Agga Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Zmorunia wszystkiego najlepszego kochaniutka:cool3: :loveu: Quote
Pysia Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Kilka przestarzałych fotek ;) W ten właśnie sposób nikt nie spróbuje gruszek.... Upatrywanie ofiary Namierzenie jej Wyskok do celu Nietrafiony... Powtórka :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Ofiara złapana:diabloti: Konsumpcja biednej gruszki Delektacja I następne polowanie Na gruszki oczywiście ;) Quote
Pysia Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Znowu nie wyszło Muszę pomyśleć... Albo lepiej pobiegam Pomacham uszami to może nawet polece ;) Quote
Pysia Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Piłka jest ciekawsza Zmorka po konsumpcji gruszek... Spóźniłas się kobieto z tym aparatem Nie zawstydzaj mnie Poudaję że coś widzę ;) Idź bo nudzisz mnie Quote
Pysia Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Zestaw min Szelmowych :) Zaciekawiona Umierająca ze śmiechu :evil_lol: Ziewająca I futrzasta :) Quote
clockwork Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 aaaa... ile zmoroszelmów.... :mdleje: juz zapomniałam że masz psy /suki :diabloti: pozdrower ze śląska :hand::hand: Quote
olifka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Witamy:loveu: Tak sobie przeglądałam galerię mojego psiurka i wykryłam że mi się do niej wpisaliście:loveu: Więc do Was wpadłam:evil_lol: Śliczne psinki:loveu: Naprawdę:loveu: Pozdrawiam Quote
Pysia Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='clockwork']aaaa... ile zmoroszelmów.... :mdleje: juz zapomniałam że masz psy /suki :diabloti: pozdrower ze śląska :hand::hand: Ja też zapomniałam :diabloti: Kłamię :evil_lol: O niech się nie da zapomnieć a raczej one na to nie pozwalają :mad: [quote name='Sznaucerka-Balbina']Witamy:loveu: Tak sobie przeglądałam galerię mojego psiurka i wykryłam że mi się do niej wpisaliście:loveu: Więc do Was wpadłam:evil_lol: Śliczne psinki:loveu: Naprawdę:loveu: Pozdrawiam To było daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawno temu :cool1: :evil_lol: A ja mam 3 dni urlopu od jutra :eviltong: Quote
anetta Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Zmoreczkooo, stoo laaat dziewczynko :BIG: :new-bday::new-bday::new-bday: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.55-4.jpg :loveu: Quote
Hanna R. Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Pysia napisał(a): A ja mam 3 dni urlopu od jutra :eviltong: Kochana Pysiu , czy sprowadzisz ochłodzenie ? :cool3: Bo gorąco i słonecznie nieprzyzwoicie :shake: Quote
Pysia Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='anetta']Zmoreczkooo, stoo laaat dziewczynko :BIG: :new-bday::new-bday::new-bday: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.55-4.jpg :loveu: Zmoreczka dziękuje :loveu: Szelmusia tez za pochwałę jej fotki ;) [quote name='HankaRupczewska']Kochana Pysiu , czy sprowadzisz ochłodzenie ? :cool3: Bo gorąco i słonecznie nieprzyzwoicie :shake: Kochana Haniu :) Czy mówił Ci ktoś kiedyś żeś wredna istota? :mad: [quote name='Agga']WOW rewelacyjne zdjęcia:loveu: No nareszcie ktoś się poznał na mym mistrzostwie :multi: :multi: :multi: Agga - kocham Cię :loveu: Quote
bonita Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Foteczki :multi: :loveu:A co to wisi za Zmoroszelmą :cool3: , nie wygląda na grusię :diabloti:? .http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.65-2.jpg Quote
Pysia Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='bonita']Foteczki :multi: :loveu:A co to wisi za Zmoroszelmą :cool3: , nie wygląda na grusię :diabloti:? .http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.65-2.jpg Biustonosz !! Tak :p To jest biustonosz czyli część damskiej garderoby noszona przeze mnie :diabloti: Mimo gabarytów nieco niedużych i tak muszę to nosić bo inaczej podczas chodzenia coś mi się o brodę obija :evil_lol: Teraz już córeczko wiesz? Jak urośniesz to też Ci taki kupię ale nie z Tryumfu tylko z bazarku :evil_lol: Quote
