Mi. Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='Pysia']Moje futra przyciągają słońce :angryy: Marzę o chłodniejszych dniach :razz: jeszcze na dodatek są czarne:p Quote
sylwiaskalska Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Pysiu a kiedy będę mogła ujzec małe nuifki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: acha i zaraz prześle ci art bo jest o niufkach które są ratownikami w "Przyjaciel Pies" Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Pysiu a kiedy będę mogła ujzec małe nuifki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: acha i zaraz prześle ci art bo jest o niufkach które są ratownikami w "Przyjaciel Pies" Ja z takimi niufami spotykać będę się codziennie na plaży:loveu: Witajcie :multi: a koleżanka wygląda tu poprostu super:loveu: Quote
sylwiaskalska Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='jo-jo']Ja z takimi niufami spotykać będę się codziennie na plaży:loveu: Witajcie :multi: SZCZĘŚCIARA :mad: :mad: :lol: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='sylwiaskalska']SZCZĘŚCIARA :mad: :mad: :lol: Kochana wystarczy na Hel pojechać :razz: Ja przez 8 tygodnii będę tam siedzieć, więc codziennie jak nie na plaży to w mieście będę je widzieć :loveu: Chyba że mi Jojka będą znowu chiały zjeść:diabloti: Quote
sylwiaskalska Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 jo-jo napisał(a):Kochana wystarczy na Hel pojechać :razz: Ja przez 8 tygodnii będę tam siedzieć, więc codziennie jak nie na plaży to w mieście będę je widzieć :loveu: Chyba że mi Jojka będą znowu chiały zjeść:diabloti: Jojek chyba się obroni :cool3: :cool3: :lol: Oj ja urlopik w Sierpniu i jeszcze nie wiem gdzie pojade :p Ale Hel bardzo kusi :) ale wymiziaj je ode mnie jak je zobaczysz :) Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Jojek chyba się obroni :cool3: :cool3: :lol: Oj ja urlopik w Sierpniu i jeszcze nie wiem gdzie pojade :p Ale Hel bardzo kusi :) ale wymiziaj je ode mnie jak je zobaczysz :) Z przyjemnością :loveu: Jak dojedziecie na Hel to dajcie znać:razz: Quote
sylwiaskalska Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 jo-jo napisał(a):Z przyjemnością :loveu: Jak dojedziecie na Hel to dajcie znać:razz: Pewnie a wy też w sierpniu ? a masz może fajna stronkę gdzie mozna własnie z psami tam sie zatrzymać ? Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Pewnie a wy też w sierpniu ? a masz może fajna stronkę gdzie mozna własnie z psami tam sie zatrzymać ? Właśnie Lazy o tym napisałam na PW, zaraz moge Ci coś podobnego wysłać i będziecie się bić o miejsca:lol: My siedzimy od 8 lipca do 26 sierpnia:p Quote
sylwiaskalska Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 jo-jo napisał(a):Właśnie Lazy o tym napisałam na PW, zaraz moge Ci coś podobnego wysłać i będziecie się bić o miejsca:lol: My siedzimy od 8 lipca do 26 sierpnia:p Zaraz Pysia mnie wywali z jej galerii :lol: :lol: Ja bym pojechała 13 sierpnia od razu po wystawie w Sopocie :p Quote
Pysia Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Zaraz Pysia mnie wywali z jej galerii :lol: :lol: Ja bym pojechała 13 sierpnia od razu po wystawie w Sopocie :p Nie wywali :) Czyta z zainteresowaniem :) Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Pysia napisał(a):Nie wywali :) Czyta z zainteresowaniem :) A jedziesz przypadkiem ze swoim niufowym towarzychem do Gdynii albo Sopotu ? :razz: Quote
Hanna R. Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Pysiu, Ty lepiej opowiedz jak nie padłaś ... :p Quote
