Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']czy Ju wie że pół polski go ogląda ? :diabloti:

buhahaahahhaha , poplułam się :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Nie zadawaj dziwnych pytań :evil_lol:

[quote name='madzia i medor']Że co, że niby ja mam na muniu:diabloti:

Buhahahhaaa:evil_lol: :evil_lol: Ja też:roflt:
No przecież nie ja :eviltong:
Te łzy były krokodyle? :roll:

[quote name='tygra']cześć Pysiu
popłakałam się ze śmiechu
http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.129-1.jpg
Cześć :)
Polecam się :)

Miałam iść dzisiaj do fryzjera ale...nie poszłam :cool3:

Posted

malawaszka napisał(a):
nooo to ładnie mnie koleżanka załatwiła :mad: teraz będą mnie po osiedlu ścigać :cool1:

Przyczyna jest natury...hmmmmmmmmmmmmm...zdrowotnej :cool1: Nie mam stoperanu....

Posted

[quote name='BeaC']nie właziłam tutaj..................bardzo długo
ale nie załuję

popatrzcie na to

http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.137-2.jpg

rewelacja:cool3::cool3::cool3:
Nie żałujesz że nie wchodziłaś czy nie żałujesz że weszłaś? :diabloti:

[quote name='clockwork']doberek Pysiasta....

a ja po raz kolejny leje z JU....
ehhhh... zabawny ten twój mąż.. cała polska sie z niego śmieje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Hejka maupo :diabloti:
Nic nie rozumiecie :eviltong: Gdyby Ju zrobił mi takie fotki to też bym je wstawiła :evil_lol: Bo tu chodzi o świetną zabawe a nie o naśmiewanie się :eviltong: I on to rozumie :loveu:

Posted

paula_z napisał(a):
Cześć Pysiu :lol:

Tak, tak, oczywiście :evil_lol:

Pewnie że tak :)
Cześć :)
Właśnie opowiadam Madzi na GG jak to Zmorka potraktowała kiedyś yorka :diabloti: Tak mi się przypomniało ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Właśnie opowiadam Madzi na GG jak to Zmorka potraktowała kiedyś yorka :diabloti: Tak mi się przypomniało ;)

Której Madzi? :hmmmm:
Jak potraktowała? :razz:

Posted

malawaszka napisał(a):
UHM!!! :diabloti:

A ta ma znowu czkawke pijacką :shake:

paula_z napisał(a):
Której Madzi? :hmmmm:
Jak potraktowała? :razz:

Madzi od Medora ;)
Jak?
Zmorka stara się nie widzieć yorków od czasu jak ją pogryzły :roll: I taki jeden jeszcze jak mieszkaliśmy w bloku, w dni dla Zmorki baaardzo pachnące postanowił się do niej pozalecać wkładając ( a raczej starając się bo nie dostał :diabloti: ) nochal pod jej ogon :cool1: Zmorka najpierw go zignorowała a potem odwróciła głowę i wywracając oczami popatrzała na mnie :roll: Myślałam że go specjalnie nazdepnie albo co a ona.....podniosła nogę i go....ojszczała !! :crazyeye:
Wiecie ile potrafi nasikać niuf? Nie wiecie? To Wam powiem że omalże nie utopiła biedaka :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
buhahahahahaha kocham Zmorke :diabloti: :diabloti: :diabloti:
jorek będzie miał ćliczną frizurkę :diabloti:

Zmorka jest wybrykiem natury ;) Wydaje się że nic ją nie rusza a ona poprostu ciągle obmyśla plan :evil_lol:
Yoreczek miał śliczną fryzurkę a ja mam nadzieje że mieli w domu dobry szampon :evil_lol: Bo mocz dorosłego psa rczej nie pachnie :diabloti: A york to nie niuf po którym mokre spływa jak po kaczce ;)
Jezu...Nie zapomne miny faceta który był z tym yorkiem :evil_lol: :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
a ona.....podniosła nogę i go....ojszczała !! :crazyeye:
Wiecie ile potrafi nasikać niuf? Nie wiecie? To Wam powiem że omalże nie utopiła biedaka :diabloti:

