Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']Moje futra przyciągają słońce :angryy: Marzę o chłodniejszych dniach :razz:

jeszcze na dodatek są czarne:p

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Pysiu a kiedy będę mogła ujzec małe nuifki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
acha i zaraz prześle ci art bo jest o niufkach które są ratownikami w "Przyjaciel Pies"

Ja z takimi niufami spotykać będę się codziennie na plaży:loveu:

Witajcie :multi:

a koleżanka wygląda tu poprostu super:loveu:

Posted

[quote name='sylwiaskalska']SZCZĘŚCIARA :mad: :mad: :lol:

Kochana wystarczy na Hel pojechać :razz:
Ja przez 8 tygodnii będę tam siedzieć, więc codziennie jak nie na plaży to w mieście będę je widzieć :loveu:

Chyba że mi Jojka będą znowu chiały zjeść:diabloti:

Posted

jo-jo napisał(a):
Kochana wystarczy na Hel pojechać :razz:
Ja przez 8 tygodnii będę tam siedzieć, więc codziennie jak nie na plaży to w mieście będę je widzieć :loveu:

Chyba że mi Jojka będą znowu chiały zjeść:diabloti:

Jojek chyba się obroni :cool3: :cool3: :lol:
Oj ja urlopik w Sierpniu i jeszcze nie wiem gdzie pojade :p
Ale Hel bardzo kusi :) ale wymiziaj je ode mnie jak je zobaczysz :)

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Jojek chyba się obroni :cool3: :cool3: :lol:
Oj ja urlopik w Sierpniu i jeszcze nie wiem gdzie pojade :p
Ale Hel bardzo kusi :) ale wymiziaj je ode mnie jak je zobaczysz :)

Z przyjemnością :loveu:
Jak dojedziecie na Hel to dajcie znać:razz:

Posted

Pewnie a wy też w sierpniu ? a masz może fajna stronkę gdzie mozna własnie z psami tam sie zatrzymać ?

Właśnie Lazy o tym napisałam na PW, zaraz moge Ci coś podobnego wysłać i będziecie się bić o miejsca:lol:
My siedzimy od 8 lipca do 26 sierpnia:p

Posted

jo-jo napisał(a):
Właśnie Lazy o tym napisałam na PW, zaraz moge Ci coś podobnego wysłać i będziecie się bić o miejsca:lol:
My siedzimy od 8 lipca do 26 sierpnia:p

Zaraz Pysia mnie wywali z jej galerii :lol: :lol:

Ja bym pojechała 13 sierpnia od razu po wystawie w Sopocie :p

Posted

Zaraz Pysia mnie wywali z jej galerii :lol: :lol:

Ja bym pojechała 13 sierpnia od razu po wystawie w Sopocie :p

Nie wywali :) Czyta z zainteresowaniem :)

Posted

Witaj Pysia :loveu:
Gadaj szybciutko co wyszlo z tego naszego trzymania za reke ? :razz: i dzieki za info :multi:
Cieszę się, ze maluszkom dobrze :multi:i że rodzice zadowoleni :loveu:

[quote name='Pysia']
Jak mu powiedziałam żeby wieczorem zakrywał klatke to odpowiedział mi że on uwielbia ich rozmowy i ani myśli ich uciszać:multi: :multi: :multi:
jak tata rano wstaje to faktycznie nie ma potrzeby ;), ale nawet ja, ktora lubi rano pospac ich nie zakrywam :lol: przyzwyczailam się i mi nie przeszkadzają , zreszta najglosniej bylo w trakcie karmienia mlodych ;) teraz jest do przezycia ;)

[quote name='Pysia'] Mama mówi że śmiecą jak diabli
Buhaha faktycznie,:lol: szczególnie teraz jak się pierza :evil_lol: ale zapomnialam uprzedzic :oops: :lol:

[quote name='Pysia']

buhaha :lol: na to slońce okularki wskazane :razz:

I biedne psinyw ten upal , ja je rozumiem Saba też zdycha :shake:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:czy są już jakies nowe wiadomości ;)
Są :) Babcią nie będę najprawdopodobniej ( bo mogły się w rogach pochować). :) Szelma postanowiła pozostać stanu wolnego bez zobowiązań :evil_lol: Wiemy ze zdrowa za to ze ha!! :evil_lol: Jest tak wybadana w ciągu 2 m-cy ze ja przez całe swoje zycie tak nie byłam :cool1:
A jak się uśmiałam z komentarza Malawaszki :evil_lol: Przytaczać nie będę ;) A dlaczego to też nie powiem :evil_lol: W kazdym bądź razie jak sobie przypomnę to znowu się smieję :evil_lol: Artystka i tyle ;)

Posted

[quote name='Pysia']Nie bój się ;) TEGO nie powiem :evil_lol:

Jesteście wstrętne babony :mad: Zaczynacie - i nie kończycie !
Wiecie przecież, że to niezdrowe jest . I nie fizjologiczne ! :cool3:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Jesteście wstrętne babony :mad: Zaczynacie - i nie kończycie !

Potwierdzam tak nie można!!:mad:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Jesteście wstrętne babony :mad: Zaczynacie - i nie kończycie !
A ja nadal ryczę ze smiechu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I jeszcze mi się przypomniało co zrobiła jak Szelma do auta wsiadała po jej komentarzu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Normalnie zdębiałam najpierw :crazyeye: A potem umierałam :evil_lol: Sama niech się pochwali :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja nie mogę...Nie wypada ;)

Posted

Pysia napisał(a):
A ja nadal ryczę ze smiechu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I jeszcze mi się przypomniało co zrobiła jak Szelma do auta wsiadała po jej komentarzu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Normalnie zdębiałam najpierw :crazyeye: A potem umierałam :evil_lol: Sama niech się pochwali :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja nie mogę...Nie wypada ;)

Pysiu:mad:
To Twoja galeria i chwal się już nam !!!!!:mad: :mad:

Posted

Pysia napisał(a):
I jeszcze mi się przypomniało co zrobiła jak Szelma do auta wsiadała po jej komentarzu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Normalnie zdębiałam najpierw :crazyeye: A potem umierałam :evil_lol: Sama niech się pochwali :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja nie mogę...Nie wypada ;)

:crazyeye: ooo tego to ja nie pamiętam co takiego zrobiłam :oops: