Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
Buahahahahahahahaa:evil_lol:
Przeczytałam to i poszłam wytarmosić Zmoroszelmy a na końcu stanęłam na przedpokoju i zaczęłam tarmosić siebie :diabloti: Zobaczył to TZ :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Właśnie wzywa karetke z odpowiednini ludźmi i sprzętem do mnie :megagrin::megagrin::megagrin:

:stupid::stupid::loveu:

Witam siem w ten pikny dzionek:loveu:

Posted

Pysia napisał(a):
Buahahahahahahahaa:evil_lol:
Przeczytałam to i poszłam wytarmosić Zmoroszelmy a na końcu stanęłam na przedpokoju i zaczęłam tarmosić siebie :diabloti: Zobaczył to TZ :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Właśnie wzywa karetke z odpowiednini ludźmi i sprzętem do mnie :megagrin::megagrin::megagrin:

[FONT=Arial]:roflt::roflt::roflt::roflt: PYSIU!!!!:B-fly: i jak tu cie nie kochac :evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]nawet w kaftaniku z rekawkami zwiazanymi z tylu :roll:[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]jestes jeszcze??? czy cie zabrali??? :razz:[/FONT]

Posted

madzia i medor napisał(a):
:stupid::stupid::loveu:

Witam siem w ten pikny dzionek:loveu:

Czego znowu :diabloti: Sugerujesz że jestem coś ten tego nie tego? :crazyeye: Bo wyrwałam sobie kilka włosów z głowy podczas tarmoszenia? :roll: To przecież normalne zachowanie :evil_lol:

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]:roflt::roflt::roflt::roflt: PYSIU!!!!:B-fly: i jak tu cie nie kochac :evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]nawet w kaftaniku z rekawkami zwiazanymi z tylu :roll:[/FONT]

[FONT=Arial]jestes jeszcze??? czy cie zabrali??? :razz:[/FONT]

:diabloti: Nie zabrali mnie bo uciekłam w pola ze Zmorką :diabloti:

Posted

Mam podwójną radość :multi: Justynka sprzedała w super ręce BIG HONEYa :multi: To taki mój wypatrzony :loveu:
Druga to życiowa radość :) Moja bielska przyjaciółka spełni niedługo swoje marzenie - kupuje w koncu dom :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Nawet nie macie pojęcia jak bardzo pragnęłam - i nadal pragnę jej szczęścia :loveu: Aż mi się łza z radosci w oku kręci :loveu::multi: Musiałam się tą radością z Wami podzielić :multi: Gabi też czasami bywa na dogo :)
GABI !! TRZYMAM MOCNO KCIUKI !!!!

Posted

Pysia napisał(a):
Mam podwójną radość :multi: Justynka sprzedała w super ręce BIG HONEYa :multi: To taki mój wypatrzony :loveu:
Druga to życiowa radość :) Moja bielska przyjaciółka spełni niedługo swoje marzenie - kupuje w koncu dom :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Nawet nie macie pojęcia jak bardzo pragnęłam - i nadal pragnę jej szczęścia :loveu: Aż mi się łza z radosci w oku kręci :loveu::multi: Musiałam się tą radością z Wami podzielić :multi: Gabi też czasami bywa na dogo :)

[FONT=Arial]nio super Justynko :multi::multi::multi:
aż sie napiję za dobry domeczek :knajpa:..
a GABI wiem ta co znalazła psiaczka i sukała domeczku :p
tysz trzymam kciukaski ;)

Pysiu nie machaj tak rękawami bo mi zrzuciłaś karteczki z biurka :diabloti:
[/FONT]

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
[FONT=Arial]nio super Justynko :multi::multi::multi:[/FONT]
[FONT=Arial]aż sie napiję za dobry domeczek :knajpa:..[/FONT]
[FONT=Arial]a GABI wiem ta co znalazła psiaczka i sukała domeczku :p[/FONT]
[FONT=Arial]tysz trzymam kciukaski ;)[/FONT]

[FONT=Arial]Pysiu nie machaj tak rękawami bo mi zrzuciłaś karteczki z biurka :diabloti:[/FONT]

Będę będę machać :multi::multi::multi::multi::multi:
Jak kupiłam dom to miałam normalnie wyrzuty sumienia:oops: Tak chciałam aby i ona miała....Obie marzyłysmy.... Teraz to się spełni :multi::multi::multi: Do Gabulki w koncu się szczęście usmiechnęło :multi::loveu: Normalnie aż mi łzy lecą z radości :oops: Nie wiem kto będzie bardziej wyczekiwał finału kupna - ona czy ja ;)
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Weszki nie ma :placz: Zginęła w czuleściach Psychopatycznych a ja mam tyle super wieści dla niej :multi: Też się ucieszy :loveu:

Posted

Maga100 napisał(a):
Witaj nieagresywna Pysiu, ciesząca się szczęściem innych :loveu:

Witaj Magdo :loveu:

malawaszka napisał(a):
aaaaaaaa cudnie!!!! GABI!!!!!!! trzymam :kciuki: :multi::multi::multi:

i jak super, że kolejny maluszek od Justynki ma domek :loveu::multi:

Trzymajmy za Gabi aby transakcja doszła do skutku i poszła całkowicie bezproblemowo ( bo wiemy jak to jest - pamiętamy te nerwy ;) ):kciuki::kciuki::kciuki:

paula_z napisał(a):
Witaj szalona, szczęśliwa babciu :multi: Prawnusio dziękuje za śliczne życzonka :loveu:

Prawnusio zasłużył na życzonka :loveu:
Witaj Paula z prawnusiem mym :multi:
Jestem szczęśliwa bo Ci których kocham są szczęśliwi :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

malawaszka napisał(a):
Witanko MAMO :loveu::loveu::loveu:

:grins::grins::grins::megagrin::megagrin::megagrin::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

[FONT=Arial]:hand: [/FONT]
[FONT=Arial]cześć Matko .......która córce polisy nie zapisała:diabloti:..................:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Bo najlepszą polisą jest brak polisy :diabloti:

malawaszka napisał(a):
Witanko MAMO :loveu::loveu::loveu:

:mad::mad::mad: Wredna baba :mad:

:grins::grins::grins::megagrin::megagrin::megagrin::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Jeszcze bardziej wredna baba :mad:

Przyszły do nas dzisiaj dwie chusty z bazarku :multi: Niebieska dla Szelmy i czerwona dla Zmorki :multi: Wyglądają w nich ślicznie :loveu: Zwłaszcza Szelmusia :loveu: Chciałam je ufocić ale Wiktor akurat jak je ustawiłam do foto stwierdził, że jest wyczerpany :angryy:

Posted

Pysia napisał(a):

:multi::kciuki::kciuki::kciuki:

Poka chustki :razz::razz:

Posted

malawaszka napisał(a):
wrrrr naładuj Wiktora bom ciekawa chusteczek :loveu: MAMOOOOOO :loveu:

Nie zdąrzy się naładować. Dopiero jutro będą fotki :roll:
Chcesz w zęby? :mad:

madzia i medor napisał(a):
:multi::kciuki::kciuki::kciuki:

Poka chustki :razz::razz:

Jutro :eviltong:

Posted

[quote name='malawaszka']już jest JUTRO :diabloti:[/quote]
No to ja idę spać :roll: Dobranoc :loveu::diabloti::evil_lol:

Będą forki ale musi być dzień żebym je zrobiła :eviltong:

Posted

[quote name='Pegaza']Hej Pysia
miłego dnia:p
Hej Pegaza :)
Milutkiego i spokojnego też zyczę :)

[quote name='madzia i medor']Przyszłam jeszcze trochę obrażona:evil_lol:
Twój problem :diabloti: I tych co z Tobą przebywają :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]....są fotki .............?????:grins:[/FONT]
Są są ;) Już się wstawiają :eviltong:

Szelmusia :)

Niecierpliwie pozowała

Aż zaspała :evil_lol: