PiotrekJ Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Pysia napisał(a):Puiorus ;) Ja susze zęby notorycznie :) Tylko ze przewaznie mam przymkniete oczy a ta z Krainy Czarów kazała mi je otworzyć i ....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...otworzyłam szeroko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ślicznie wyszłaś :cool3: :cool3: ;) ... Jak dla mnie to możesz suszyć codziennie ;) ... Quote
Alicja Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Pysiu :mad:ty Kissi kazałaś w :cool3: tamtą stronę patrzeć :shake:czy ty chcesz zeby psinka miała koszmary :mad: Quote
Pysia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Pysiu :mad:ty Kissi kazałaś w :cool3: tamtą stronę patrzeć :shake:czy ty chcesz zeby psinka miała koszmary :mad: No nie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ten komentarz zwalił mnie z fotela :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Pysia']No nie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ten komentarz zwalił mnie z fotela :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::oops:ja tak mam ,że mówie prawdę :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:oops:ja tak mam ,że mówie prawdę :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A przez ta prawde Pysia wyladowałaby ze skreconym karkiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: W szpitalu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Pysia napisał(a):A przez ta prawde Pysia wyladowałaby ze skreconym karkiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: W szpitalu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol:psykro bardzo :evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:psykro bardzo :evil_lol::evil_lol: Akurat Ci wierze :eviltong: Szelma in Auto Plująca swoj śpiworek Wiecznie uśmiechnieta Zmorka Czasem zamyślona Nad marzeniami sennymi Quote
beria Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Pysia napisał(a):Już wiem ...Jakaś pani z Polski sedziuje....Nie znam jej zupełnie ale jest też w yorkach ...Nie jade ;) Oj byłby fajny opis, gdyby jej się wzorce pomieszały :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Pysia'] Czasem zamyślona zakochalam siie w tym zdjeciu :loveu: ma najslodsza minke na swiecie :) Quote
Pysia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='beria']Oj byłby fajny opis, gdyby jej się wzorce pomieszały :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Byłby odjazd :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Teklunia'] Cytat: Napisał(a) Pysia Czasem zamyślona zakochalam siie w tym zdjeciu :loveu: ma najslodsza minke na swiecie :smile: Zmoreczka jest słodziutka nawet na codzien :) Szelma jest cud pieszczocha ale tylko Zmorka potrafi strzelac tak oczkami :loveu: :loveu: :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Cześć Pysiu :) Pysiu widziałś może Gryfoniki na wystawie w Katowicach ? Quote
AlKil Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Hmm...Oglądam Waszą galerię od jakiegoś czasu. Psiaki są śliczne...:loveu: :loveu: Mój niufek nie chodzi po wystawach, zrezygnowałam z tego po wizycie w Związku, gdzie skrytykowano mi szczeniaka totalnie:placz: . Miałam tygodniową depresję...:placz: W naszym rejonie jest silne lobby...:angryy: :angryy: :angryy: . Konkurencja nie jest mile widziana.:diabloti: Ale zrozumiałam to po paru miesiącach. Nawet nie odebrałam rodowodu mojego niufa. pomysł z sędziami nie z Polski?- hm, powiem tylko, że mama Alercika nigdy nie dostała oceny doskonałej od polskiego sędziego....:shake: Quote
Guest bernulka Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Ojejku cudowna:loveu: :loveu: :loveu: Jaka śliczna focia :loveu: :loveu: :loveu: Napatrzeć się nie moge :loveu: :loveu: :loveu: Piknie :loveu: :loveu: :loveu: Moge prosić o więcej Zmoreczki :eviltong: ??? paździoszki Quote
