tygra Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 cześć Pysiu popłakałam się ze śmiechu http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.129-1.jpg Quote
Pysia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='Vectra']czy Ju wie że pół polski go ogląda ? :diabloti: buhahaahahhaha , poplułam się :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie zadawaj dziwnych pytań :evil_lol: [quote name='madzia i medor']Że co, że niby ja mam na muniu:diabloti: Buhahahhaaa:evil_lol: :evil_lol: Ja też:roflt: No przecież nie ja :eviltong: Te łzy były krokodyle? :roll: [quote name='tygra']cześć Pysiu popłakałam się ze śmiechu http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.129-1.jpg Cześć :) Polecam się :) Miałam iść dzisiaj do fryzjera ale...nie poszłam :cool3: Quote
Alicja Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 :multi:Doberek ...dotarłam i tu i się zameldowywuję ..... zaraz pędzę do pracy :diabloti::diabloti::diabloti::angryy::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
malawaszka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Pysia napisał(a):Miałam iść dzisiaj do fryzjera ale...nie poszłam :cool3: nooo to ładnie mnie koleżanka załatwiła :mad: teraz będą mnie po osiedlu ścigać :cool1: Quote
Pysia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 malawaszka napisał(a):nooo to ładnie mnie koleżanka załatwiła :mad: teraz będą mnie po osiedlu ścigać :cool1: Przyczyna jest natury...hmmmmmmmmmmmmm...zdrowotnej :cool1: Nie mam stoperanu.... Quote
BeaC Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 nie właziłam tutaj..................bardzo długo ale nie załuję popatrzcie na to http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.137-2.jpg rewelacja:cool3::cool3::cool3: Quote
clockwork Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 doberek Pysiasta.... a ja po raz kolejny leje z JU.... ehhhh... zabawny ten twój mąż.. cała polska sie z niego śmieje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='BeaC']nie właziłam tutaj..................bardzo długo ale nie załuję popatrzcie na to http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.137-2.jpg rewelacja:cool3::cool3::cool3: Nie żałujesz że nie wchodziłaś czy nie żałujesz że weszłaś? :diabloti: [quote name='clockwork']doberek Pysiasta.... a ja po raz kolejny leje z JU.... ehhhh... zabawny ten twój mąż.. cała polska sie z niego śmieje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hejka maupo :diabloti: Nic nie rozumiecie :eviltong: Gdyby Ju zrobił mi takie fotki to też bym je wstawiła :evil_lol: Bo tu chodzi o świetną zabawe a nie o naśmiewanie się :eviltong: I on to rozumie :loveu: Quote
Paula Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Cześć Pysiu :lol: Pysia napisał(a):Gdyby Ju zrobił mi takie fotki to też bym je wstawiła :evil_lol: Tak, tak, oczywiście :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 paula_z napisał(a):Cześć Pysiu :lol: Tak, tak, oczywiście :evil_lol: Pewnie że tak :) Cześć :) Właśnie opowiadam Madzi na GG jak to Zmorka potraktowała kiedyś yorka :diabloti: Tak mi się przypomniało ;) Quote
malawaszka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 paula_z napisał(a): Tak, tak, oczywiście :evil_lol: UHM!!! :diabloti: Quote
Paula Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Pysia napisał(a):Właśnie opowiadam Madzi na GG jak to Zmorka potraktowała kiedyś yorka :diabloti: Tak mi się przypomniało ;) Której Madzi? :hmmmm: Jak potraktowała? :razz: Quote
Pysia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 malawaszka napisał(a):UHM!!! :diabloti: A ta ma znowu czkawke pijacką :shake: paula_z napisał(a):Której Madzi? :hmmmm: Jak potraktowała? :razz: Madzi od Medora ;) Jak? Zmorka stara się nie widzieć yorków od czasu jak ją pogryzły :roll: I taki jeden jeszcze jak mieszkaliśmy w bloku, w dni dla Zmorki baaardzo pachnące postanowił się do niej pozalecać wkładając ( a raczej starając się bo nie dostał :diabloti: ) nochal pod jej ogon :cool1: Zmorka najpierw go zignorowała a potem odwróciła głowę i wywracając oczami popatrzała na mnie :roll: Myślałam że go specjalnie nazdepnie albo co a ona.....podniosła nogę i go....ojszczała !! :crazyeye: Wiecie ile potrafi nasikać niuf? Nie wiecie? To Wam powiem że omalże nie utopiła biedaka :diabloti: Quote
Vectra Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 buhahahahahaha kocham Zmorke :diabloti: :diabloti: :diabloti: jorek będzie miał ćliczną frizurkę :diabloti: Quote
Pysia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Vectra napisał(a):buhahahahahaha kocham Zmorke :diabloti: :diabloti: :diabloti: jorek będzie miał ćliczną frizurkę :diabloti: Zmorka jest wybrykiem natury ;) Wydaje się że nic ją nie rusza a ona poprostu ciągle obmyśla plan :evil_lol: Yoreczek miał śliczną fryzurkę a ja mam nadzieje że mieli w domu dobry szampon :evil_lol: Bo mocz dorosłego psa rczej nie pachnie :diabloti: A york to nie niuf po którym mokre spływa jak po kaczce ;) Jezu...Nie zapomne miny faceta który był z tym yorkiem :evil_lol: :diabloti: Quote
Paula Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Pysia napisał(a):a ona.....podniosła nogę i go....ojszczała !! :crazyeye: Wiecie ile potrafi nasikać niuf? Nie wiecie? To Wam powiem że omalże nie utopiła biedaka :diabloti: :grin: Dobre, dobre :megagrin: Quote
Vectra Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Pysia napisał(a):Zmorka jest wybrykiem natury ;) Wydaje się że nic ją nie rusza a ona poprostu ciągle obmyśla plan :evil_lol: Yoreczek miał śliczną fryzurkę a ja mam nadzieje że mieli w domu dobry szampon :evil_lol: Bo mocz dorosłego psa rczej nie pachnie :diabloti: A york to nie niuf po którym mokre spływa jak po kaczce ;) Jezu...Nie zapomne miny faceta który był z tym yorkiem :evil_lol: :diabloti: buhahahaha już go widzę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: lekko był zdziwony :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Kuku ...:diabloti::diabloti::diabloti::loveu: Quote
malawaszka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 hahahaha a Zmora ma strumien ojjj ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol: biedny yorczek :diabloti: Quote
Alicja Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyżby Zmorka chciała zrobić yoreczkowi ondulację na zimno :evil_lol::evil_lol::evil_lol:amoniaczkiem :eviltong:....Zmorka koffam cię :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć Pysiosławo :multi: Quote
clockwork Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 [quote name='Pysia']A ta ma znowu czkawke pijacką :shake: Madzi od Medora ;) Jak? Zmorka stara się nie widzieć yorków od czasu jak ją pogryzły :roll: I taki jeden jeszcze jak mieszkaliśmy w bloku, w dni dla Zmorki baaardzo pachnące postanowił się do niej pozalecać wkładając ( a raczej starając się bo nie dostał :diabloti: ) nochal pod jej ogon :cool1: Zmorka najpierw go zignorowała a potem odwróciła głowę i wywracając oczami popatrzała na mnie :roll: Myślałam że go specjalnie nazdepnie albo co a ona.....podniosła nogę i go....ojszczała !! :crazyeye: Wiecie ile potrafi nasikać niuf? Nie wiecie? To Wam powiem że omalże nie utopiła biedaka :diabloti: bbuuuhahahhaahahhahahhahhahahahhaha ZMORKA ma mistrza!!! :multi::multi::multi: buuhahhaha juz se wyobrażam jorka przy wodospadzie... buuhahahah pozdro! Quote
Pysia Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 [quote name='paula_z']:grin: Dobre, dobre :megagrin: Ja to wtedy nawet się nie śmiałam bo byłam też w szoku :crazyeye: [quote name='Vectra']buhahahaha już go widzę :evil_lol: lekko był zdziwony :evil_lol: No :diabloti: Lekko.... [quote name='madzia i medor']Kuku ...:diabloti::loveu: Na muniu :diabloti: [quote name='bonita']Dzień dobry, sem ja przyszła :loveu: Witaj :loveu: [quote name='malawaszka']hahahaha a Zmora ma strumien ojjj ma :evil_lol: biedny yorczek :diabloti: Noooooooooooo:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:czyżby Zmorka chciała zrobić yoreczkowi ondulację na zimno :evil_lol:amoniaczkiem :eviltong:....Zmorka koffam cię :evil_lol: cześć Pysiosławo :multi: Cześć Ozulińska :evil_lol: Ja to myślę że Zmorka go chciała zlikwidować przez zatopienie :evil_lol: Wybawiłyśmy się na dworze z babami :) Teraz obie śpią na trawie przytulone do siebie :loveu: Quote
Medorowa Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Pysia napisał(a): Wybawiłyśmy się na dworze z babami :) Teraz obie śpią na trawie przytulone do siebie :loveu: Dawaj foty z zabaw:diabloti::diabloti: Quote
Pysia Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 [quote name='clockwork']bbuuuhahahhaahahhahahhahhahahahhaha ZMORKA ma mistrza!!! :multi::multi::multi: buuhahhaha juz se wyobrażam jorka przy wodospadzie... buuhahahah pozdro! No cóż....Zmorka jeszcze dwa razy oblała psy oprócz tego yorka ;) Jeden to czarny sznaucer wiecznie skaczący po niej ( mini ) a drugi to taki kundelek wielkości yorka - też upierdliwie zakochany. Ale żadnemu z nich nie dostało się tak szczerze i centralnie jak temu biedakowi :evil_lol: Quote
Recommended Posts