Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Kilka przestarzałych fotek ;)

W ten właśnie sposób nikt nie spróbuje gruszek....

Upatrywanie ofiary

Namierzenie jej

Wyskok do celu

Nietrafiony...

Powtórka :evil_lol:

Posted

Piłka jest ciekawsza

Zmorka po konsumpcji gruszek...

Spóźniłas się kobieto z tym aparatem

Nie zawstydzaj mnie

Poudaję że coś widzę ;)

Idź bo nudzisz mnie

Posted

Witamy:loveu: Tak sobie przeglądałam galerię mojego psiurka i wykryłam że mi się do niej wpisaliście:loveu: Więc do Was wpadłam:evil_lol: Śliczne psinki:loveu: Naprawdę:loveu:
Pozdrawiam

Posted

[quote name='clockwork']aaaa... ile zmoroszelmów.... :mdleje:
juz zapomniałam że masz psy /suki :diabloti:

pozdrower ze śląska :hand::hand:

Ja też zapomniałam :diabloti:
Kłamię :evil_lol:
O niech się nie da zapomnieć a raczej one na to nie pozwalają :mad:

[quote name='Sznaucerka-Balbina']Witamy:loveu: Tak sobie przeglądałam galerię mojego psiurka i wykryłam że mi się do niej wpisaliście:loveu: Więc do Was wpadłam:evil_lol: Śliczne psinki:loveu: Naprawdę:loveu:
Pozdrawiam
To było daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawno temu :cool1: :evil_lol:

A ja mam 3 dni urlopu od jutra :eviltong:

Posted

[quote name='anetta']Zmoreczkooo, stoo laaat dziewczynko :BIG:
:new-bday::new-bday::new-bday:

http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.55-4.jpg :loveu:
Zmoreczka dziękuje :loveu:
Szelmusia tez za pochwałę jej fotki ;)

[quote name='HankaRupczewska']Kochana Pysiu , czy sprowadzisz ochłodzenie ? :cool3:
Bo gorąco i słonecznie nieprzyzwoicie :shake:
Kochana Haniu :) Czy mówił Ci ktoś kiedyś żeś wredna istota? :mad:

[quote name='Agga']WOW rewelacyjne zdjęcia:loveu:
No nareszcie ktoś się poznał na mym mistrzostwie :multi: :multi: :multi:
Agga - kocham Cię :loveu:

Posted

[quote name='bonita']Foteczki :multi: :loveu:A co to wisi za Zmoroszelmą :cool3: , nie wygląda na grusię :diabloti:? .http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.65-2.jpg
Biustonosz !!
Tak :p To jest biustonosz czyli część damskiej garderoby noszona przeze mnie :diabloti: Mimo gabarytów nieco niedużych i tak muszę to nosić bo inaczej podczas chodzenia coś mi się o brodę obija :evil_lol:

Teraz już córeczko wiesz?
Jak urośniesz to też Ci taki kupię ale nie z Tryumfu tylko z bazarku :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia'] Biustonosz !!
Tak :p To jest biustonosz czyli część damskiej garderoby noszona przeze mnie :diabloti: Mimo gabarytów nieco niedużych i tak muszę to nosić bo inaczej podczas chodzenia coś mi się o brodę obija :evil_lol:

Teraz już córeczko wiesz?
Jak urośniesz to też Ci taki kupię ale nie z Tryumfu tylko z bazarku :evil_lol:

Bazarkowego nie chcem:shake:, bo nie będę mogła sobie w ogródku powiesić, tylko mi się w praniu rozsypie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

bonita napisał(a):
Bazarkowego nie chcem:shake:, bo nie będę mogła sobie w ogródku powiesić, tylko mi się w praniu rozsypie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nie matrw się ;) Kupię Ci taki plastikowy :diabloti:

Posted

bonita napisał(a):
Taki to się w słoneczku roztopi:diabloti:, musi być z Triumpha:diabloti:

Nic z tego :shake: Bo Twój tatuś zawału dostanie jak będzie musiał płacić tam dwa rachunki :evil_lol:

Czas na opowieść o przemiłej i przecudownej Zmoreczce :loveu:
Niewiasta ta została poddana przez TZta na wielkiej próbie :roll: Człowiek ten - aczkolwiek jej bardzo bliski - postawił swą podróżną torbe na JEJ kanapie :razz: W torbie był "szybki zestaw " wyjazdowy czyli:
1. Mydło
2. Ręcznik
3. Pasta do zębów + szczoteczka
4. Woda mineralna ( nie otwierana )
5. Garnuszek
6. Miseczka
7. Butla gazowa taka malutka
8. Nie pamiętam już co ja tam ładowałam...
9. 3 zupki chińskie ( vifon kurczak łagodny)
10. Pulpety w sosie
Torba była zasunięta. Ten ostatni fakt jednak nie zraził naszego aniołeczka :shake: Torba została odsunięta, wszystko z niej wyciągnięte na podłogę w pokojua zupki chińskie zjedzone ( bez przypraw bo już wiedziała po pakowaniu Karola że przyprawy są be :evil_lol: ). Słoik z pulpetami został odkręcony ( :crazyeye: z tym to już przegięła :crazyeye: ) przy czym zakrętka nie został uszkodzona...Słoik też nie :crazyeye: Torba cała a reszty ...nie ma :diabloti: Próba zdana :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
cześćPysiulku :p jak bardzo pragniesz mnię jutro a właściwie dziś ujrzeć i poczęstować pyszną kawunią??? :loveu::loveu::loveu::p

Kurcze nie wiem :shake: Nie wiem czy w ogóle pragnę :diabloti:
No dobra :roll: Jak już tak bardzo chcesz..... Buahahahaha przyjeżdżaj babo bo Cię wsadzę do torby podróżnej Ju i zostawię na kanapie :evil_lol:

Posted

bonita napisał(a):
Zmoreczka potrafi zaskoczyć:crazyeye::evil_lol: Ale żeby nawet słoik odkręcić :grin:, a butla została bez gazu, czy gaz się uchował :evil_lol:

Rzeczy trwałe pozostały trwałe, a ulotne - też trwałe :evil_lol: Acha...Wode też wypiła ...Ale otwierać plastikowe butelki to każdy pies potrafi więc o tym nie wspominałam ;)

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyli Zmoreczka nie musi już wyjeżdżać na Obóz Przetrwania ;)

doberek Pysiu ;)po nocnych lekturkach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyli Zmoreczka nie musi już wyjeżdżać na Obóz Przetrwania ;)

doberek Pysiu ;)po nocnych lekturkach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Obóz przetrwania? A na licho jej to :diabloti: Ona wszędzie znajdzie papu :evil_lol: I nic ją nie powstrzyma od zjedzenia go :mad:

Mam urlop ....Hania specjalnie na tą okazje zatańczyła taniec deszczowy i chmurowy i proszę....Chmury jak diabli i tylko patrzeć jak spadnie deszcz :angryy: Muszę pogadać z tą czarownicą :x :evil_lol: