Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
Puiorus ;) Ja susze zęby notorycznie :) Tylko ze przewaznie mam przymkniete oczy a ta z Krainy Czarów kazała mi je otworzyć i ....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...otworzyłam szeroko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ślicznie wyszłaś :cool3: :cool3: ;) ...
Jak dla mnie to możesz suszyć codziennie ;) ...

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Pysiu :mad:ty Kissi kazałaś w :cool3: tamtą stronę patrzeć :shake:czy ty chcesz zeby psinka miała koszmary :mad:
No nie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ten komentarz zwalił mnie z fotela :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']No nie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ten komentarz zwalił mnie z fotela :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::oops:ja tak mam ,że mówie prawdę :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:oops:ja tak mam ,że mówie prawdę :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A przez ta prawde Pysia wyladowałaby ze skreconym karkiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: W szpitalu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
A przez ta prawde Pysia wyladowałaby ze skreconym karkiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: W szpitalu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
:evil_lol:psykro bardzo :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:psykro bardzo :evil_lol::evil_lol:
Akurat Ci wierze :eviltong:
Szelma in Auto

Plująca swoj śpiworek

Wiecznie uśmiechnieta Zmorka

Czasem zamyślona

Nad marzeniami sennymi

Posted

Pysia napisał(a):
Już wiem ...Jakaś pani z Polski sedziuje....Nie znam jej zupełnie ale jest też w yorkach ...Nie jade ;)

Oj byłby fajny opis, gdyby jej się wzorce pomieszały :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='beria']Oj byłby fajny opis, gdyby jej się wzorce pomieszały :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Byłby odjazd :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
[quote name='Teklunia']
Cytat:
Napisał(a) Pysia
Czasem zamyślona

zakochalam siie w tym zdjeciu :loveu:
ma najslodsza minke na swiecie :smile:
Zmoreczka jest słodziutka nawet na codzien :) Szelma jest cud pieszczocha ale tylko Zmorka potrafi strzelac tak oczkami :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Hmm...Oglądam Waszą galerię od jakiegoś czasu. Psiaki są śliczne...:loveu: :loveu: Mój niufek nie chodzi po wystawach, zrezygnowałam z tego po wizycie w Związku, gdzie skrytykowano mi szczeniaka totalnie:placz: . Miałam tygodniową depresję...:placz: W naszym rejonie jest silne lobby...:angryy: :angryy: :angryy: . Konkurencja nie jest mile widziana.:diabloti: Ale zrozumiałam to po paru miesiącach. Nawet nie odebrałam rodowodu mojego niufa. pomysł z sędziami nie z Polski?- hm, powiem tylko, że mama Alercika nigdy nie dostała oceny doskonałej od polskiego sędziego....:shake:

Guest bernulka
Posted

Ojejku cudowna:loveu: :loveu: :loveu: Jaka śliczna focia :loveu: :loveu: :loveu: Napatrzeć się nie moge :loveu: :loveu: :loveu: Piknie :loveu: :loveu: :loveu: Moge prosić o więcej Zmoreczki :eviltong: ???

paździoszki

Posted

[quote name='Alka']

wychodzę ładnie kiedy nie widać mojej twarzy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a to tak jak ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:loveu::loveu::loveu::loveu: cuuuudo :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='sylwiaskalska']
Pysiu widziałś może Gryfoniki na wystawie w Katowicach ?
Niestety nie ;(
[quote name='bernulka']
Ojejku cudowna:loveu: Jaka śliczna focia :loveu: Napatrzeć się nie moge :loveu: Piknie :loveu: Moge prosić o więcej Zmoreczki :eviltong: ?

Dzisiaj jeszcze? Zobacze bo zaraz na spacerek idziemy a potem to chyba do lulu bo ta zmiana czasu dała mi w kosć :lol:
[quote name='Alicjarydzewska']Pysiu , jak samopoczucie ;-)po upadku z krzesła:evil_lol:
Mizianka dla Dziewczynek i Tommyego

Moje samopoczucie dzisiaj jest świetne :) Na dodatek jestem z siebie i Szelmy dumna !! A dlaczego to Ci powiem jak przyjedziesz :lol: Najwazniejsze to móc nosic głowe do góry ;) Tommy i dziewczynki pomiziane :)
[quote name='AlKil']Hmm...Oglądam Waszą galerię od jakiegoś czasu. Psiaki są śliczne...:loveu: Mój niufek nie chodzi po wystawach, zrezygnowałam z tego po wizycie w Związku, gdzie skrytykowano mi szczeniaka totalnie:placz: . Miałam tygodniową depresję...:placz: W naszym rejonie jest silne lobby...:angryy: . Konkurencja nie jest mile widziana.:diabloti: Ale zrozumiałam to po paru miesiącach. Nawet nie odebrałam rodowodu mojego niufa. pomysł z sędziami nie z Polski?- hm, powiem tylko, że mama Alercika nigdy nie dostała oceny doskonałej od polskiego sędziego....:shake:
Szybko się zniechęcasz :) Tak nie mozna :) Głowa do góry :)
[quote name='PIKA']
Cytat:
Napisał(a) Alka
wychodzę ładnie kiedy nie widać mojej twarzy :evil_lol:a to tak jak ja :evil_lol:

A ja najlpiej z zamkniętymi oczami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Języczkowa Królewna i ...pisek :angryy:

Ozoreczek kawałeczek:loveu:

Moje uspione oczko :loveu:

A Tommy patrzy...

"STRóż" domostwa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

bellatriks napisał(a):
łomateczko, toż to wielki włochate niedźwiadek, w sam raz do przytulania:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

No witaj :) No to na co czekasz?? Przytulaj ;)

Guest bernulka
Posted

łiii łiii łii :angel: :angel:
piękne piękne piękne :angel:

To Zmorcia, tak? ? :angel: :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:obłędna minka

PYSIU ty kuś , kuś a ja muszę mojego kierowcę uprosić na wyjazd :razz:ale jesteśmy na dobrej drodze ;)

Tylko nie zwlekaj bo dzisiaj po czesanku Zmorki na grzebieniu było kilka włosow :) Tak tydzien i Zmorka zniknie :lol: A wierz mi ze te kudełki warto wymiziac i zobaczyc na własne oczy ;)
A Rydzewskiemu powiedz ze my swojaki ;)

Posted

No z Albercikiem zniechęciłam się skutecznie, on już skończył 3 lata...:evil_lol:
Ale jutro ide do ZK z yoraskiem, teraz juz się tak łatwo nie poddam.:mad:
A gdyby ktoś miał pomysł na zagospodarowanie siatek z wyczesaną sierścią niufa, to chętnie skorzystam!