Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
Następnym razem zabieram tam psy :) Mam pozwolenie właścicieli ;)

i mnie i mnie :multi::multi::multi: aaale zajebista wycieczka!!!!!! mmmmmmmrrrr wcziraj już obejrzałam i umarłam z zazdrości - dlatego nie dałam rady nic napisać :oops::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
i mnie i mnie :multi::multi::multi: aaale zajebista wycieczka!!!!!! mmmmmmmrrrr wcziraj już obejrzałam i umarłam z zazdrości - dlatego nie dałam rady nic napisać :oops::evil_lol:

No to następnym razem jedziesz z nami ;) Ale raczej bez psów jak chcemy poszaleć z aparatami :diabloti:

Posted

A tak w ogóle to latałam jak powalona po piaskowni z aparatem w ręce :crazyeye: Obok mnie przejeżdżały quady, jeepki i inne takie a ja rzucając się po kolana w piach biegałam za tymi pojazdami focąc :evil_lol: Chyba co niektórzy stwierdzili, że mam nierówno pod sufitem i w nagrodę dostałam koszulke z napisem " Jeep party Biskupice " :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']A tak w ogóle to latałam jak powalona po piaskowni z aparatem w ręce :crazyeye: Obok mnie przejeżdżały quady, jeepki i inne takie a ja rzucając się po kolana w piach biegałam za tymi pojazdami focąc :evil_lol: Chyba co niektórzy stwierdzili, że mam nierówno pod sufitem i w nagrodę dostałam koszulke z napisem " Jeep party Biskupice " :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ALE sprawdź profilaktycznie dlugość rękawkow koszulki ...czy aby się nie da ich z tyłu zawiązać:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ALE sprawdź profilaktycznie dlugość rękawkow koszulki ...czy aby się nie da ich z tyłu zawiązać:evil_lol:
Zaręczam Ci że się nie da :diabloti: Wszyscy ONI są tacy sami jak ja :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Zaręczam Ci że się nie da :diabloti: Wszyscy ONI są tacy sami jak ja :evil_lol::crazyeye::crazyeye::crazyeye:...myślisz....to dlaczego :hmmmm: tylko Tobie dali koszulkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:...myślisz....to dlaczego :hmmmm: tylko Tobie dali koszulkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....;)
Nie tylko...Oni mieli wszyscy takie same na sobie :diabloti: Dostałam ją bom identycznie powalona jak oni :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Nie tylko...Oni mieli wszyscy takie same na sobie :diabloti: Dostałam ją bom identycznie powalona jak oni :evil_lol::razz::razz::razz:...a to znaczy ....przyjęli Cię w swe szeregi ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:....extra :p
ale i tak bym zjechała z góreczki :grins:

Posted

dotarłam... cobyś nie myslała że cie nikt nie kocha...:razz:
nie nie..:nono:. nie to żebym ja cie kochała...:cool1: nie nie... broń Cie panie boze..:diabloti:. ale bywam tu... ogladam .. czytam.... :diabloti::diabloti::diabloti:
a w sobote jak nikt Cie nie kochał mnie nie było na kompku :p

Posted

[quote name='malawaszka']na tyłku :evil_lol:
Dokładnie :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:w jeepie .......bo tam takie poJEEPane towarzystwo :eviltong:
Ja zjechałam ...W jeepie :diabloti: Ale tylko raz...Gospodarz przewiózł nas po wertepach po swojemu :crazyeye: Do tego byłam po kiełbaskach :cool1: Musiałam pilnować brzusia coby nie zwrócił zapłaconego papu :evil_lol:
Na quadach bym sobie pojeździła....Ech ...Mam fotki ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
na Quadach z karabinkiem do paintballa na plecach i hejaaaaaaaaaa :evil_lol: zajebisty tam jest teren do paintballa!!!

Jak Ty byś chciała walczyć o życie jadąc po piachu po pas do tego z przepasci? :crazyeye:

Posted

Witam niekochaną kobiete:p

nonono ale się piaszczyłaś niczym na Saharze:eviltong: tylko upału brak;)
czyli co test na wyboje samochód zaliczył:p
miłego wieczoru:p

Posted

Pegaza napisał(a):
Witam niekochaną kobiete:p

nonono ale się piaszczyłaś niczym na Saharze:eviltong: tylko upału brak;)
czyli co test na wyboje samochód zaliczył:p
miłego wieczoru:p

Było mi gorąco jak cholera :diabloti: Myślisz, że biegając po piachu po pas nie jest się człowiek w stanie spocić? :evil_lol: Chyba tez dlatego się zlitowali i koszulkę mi dali :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Biskupice leżą przed Olsztynem a Olsztyn przed Częstochową ;) Chodzi mi o ten Olsztyn na Jurze ;) Przyjeżdżaj do mnie to razem pojedziemy postrzelać w Weszke :diabloti:

Cholera, ale brzmi kusząco:roll::roll::roll::diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']Cholera, ale brzmi kusząco:roll::roll::roll::diabloti:
Zwłaszcza to strzelanie w Weszke - prawda? :diabloti:

[quote name='paula_z']Witanko :multi: Ale super wyprawa :multi:
http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.160.jpg widać, że stromo :lol:

Jak łapka Szelmy?
Super :multi: I chcę więcej :multi:
A że stromo to widać ale w rzeczywistości było jeszcze bardziej :-o
Szelma nie kuleje:p Tzn mówię to dzisiaj bo jutro licho ją wie czy nie postanowi połamać gruszy skacząc tym swoim wielkim cielskiem do niej :mad: