Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Patka']nie ja mam roż w kuchni na własne zyczenie jedną scianę (dulux niewinny róż) - z różem nie wolno jednak przesadzac :evil_lol:
Oj wiem :) Ale tam wszystkie ściany ktore wymagają malowania są rożowe :) Majtkowe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja mam nawet taki biustonosz :evil_lol:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Uważaj ! On może na coś liczy ! Pomyśl - podwyżka tak bezinteresownie ??? :roll:

Myślisz Haniu że też chce kawałek domu :razz: ??:razz:

Posted

O Jezu ...DGM działa :multi: :multi: :multi: :klacz: :user: :iloveyou: :thumbs: :Rose: :B-fly: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :bigcool: :bigcool: :BIG: :cunao: :laola: :drinking:

Posted

[quote name='Pysia']
Tu się wchodzi ;)

Ale poślizg! Już widzę Zmoroszelmy jak się rozjeżdżają :evil_lol: Aaaaaa!:crazyeye: Jakie ładne kapciuszki :eviltong:

[quote name='Pysia']
Potem wyzej

Tu jeden z przedpokoi

Jedna łazienka

I druga łazienka

Pysiu, chyba muszę coś na uspokojenie :roll: Ja też kcę domek! :placz: Też "taki malutki", co ma tylko kilka przedpokoi i najwyżej dwie łazienki :placz: Do tego łazienka z oknem :placz:

Posted

Pysiu, ja ci bardzo serdecznie gratuluję tego domu :Rose: Możemy się oczywiście pośmiać z różowych ścian i innych rzeczy związanych z upodobaniami byłych właścicieli, ale jestem pewna, że dom, tak wogóle, jest fajny :lol: Życzę ci żeby wam się tam dobrze mieszkało! :loveu:

[quote name='Pysia']Nie wiem ...Tam pod sufitem wisi złoty żyrandol z wiatrakiem i coś jest pod to podwieszone ale nie wiem co :shake:

Mnie to wygląda na złoconą jemiołę :roll: Oni się pod nią całowali, "na szczęście" ...:cool3:

[quote name='Pysia']TZ bedzie pracował a malowanie czeka mnie :cool1: Nie pytajcie jak ja to zrobie :crazyeye:

Z radością Pysiu :lol: , z radością i śpiewem na ustach! :evil_lol:

Oooooo! I już masz gotową garderobę!;) Nie ubierają się TYLKO na różowo? :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha Pysia panikuje przed jutrzejszą wystawą i poszła szybko spać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Którą damę wystawia :cool3:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha Pysia panikuje przed jutrzejszą wystawą i poszła szybko spać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

To marna ta panika, jak usnęła :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']

Jedna z moich dziewczynek jest ale gdzie druga :mad: i dlaczego ja musiałam tak daleko szukać moich dziewczynek? :mad: :mad:

A tak poza tym to melduje się po chwilowej nie obecności,
Dobry Wieczór Pysiu :multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:Pysia jutro pracuje w ringu , dziewczyny mają luzik;)

Aaaa, to rozumiem :razz: Jutro wystawia się Pysia :multi: Dostanie ocenę doskonałą ;)

Posted

Witajcie kochane :loveu:
Wstałam i nie wytrzymałam - włączyłam DGM....To choroba :evil_lol:
Spac nie mogłam z ...wrażenia :shake: Ocene dostane beznadziejną bo dzisiejszego dnia moj debiut w pracy ringowej :-o
Jo-jo - poszukaj Szelmy ;) Tez jest i objada karmicieli :evil_lol:
mmbaj - kuchni fotki chyba nie mam. Zapomniałam zrobic a ogrodek chyba wstawiłam i jest.
PIKA - dzieki ;)
A teraz zmykam :) Trzymajcie kciuki abym plamy nie dała ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Kupie akrylową bo zdzierac szkoda no i nie mam tyle siły ;) TZ bedzie pracował a malowanie czeka mnie :cool1: Nie pytajcie jak ja to zrobie :crazyeye:
aga1215 - pewnie że pomysł fajny tylko go trzeba przeforsowac u TZta ;) Nie wiem czy postawi pasikonika na dworze :placz:

Witam serdecznie razem z moim futrzakiem, czytuję tę galerię od niedawna i żałuję, że nie trafiłam tu wcześniej. Pozwalam sobie na wypowiedź w kwestii farby akrylowej, ponieważ mam małego bzika na punkcie naturalnych i korzystnych dla domowników materiałów budowlanych i wykończeniowych. Tygodnik WPROST nr 27 z 9 lipca zamieścił test: Sprawdż ile naprawdę masz lat? w punkcie oceniającym warunki życia za posiadanie boazerii i ściany pokryte farbami akrylowymi otrzymuje się ujemne punkty, pewnikiem zdrowe te materiały nie są... Ale rozumiem, że ogrom pracy związany z usuwaniem starej warstwy może przerażać.

pozdrawiam.

Posted

[quote name='mmbbaj']

Oooooo! I już masz gotową garderobę!;) Nie ubierają się TYLKO na różowo? :evil_lol:

O *****ściewy ! Nie zuważyłam, że i w garderobie jest różowo ... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

PYSIU TRZYMAMY KCIUKI !!!! :kciuki: :kciuki: :kciuki: