Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

madzia i medor napisał(a):
Dawaj foty z zabaw:diabloti::diabloti:

Fot z zabaw nie ma bo baterie się ładują :eviltong: Ja ostatnio mało focę :oops:

Nasza sąsiadka przygarnęła kota.....:placz:

Posted

Pysia napisał(a):
Fot z zabaw nie ma bo baterie się ładują :eviltong: Ja ostatnio mało focę :oops:

Nasza sąsiadka przygarnęła kota.....:placz:

Zauważyłam:cool1::cool1::cool1:
To źle?:roll:

Posted

Buhahaha Zmorka the best! haha

Yorczek nie był przygotowany na taką ewentualnośc :evil_lol: Mógłby wcześniej zakupić sobie maske do pływania :evil_lol::evil_lol:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Zauważyłam:cool1::cool1::cool1:
To źle?:roll:

Źle dla kotka ( patrz - Szelma :roll: )

anetta napisał(a):
Buhahaha Zmorka the best! haha

Yorczek nie był przygotowany na taką ewentualnośc :evil_lol: Mógłby wcześniej zakupić sobie maske do pływania :evil_lol::evil_lol:

I kapok....:evil_lol:
aga1215 napisał(a):
Dzielna Zmorka:multi:

...Tia....

Pojechaliśmy wieczorkiem na spacer z paskudami. Wszystko byłoby fajnie gdybyśmy zabrali gumową kratke na tył ale...nie zabraliśmy :shake: Szelma poszła do bagaznika a Zmorka na tylne siedzenie. Po 5 minutach okazało się, że Szelma też chce siedzieć na skórze i...poprostu sobie przelazła do Zmorki :x Jako że Zmorce nagle gwałtownie skurczył się świat postanowiła usiąść obok kierowcy :chainsaw: Nie przeszkadzało jej zupełnie to, że siedziałam już tam ja :mad: Władowała się bezceremonialnie na moje kolanka :eek2: Poczułam się dość dziwnie ale dzielnie nie wysiadłam :shake: Szelma po chwili stwierdziła, że gorsza być nie może i TEŻ chce siedzieć z przodu :mdleje: Jak pomyślała tak i zrobiła :flaming: Zmorka wylądowała na podłodze a 73 kg. ....na mnie :grab: Obie były na tyle myślące że inwigilowały wyłącznie mnie nie muskając nawet kierowcy :no-no-no: TZ zatrzymał auto i zaczął tłumaczyć dziewczynom że nie mieszkamy w Wąchocku tylko w Sarnowie, a co za tym idzie obok kierowcy może siedzieć wyłącznie jedna osoba i jestem nią ja :stupid: Po 5 minutach jazdy okazało się że mówił sam do siebie.....
Ze spaceru nici. Nie dojechaliśmy...Zawróciliśmy do domu :evil_lol:

Dogo mi tak muli że od godziny próbuję to napisać :angryy:

Posted

[quote name='Pysia']Źle dla kotka ( patrz - Szelma :roll: )

I kapok....:evil_lol:

...Tia....

Pojechaliśmy wieczorkiem na spacer z paskudami. Wszystko byłoby fajnie gdybyśmy zabrali gumową kratke na tył ale...nie zabraliśmy :shake: Szelma poszła do bagaznika a Zmorka na tylne siedzenie. Po 5 minutach okazało się, że Szelma też chce siedzieć na skórze i...poprostu sobie przelazła do Zmorki :x Jako że Zmorce nagle gwałtownie skurczył się świat postanowiła usiąść obok kierowcy :chainsaw: Nie przeszkadzało jej zupełnie to, że siedziałam już tam ja :mad: Władowała się bezceremonialnie na moje kolanka :eek2: Poczułam się dość dziwnie ale dzielnie nie wysiadłam :shake: Szelma po chwili stwierdziła, że gorsza być nie może i TEŻ chce siedzieć z przodu :mdleje: Jak pomyślała tak i zrobiła :flaming: Zmorka wylądowała na podłodze a 73 kg. ....na mnie :grab: Obie były na tyle myślące że inwigilowały wyłącznie mnie nie muskając nawet kierowcy :no-no-no: TZ zatrzymał auto i zaczął tłumaczyć dziewczynom że nie mieszkamy w Wąchocku tylko w Sarnowie, a co za tym idzie obok kierowcy może siedzieć wyłącznie jedna osoba i jestem nią ja :stupid: Po 5 minutach jazdy okazało się że mówił sam do siebie.....

Buhahahaaaa:evil_lol: Twój JU jest nie do przebicia:ylsuper: :ylsuper:
Może po prostu źle im tłumaczył, może nie ma odpowiedniego podejścia pedagogicznego:hmmmm::diabloti: :evil_lol: :evil_lol:

Ale przedni widok:loveu: :loveu: :loveu: Ślicznie Ci wyszło to zdjęcie:loveu:
http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.47-2.jpg

Posted

[quote name='madzia i medor']Buhahahaaaa:evil_lol: Twój JU jest nie do przebicia:ylsuper: :ylsuper:
Może po prostu źle im tłumaczył, może nie ma odpowiedniego podejścia pedagogicznego:hmmmm::diabloti: :evil_lol: :evil_lol:

Ale przedni widok:loveu: :loveu: :loveu: Ślicznie Ci wyszło to zdjęcie:loveu:
http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.47-2.jpg
Ju poprostu zapomniał im wcześniej opowiedzieć kawały o Wąchocku :evil_lol:

Fotek mam chyba z 20 kąpiących się wróbelków :loveu:

