Pysia Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 madzia i medor napisał(a):Dawaj foty z zabaw:diabloti::diabloti: Fot z zabaw nie ma bo baterie się ładują :eviltong: Ja ostatnio mało focę :oops: Nasza sąsiadka przygarnęła kota.....:placz: Quote
Medorowa Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Pysia napisał(a):Fot z zabaw nie ma bo baterie się ładują :eviltong: Ja ostatnio mało focę :oops: Nasza sąsiadka przygarnęła kota.....:placz: Zauważyłam:cool1::cool1::cool1: To źle?:roll: Quote
anetta Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Buhahaha Zmorka the best! haha Yorczek nie był przygotowany na taką ewentualnośc :evil_lol: Mógłby wcześniej zakupić sobie maske do pływania :evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 madzia i medor napisał(a):Zauważyłam:cool1::cool1::cool1: To źle?:roll: Źle dla kotka ( patrz - Szelma :roll: ) anetta napisał(a):Buhahaha Zmorka the best! haha Yorczek nie był przygotowany na taką ewentualnośc :evil_lol: Mógłby wcześniej zakupić sobie maske do pływania :evil_lol::evil_lol: I kapok....:evil_lol: aga1215 napisał(a):Dzielna Zmorka:multi: ...Tia.... Pojechaliśmy wieczorkiem na spacer z paskudami. Wszystko byłoby fajnie gdybyśmy zabrali gumową kratke na tył ale...nie zabraliśmy :shake: Szelma poszła do bagaznika a Zmorka na tylne siedzenie. Po 5 minutach okazało się, że Szelma też chce siedzieć na skórze i...poprostu sobie przelazła do Zmorki :x Jako że Zmorce nagle gwałtownie skurczył się świat postanowiła usiąść obok kierowcy :chainsaw: Nie przeszkadzało jej zupełnie to, że siedziałam już tam ja :mad: Władowała się bezceremonialnie na moje kolanka :eek2: Poczułam się dość dziwnie ale dzielnie nie wysiadłam :shake: Szelma po chwili stwierdziła, że gorsza być nie może i TEŻ chce siedzieć z przodu :mdleje: Jak pomyślała tak i zrobiła :flaming: Zmorka wylądowała na podłodze a 73 kg. ....na mnie :grab: Obie były na tyle myślące że inwigilowały wyłącznie mnie nie muskając nawet kierowcy :no-no-no: TZ zatrzymał auto i zaczął tłumaczyć dziewczynom że nie mieszkamy w Wąchocku tylko w Sarnowie, a co za tym idzie obok kierowcy może siedzieć wyłącznie jedna osoba i jestem nią ja :stupid: Po 5 minutach jazdy okazało się że mówił sam do siebie..... Ze spaceru nici. Nie dojechaliśmy...Zawróciliśmy do domu :evil_lol: Dogo mi tak muli że od godziny próbuję to napisać :angryy: Quote
Pysia Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Obiecałam komuś pokazać wróbelki kąpiące się na macie przykrywającej basen :) Szelma chyba jednego przekąsza właśnie :evil_lol: Quote
Medorowa Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 [quote name='Pysia']Źle dla kotka ( patrz - Szelma :roll: ) I kapok....:evil_lol: ...Tia.... Pojechaliśmy wieczorkiem na spacer z paskudami. Wszystko byłoby fajnie gdybyśmy zabrali gumową kratke na tył ale...nie zabraliśmy :shake: Szelma poszła do bagaznika a Zmorka na tylne siedzenie. Po 5 minutach okazało się, że Szelma też chce siedzieć na skórze i...poprostu sobie przelazła do Zmorki :x Jako że Zmorce nagle gwałtownie skurczył się świat postanowiła usiąść obok kierowcy :chainsaw: Nie przeszkadzało jej zupełnie to, że siedziałam już tam ja :mad: Władowała się bezceremonialnie na moje kolanka :eek2: Poczułam się dość dziwnie ale dzielnie nie wysiadłam :shake: Szelma po chwili stwierdziła, że gorsza być nie może i TEŻ chce siedzieć z przodu :mdleje: Jak pomyślała tak i zrobiła :flaming: Zmorka wylądowała na podłodze a 73 kg. ....na mnie :grab: Obie były na tyle myślące że inwigilowały wyłącznie mnie nie muskając nawet kierowcy :no-no-no: TZ zatrzymał auto i zaczął tłumaczyć dziewczynom że nie mieszkamy w Wąchocku tylko w Sarnowie, a co za tym idzie obok kierowcy może siedzieć wyłącznie jedna osoba i jestem nią ja :stupid: Po 5 minutach jazdy okazało się że mówił sam do siebie..... Ze spaceru nici. Nie dojechaliśmy...Zawróciliśmy do domu :evil_lol: Buhahahaaaa:evil_lol: Twój JU jest nie do przebicia:ylsuper: :ylsuper: Może po prostu źle im tłumaczył, może nie ma odpowiedniego podejścia pedagogicznego:hmmmm::diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Ale przedni widok:loveu: :loveu: :loveu: Ślicznie Ci wyszło to zdjęcie:loveu: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.47-2.jpg Quote
Pysia Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 [quote name='madzia i medor']Buhahahaaaa:evil_lol: Twój JU jest nie do przebicia:ylsuper: :ylsuper: Może po prostu źle im tłumaczył, może nie ma odpowiedniego podejścia pedagogicznego:hmmmm::diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Ale przedni widok:loveu: :loveu: :loveu: Ślicznie Ci wyszło to zdjęcie:loveu: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.47-2.jpg Ju poprostu zapomniał im wcześniej opowiedzieć kawały o Wąchocku :evil_lol: Fotek mam chyba z 20 kąpiących się wróbelków :loveu: Jedziemy na wieś :multi: Dziewczyny się wyszaleją :) Na Dobry Dzień Szelma "całkiem poważna" :evil_lol: Tygrysek brykaczek :loveu: I dwie moje wielkie miłości :loveu: :loveu: Rozszarpujące niewinnego misia :diabloti: A na koniec ciut nieostry trzmiel ;) Quote
malawaszka Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 hahahah a pomyśleć, że ja kiedyś narzekałam, jak wpakowali mi się na kolana w samochodzie Luna z Bolusiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:fajna wyprawa na spacer..... dzień dobry :p Quote
Pegaza Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Cze Edyta:p jestem po urlopie powoli nadrabiam galerie o ile czas pozwoli:p dobrze że na kolanach siedzi mi tylko okoł 3 kg a ta większa waga z tyłu combi:eviltong: pozdrowienia:loveu: Quote
beria Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 JU tańczący jezioro łabędzie jest od dzisiaj moim idolem :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Oczywiście brawa dla fotografa :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Pysia Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 [quote name='malawaszka']hahahah a pomyśleć, że ja kiedyś narzekałam, jak wpakowali mi się na kolana w samochodzie Luna z Bolusiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zawsze może być gorzej :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:fajna wyprawa na spacer..... dzień dobry :p Witaj :p [quote name='beria']JU tańczący jezioro łabędzie jest od dzisiaj moim idolem :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Oczywiście brawa dla fotografa :klacz: :klacz: :klacz: Nareszcie ktoś docenił moje oko satyra :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dogomuł dobił mnie dzisiaj :cool3: Tak bardzo chciałabym poczytać co u Was a nie mogę :angryy: :angryy: :angryy: Quote
aga1215 Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.109-2.jpg strach sie bać:evil_lol: Witaj Edytko Quote
Maga100 Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 witaj, dawno się nie witałam :p a więc witaj, witaj, witaj :p Quote
clockwork Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Pysia'] Pojechaliśmy wieczorkiem na spacer z paskudami. Wszystko byłoby fajnie gdybyśmy zabrali gumową kratke na tył ale...nie zabraliśmy :shake: Szelma poszła do bagaznika a Zmorka na tylne siedzenie. Po 5 minutach okazało się, że Szelma też chce siedzieć na skórze i...poprostu sobie przelazła do Zmorki :x Jako że Zmorce nagle gwałtownie skurczył się świat postanowiła usiąść obok kierowcy :chainsaw: Nie przeszkadzało jej zupełnie to, że siedziałam już tam ja :mad: Władowała się bezceremonialnie na moje kolanka :eek2: Poczułam się dość dziwnie ale dzielnie nie wysiadłam :shake: Szelma po chwili stwierdziła, że gorsza być nie może i TEŻ chce siedzieć z przodu :mdleje: Jak pomyślała tak i zrobiła :flaming: Zmorka wylądowała na podłodze a 73 kg. ....na mnie :grab: Obie były na tyle myślące że inwigilowały wyłącznie mnie nie muskając nawet kierowcy :no-no-no: TZ zatrzymał auto i zaczął tłumaczyć dziewczynom że nie mieszkamy w Wąchocku tylko w Sarnowie, a co za tym idzie obok kierowcy może siedzieć wyłącznie jedna osoba i jestem nią ja :stupid: Po 5 minutach jazdy okazało się że mówił sam do siebie..... Ze spaceru nici. Nie dojechaliśmy...Zawróciliśmy do domu :evil_lol: Dogo mi tak muli że od godziny próbuję to napisać :angryy: qrde... a ja nie mam tak wesoło :placz::placz::placz: qrde... [quote name='Pysia'] Dogomuł dobił mnie dzisiaj :cool3: Tak bardzo chciałabym poczytać co u Was a nie mogę :angryy: :angryy: :angryy: ależ możesz Pysiu... zapraszam Cie do siebie :evil_lol::evil_lol: ale najpierw grzecznie powiem DZIEEŃŃ DOOBRRYY!! Jak Karol?? wraca już?? zadowolony?? :cool3::cool3: Quote