Alicja Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Pysiu , jak samopoczucie ;)po upadku z krzesła:evil_lol: Mizianka dla Dziewczynek i Tommyego Quote
PIKA Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='Alka'] wychodzę ładnie kiedy nie widać mojej twarzy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a to tak jak ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu::loveu::loveu: cuuuudo :loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='sylwiaskalska'] Pysiu widziałś może Gryfoniki na wystawie w Katowicach ? Niestety nie ;( [quote name='bernulka'] Ojejku cudowna:loveu: Jaka śliczna focia :loveu: Napatrzeć się nie moge :loveu: Piknie :loveu: Moge prosić o więcej Zmoreczki :eviltong: ? Dzisiaj jeszcze? Zobacze bo zaraz na spacerek idziemy a potem to chyba do lulu bo ta zmiana czasu dała mi w kosć :lol: [quote name='Alicjarydzewska']Pysiu , jak samopoczucie ;-)po upadku z krzesła:evil_lol: Mizianka dla Dziewczynek i Tommyego Moje samopoczucie dzisiaj jest świetne :) Na dodatek jestem z siebie i Szelmy dumna !! A dlaczego to Ci powiem jak przyjedziesz :lol: Najwazniejsze to móc nosic głowe do góry ;) Tommy i dziewczynki pomiziane :) [quote name='AlKil']Hmm...Oglądam Waszą galerię od jakiegoś czasu. Psiaki są śliczne...:loveu: Mój niufek nie chodzi po wystawach, zrezygnowałam z tego po wizycie w Związku, gdzie skrytykowano mi szczeniaka totalnie:placz: . Miałam tygodniową depresję...:placz: W naszym rejonie jest silne lobby...:angryy: . Konkurencja nie jest mile widziana.:diabloti: Ale zrozumiałam to po paru miesiącach. Nawet nie odebrałam rodowodu mojego niufa. pomysł z sędziami nie z Polski?- hm, powiem tylko, że mama Alercika nigdy nie dostała oceny doskonałej od polskiego sędziego....:shake: Szybko się zniechęcasz :) Tak nie mozna :) Głowa do góry :) [quote name='PIKA'] Cytat: Napisał(a) Alka wychodzę ładnie kiedy nie widać mojej twarzy :evil_lol:a to tak jak ja :evil_lol: A ja najlpiej z zamkniętymi oczami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Oczekiwanie az ktos cos na blacie zostawi... Zostawiła Ale pościemniam... Schowała maupa jedna ;( Quote
Pysia Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Języczkowa Królewna i ...pisek :angryy: Ozoreczek kawałeczek:loveu: Moje uspione oczko :loveu: A Tommy patrzy... "STRóż" domostwa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bellatriks Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 łomateczko, toż to wielki włochate niedźwiadek, w sam raz do przytulania:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 bellatriks napisał(a):łomateczko, toż to wielki włochate niedźwiadek, w sam raz do przytulania:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: No witaj :) No to na co czekasz?? Przytulaj ;) Quote
Guest bernulka Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 łiii łiii łii :angel: :angel: piękne piękne piękne :angel: To Zmorcia, tak? ? :angel: :loveu: Quote
Alicja Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:obłędna minka PYSIU ty kuś , kuś a ja muszę mojego kierowcę uprosić na wyjazd :razz:ale jesteśmy na dobrej drodze ;) Quote
Pysia Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:obłędna minka PYSIU ty kuś , kuś a ja muszę mojego kierowcę uprosić na wyjazd :razz:ale jesteśmy na dobrej drodze ;) Tylko nie zwlekaj bo dzisiaj po czesanku Zmorki na grzebieniu było kilka włosow :) Tak tydzien i Zmorka zniknie :lol: A wierz mi ze te kudełki warto wymiziac i zobaczyc na własne oczy ;) A Rydzewskiemu powiedz ze my swojaki ;) Quote
AlKil Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 No z Albercikiem zniechęciłam się skutecznie, on już skończył 3 lata...:evil_lol: Ale jutro ide do ZK z yoraskiem, teraz juz się tak łatwo nie poddam.:mad: A gdyby ktoś miał pomysł na zagospodarowanie siatek z wyczesaną sierścią niufa, to chętnie skorzystam! Quote
sylwiaskalska Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Cudeńko :) języczek :) malutki :) Dzień Dobry Pysiu :) Quote
Recommended Posts