Pysia Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Witajcie dogociółki :loveu: Ja na chwilkę bo czas goni. Musiałam wejść bo mam dobre wieści :multi: Z tatą lepiej :multi: Ustabilizował się i od 3 dni zaczął dostawać papki zamiast kroplówek. Wyniki już ok i dzisiaj wychodzi :multi: Mieli wypuścić go w poniedziałek ale uprosił ... Nadal ścisła dieta i milion leków bo znowu tworzy mu się cysta przy trzustce. Na razie malutka i miejmy nadzieje że zostanie zabita lekami bo jak nie to............................................. Co u nas? Ja mam zapalenie ucha zewnętrznego....Byłam głucha jak pień przez dwa dni :crazyeye: Komunikacja międzyludzka zaburzona kompletnie :evil_lol: Do tego zaczynam się chyba starzeć :evil_lol: Prawie codziennie spada mi ciśnienie do 85 na 55 :crazyeye: Nie wiem czy to nie wynik stresu :shake: Szelma....U tej znow zaczynają się uszy :angryy: W poniedziałek mają być wyniki wymazu. Z nimi idę do laryngologa ludzkiego. Na razie bierze kolejną porcje zastrzyków uodparniających . Nie wygląda to tak tragicznie ale teraz już wiem że byle maścią nie mogę jej traktować. Tu od razu trzeba z grubej rury aby pies nie cierpiał. Na razie pozwala sobie bez uciekania czyścić uszy więc chyba ją nie boli . Papatki bo muszę jechać odebrać tate a potem do teściowej na imieniny. Quote
Alicja Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 ;)no to kamulec z serducha że idzie ku lepszemu ....a z uchami ...twoimi i Szelmy też se poradzicie ;) Quote
asher Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Cześć Pysiu :hand: Dużo zdorwia dla was wszystkich! To chyba najoptymistyczniejsza galeri ana Dogo i niech tak zostanie! :) Quote
Paula Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Cieszkam, że z tatą lepiej :multi: Zdrówka dla całej familii :loveu: Quote
Medorowa Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Jestem, nadrobiłam, cieszę się, że z tatą lepiej, a Wam szybkiego powrotu do zdrowia:p:p Quote
Hanna R. Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Stara, głucha i niskociśnieniowa Pysiu , cieszę się razem z Tobą :loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Ja na chwileczkę przyszłam się przywitać :) Zmorka ma dzisiaj urodziny :loveu: Kończy 5 lat :multi: :loveu: Zmoreczko....Dałaś naszej rodzinie bardzo dużo szczęścia:loveu: Jesteś niesamowita, wyjątkowa a Twoje pozytywne nastawienie do świata jest bardzo zaraźliwe :loveu: Dziękujemy Ci za nauke cierpliwości i za to, że nauczyłas nas czerpać z życia pełną piersią i nie przejmować się rzeczami nieistotnymi. Dziękujemy Ci za nauke wiary, za nieustanne uśmiechy, za spokój jaki mieszka w naszej rodzinie i za to, że dzięki Tobie dąrzymy do spełnienia naszych marzeń :loveu: Żyj nam nasza iskierko długo i w zdrowiu abyśmy mogli cieszyć się życiem u Twego boku! Sto lat Zmoreczko ! Quote
malawaszka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Zmoreczko młodszaś od Luny niecaly tydzien!!! Zyj dlugo i zdrowo i nie zmieniaj sie!!!! Dalej badz cudnie lagodna i dalej kombinuj ile wlezie :laola: :drinking: Quote
asher Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Zmorko, wszystkiego najlepszego! :drinking: Życzenia dla Luny wymyśliłam. Ale czego życzyć Zmorce, oto jest pytanie! Wszystko ma! No to może żeby nic się nie zmieniało? Żebyś zawsze była taka szczęśliwa i radosna jak teraz! :) Quote
bonita Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Sto latek również od nas :loveu: Pozdrowionka :) Quote
Alicja Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 :loveu::loveu::loveu:Zmoreczko:loveu::loveu::loveu: 100 psiowych latek życia składają wujaszek Qba i Cezary , cioteczka Alicja...dzisiejszy solenizant;) Ozzulek :BIG::laola::tort::knajpa::knajpa::knajpa: Quote
Pysia Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Jakie cudowne życzenia dla Zmreczki :multi: Aż mi się łezka zakręciła ;) Nasza iskierka ma dość dzisiejszych emocji ;) Została wymordowana oznakami naszej miłości i uciekła na swoje posłanko aby odpocząć już o 20-tej :evil_lol: Wtedy zajęłam się zaniedbywaną dzisiaj Szelmą :) Dobranoc :) Quote
Alicja Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 :multi:doberek pozytywnie ...pourodzinowo...;) Quote
clockwork Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Ciotka Clockworkowa sie spóźniła..:oops::oops::oops:. ale z całego serducha życze Ci jeszcze więcej miłości, zdróweczka, długiego, szczęśliwego życia u boku Pysi i familii... bo to dla Ciebie najlepsze miejsce na ziemi.... :loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 :tort: 100Lat 100Lat niech zyje zyje nammmmm 100Lat 100Lat niech zyje zyje nammmmm :cunao::drink1::cunao::drink1::cunao: Quote
Vectra Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 oo proszę , kolejna impra :) Zmoreczko , życzę ci wszystkiego naj , cudownych dzieci , bo życie masz jak księżniczka.Życzę ci zdrowia , miłości , przepysznej michy , miziania , drapania , sukcesów na wystawach ;) Zdrowia , zdrowia i jeszcze raz zdrowia ,sił i krzepy :) Quote
Pysia Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 I ciocie dalej życzą :loveu: Wczoraj była wielka burza z ogromnymi piorunami. Net znikł ...Pojawił się dopiero teraz :multi: Byłam wczoraj u Bahiyji i małych bouvierków :loveu: Bahiya pogryzła babcie do krwi :mad: :crazyeye: Wampir z niej na całego :evil_lol: A maluchy? Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jakie one są cudne :loveu: Urosły bardzo. I jakie przytulanki z nich :loveu: Porobiłam kilka fotek ale wciąż nie mam czasu wrzucić ich na kompa....Viktor odpoczywał wieeele dni i ma w sobie sporo fotem przeterminowanych :roll: Postaram się znaleść troszkę czasu i je powrzucać .... Miłego dnia życzę bo słoneczko pięknie świeci :loveu: Quote
Recommended Posts