Jedziemy na wieś :multi: Dziewczyny się wyszaleją :)
Na Dobry Dzień Szelma "całkiem poważna" :evil_lol:

Tygrysek brykaczek :loveu:

I dwie moje wielkie miłości :loveu: :loveu:

Rozszarpujące niewinnego misia :diabloti:

A na koniec ciut nieostry trzmiel ;)

Posted

Cze Edyta:p
jestem po urlopie powoli nadrabiam galerie o ile czas pozwoli:p
dobrze że na kolanach siedzi mi tylko okoł 3 kg a ta większa waga z tyłu combi:eviltong: pozdrowienia:loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']hahahah a pomyśleć, że ja kiedyś narzekałam, jak wpakowali mi się na kolana w samochodzie Luna z Bolusiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Zawsze może być gorzej :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:fajna wyprawa na spacer.....
dzień dobry :p

Witaj :p

[quote name='beria']JU tańczący jezioro łabędzie jest od dzisiaj moim idolem :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Oczywiście brawa dla fotografa :klacz: :klacz: :klacz:
Nareszcie ktoś docenił moje oko satyra :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Dogomuł dobił mnie dzisiaj :cool3: Tak bardzo chciałabym poczytać co u Was a nie mogę :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

[quote name='Pysia']

Dogo mi tak muli że od godziny próbuję to napisać :angryy:

qrde... a ja nie mam tak wesoło :placz::placz::placz: qrde...

[quote name='Pysia']
Dogomuł dobił mnie dzisiaj :cool3: Tak bardzo chciałabym poczytać co u Was a nie mogę :angryy: :angryy: :angryy:
ależ możesz Pysiu... zapraszam Cie do siebie :evil_lol::evil_lol:
ale najpierw grzecznie powiem DZIEEŃŃ DOOBRRYY!!

Jak Karol?? wraca już?? zadowolony?? :cool3::cool3:

Posted

no i przez te zdjęcia twojego TZ znowu przyszłam...............ale nie było go.............hmmmmmmmmmmmmmm:-(

Zmorka na prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!:razz:

Szelma też:diabloti::diabloti::diabloti:

ja mam problem z 34 kg bulka-Lulka ale 73 kg...................eee
ty herod-baba musisz być:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='aga1215']http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.109-2.jpg

strach sie bać:evil_lol:

Witaj Edytko
Witaj :multi:
Dlaczego chcesz się bać rozbawionej Szelmusi? :mad:

[quote name='Maga100']witaj, dawno się nie witałam :p
a więc witaj, witaj, witaj :p
Witaj, witaj, witaj, powitalnie witana Witaczko :diabloti:
[quote name='clockwork']qrde... a ja nie mam tak wesoło :placz::placz::placz: qrde...

ależ możesz Pysiu... zapraszam Cie do siebie :evil_lol:
ale najpierw grzecznie powiem DZIEEŃŃ DOOBRRYY!!

Jak Karol?? wraca już?? zadowolony?? :cool3:

Spraw sobie drugiego psa równie dużego jak Klocek to zaręczam Ci dodatkowe atrakcje :diabloti: A jak Cię one bawić nie będą to zapraszam na kurs patrzenia z uśmiechem na psie wybryki ;)
Dzień Dobry :p
Karol wraca za 18 dni :multi: Czy zadowolony? Tego nie wiem. Napisał mi ze pobyt tam jest dla niego wielce pouczający ;)

[quote name='BeaC']no i przez te zdjęcia twojego TZ znowu przyszłam...............ale nie było go.............hmmmmmmmmmmmmmm:-(

Zmorka na prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!:razz:

Szelma też:diabloti:

ja mam problem z 34 kg bulka-Lulka ale 73 kg...................eee
ty herod-baba musisz być:diabloti:

A co Ty myślisz że ja z aparatem biegam za TZtem i focę go? Mam wczorajsza fajną fotke ale to kiedys wstawie ;)
A Herod - Baba jestem :diabloti: Ważę AŻ 52 kg :diabloti:
[quote name='Alicjarydzewska']witam Cie Pysiu po urlopowa.....ja zaczynam niebawem 10miesięczną labę :p
Czy ja Ci kiedys Alu pisałam że Cię nie lubie? :cool1: Nie pisałam? :roll: To piszę teraz:
Nie znoszę Cię!!!!!

I tyle chciałam powiedzieć :diabloti:

Acha....Zmorka dostała cieczki .....:razz:

Posted

malawaszka napisał(a):
o masz!!! 3 dni wcześniej od Jarka - szczęściaro :placz:

a Zmorka ma cieczkę to co??? szczeniaczki będą???? :evil_lol:

:eviltong:
Ja jej dam szczeniaczki :mad:
Ale martwię się żeby Szelma teraz się z cieczką nie pospieszyła bo to za wcześnie :shake: :roll: Wiesz że ona zazdrośnica....

Posted

najpierw przeczytałam TO:
[quote name='Pysia']
Acha....Zmorka dostała cieczki .....:razz:

potem TO :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
[quote name='malawaszka']o masz!!! 3 dni wcześniej od Jarka - szczęściaro :placz:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: a potem dopiero TO :roll::roll:
Cytat:
Napisał Pysia
Karol wraca za 18 dni

doznałam szoku... :roflt::roflt:

Posted

[quote name='clockwork']najpierw przeczytałam TO:

potem TO :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

doznałam szoku... :roflt::roflt::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no i ja to się przy was wykończę .....na szybciora mało sie nie wypierdzieliłam w drodze do WC :diabloti: