martavantos Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Piekna psiaki, piekne oczko a ja tez mam urlop<hahaha> całe 2 miesiace! Zycze szybkiego powrotu do zdrowia!(tatusiowi oczywiscie):cool3: Quote
malawaszka Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 jeny Pysiu niech Tatuś szybko zdrowieje - Zeberki i psica czkają na pańcia :loveu: o Quote
LAZY Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Przede wszystkim duzo zdrowia dla taty Pysiu! A po drugie: ale masz fajowe oczko, a czemu w nim woda ma taki śmieszny kolor? Quote
Pysia Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 martavantos napisał(a):Piekna psiaki, piekne oczko a ja tez mam urlop<hahaha> całe 2 miesiace! Zycze szybkiego powrotu do zdrowia!(tatusiowi oczywiscie):cool3: No tak :mad: Ledwo przyszła i od razu się chwali :angryy: :mad: ZAZDRASZAM !!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: malawaszka napisał(a):jeny Pysiu niech Tatuś szybko zdrowieje - Zeberki i psica czkają na pańcia :loveu: Tata wygląda nawet dobrze. A o Ptysiach opowiadał mi cały czas jak przy nim siedziałam :) Jak to im kupił sianko ale chyba było za grube bo wywaliły za klatke :) To kupił takie drobniejsze :) Też wywaliły:evil_lol: Ciągle tylko lata zmienia im wode aby zimna była ( w te gorąca) a one i tak najbardziej lubią basen :) Mają 5 poideł !!:crazyeye: Tata cieszy się bo zawsze jak je zawoła to mu odpowiadają :loveu: A mamie nie zawsze :evil_lol: I tak słuchałam i słuchałam ...:lol: Quote
Alicja Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='Pysia']Wiesz że Ci zazdraszczam tego urlopu....:razz::pno teraz już możesz Tylko pogoda trochą aż za urlopowa bo na spacerku deczko przemokłam :razz: No to tatuś szybciorkiem do domku musi bo Ptyśki nie mają z kim pogadać ;) Quote
Pysia Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 LAZY napisał(a):Przede wszystkim duzo zdrowia dla taty Pysiu! A po drugie: ale masz fajowe oczko, a czemu w nim woda ma taki śmieszny kolor? Dziękujemy :) A oczko kiedyś miałam ja a teraz Zmoroszelmy mają fajne :evil_lol: A kolor taki wody bo tam są złoza rudy i woda zabarwiona na brązowo. W oczku już na dnie nawet kolor rudawy jest. Ponoć to zdrowa woda ale i tak pijemy wodociągową. Zmoroszelmy jednak wolą stanowczo ze studni.... Może one takie głupie nie są ? Quote
Pysia Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pno teraz już możesz Tylko pogoda trochą aż za urlopowa bo na spacerku deczko przemokłam :razz: No to tatuś szybciorkiem do domku musi bo Ptyśki nie mają z kim pogadać ;) Koniec świata!! Ja od tego ZAZDRASZCZANIA to w zazdrośnie się wpędzę ....:evil_lol: Tacie też kazałam szybko wracać :) Będę spokojna jak zycie znowu wróci do normy .... Quote
PIKA Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Pysia teraz dopiero przeczytalam :oops: Pozdrowienia dla taty i niech szybko zdrowieje :calus: Twoj tata jest cudownym czlowiekiem :loveu: i oddala bym mu każde zwierze, bez zastanowienia :loveu: [quote name='Pysia']Jak to im kupił sianko ale chyba było za grube bo wywaliły za klatke :smile: To kupił takie drobniejsze :smile: Też wywaliły:evil_lol: a po co sianko? :evil_lol: To nie króliki :evil_lol: Jak bardzo chce to w zoologikach są tzw "szarpanki" dla ptaków :lol:, mozna tez uzyc siersci zmoroszelm :evil_lol:, ale raczej przy dwóch Ptysiach to i tak nie zda egzaminu :evil_lol: one tego uzywają do budowania gniazd "pod jajka" :evil_lol: [quote name='Pysia']Ciągle tylko lata zmienia im wode aby zimna była :hmmmm: a nie zaziębią se gardziołka? :hmmmm: [quote name='Pysia']Mają 5 poideł !!:crazyeye: :crazyeye: zeberli wprawdzie dużo pija ale bez przesady :crazyeye: to ptaki z cieplego kraju :evil_lol: Dwa klatkowe poidla zupelnie im wystarcza :evil_lol:, byle wodę codziennie zmieniac :evil_lol: a i tak się zaloże, ze one więcej tej wody wychlapuja kapiąc się w tych poidlach niz jej wypijają :evil_lol: A to, ze ja tez wlaśnie zaczełam urlop to juz chyba wiesz :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='PIKA']Pysia teraz dopiero przeczytalam :oops: Pozdrowienia dla taty i niech szybko zdrowieje :calus: Twoj tata jest cudownym czlowiekiem :loveu: i oddala bym mu każde zwierze, bez zastanowienia :loveu: a po co sianko? :evil_lol: To nie króliki :evil_lol: Jak bardzo chce to w zoologikach są tzw "szarpanki" dla ptaków :lol:, mozna tez uzyc siersci zmoroszelm :evil_lol:, ale raczej przy dwóch Ptysiach to i tak nie zda egzaminu :evil_lol: one tego uzywają do budowania gniazd "pod jajka" :evil_lol: :hmmmm: a nie zaziębią se gardziołka? :hmmmm: :crazyeye: zeberli wprawdzie dużo pija ale bez przesady :crazyeye: to ptaki z cieplego kraju :evil_lol: Dwa klatkowe poidla zupelnie im wystarcza :evil_lol:, byle wodę codziennie zmieniac :evil_lol: a i tak się zaloże, ze one więcej tej wody wychlapuja kapiąc się w tych poidlach niz jej wypijają :evil_lol: A to, ze ja tez wlaśnie zaczełam urlop to juz chyba wiesz :evil_lol: 1 . A kurcze po kim myślisz ja mam tego świra na punkcie zwierzaków ? Po sąsiedzie? :evil_lol: 2 . Sianko chyba po to aby tata miał na co patrzeć a one aby się nie nudziły :evil_lol: 3 . Gardziołek nie zaziębią bo temperatura jest sprawdzana...A ta w poidełkach ponoć ( tak twierdzi tata) robi się gorąca ;) 4 . A niech se przesadza ;) Ma zajęcie i wielką przy tym radość :loveu: A smarkacze już nie uciekają wcale jak on jest przy klatce :) 5 . Wychlapują :evil_lol: A ile mają przy tym radości :diabloti: 6 . Nienawidzę Cię babciu!! Quote
Pysia Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Trocheśmy pogadały a Zmoroszelmy czekają na następne fotki ;) Kiedy najele się ta woda... Trzeba sprawdzić głębokość I smak ;) Dobra!! A wiecie ze najlepsza jest taka z samego dna? No to teraz już wiecie... Znowu jakiś patyczek paskudzi wode :angryy: Skąd ta woda się bierze? Może tam jakieś źródło bije? Quote
Alicja Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ktoś się zabawia w geologa Quote
Pysia Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ktoś się zabawia w geologa To Szelma :evil_lol: Dla niej to pierwszy rok tego oczka i nie wie że bąbelki lecą :evil_lol: Więc ciągle próbuje je pogłębić szukając źródła bąbli :evil_lol: Dwie syrenki oczkowe ;) Nawet kwiatki są... Otrzepać się pora Dość tego focenia Quote
PIKA Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 1 . A kurcze po kim myślisz ja mam tego świra na punkcie zwierzaków ? Po sąsiedzie? :evil_lol: Nie wiem, materacem nie bylam :evil_lol: [quote name='Pysia'] 6 . Nienawidzę Cię babciu!! odwdzięczę sie :evil_lol: jak Ty wnusiu pójdziesz na urlop :evil_lol: Dwie syrenki oczkowe ;-) a gdzie syrenki maja pletwe ogonową? :evil_lol: Quote
beria Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='Pysia'] Nawet kwiatki są... One to mają luksusy :crazyeye: Własny basenik z pływającymi kwiatami :loveu: Quote
