Hanna R. Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='Pysia']Tego co chcesz wiedzieć akurat nie ma w galerii :evil_lol: Nie mogę wysłać Ci odpowiedzi na PW bo mi błąd wyskakuje :angryy: No właśnie ... :p Quote
Medorowa Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Zaglądam, a tu jakaś wakacyjna wersja nowofunlanda:evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 cześc Pysia :loveu: Zyjecie jeszcze pzrez ten skwar ? :razz: Pysia napisał(a):Tego co chcesz wiedzieć akurat nie ma w galerii :evil_lol: Nie mogę wysłać Ci odpowiedzi na PW bo mi błąd wyskakuje :angryy: jak do mnie wyslesz to Ci blad nie wyskoczy :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Usiadłam sobie przy kompie :) Zmorka zawzięcie myje Karolowi głowe, Szelma dyszy, TZ udaje ze śpi a kot patrzy w okno bo nam nietoperze latają ;)Jest duszno bardzo. Wentylatory chodzą non stop.... Staram się myśleć o białym śniegu i przekazać te myśli psom :p Po kąpieli zamknę zawór wody bo jednak dzisiaj miałam zalane mieszkanie... Zmorka jakoś się dostała do wanny i się wymoczyła :angryy: Przy okazji moje panele w przedpokoju też :angryy: Wczoraj w nocy z kolei walczyłam ze Zmorą w łóżku. Gorąco jak licho a ona postanowiła ogrzać mi nogi w łóżku ;) Nieelegancko zrzuciłam ją prostując noge ;) Udała ze spi i za kilka minut jak to niuf upierdliwie znowu powtórzyła grzanie....I tak przez jakiś czas bawiłyśmy się aż dostała eksmisje z pokoju :evil_lol: To i tak mi nic nie dało bo jako totalnie rozpieszczona dziewczynka zaczęła uuuać pod drzwiami ( była 2 w nocy...) więc poddając się wstałam i ją wpuściłam....Szelma to anioł :loveu: Chrapała sobie w tym czasie spokojnie w kącie ;) Nic to że chrapała tak ze szyby w oknach dzwoniły.... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ciekawe co przezyje dzisiaj :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 oć na spacer - pytanie retoryczne bo pewnie już byłaś :placz: Quote
Pysia Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 malawaszka napisał(a):oć na spacer - pytanie retoryczne bo pewnie już byłaś :placz: A byłam :p Wywietrzyłam futra i teraz sobie spokojnie siedzę przy kompie :eviltong: A inni niech se chodzą po ciemku z kurduplami obok nocnego sklepu :evil_lol: Quote
PIKA Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 O masz :evil_lol: ilez zlośliwości i fochów w galerii tak miłych piesków :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 malawaszka napisał(a)::obrazic: FOCH! Uwielbiam tą emotke :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 PIKA napisał(a):O masz :evil_lol: ilez zlośliwości i fochów w galerii tak miłych piesków :evil_lol: Bo ja ją tak uwielbiam:loveu: że skoczę za nią w ogień ale pod warunkiem ze się troszkę pozłości na mnie :evil_lol: Za dużo czasu przebywam z jej terrorystami ;) Quote
malawaszka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 no to nie skacz już w ten ogień tylko oć na spacer :mad: Quote
Pysia Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 malawaszka napisał(a):no to nie skacz już w ten ogień tylko oć na spacer :mad: Moje ciało zuzyło już sporo wody ( TZ liczy zawsze ile ;) ), ubrało się w jakieś szmatki ( minimalne ze względó społecznych ;) ) i zaraz idzie spać :) Pocieszę Cię ze duchem będę z Tobą i terrorystami na spacerku :eviltong: Quote
jo-jo Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 malawaszka napisał(a):no to nie skacz już w ten ogień tylko oć na spacer :mad: Waszka to Ty jeszcze przed ?:evil_lol: Ja z domu wyszłam ze psem o 21 a wróciłam o 23.20 :diabloti: Quote
Pysia Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 jo-jo napisał(a):Waszka to Ty jeszcze przed ?:evil_lol: Ja z domu wyszłam ze psem o 21 a wróciłam o 23.20 :diabloti: Waszka zawsze opóźniona ;) Quote
malawaszka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Pysia napisał(a):Moje ciało zuzyło już sporo wody ( TZ liczy zawsze ile ;) ), ubrało się w jakieś szmatki ( minimalne ze względó społecznych ;) ) i zaraz idzie spać :) Pocieszę Cię ze duchem będę z Tobą i terrorystami na spacerku :eviltong: ahhhhh :nonono2: tam mówi, że się ożeni, a tu, że tylko duchem będzie obecna :placz: i jakież to życie mnie czeka :sadCyber: nic to - idę sama, taka malutka :diabloti: :errrr: :errrr: :errrr: i bezbronna :saint1: z malutkimi pieskami... :shithappens: Quote
jo-jo Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Pysia napisał(a):Waszka zawsze opóźniona ;) Hmm to trzeba ją przestawić chyba:evil_lol: Quote
Pysia Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 malawaszka napisał(a):ahhhhh :nonono2: tam mówi, że się ożeni, a tu, że tylko duchem będzie obecna :placz: i jakież to życie mnie czeka :sadCyber: nic to - idę sama, taka malutka :diabloti: :errrr: :errrr: :errrr: i bezbronna :saint1: z malutkimi pieskami... :shithappens: ...bezbronnymi.... :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
jo-jo Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Pysia napisał(a):...bezbronnymi.... :megagrin: :megagrin: :megagrin: Oj czy ja wiem, mniejsze zawsze odważniejsze :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 jo-jo napisał(a):Hmm to trzeba ją przestawić chyba:evil_lol: Ona elektronike ma do kitu ;) Przestawienie nic nie da w tym przypadku :evil_lol: Idę do TZta :) Bo stoi mi za plecami i rży .... On też zna Malawaszke....:evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='Pysia']Idę do TZta :) Bo stoi mi za plecami i rży .... On też zna Malawaszke....:evil_lol: O MASZ!!!! DO NIEGO TO PÓJDZIE!!!! A TO ZE MNĄ SIĘ MA ŻENIĆ :angryy: :mad: i będą se tam RŻEĆ razem :placz: Quote
Hanna R. Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 O rany, Monika - ratunku - klawiatura mi fiksuje - ale tylko podczas pisania maili ! Rany , a ja muszę !!! Plizzzz, co to się naciskało, żeby pisać normalnie ??? Quote
malawaszka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 HankaRupczewska napisał(a):O rany, Monika - ratunku - klawiatura mi fiksuje - ale tylko podczas pisania maili ! Rany , a ja muszę !!! Plizzzz, co to się naciskało, żeby pisać normalnie ??? ctrl+shift :grins: ja się już nauczyłam od Agi :loveu: Quote
Hanna R. Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 malawaszka napisał(a):ctrl+shift :grins: ja się już nauczyłam od Agi :loveu: Dzięki ! :calus: Quote
Recommended Posts