Medorowa Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Aaaaa i zapomniałam o najważniejszym - fotki TZta - powiem tyle, monitor znowu zrobił się dziwnie kolorowy:hmmmm::diabloti: Quote
malawaszka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 madzia i medor napisał(a):Aaaaa i zapomniałam o najważniejszym - fotki TZta - powiem tyle, monitor znowu zrobił się dziwnie kolorowy:hmmmm::diabloti: :crazyeye:zrzygalas sie????? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='madzia i medor']:multi::multi::multi: Buhahahhaaa, to Ci dopiero uśmiech:evil_lol: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.55-4.jpg Cześć Pysiu, ja ostatnio mało czasowa jezdem;) Witaj Madziu :multi: Rozumiem...Mam to samo z czasem :cool1: [quote name='malawaszka']aaaaahahahahahah umarłam ze śmiechu hahahahahhaha :klacz: wyj***ne w kosmos te foty hahahahahah:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Za kazdym razem jak je oglądam to wyję ze śmiechu :evil_lol: Sa kiepskiej jakości bo nie ustawiłam ;) Bałam się że zaraz odpłynie :evil_lol: [quote name='madzia i medor']Aaaaa i zapomniałam o najważniejszym - fotki TZta - powiem tyle, monitor znowu zrobił się dziwnie kolorowy:hmmmm::diabloti: Pomalowałaś go? :diabloti: Dalsze foty :diabloti: I odwrót :evil_lol: Powolutku :diabloti: Z pietyzmam :evil_lol: Quote
Medorowa Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Pysia napisał(a): 1.Pomalowałaś go? :diabloti: 2.Dalsze foty :diabloti: 1.Można tak powiedzieć:siara::diabloti: 2. *******nyknęłam na plecy:mdleje:Poszcza.... tzn. zaraz oddam mocz - dawaj więcej - aż mnie brzuch ze śmiechu boli:evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='madzia i medor']1.Można tak powiedzieć:siara::diabloti: 2. *******nyknęłam na plecy:mdleje:Poszcza.... tzn. zaraz oddam mocz - dawaj więcej - aż mnie brzuch ze śmiechu boli:evil_lol::evil_lol: No to teraz już pozostała tylko baletnica :diabloti: I zaczynamy Jezioro Łabędzie :evil_lol: Słyszycie tą muzyke? Tą tą tą tą tyty tą tą tą Czujecie ten klimat? :evil_lol: Quote
Medorowa Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wczułam się w klimat:diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 aaahaahahahahaha EDYTAAAA czy Juy wie że wstawiłaś te foty hahahaha buuuahahahahaha no nie mogę hahahahah jak nie wie to ja nie mogę przez najbliższy rok się z nim spotkać hahahahha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 madzia i medor napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wczułam się w klimat:diabloti::evil_lol::evil_lol: Ja jeszcze słyszę echo :evil_lol: malawaszka napisał(a):aaahaahahahahaha EDYTAAAA czy Juy wie że wstawiłaś te foty hahahaha buuuahahahahaha no nie mogę hahahahah jak nie wie to ja nie mogę przez najbliższy rok się z nim spotkać hahahahha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To Ty się z moim Ju spotykasz? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: aga1215 napisał(a):mam katar;) :evil_lol: Czyżby to było przeziębienie? :diabloti: :evil_lol: Quote
clockwork Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 buuuuhahahahaha.. Pysiu!! wyłożyłaś mnie na łopatki... buuhahahahaahha... porycałam sie ze śmiechu... buuhahahahahhaha qrde.. znikła mi z subskrybcji galeria bouvików... ide szuakć. P.S.a teraz czytam rydzykowskie wywody... zsikałam sie Quote
Pysia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='clockwork']buuuuhahahahaha.. Pysiu!! wyłożyłaś mnie na łopatki... buuhahahahaahha... porycałam sie ze śmiechu... buuhahahahahhaha qrde.. znikła mi z subskrybcji galeria bouvików... ide szuakć. P.S.a teraz czytam rydzykowskie wywody... zsikałam sie Cieszę się że mi się udało :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:JU......:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...bowskie.... http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.130-1.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol:radio ma w ryja :diabloti:...zajebiste :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Aaaa, jakie one wielka są!!! A foty :roflt::roflt: buhahhahahaha :roflt: http://www.radiomawryja.pl/cytaty.php :o buhahhaa :roflt::roflt: Quote
Pysia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='anetta']Aaaa, jakie one wielka są!!! A foty :roflt::roflt: buhahhahahaha :roflt: http://www.radiomawryja.pl/cytaty.php :o buhahhaa :roflt::roflt: Polecam się :diabloti: Zmorka dzisiaj kolejny raz dobrała się do torby z szybkim zestawem podróżnym TZta :mad: Tym razem nie było tam nic oprócz pasty do zębów :diabloti: Chyba jej nie posmakowała :shake: :evil_lol: Ale z pysia jej pachnie cytrynką :diabloti: Quote
malawaszka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 mmmm cytrynowa Zmorka mmmniammmm :loveu: Quote
Pysia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 malawaszka napisał(a):mmmm cytrynowa Zmorka mmmniammmm :loveu: No nie wiem czy jej ten zapach i smak odpowiada bo ślini się :diabloti: I omija torbe szerokim łukiem :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Czy mogę zapoznać się z Ju ??? :roflt::roflt::roflt: Quote
Pysia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Czy mogę zapoznać się z Ju ??? :roflt::roflt::roflt: Zapraszam Haniu :p Masz do nas niedaleko ;) Quote
Paula Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Widziałam jezioro łabędzie w wykonaniu Ju :roflt: Cześć Pysia :lol: Quote
olifka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.164.jpg Jeeej jakie cudaśne kluseczki:loveu::loveu: Quote
Pysia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='paula_z']Widziałam jezioro łabędzie w wykonaniu Ju :roflt: Cześć Pysia :lol: I co? Lepsze niz oryginał :evil_lol: [quote name='madzia i medor']Kuku... :diabloti::diabloti: Na muniu :diabloti: :diabloti: :diabloti: [quote name='bonita']Ale tu klimat panuje :grin::grin::grin: Wszystko wróciło do normy ;) [quote name='Sznaucerka-Balbina']http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.164.jpg Jeeej jakie cudaśne kluseczki:loveu::loveu: Bouviki małe sa cudne :loveu: Quote
Vectra Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 czy Ju wie że pół polski go ogląda ? :diabloti: buhahaahahhaha , poplułam się :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Pysia napisał(a): Na muniu :diabloti: :diabloti: :diabloti: Że co, że niby ja mam na muniu:diabloti: Vectra napisał(a):czy Ju wie że pół polski go ogląda ? :diabloti: buhahaahahhaha , poplułam się :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Buhahahhaaa:evil_lol: :evil_lol: Ja też:roflt: Quote
Recommended Posts