Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Witajcie dogociółki :loveu:
Ja na chwilkę bo czas goni. Musiałam wejść bo mam dobre wieści :multi: Z tatą lepiej :multi: Ustabilizował się i od 3 dni zaczął dostawać papki zamiast kroplówek. Wyniki już ok i dzisiaj wychodzi :multi: Mieli wypuścić go w poniedziałek ale uprosił ... Nadal ścisła dieta i milion leków bo znowu tworzy mu się cysta przy trzustce. Na razie malutka i miejmy nadzieje że zostanie zabita lekami bo jak nie to.............................................

Co u nas?
Ja mam zapalenie ucha zewnętrznego....Byłam głucha jak pień przez dwa dni :crazyeye: Komunikacja międzyludzka zaburzona kompletnie :evil_lol: Do tego zaczynam się chyba starzeć :evil_lol: Prawie codziennie spada mi ciśnienie do 85 na 55 :crazyeye: Nie wiem czy to nie wynik stresu :shake:
Szelma....U tej znow zaczynają się uszy :angryy: W poniedziałek mają być wyniki wymazu. Z nimi idę do laryngologa ludzkiego. Na razie bierze kolejną porcje zastrzyków uodparniających . Nie wygląda to tak tragicznie ale teraz już wiem że byle maścią nie mogę jej traktować. Tu od razu trzeba z grubej rury aby pies nie cierpiał. Na razie pozwala sobie bez uciekania czyścić uszy więc chyba ją nie boli .
Papatki bo muszę jechać odebrać tate a potem do teściowej na imieniny.

Posted

Ja na chwileczkę przyszłam się przywitać :)
Zmorka ma dzisiaj urodziny :loveu: Kończy 5 lat :multi: :loveu:

Zmoreczko....Dałaś naszej rodzinie bardzo dużo szczęścia:loveu: Jesteś niesamowita, wyjątkowa a Twoje pozytywne nastawienie do świata jest bardzo zaraźliwe :loveu: Dziękujemy Ci za nauke cierpliwości i za to, że nauczyłas nas czerpać z życia pełną piersią i nie przejmować się rzeczami nieistotnymi. Dziękujemy Ci za nauke wiary, za nieustanne uśmiechy, za spokój jaki mieszka w naszej rodzinie i za to, że dzięki Tobie dąrzymy do spełnienia naszych marzeń :loveu: Żyj nam nasza iskierko długo i w zdrowiu abyśmy mogli cieszyć się życiem u Twego boku!
Sto lat Zmoreczko !

Posted

Zmorko, wszystkiego najlepszego! :drinking:

Życzenia dla Luny wymyśliłam. Ale czego życzyć Zmorce, oto jest pytanie! Wszystko ma! No to może żeby nic się nie zmieniało? Żebyś zawsze była taka szczęśliwa i radosna jak teraz! :)

Posted

:loveu::loveu::loveu:Zmoreczko:loveu::loveu::loveu:
100 psiowych latek życia
składają wujaszek Qba i Cezary , cioteczka Alicja...dzisiejszy solenizant;) Ozzulek
:BIG::laola::tort::knajpa::knajpa::knajpa:

Posted

Jakie cudowne życzenia dla Zmreczki :multi: Aż mi się łezka zakręciła ;)

Nasza iskierka ma dość dzisiejszych emocji ;) Została wymordowana oznakami naszej miłości i uciekła na swoje posłanko aby odpocząć już o 20-tej :evil_lol: Wtedy zajęłam się zaniedbywaną dzisiaj Szelmą :)
Dobranoc :)

Posted

Ciotka Clockworkowa sie spóźniła..:oops::oops::oops:. ale z całego serducha życze Ci jeszcze więcej miłości, zdróweczka, długiego, szczęśliwego życia u boku Pysi i familii... bo to dla Ciebie najlepsze miejsce na ziemi.... :loveu::loveu::loveu:

Posted

oo proszę , kolejna impra :)

Zmoreczko , życzę ci wszystkiego naj , cudownych dzieci , bo życie masz jak księżniczka.Życzę ci zdrowia , miłości , przepysznej michy , miziania , drapania , sukcesów na wystawach ;)
Zdrowia , zdrowia i jeszcze raz zdrowia ,sił i krzepy :)

Posted

I ciocie dalej życzą :loveu:
Wczoraj była wielka burza z ogromnymi piorunami. Net znikł ...Pojawił się dopiero teraz :multi:
Byłam wczoraj u Bahiyji i małych bouvierków :loveu: Bahiya pogryzła babcie do krwi :mad: :crazyeye: Wampir z niej na całego :evil_lol: A maluchy? Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jakie one są cudne :loveu: Urosły bardzo. I jakie przytulanki z nich :loveu: Porobiłam kilka fotek ale wciąż nie mam czasu wrzucić ich na kompa....Viktor odpoczywał wieeele dni i ma w sobie sporo fotem przeterminowanych :roll: Postaram się znaleść troszkę czasu i je powrzucać ....
Miłego dnia życzę bo słoneczko pięknie świeci :loveu: