Paula Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Pysia napisał(a):Szelma nie kuleje:p Tzn mówię to dzisiaj bo jutro licho ją wie czy nie postanowi połamać gruszy skacząc tym swoim wielkim cielskiem do niej :mad: Jak się odnowi kontuzja (tfu tfu) to mówię Ci, daj jej te krople, to homeopatia, na pewno nie zaszkodzi. Maksiowi się to ścięgno odnawiało co jakiś czas, wystarczyło, że źle zeskoczył z łóżka :roll: Teraz biega, skacze i jest super :multi: Kondycja mu się bardzo poprawiła i gubi tłuszczyk powoli :razz: Quote
Medorowa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Pysia napisał(a):Zwłaszcza to strzelanie w Weszke - prawda? :diabloti: Głównie to:lol!::lol!::diabloti: Wytnij gruszę:cool1: Quote
Pysia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Vectra napisał(a):witaj Pysia :diabloti: Witaj :diabloti: Byłam u Ciebie :diabloti: Jesteś walnięta :diabloti: I wszyscy co tam wchodzą - też :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: paula_z napisał(a):Jak się odnowi kontuzja (tfu tfu) to mówię Ci, daj jej te krople, to homeopatia, na pewno nie zaszkodzi. Maksiowi się to ścięgno odnawiało co jakiś czas, wystarczyło, że źle zeskoczył z łóżka :roll: Teraz biega, skacze i jest super :multi: Kondycja mu się bardzo poprawiła i gubi tłuszczyk powoli :razz: Kondycje Szelma ma ostatnio nawet za dużą jak na mój gust :mad: Kontuzja jej w niczym nie przeszkadzała :crazyeye: A jakby nie daj boże znowu zechciała przestawić dom, auto lub połamać drzewo to wypcham a nie będę krople kupować :diabloti: madzia i medor napisał(a):Głównie to:lol!::lol!::diabloti: Wytnij gruszę:cool1: Cholera a ja na to nie wpadłam :crazyeye: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Pysia napisał(a):1.Witaj :diabloti: Byłam u Ciebie :diabloti: Jesteś walnięta :diabloti: I wszyscy co tam wchodzą - też :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: 2Cholera a ja na to nie wpadłam :crazyeye: :evil_lol: 1. Ja tam nie wchodzę...:shake:ja tam zagladam:diabloti::diabloti: 2. Co Ty byś beze mnie zrobiła:roll: Quote
Vectra Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Pysia napisał(a):Witaj :diabloti: Byłam u Ciebie :diabloti: Jesteś walnięta :diabloti: I wszyscy co tam wchodzą - też :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to one są walnięte , to one :diabloti:mnie prosze w to nie mieszać :diabloti: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Pysia napisał(a):Zwłaszcza to strzelanie w Weszke - prawda? :diabloti: Ty się tak nie ciesz :diabloti: ode mnie to się taka kuleczka z farbą odbija a na Tobie się rozpryśnie :diabloti: Quote
Pysia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='madzia i medor']1. Ja tam nie wchodzę...:shake:ja tam zagladam:diabloti::diabloti: 2. Co Ty byś beze mnie zrobiła:roll: Ad1. Nie tłumacz się :shake: Wszyscy Cię żałujemy :diabloti: Ad2. Spałabym spokojnie? :evil_lol: [quote name='Vectra']to one są walnięte , to one :diabloti:mnie prosze w to nie mieszać :diabloti: :evil_lol: Ty nie jesteś w to zamieszana tylko z tym zwiazana :evil_lol: Dla tych co się nie lubia myć - niespodzianka ;) http://portalwiedzy.onet.pl/4868,11123,1434007,czasopisma.html Quote
Medorowa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='malawaszka']Ty się tak nie ciesz :diabloti: ode mnie to się taka kuleczka z farbą odbija a na Tobie się rozpryśnie :diabloti: Buhahaha, buhahahha wyobraziłam to sobie:evil_lol: [quote name='Pysia']Ad1. Nie tłumacz się :shake: Wszyscy Cię żałujemy :diabloti: Wybaczam Ci - jesteś tylko człowiekiem - masz prawo błądzić:shake::diabloti::diabloti: Ad2. Spałabym spokojnie? :evil_lol: No właśnie i co w tym przyjemnego:lol!: Ty nie jesteś w to zamieszana tylko z tym zwiazana :evil_lol: Dla tych co się nie lubia myć - niespodzianka ;) http://portalwiedzy.onet.pl/4868,11123,1434007,czasopisma.html Losie... :mdleje: Quote
Pysia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 malawaszka napisał(a):Ty się tak nie ciesz :diabloti: ode mnie to się taka kuleczka z farbą odbija a na Tobie się rozpryśnie :diabloti: Kobieto :diabloti: Jak Ci się uda mnie trafić to będę do końca mych dni mówić do Cię MISTRZU :diabloti: Jeżeli chodzi o trafienie Ciebie to nie podejrzewam z tym problemów :diabloti: Ale jestem wredna :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Pysia'] Dla tych co się nie lubia myć - niespodzianka ;) http://portalwiedzy.onet.pl/4868,11123,1434007,czasopisma.html przeczytałam pierwsze linijki i już wiem że to jakaś bzdura - kto widział faceta, która zaraz po seksie w ciągu kilku minut biegnie umyć penisa??!! :shock: ależ romantycznie :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Pysia napisał(a):Kobieto :diabloti: Jak Ci się uda mnie trafić to będę do końca mych dni mówić do Cię MISTRZU :diabloti: Jeżeli chodzi o trafienie Ciebie to nie podejrzewam z tym problemów :diabloti: to będzie mówić do mnie MISTRZU :diabloti: moja przyjaciółka jeszcze chudsza od Ciebie a po moim trafieniu miała TAAAAKIEGGGOOOOO siniaka :diabloti: bój się bójjjjj :diabloti: Quote
Pysia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 malawaszka napisał(a):to będzie mówić do mnie MISTRZU :diabloti: moja przyjaciółka jeszcze chudsza od Ciebie a po moim trafieniu miała TAAAAKIEGGGOOOOO siniaka :diabloti: bój się bójjjjj :diabloti: Muszę Cię lojalnie ostrzec .....Należałam do klubu strzeleckiego ...Strzelałam z pistoletu sportowego :diabloti: Z niezłymi efektami :diabloti: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Pysia napisał(a):Muszę Cię lojalnie ostrzec .....Należałam do klubu strzeleckiego ...Strzelałam z pistoletu sportowego :diabloti: Z niezłymi efektami :diabloti: :evil_lol: to musiało być dawno i nieprawda :diabloti: Quote
aga1215 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Poczytałam prawie wszystko :multi:[SIZE=2] i pooglądałam piaszczyste przepaście:-o :loveu: Witaj Pysiu Quote
Pysia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 malawaszka napisał(a):to musiało być dawno i nieprawda :diabloti: Dawno owszem, ale muszę Cię zmartwić bo jednak prawda :eviltong: Quote
Pysia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='aga1215']Poczytałam prawie wszystko :multi:[SIZE=2] i pooglądałam piaszczyste przepaście:-o :loveu: Witaj Pysiu Witaj :loveu: Fotek mam więcej i może kiedyś wstawię jak znajdę więcej czasu ;) Quote
Alicja Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:poczytałam wsio .... doberek :p Quote
Pysia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:poczytałam wsio .... doberek :p Doberek :p Kilka fotek z Biskupic :) Koszulka i ja :diabloti: Miejscowy kotek :) Quady ( mam chyba z 200 fot ich...) Quote
Pysia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Ten to szalał I TZ pokonujący piasek po kolana ;) Się zaplątały też inne pojazdy ;) Quote
Pysia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Ten trochę wyglądał nie na swoim miejscu :roll: Za to pipek - jak najbardziej :multi: Ten kolega pozazdrościł i też chciał spaść z przepaści :crazyeye: Jechał 3x wolniej niż TZ Przeżył :evil_lol: Quote
LAZY Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Heloł kobitki! Alez ten tor jest rewelacyjny! Poprostu ra dla faceta (chociaż widząc po fotac nie tylko:)). Opowiesć o słodkim cieżarze na kolanach podczas wycieczki bomba! A ja myślałam, ze to tylko Idusia u mamusi na kolankach jeździ:diabloti: Quote
Pysia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 LAZY napisał(a):Heloł kobitki! Alez ten tor jest rewelacyjny! Poprostu ra dla faceta (chociaż widząc po fotac nie tylko:)). Opowiesć o słodkim cieżarze na kolanach podczas wycieczki bomba! A ja myślałam, ze to tylko Idusia u mamusi na kolankach jeździ:diabloti: Wierz mi, że nie tylko dla faceta ;) Do dzisiaj ledwo chodzę :evil_lol: Biegałam po tym piasku z takim bananem na twarzy jakbym wygrała kilka milionów w totka :diabloti: Łeb mi się prawie urwał bo wszystko chciałam widzieć :evil_lol: Pojedyńczo baby są w aucie grzeczniutkie ale wiesz...To malutkie dzieci i jak jedna to druga też :mad: Quote
Pysia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Kolejne fotki żeby nie było, iz to tylko raj dla dużych facetów ;) Mali też się dobrze bawili :) A i kobiety miały frajdę Młoda młodzież też ;) Tatuś z dzieckiem :) Quote
clockwork Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='paula_z']Jak się odnowi kontuzja (tfu tfu) to mówię Ci, daj jej te krople, to homeopatia, na pewno nie zaszkodzi. Maksiowi się to ścięgno odnawiało co jakiś czas, wystarczyło, że źle zeskoczył z łóżka :roll: Teraz biega, skacze i jest super :multi: Kondycja mu się bardzo poprawiła i gubi tłuszczyk powoli :razz: jakie to krople :razz::razz: jak na tłuszczyk to ja chce... znaczy nie dla mła :shake::shake::p ale zajebiście na tym torze :multi::multi::multi: fajowo :crazyeye::crazyeye::crazyeye: wyobraziłam sobie Ciebie pysiu tarzającą sie w tych piaskach :evil_lol::evil_lol: a co do artykułu o myciu... JA sie stosuje do tego :diabloti::diabloti::diabloti: :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Medorowa Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Pysia napisał(a):Kobieto :diabloti: Jak Ci się uda mnie trafić to będę do końca mych dni mówić do Cię MISTRZU :diabloti: Jeżeli chodzi o trafienie Ciebie to nie podejrzewam z tym problemów :diabloti: Ale jestem wredna :evil_lol: Buhahahahaaaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Widziałam wsio:p:p Quote
Recommended Posts