Vectra Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Pysia napisał(a):A ze mnie kierowca nigdy nie będzie bo za bardzo widzę czasami a czasami...za mało :evil_lol: achh ta wyobraźnia :evil_lol: ja to wszędzie widzę wbiegające mi pod koła psy :( Quote
Pysia Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Vectra napisał(a):achh ta wyobraźnia :evil_lol: Skąd wiedziałaś ze o wyobraźnie chodzi? :diabloti: Quote
Vectra Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Pysia napisał(a):Skąd wiedziałaś ze o wyobraźnie chodzi? :diabloti: a co jest jednym z powodów dlaczego nienawidzę jeździć autem ? :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 :diabloti: [quote name='Pysia'] Nie dość że przeżyła ona to jej torba też :evil_lol: no coz....to chyba dobrze...ze ten mały plecaczek tez przetrzymał trudy podróży:diabloti: :diabloti: Co Wam powiem? Chyba się zaczynam łamać :crazyeye: Chyba jednak skończę to prawko :crazyeye: Mruczuś mnie przyciąga :evil_lol: Zaczęły mi się marzyć wypady w teren i w ogóle a TZ jak mnie słucha to chyba zaczyna mieć nadzieje że jednak tego prawka nie zrobię :evil_lol: Widzi że zaczyna się budzić we mnie następny bzik :diabloti: ochoo....Pysia sie budzi...cudnie....Pysiu...extra sprawa...:p [quote name='Vectra']No to rób to prawko w końcu :mad: :diabloti: czesc Vectra...miło Cie znow "widziec":p i masz racje ....niech ona juz zrobi to prawko......:diabloti: Quote
clockwork Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Pegaza']Cze Pysiu wpadłam by się pożegnać bo jutro wyjeżdam wypoczywać wprawdzie nie wiem na ile będzie mi to dane bo Soma poważnie zachorowała także czas pokaże....może tam dojdzie do siebie lub nie...:-( głupio wyszło że pojade z chorym psem ale nie ja jej kazałam w tym momencie zachorować choć napewno przez moją głupote to jest...:angryy: pozdrowienia dla Justysi bouvikowej,Malawaszki,Alicji,Clockwork... nosz qrde... mnie zaszczyto kopło- u samej Pysi mnie Pegaza pozdrawiaje :multi::multi::multi: dzięki dzięki, miłego wypoczynku i zdrówka dla Somy :loveu: Pysiu... to ja ;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 czesc Pysiu... tez juz jestem:loveu: Quote
dbsst Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 malawaszka napisał(a):Hello from London :diabloti: czy może ktoś przetłumaczyć :diabloti: :evil_lol: Quote
beria Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Pysia napisał(a): Co Wam powiem? Chyba się zaczynam łamać :crazyeye: Chyba jednak skończę to prawko :crazyeye: Mruczuś mnie przyciąga :evil_lol: Zaczęły mi się marzyć wypady w teren i w ogóle a TZ jak mnie słucha to chyba zaczyna mieć nadzieje że jednak tego prawka nie zrobię :evil_lol: Widzi że zaczyna się budzić we mnie następny bzik :diabloti: I tak trzymaj :cool2: Jak skończyłam prawko, to powiedziałam, że będę jeździć, ale k**** rowerem :diabloti: (cytat dosłowny :diabloti: ) A przebiegły Dżordżio, trzymał mnie za słowo i dostałam Rovera :evil_lol: Chyba ten chromowany grill w Roverze budził jakieś dziwne uczucia u innych kierowców, bo pamiętam, że na początku jak jechałam wszyscy jadący z przeciwka migali mi światłami :mad: Po kolejnym ostrzeżeniu światłami nie wytrzymałam i zjechałam na pobocze, żeby zobaczyć, co jest nie w porządku. Wszystko wydawało się ok, więc pojechałam dalej. Żadnego przekraczania prędkości, wymuszania itd nie było, bo to jedna z pierwszych, samodzielnych jazd moich była :razz: Okazało się, że gdzieś tam, daleko policja stała :evil_lol: Widocznie samochód wyglądał, na taki który przekracza dopuszczalne prędkości, a że za kierownicą sierota siedziała ... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Taki Mruczuś to dopiero budzi respect na drodze, zobaczysz :cool3: Quote
Paula Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 beria napisał(a):Po kolejnym ostrzeżeniu światłami nie wytrzymałam i zjechałam na pobocze, żeby zobaczyć, co jest nie w porządku. Wszystko wydawało się ok, więc pojechałam dalej. Żadnego przekraczania prędkości, wymuszania itd nie było, bo to jedna z pierwszych, samodzielnych jazd moich była :razz: Okazało się, że gdzieś tam, daleko policja stała :evil_lol: :grin: Pyśka, gdzie Cię wcięło :hmmmm: Quote
bonita Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Pysia:) gdzie jesteś? Przecież się nie kąpiesz dziś pogoda do de, przynajmniej u nas :cool3:A co słychać u Karola? Quote
malawaszka Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 eno babo co jest???? gdzies Ty?????? nosz nawet ja sie tu pojawiam na dogo a Ty co???? ja wiem moja kochana ze usychasz z tesknoty za mna, ale juz niedlugo wracam :loveu: :loveu: :loveu: rozchmurz wiec swe sliczne lico i wracaj :cool1: Quote
LAZY Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Myślała, ze będę miała dużo do nadrabiania, a tutaj??? Pysiu halooo!:multi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 czesc Pysiu.. a gdzie Ty slicznotko jestes???? pozdrawiam przed urlopowo i sle całusy Quote
bonita Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Pysia nas już nie lubi:placz:, nawet tu nie zagląduje:placz::diabloti::evil_lol: Quote
Paula Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Pysia, nie rób se jaj :mad: Martwimy się ... :cool1: Quote
anetta Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Nooo. Pysa sobie w bambuko leci :evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Witajcie... Mój tata jest chory. Trzustka znowu...4 lata temu walczyliśmy o jego życioe 4 miesiące. Jestem przerazona bo jak to znowu cysta to....Poprzednim razem lekarze powiedzieli że oni nie wiedzą dlaczego przezył...Powiedzieli że to cud. Na razie ciągle badania, badania i badania. Nie chcąc Was gnębić swoim nastrojem poprostu nie wchodzę. Pozdrawiam Was Waszystkich gorąco :loveu: A Weszki mi brak jak diabli ;) Quote
LAZY Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Trzymam kciuki za to, zebyście znowu wygrali!!! Quote
malawaszka Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Pysiulku kochana wracam za kilka dni do Cię :buzi: Quote
Paula Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Pysiu :glaszcze: Ja również trzymam :kciuki: za tatę. Quote
Recommended Posts