BeaC Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 no i przez te zdjęcia twojego TZ znowu przyszłam...............ale nie było go.............hmmmmmmmmmmmmmm:-( Zmorka na prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!:razz: Szelma też:diabloti::diabloti::diabloti: ja mam problem z 34 kg bulka-Lulka ale 73 kg...................eee ty herod-baba musisz być:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 witam Cie Pysiu po urlopowa.....ja zaczynam niebawem 10miesięczną labę :p Quote
Pysia Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='aga1215']http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.109-2.jpg strach sie bać:evil_lol: Witaj Edytko Witaj :multi: Dlaczego chcesz się bać rozbawionej Szelmusi? :mad: [quote name='Maga100']witaj, dawno się nie witałam :p a więc witaj, witaj, witaj :p Witaj, witaj, witaj, powitalnie witana Witaczko :diabloti: [quote name='clockwork']qrde... a ja nie mam tak wesoło :placz::placz::placz: qrde... ależ możesz Pysiu... zapraszam Cie do siebie :evil_lol: ale najpierw grzecznie powiem DZIEEŃŃ DOOBRRYY!! Jak Karol?? wraca już?? zadowolony?? :cool3: Spraw sobie drugiego psa równie dużego jak Klocek to zaręczam Ci dodatkowe atrakcje :diabloti: A jak Cię one bawić nie będą to zapraszam na kurs patrzenia z uśmiechem na psie wybryki ;) Dzień Dobry :p Karol wraca za 18 dni :multi: Czy zadowolony? Tego nie wiem. Napisał mi ze pobyt tam jest dla niego wielce pouczający ;) [quote name='BeaC']no i przez te zdjęcia twojego TZ znowu przyszłam...............ale nie było go.............hmmmmmmmmmmmmmm:-( Zmorka na prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!:razz: Szelma też:diabloti: ja mam problem z 34 kg bulka-Lulka ale 73 kg...................eee ty herod-baba musisz być:diabloti: A co Ty myślisz że ja z aparatem biegam za TZtem i focę go? Mam wczorajsza fajną fotke ale to kiedys wstawie ;) A Herod - Baba jestem :diabloti: Ważę AŻ 52 kg :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']witam Cie Pysiu po urlopowa.....ja zaczynam niebawem 10miesięczną labę :p Czy ja Ci kiedys Alu pisałam że Cię nie lubie? :cool1: Nie pisałam? :roll: To piszę teraz: Nie znoszę Cię!!!!! I tyle chciałam powiedzieć :diabloti: Acha....Zmorka dostała cieczki .....:razz: Quote
malawaszka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Pysia napisał(a): Karol wraca za 18 dni :multi: o masz!!! 3 dni wcześniej od Jarka - szczęściaro :placz: a Zmorka ma cieczkę to co??? szczeniaczki będą???? :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 malawaszka napisał(a):o masz!!! 3 dni wcześniej od Jarka - szczęściaro :placz: a Zmorka ma cieczkę to co??? szczeniaczki będą???? :evil_lol: :eviltong: Ja jej dam szczeniaczki :mad: Ale martwię się żeby Szelma teraz się z cieczką nie pospieszyła bo to za wcześnie :shake: :roll: Wiesz że ona zazdrośnica.... Quote
clockwork Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 najpierw przeczytałam TO: [quote name='Pysia'] Acha....Zmorka dostała cieczki .....:razz: potem TO :crazyeye::crazyeye::crazyeye: [quote name='malawaszka']o masz!!! 3 dni wcześniej od Jarka - szczęściaro :placz: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a potem dopiero TO :roll::roll: Cytat: Napisał Pysia Karol wraca za 18 dni doznałam szoku... :roflt::roflt: Quote
malawaszka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 buuuahahaha Magda :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='malawaszka']buuuahahaha Magda :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak to jest jak sie czyta .... wybiórczo :oops::oops::oops: co 2 linijke :oops::oops::oops: Quote
Alicja Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='clockwork']najpierw przeczytałam TO: potem TO :crazyeye::crazyeye::crazyeye: doznałam szoku... :roflt::roflt::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no i ja to się przy was wykończę .....na szybciora mało sie nie wypierdzieliłam w drodze do WC :diabloti: Quote
Recommended Posts