:grin: Dobre, dobre :megagrin:

Posted

Pysia napisał(a):
Zmorka jest wybrykiem natury ;) Wydaje się że nic ją nie rusza a ona poprostu ciągle obmyśla plan :evil_lol:
Yoreczek miał śliczną fryzurkę a ja mam nadzieje że mieli w domu dobry szampon :evil_lol: Bo mocz dorosłego psa rczej nie pachnie :diabloti: A york to nie niuf po którym mokre spływa jak po kaczce ;)
Jezu...Nie zapomne miny faceta który był z tym yorkiem :evil_lol: :diabloti:

buhahahaha już go widzę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: lekko był zdziwony :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyżby Zmorka chciała zrobić yoreczkowi ondulację na zimno :evil_lol::evil_lol::evil_lol:amoniaczkiem :eviltong:....Zmorka koffam cię :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

cześć Pysiosławo :multi:

Posted

[quote name='Pysia']A ta ma znowu czkawke pijacką :shake:

Madzi od Medora ;)
Jak?
Zmorka stara się nie widzieć yorków od czasu jak ją pogryzły :roll: I taki jeden jeszcze jak mieszkaliśmy w bloku, w dni dla Zmorki baaardzo pachnące postanowił się do niej pozalecać wkładając ( a raczej starając się bo nie dostał :diabloti: ) nochal pod jej ogon :cool1: Zmorka najpierw go zignorowała a potem odwróciła głowę i wywracając oczami popatrzała na mnie :roll: Myślałam że go specjalnie nazdepnie albo co a ona.....podniosła nogę i go....ojszczała !! :crazyeye:

bbuuuhahahhaahahhahahhahhahahahhaha
ZMORKA ma mistrza!!! :multi::multi::multi: buuhahhaha
juz se wyobrażam jorka przy wodospadzie... buuhahahah

pozdro!

Posted

[quote name='paula_z']:grin: Dobre, dobre :megagrin:
Ja to wtedy nawet się nie śmiałam bo byłam też w szoku :crazyeye:

[quote name='Vectra']buhahahaha już go widzę :evil_lol: lekko był zdziwony :evil_lol:
No :diabloti: Lekko....

[quote name='madzia i medor']Kuku ...:diabloti::loveu:
Na muniu :diabloti:

[quote name='bonita']Dzień dobry, sem ja przyszła :loveu:
Witaj :loveu:

[quote name='malawaszka']hahahaha a Zmora ma strumien ojjj ma :evil_lol: biedny yorczek :diabloti:
Noooooooooooo:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:czyżby Zmorka chciała zrobić yoreczkowi ondulację na zimno :evil_lol:amoniaczkiem :eviltong:....Zmorka koffam cię :evil_lol:

cześć Pysiosławo :multi:

Cześć Ozulińska :evil_lol:
Ja to myślę że Zmorka go chciała zlikwidować przez zatopienie :evil_lol:

Wybawiłyśmy się na dworze z babami :) Teraz obie śpią na trawie przytulone do siebie :loveu:

Posted

[quote name='clockwork']bbuuuhahahhaahahhahahhahhahahahhaha
ZMORKA ma mistrza!!! :multi::multi::multi: buuhahhaha
juz se wyobrażam jorka przy wodospadzie... buuhahahah

pozdro!
No cóż....Zmorka jeszcze dwa razy oblała psy oprócz tego yorka ;) Jeden to czarny sznaucer wiecznie skaczący po niej ( mini ) a drugi to taki kundelek wielkości yorka - też upierdliwie zakochany. Ale żadnemu z nich nie dostało się tak szczerze i centralnie jak temu biedakowi :evil_lol: