilka postów, bo nie jestem na bieżąco.

Danka

Posted

da-NUTKA napisał(a):
Witam po urlopie. Widzę, że dużo się tutaj działo - jakieś zloty :crazyeye: , przeprowadzka :eviltong: .
Muszę przejrzec kilka postów, bo nie jestem na bieżąco.

Danka

Witaj Danusiu :multi::multi::multi:
No to chyba powinnaś się daaaaaleeeeko cofnąć :p Warto bo pośmiejesz się ;)
jo-jo - oj one zamiast mnie odnaleźć zagubiłyby mnie konkretnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Widać komentarz przeoczyłaś :eviltong:
Czy ktoś mógłby mi powiedzieć gdzie ja mam ładowarke do aparatu? Bo szukam i szukam....Wiem gdzie była w mieszkaniu ale jakoś nie mogę odtworzyć jej dalszej drogi :placz: Chciałabym Wam fotki porobić i klapa na całej linii:razz:

Posted

Pysia napisał(a):

beria - nie przeczytałaś na szczęście wczesniejszej relacji :diabloti: Musiałabyś się cofnąć :p

Czytałam i bardzo mi się podobała :p Muszę dodać, że Pysia dobrze się bawiła :evil_lol: A potem widziała smoki, dziewice i Dracule zamiast tradycyjnych białych myszek :eviltong:

Posted

malawaszka napisał(a):
ja??? ja przeoczyłam komentarz??? :shake: a w życiu i uśmiałam się jak norka :evil_lol:

I powiedz kurna babo czy ze mną nie jest wesoło :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Beria - a Ty nie uśmiałaś się ? A smoki widziałam nie przez piwo tylko przez ten wielki stary las i te manowce na jakie nas wyprowadziłaś....Przysięgam że słychać było wycie wilkołaków :-o Na szczęście nie zgasł nam silnik.... No i nie jesteśmy dziewice :eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Nie było możliwości różowego bo to mieszkanie w bloku :eviltong: Wyprowadzka babciu a nie wprowadzka :evil_lol:

ja wiem, ze to wyprowadzka :evil_lol: ucieklas z tego mieszkania bo nie miało rózowych ścian :evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215']

Zmorko

Super !! Dzięki adze Zmorka ma dłuższe urodzinki i cieszy się strasznie :multi::multi::multi:
PIKA- kurcze...Jak Ci to powiedzieć....No....Tutaj też już nie mam różowych ścian :placz: Zlikwidowałam i teraz płaczę :placz::placz::placz:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ogłoszenie !
[SIZE=3]Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie gdzie ja wsadziłam ładowarke do telefonu niech dzwoni pod nr. 604404196...

Posted

Acha . Jeszcze jedno ogłoszenie:
Ogłoszenie 2
[SIZE=3]Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie gdzie ja wsadziłam ładowarke od aparatu fotograficznego niech dzwoni...jw :placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:Pysiu a jak ci się bateria wyczerpie to jak dzwonić :cool1:
Właśnie chodzi o to że ONA JUŻ SIĘ ROZŁADOWAŁA :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A ładowarek obu ni słychu ni widu....:placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='Maga100']Pysiu- nie dziewico pijana - witaj na łączach znów :cool3:
Kurcze pijana nie jestem :eviltong:
Słuchajcie!! ZNALAZłAM OBIE łADOWARKI :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Zawezłam się i znalazłam :) Były...w garażu :evil_lol: Siedziały sobie cicho w torbie i śmiały ze mnie :mad: No i uciekł mi ptaszek taki śliczny śpiący na mojej lampie przed drzwiami wejściowymi jak szukaam ładowarek :placz:

Posted

Znalazłam ładowarke więc wstawię kilka fotek :)
Najpierw urządziłam kafejke internetową :)

Ściany w niej wyszły nieco zbyt ciepło ;)

A to dzieło i duma mojego TZta :) Zrobił ja sam :)

Trochę poprzesadzaliśmy drzewek bo ciężko było wjechać tą krowa...

Pozostałości po malowaniu ;)

Miały iść do wywalenia ale postanowiłam wyprać ;) Zmoroszelmy ubią je...

Moja oaza odpoczynku pośród chaosu

Posted

A to specjalnie dla Ali aby pokazać gdzie ukrył się chaos :evil_lol::evil_lol:

Tu też ;)

A to nasza 20-stoletnia przyjaciółka :) Doczekała się znowu chwały :)

Ulubiona Zmoreczki baranica którą ja bezczelnie uprałam....

A to pod schodami posłanie dla mnie jak będę niegrzeczna ;)

Przedłużenie mojej ręki :roll:

Posted

[quote name='malawaszka']popielniczke pokaż popielniczke :evil_lol: czy jutro jesteś w domku przed południem? będę jechała z Siemianowic na wichure to może bym wprosiła się na kawkę szybką? :razz:
Czy będę jutro przed południem to nie wiem . Musisz dzwonić przed wyjazdem:p Kurcze...Jaką popielniczke? :crazyeye:
Madziu - Zmoreczka bardzo Ci dziękuje :loveu::loveu::loveu:
Dalsze fotki przed padnięciem baterii w aparacie :)
Sypialnia jeszcze bez łóżka :)

Salon już nie różowy i bez brokatu :placz::placz:

A tak było na dworze jak postanowiłam dać sobie spokój z pracą....

Posted

Pysia napisał(a):
Czy będę jutro przed południem to nie wiem . Musisz dzwonić przed wyjazdem:p Kurcze...Jaką popielniczke? :crazyeye:

dobra - to jak będę miała chwilke na kawke to zadzwonię, a jak nie to nie :lol:

a popielniczkę koło leżaczka :evil_lol: roboczą :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
dobra - to jak będę miała chwilke na kawke to zadzwonię, a jak nie to nie :lol:

a popielniczkę koło leżaczka :evil_lol: roboczą :evil_lol:

A skąd wiesz że tam postawiłam ?:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Luuuuuuuudzie !! Ją pewnie ugryzł wilkołak i ona teraz w proroka się zamienia !!:-o:-o:-o