PIKA Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Witaj Pysia :loveu: Gadaj szybciutko co wyszlo z tego naszego trzymania za reke ? :razz: i dzieki za info :multi: Cieszę się, ze maluszkom dobrze :multi:i że rodzice zadowoleni :loveu: [quote name='Pysia'] Jak mu powiedziałam żeby wieczorem zakrywał klatke to odpowiedział mi że on uwielbia ich rozmowy i ani myśli ich uciszać:multi: :multi: :multi: jak tata rano wstaje to faktycznie nie ma potrzeby ;), ale nawet ja, ktora lubi rano pospac ich nie zakrywam :lol: przyzwyczailam się i mi nie przeszkadzają , zreszta najglosniej bylo w trakcie karmienia mlodych ;) teraz jest do przezycia ;) [quote name='Pysia'] Mama mówi że śmiecą jak diabli Buhaha faktycznie,:lol: szczególnie teraz jak się pierza :evil_lol: ale zapomnialam uprzedzic :oops: :lol: [quote name='Pysia'] buhaha :lol: na to slońce okularki wskazane :razz: I biedne psinyw ten upal , ja je rozumiem Saba też zdycha :shake: Quote
Pysia Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:czy są już jakies nowe wiadomości ;) Są :) Babcią nie będę najprawdopodobniej ( bo mogły się w rogach pochować). :) Szelma postanowiła pozostać stanu wolnego bez zobowiązań :evil_lol: Wiemy ze zdrowa za to ze ha!! :evil_lol: Jest tak wybadana w ciągu 2 m-cy ze ja przez całe swoje zycie tak nie byłam :cool1: A jak się uśmiałam z komentarza Malawaszki :evil_lol: Przytaczać nie będę ;) A dlaczego to też nie powiem :evil_lol: W kazdym bądź razie jak sobie przypomnę to znowu się smieję :evil_lol: Artystka i tyle ;) Quote
Pysia Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 malawaszka napisał(a):nie mów ojj nie mów :evil_lol: Nie bój się ;) TEGO nie powiem :evil_lol: Quote
beria Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Masz rację Pysiu, nie mów :razz: Napisz :czytaj: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='Pysia']Nie bój się ;) TEGO nie powiem :evil_lol: Jesteście wstrętne babony :mad: Zaczynacie - i nie kończycie ! Wiecie przecież, że to niezdrowe jest . I nie fizjologiczne ! :cool3: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Jesteście wstrętne babony :mad: Zaczynacie - i nie kończycie ! Wiecie przecież, że to niezdrowe jest . I nie fizjologiczne ! :cool3: Potwierdzam tak nie można!!:mad: Quote
Pysia Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Jesteście wstrętne babony :mad: Zaczynacie - i nie kończycie ! Wiecie przecież, że to niezdrowe jest . I nie fizjologiczne ! :cool3: A ja nadal ryczę ze smiechu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I jeszcze mi się przypomniało co zrobiła jak Szelma do auta wsiadała po jej komentarzu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Normalnie zdębiałam najpierw :crazyeye: A potem umierałam :evil_lol: Sama niech się pochwali :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja nie mogę...Nie wypada ;) Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Pysia napisał(a):A ja nadal ryczę ze smiechu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I jeszcze mi się przypomniało co zrobiła jak Szelma do auta wsiadała po jej komentarzu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Normalnie zdębiałam najpierw :crazyeye: A potem umierałam :evil_lol: Sama niech się pochwali :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja nie mogę...Nie wypada ;) Pysiu:mad: To Twoja galeria i chwal się już nam !!!!!:mad: :mad: Quote
malawaszka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Pysia napisał(a):I jeszcze mi się przypomniało co zrobiła jak Szelma do auta wsiadała po jej komentarzu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Normalnie zdębiałam najpierw :crazyeye: A potem umierałam :evil_lol: Sama niech się pochwali :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja nie mogę...Nie wypada ;) :crazyeye: ooo tego to ja nie pamiętam co takiego zrobiłam :oops: Quote
Recommended Posts