bonita Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='Pysia'] Biustonosz !! Tak :p To jest biustonosz czyli część damskiej garderoby noszona przeze mnie :diabloti: Mimo gabarytów nieco niedużych i tak muszę to nosić bo inaczej podczas chodzenia coś mi się o brodę obija :evil_lol: Teraz już córeczko wiesz? Jak urośniesz to też Ci taki kupię ale nie z Tryumfu tylko z bazarku :evil_lol: Bazarkowego nie chcem:shake:, bo nie będę mogła sobie w ogródku powiesić, tylko mi się w praniu rozsypie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 bonita napisał(a):Bazarkowego nie chcem:shake:, bo nie będę mogła sobie w ogródku powiesić, tylko mi się w praniu rozsypie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie matrw się ;) Kupię Ci taki plastikowy :diabloti: Quote
bonita Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Pysia napisał(a):Nie matrw się ;) Kupię Ci taki plastikowy :diabloti: Taki to się w słoneczku roztopi:diabloti:, musi być z Triumpha:diabloti: Quote
malawaszka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 cześćPysiulku :p jak bardzo pragniesz mnię jutro a właściwie dziś ujrzeć i poczęstować pyszną kawunią??? :loveu::loveu::loveu::p Quote
Pysia Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 bonita napisał(a):Taki to się w słoneczku roztopi:diabloti:, musi być z Triumpha:diabloti: Nic z tego :shake: Bo Twój tatuś zawału dostanie jak będzie musiał płacić tam dwa rachunki :evil_lol: Czas na opowieść o przemiłej i przecudownej Zmoreczce :loveu: Niewiasta ta została poddana przez TZta na wielkiej próbie :roll: Człowiek ten - aczkolwiek jej bardzo bliski - postawił swą podróżną torbe na JEJ kanapie :razz: W torbie był "szybki zestaw " wyjazdowy czyli: 1. Mydło 2. Ręcznik 3. Pasta do zębów + szczoteczka 4. Woda mineralna ( nie otwierana ) 5. Garnuszek 6. Miseczka 7. Butla gazowa taka malutka 8. Nie pamiętam już co ja tam ładowałam... 9. 3 zupki chińskie ( vifon kurczak łagodny) 10. Pulpety w sosie Torba była zasunięta. Ten ostatni fakt jednak nie zraził naszego aniołeczka :shake: Torba została odsunięta, wszystko z niej wyciągnięte na podłogę w pokojua zupki chińskie zjedzone ( bez przypraw bo już wiedziała po pakowaniu Karola że przyprawy są be :evil_lol: ). Słoik z pulpetami został odkręcony ( :crazyeye: z tym to już przegięła :crazyeye: ) przy czym zakrętka nie został uszkodzona...Słoik też nie :crazyeye: Torba cała a reszty ...nie ma :diabloti: Próba zdana :diabloti: Quote
Pysia Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 malawaszka napisał(a):cześćPysiulku :p jak bardzo pragniesz mnię jutro a właściwie dziś ujrzeć i poczęstować pyszną kawunią??? :loveu::loveu::loveu::p Kurcze nie wiem :shake: Nie wiem czy w ogóle pragnę :diabloti: No dobra :roll: Jak już tak bardzo chcesz..... Buahahahaha przyjeżdżaj babo bo Cię wsadzę do torby podróżnej Ju i zostawię na kanapie :evil_lol: Quote
bonita Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Zmoreczka potrafi zaskoczyć:crazyeye::evil_lol: Ale żeby nawet słoik odkręcić :grin:, a butla została bez gazu, czy gaz się uchował :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 bonita napisał(a):Zmoreczka potrafi zaskoczyć:crazyeye::evil_lol: Ale żeby nawet słoik odkręcić :grin:, a butla została bez gazu, czy gaz się uchował :evil_lol: Rzeczy trwałe pozostały trwałe, a ulotne - też trwałe :evil_lol: Acha...Wode też wypiła ...Ale otwierać plastikowe butelki to każdy pies potrafi więc o tym nie wspominałam ;) Quote
Alicja Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyli Zmoreczka nie musi już wyjeżdżać na Obóz Przetrwania ;) doberek Pysiu ;)po nocnych lekturkach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyli Zmoreczka nie musi już wyjeżdżać na Obóz Przetrwania ;) doberek Pysiu ;)po nocnych lekturkach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Obóz przetrwania? A na licho jej to :diabloti: Ona wszędzie znajdzie papu :evil_lol: I nic ją nie powstrzyma od zjedzenia go :mad: Mam urlop ....Hania specjalnie na tą okazje zatańczyła taniec deszczowy i chmurowy i proszę....Chmury jak diabli i tylko patrzeć jak spadnie deszcz :angryy: Muszę pogadać z tą czarownicą :x :evil_lol: Quote
Recommended Posts