Medorowa Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']witam Cie Pysiu po urlopowa.....ja zaczynam niebawem 10miesięczną labę :p Taa znowu się chwali:shake::shake::shake: A mi żal dupe ściska:diabloti: [quote name='Pysia'] A Herod - Baba jestem :diabloti: Ważę AŻ 52 kg :diabloti: Chwalipięta:shake::shake::shake::evil_lol: [quote name='clockwork']najpierw przeczytałam TO: potem TO :crazyeye::crazyeye::crazyeye: doznałam szoku... :roflt::roflt: Buhahahhaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Uf, nadrobione :mdleje: A ile się przy tym naśmiałam :grin: Magda :cool2: :roflt: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.109-2.jpg :D Świetna szalejąca Szelma :multi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 czesc... poplakalam sie ze smiechu jak czytalam opowiesci dziwnej tresc z wyprawy na spacer i ze to z Wachackiem i Sarnowem i po prostu......cudnie wesolutko masz jak nie wiem co ...........:loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: pozdrowionka ...:diabloti: Quote
clockwork Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 POBUDKA zmoroszelmy!!!!! :Dog_run::Dog_run: Quote
Pysia Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Nie spimy od 4 rano :eviltong: Troszkę czas mi pouciekał..... Quote
Pegaza Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Witam:p czy mnie ktoś tu jeszcze pamięta?:roll: nadrobiłam galerie- śmieszne fotki Tz:lol: miłego popołudnia:p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='Pysia']Nie spimy od 4 rano :eviltong: Troszkę czas mi pouciekał..... a gdzie Ci uciekl??? Quote
Medorowa Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Pysia napisał(a):Nie spimy od 4 rano :eviltong: Troszkę czas mi pouciekał..... Dobrze się czujemy:icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: :diabloti: Cze Zmorki i Szelmki:p :p Quote
bonita Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Pysia napisał(a):Nie spimy od 4 rano :eviltong: Troszkę czas mi pouciekał..... Qurcze jak ptaszki jakie:loveu: od świtu na nogach:diabloti: Dobry, ale pewno niewyspany:cool3: Quote
Pysia Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Dobry Wieczór :loveu: [quote name='Pegaza']Witam:p czy mnie ktoś tu jeszcze pamięta?:roll: nadrobiłam galerie- śmieszne fotki Tz:lol: miłego popołudnia:p Witaj Pegaza :multi: Oczywiście, że Cię pamiętam ;) [quote name='Agunia-Pańciunia)']a gdzie Ci uciekl??? Nie wiem gdzie :shake: Szukam go nadal :cool1: [quote name='madzia i medor']Dobrze się czujemy:icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: :diabloti: Cze Zmorki i Szelmki:p :p A skąd ja mogę wiedzieć czy dobrze się czujecie? :crazyeye: Cze madzialeno z medorowatym :) [quote name='bonita']Qurcze jak ptaszki jakie:loveu: od świtu na nogach:diabloti: Dobry, ale pewno niewyspany:cool3: My jestesmy ptaszynki :loveu: Codziennie.... Szelma znowu mi kuleje :cool1: Na przednią łape :shake: Dom jest cały ale niewiele brakowało :razz: Jutro jedziemy na kolejny zastrzyk uodparniajacy to przy okazji wet ją zobaczy. Chyba ją nie boli za bardzo, bo jak ją macam i ściskam to nie cofa łapy. Ale pies kuśtyka ... Misiu a właściwie jego resztki uciekały w pysiu Zmorki. Zmorka ma przyspieszenie jak wyścigówka i świetnie trzyma się drogi na zakrętach, za to Szelma jak już się rozbuja...Ale zakręty wyrabia kiepsko :diabloti: I nawet nie chcę się zastanawiać jak wyglądałby nasz samochód jakby ona na niego wpadła :roll: Jej ubezpieczenie chyba nie wystarczyłoby na usuwanie skutków narobionych szkód :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 cze babo z rozbujanymi psami :loveu::loveu::loveu: Quote
Hanna R. Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Cze pusiu :loveu: Wasia Cię ucakluje :p Obiecała :p Quote
Medorowa Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Pysia napisał(a): A skąd ja mogę wiedzieć czy dobrze się czujecie? :crazyeye: Cze madzialeno z medorowatym :) :mdleje::mdleje: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Trzymam kciuki za łapkę:kciuki::p Quote
Paula Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='Pysia']Szelma znowu mi kuleje :cool1: Na przednią łape :shake: Dom jest cały ale niewiele brakowało :razz: Jutro jedziemy na kolejny zastrzyk uodparniajacy to przy okazji wet ją zobaczy. Chyba ją nie boli za bardzo, bo jak ją macam i ściskam to nie cofa łapy. Ale pies kuśtyka ... Pysiu, na takie urazy mogę z czystym sumieniem polecić Traumeel S w kroplach, Maksiu miał nadwyrężone ścięgno w przedniej łapce, co chwila się odnawiało i po większym wysiłku kulał, a od kiedy to stosujemy nie ma żadnych problemów; schodzimy codziennie kilka razy po schodach, biega i szaleje i wszystko jest ok :multi: Daję mu 2 x dziennie po 10 kropli (na 30kg) Quote
Alicja Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Witanko Pysiu:p Dasz rade z łapką Szelmy ...ty zawsze znajdziesz najlepszy sposób zeby wyleczyć dziewczynki ;) Quote
clockwork Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 :kciuki:trzymam za łapke:hmmmm: Szelmy :p i melduje że byłam... Quote
BeaC Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 witaj WIELKA babo......................z rozbujanymi niufami.............. :loveu::loveu::loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Pysiu, nie ukrywaj sie tak intensywie.....daj prosze znak....ze jestes i ze wszystko oki.. Jak noziorek Szelmy?? Quote
Hanna R. Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Pusia ? Czy Malawaszka Cię ucakłowała ? Tak jak obiecała ????? Quote
Medorowa Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Pysiu............... bo zaczynam sie martwić!!!! Quote
Pysia Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Witajcie dogociółki :loveu: Przepraszam za nieobecność ...Czas zapiernicza jak mały wyścigowy samochodzić i ja zaczynam się w nim gubić :crazyeye: Zawsze udawało mi się układać sobie czas a teraz jakoś mam z tym problemy ;) Nie mam fotek... Głowa mi pęka więc opowieści nie będzie .... Haniu!! Ja i Weszka nie oddychamy tym samym powietrzem co oddychałaś Ty :shake: 30 km. dalej od śląska jest już zupełnie inaczej :multi: Z Szelmy łapką jest różnie. To typowa kontuzja nadwyrężenia ścięgna. I byłoby już po sprawie gdyby gadzina nie skakała na drzewo po gruszki :mad: Zrobię kojec, zamknę a jak to nie pomoże to wypcham !! Quote
Pysia Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Nikt mnie nie kocha? Trudno....W ułamku wolnym opowiem Wam coś.... Byliśmy dzisiaj się rozerwać bo ostatnio czas nas nie rozpieszcza :) Postanowiliśmy się oderwać od rzeczywistości i zdezerterować :diabloti: W ten oto sposób znaleźliśmy się w Biskupicach na torze off- road:multi: A tam nasz asfaltowy, wypolerowany Mruczuś pokazał, że jest autem a nie plaskaczem ;) Pod górke Po głebokich koleinach w piasku A tutaj przepaść.... Właściciel tego toru przewiózł nas wcześniej swoim autem i jak dojechaliśmy do tej górki to myślałam, że dybie na nasze życie i chce nas zrzucić z przepaści :crazyeye: Zaczęłam się modlić i nie wiem czy bóg mnie uratował, czy moja goopota bo jednak zjechaliśmy cali i zdrowi :evil_lol: Potem TZ samodzielnie, własnym autem ten wyczyn poprawił, ale tym razem ja byłam na zewnątrz :diabloti: Nie musiałam się modlić :evil_lol: Powiem Wam że było to strome. Jakoś nie dało się tej stromizny uwiecznić na fotach :shake: A tu już na dole :multi: Można tam wypożyczyć quady i poszaleć :) Jest tez paintball ( cholera wie jak to się pisze...). Oczywiscie bar też ;) Super miejsce na odskocznie :multi: Mam więcej fot ale padłam....Następnym razem zabieram tam psy :) Mam pozwolenie właścicieli ;) Quote
Recommended Posts