jo-jo Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Pysiu, trzeba było poprosić Zmorkę i Szelmę żeby Cię odnalazły :lol: Quote
da-NUTKA Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Witam po urlopie. Widzę, że dużo się tutaj działo - jakieś zloty :crazyeye: , przeprowadzka :eviltong: . Muszę przejrzec kilka postów, bo nie jestem na bieżąco. Danka Quote
Pysia Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 da-NUTKA napisał(a):Witam po urlopie. Widzę, że dużo się tutaj działo - jakieś zloty :crazyeye: , przeprowadzka :eviltong: . Muszę przejrzec kilka postów, bo nie jestem na bieżąco. Danka Witaj Danusiu :multi::multi::multi: No to chyba powinnaś się daaaaaleeeeko cofnąć :p Warto bo pośmiejesz się ;) jo-jo - oj one zamiast mnie odnaleźć zagubiłyby mnie konkretnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 ohohohooo foteczki zlotowe :multi: i przeprowadzkowe :razz: Quote
Pysia Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Widać komentarz przeoczyłaś :eviltong: Czy ktoś mógłby mi powiedzieć gdzie ja mam ładowarke do aparatu? Bo szukam i szukam....Wiem gdzie była w mieszkaniu ale jakoś nie mogę odtworzyć jej dalszej drogi :placz: Chciałabym Wam fotki porobić i klapa na całej linii:razz: Quote
malawaszka Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 ja??? ja przeoczyłam komentarz??? :shake: a w życiu i uśmiałam się jak norka :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Witak Pysiu :multi: :multi: :multi: nareszcie jesteś :multi: :multi: :multi: :loveu: Quote
beria Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Pysia napisał(a): beria - nie przeczytałaś na szczęście wczesniejszej relacji :diabloti: Musiałabyś się cofnąć :p Czytałam i bardzo mi się podobała :p Muszę dodać, że Pysia dobrze się bawiła :evil_lol: A potem widziała smoki, dziewice i Dracule zamiast tradycyjnych białych myszek :eviltong: Quote
Pysia Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 malawaszka napisał(a):ja??? ja przeoczyłam komentarz??? :shake: a w życiu i uśmiałam się jak norka :evil_lol: I powiedz kurna babo czy ze mną nie jest wesoło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Beria - a Ty nie uśmiałaś się ? A smoki widziałam nie przez piwo tylko przez ten wielki stary las i te manowce na jakie nas wyprowadziłaś....Przysięgam że słychać było wycie wilkołaków :-o Na szczęście nie zgasł nam silnik.... No i nie jesteśmy dziewice :eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Pysia napisał(a): Nie było możliwości różowego bo to mieszkanie w bloku :eviltong: Wyprowadzka babciu a nie wprowadzka :evil_lol: ja wiem, ze to wyprowadzka :evil_lol: ucieklas z tego mieszkania bo nie miało rózowych ścian :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='aga1215']Zmorko Super !! Dzięki adze Zmorka ma dłuższe urodzinki i cieszy się strasznie :multi::multi::multi: PIKA- kurcze...Jak Ci to powiedzieć....No....Tutaj też już nie mam różowych ścian :placz: Zlikwidowałam i teraz płaczę :placz::placz::placz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ogłoszenie ! [SIZE=3]Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie gdzie ja wsadziłam ładowarke do telefonu niech dzwoni pod nr. 604404196... Quote
Pysia Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Acha . Jeszcze jedno ogłoszenie: Ogłoszenie 2 [SIZE=3]Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie gdzie ja wsadziłam ładowarke od aparatu fotograficznego niech dzwoni...jw :placz: Quote
malawaszka Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 no ale jak tak będziemy wydzwaniać to Ci wyładujemy tel :p Quote
Alicja Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 :cool3:Pysiu a jak ci się bateria wyczerpie to jak dzwonić :cool1: Quote
Pysia Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:Pysiu a jak ci się bateria wyczerpie to jak dzwonić :cool1: Właśnie chodzi o to że ONA JUŻ SIĘ ROZŁADOWAŁA :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A ładowarek obu ni słychu ni widu....:placz: :placz: :placz: Quote
Maga100 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Pysiu- nie dziewico pijana - witaj na łączach znów :cool3: Quote
Pysia Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='Maga100']Pysiu- nie dziewico pijana - witaj na łączach znów :cool3: Kurcze pijana nie jestem :eviltong: Słuchajcie!! ZNALAZłAM OBIE łADOWARKI :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Zawezłam się i znalazłam :) Były...w garażu :evil_lol: Siedziały sobie cicho w torbie i śmiały ze mnie :mad: No i uciekł mi ptaszek taki śliczny śpiący na mojej lampie przed drzwiami wejściowymi jak szukaam ładowarek :placz: Quote
Pysia Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Znalazłam ładowarke więc wstawię kilka fotek :) Najpierw urządziłam kafejke internetową :) Ściany w niej wyszły nieco zbyt ciepło ;) A to dzieło i duma mojego TZta :) Zrobił ja sam :) Trochę poprzesadzaliśmy drzewek bo ciężko było wjechać tą krowa... Pozostałości po malowaniu ;) Miały iść do wywalenia ale postanowiłam wyprać ;) Zmoroszelmy ubią je... Moja oaza odpoczynku pośród chaosu Quote
malawaszka Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 popielniczke pokaż popielniczke :evil_lol: czy jutro jesteś w domku przed południem? będę jechała z Siemianowic na wichure to może bym wprosiła się na kawkę szybką? :razz: Quote
Medorowa Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Zmorko, spóźnione, ale szczere :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :tort: :tort: :laola: :laola: Quote
Pysia Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 A to specjalnie dla Ali aby pokazać gdzie ukrył się chaos :evil_lol::evil_lol: Tu też ;) A to nasza 20-stoletnia przyjaciółka :) Doczekała się znowu chwały :) Ulubiona Zmoreczki baranica którą ja bezczelnie uprałam.... A to pod schodami posłanie dla mnie jak będę niegrzeczna ;) Przedłużenie mojej ręki :roll: Quote
Pysia Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='malawaszka']popielniczke pokaż popielniczke :evil_lol: czy jutro jesteś w domku przed południem? będę jechała z Siemianowic na wichure to może bym wprosiła się na kawkę szybką? :razz: Czy będę jutro przed południem to nie wiem . Musisz dzwonić przed wyjazdem:p Kurcze...Jaką popielniczke? :crazyeye: Madziu - Zmoreczka bardzo Ci dziękuje :loveu::loveu::loveu: Dalsze fotki przed padnięciem baterii w aparacie :) Sypialnia jeszcze bez łóżka :) Salon już nie różowy i bez brokatu :placz::placz: A tak było na dworze jak postanowiłam dać sobie spokój z pracą.... Quote
malawaszka Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Pysia napisał(a):Czy będę jutro przed południem to nie wiem . Musisz dzwonić przed wyjazdem:p Kurcze...Jaką popielniczke? :crazyeye: dobra - to jak będę miała chwilke na kawke to zadzwonię, a jak nie to nie :lol: a popielniczkę koło leżaczka :evil_lol: roboczą :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 malawaszka napisał(a):dobra - to jak będę miała chwilke na kawke to zadzwonię, a jak nie to nie :lol: a popielniczkę koło leżaczka :evil_lol: roboczą :evil_lol: A skąd wiesz że tam postawiłam ?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Luuuuuuuudzie !! Ją pewnie ugryzł wilkołak i ona teraz w proroka się zamienia !!:-o:-o:-o Quote
Recommended Posts