Pysia Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 PIKA napisał(a):Nie wiem, materacem nie bylam :evil_lol: odwdzięczę sie :evil_lol: jak Ty wnusiu pójdziesz na urlop :evil_lol: a gdzie syrenki maja pletwe ogonową? :evil_lol: A pójdę :eviltong: A Ty będziesz wtedy tyrać :diabloti: Syrenkom ogony poucinałam bo potem w domu majtały nimi i wszędzie - nawet na suficie- były brązowe ślady żelazowej wody :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 beria napisał(a):One to mają luksusy :crazyeye: Własny basenik z pływającymi kwiatami :loveu: A jak myślisz? Ja im te kwiaty dla fotki pewnie wrzuciłam...Akurat :angryy: Jedna paskuda postanowiła przez kwiatki wleźć do baseniku :mad: Kurna miałam skalniak z przodu oczka śliczny a z tyłu kwiaty większe:roll: Skalniak został zadeptany i poprostu poddałam się - a niech se depta Zmora ile chce. Ale tył zostawiłam. Szelma jednak uznała że tamtędy się fajniej wchodzi :mad: :mad: :mad: Chyba muszę znowu kupić następną siatke.... Quote
beria Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Wszystkie drogi prowadzą do wody, czy od tyłu, czy od przodu :cool3: Moja sucz też żadnego poszanowania dla zieleni nie ma :shake: Małe iglaki depcze :placz: Dzikus z bloku :mad: Węszy tylko co by tu zeżreć :diabloti: Ostatnio przyłapałam ją na obgryzaniu niedojrzałych porzeczek :mad: Quote
Pysia Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='beria']Wszystkie drogi prowadzą do wody, czy od tyłu, czy od przodu :cool3: Moja sucz też żadnego poszanowania dla zieleni nie ma :shake: Małe iglaki depcze :placz: Dzikus z bloku :mad: Węszy tylko co by tu zeżreć :diabloti: Ostatnio przyłapałam ją na obgryzaniu niedojrzałych porzeczek :mad: To te moje wstrętne paskudy tak obsikały iglaka już całkiem sporego ze padł na polu walki....A ludzie kupują suki bo się boją o swoje drzewka :evil_lol: Przecież suka też umie nogę podnosić :evil_lol: To jest figura :) Z wysoka to malutkie :) A może to ta sucz taka wielka? Dalsze poszukiwania wody życia :evil_lol: Sprawdzanie czy jej na dnie nie ma I przekonanie się ze trzepać się po pracy trzeba Quote
malawaszka Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Pysia napisał(a):1 . A kurcze po kim myślisz ja mam tego świra na punkcie zwierzaków ? Po sąsiedzie? :evil_lol: no ja chyba mam po listonoszu :angryy: Quote
Pysia Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 malawaszka napisał(a):no ja chyba mam po listonoszu :angryy: Hym....Czy listonosze są lubiani przez psy? :evil_lol: Zresztą zapytaj moze mamy ;) Quote
Pysia Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Oświadczam że gdybym tak jutro nie pojawiła się na DGM to zostałam śmiertelnie pokąsana przez wszystkim znaną tutaj Weszke :evil_lol: Quote
PIKA Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Pysia napisał(a):Hym....Czy listonosze są lubiani przez psy? :evil_lol: ale to ma byc odwrotnie? :lol: cześc Pysia :loveu: zyjesz, czy Cie Waszka ukatrupila? :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='malawaszka']no ja chyba mam po listonoszu :angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol:pomyśl , może po kominiarzu:cool3: Pysia , żyjesz :cool3: Quote
malawaszka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Pysia :niewiem: :diabloti: ale ja TAK :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Chyba Weszka poszła na spacer ;) To mogę się szybciutko ze wszystkimi przywitać zanim tu znowu wstąpi :evil_lol: Pakuję rzeczy bo muszę szybko się wyprowadzić ;) Weszki na mnie dybią :evil_lol: Quote
Recommended Posts