Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
A ze mnie kierowca nigdy nie będzie bo za bardzo widzę czasami a czasami...za mało :evil_lol:

achh ta wyobraźnia :evil_lol:

ja to wszędzie widzę wbiegające mi pod koła psy :(

Posted

:diabloti: [quote name='Pysia']

Nie dość że przeżyła ona to jej torba też :evil_lol:

no coz....to chyba dobrze...ze ten mały plecaczek tez przetrzymał trudy podróży:diabloti: :diabloti:

Co Wam powiem? Chyba się zaczynam łamać :crazyeye: Chyba jednak skończę to prawko :crazyeye: Mruczuś mnie przyciąga :evil_lol: Zaczęły mi się marzyć wypady w teren i w ogóle a TZ jak mnie słucha to chyba zaczyna mieć nadzieje że jednak tego prawka nie zrobię :evil_lol: Widzi że zaczyna się budzić we mnie następny bzik :diabloti:

ochoo....Pysia sie budzi...cudnie....Pysiu...extra sprawa...:p

[quote name='Vectra']No to rób to prawko w końcu :mad: :diabloti:

czesc Vectra...miło Cie znow "widziec":p

i masz racje ....niech ona juz zrobi to prawko......:diabloti:

Posted

[quote name='Pegaza']Cze Pysiu
wpadłam by się pożegnać bo jutro wyjeżdam wypoczywać
wprawdzie nie wiem na ile będzie mi to dane bo Soma poważnie zachorowała także czas pokaże....może tam dojdzie do siebie lub nie...:-(
głupio wyszło że pojade z chorym psem ale nie ja jej kazałam w tym
momencie zachorować choć napewno przez moją głupote to jest...:angryy:
pozdrowienia dla Justysi bouvikowej,Malawaszki,Alicji,Clockwork...

nosz qrde... mnie zaszczyto kopło- u samej Pysi mnie Pegaza pozdrawiaje :multi::multi::multi: dzięki dzięki, miłego wypoczynku i zdrówka dla Somy :loveu:

Pysiu... to ja ;)

Posted

Pysia napisał(a):

Co Wam powiem? Chyba się zaczynam łamać :crazyeye: Chyba jednak skończę to prawko :crazyeye: Mruczuś mnie przyciąga :evil_lol: Zaczęły mi się marzyć wypady w teren i w ogóle a TZ jak mnie słucha to chyba zaczyna mieć nadzieje że jednak tego prawka nie zrobię :evil_lol: Widzi że zaczyna się budzić we mnie następny bzik :diabloti:

I tak trzymaj :cool2: Jak skończyłam prawko, to powiedziałam, że będę jeździć, ale k**** rowerem :diabloti: (cytat dosłowny :diabloti: ) A przebiegły Dżordżio, trzymał mnie za słowo i dostałam Rovera :evil_lol:
Chyba ten chromowany grill w Roverze budził jakieś dziwne uczucia u innych kierowców, bo pamiętam, że na początku jak jechałam wszyscy jadący z przeciwka migali mi światłami :mad: Po kolejnym ostrzeżeniu światłami nie wytrzymałam i zjechałam na pobocze, żeby zobaczyć, co jest nie w porządku. Wszystko wydawało się ok, więc pojechałam dalej. Żadnego przekraczania prędkości, wymuszania itd nie było, bo to jedna z pierwszych, samodzielnych jazd moich była :razz: Okazało się, że gdzieś tam, daleko policja stała :evil_lol: Widocznie samochód wyglądał, na taki który przekracza dopuszczalne prędkości, a że za kierownicą sierota siedziała ... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Taki Mruczuś to dopiero budzi respect na drodze, zobaczysz :cool3:

Posted

beria napisał(a):
Po kolejnym ostrzeżeniu światłami nie wytrzymałam i zjechałam na pobocze, żeby zobaczyć, co jest nie w porządku. Wszystko wydawało się ok, więc pojechałam dalej. Żadnego przekraczania prędkości, wymuszania itd nie było, bo to jedna z pierwszych, samodzielnych jazd moich była :razz: Okazało się, że gdzieś tam, daleko policja stała :evil_lol:

:grin:

Pyśka, gdzie Cię wcięło :hmmmm:

Posted

eno babo co jest???? gdzies Ty?????? nosz nawet ja sie tu pojawiam na dogo a Ty co???? ja wiem moja kochana ze usychasz z tesknoty za mna, ale juz niedlugo wracam :loveu: :loveu: :loveu: rozchmurz wiec swe sliczne lico i wracaj :cool1:

Posted

Witajcie...
Mój tata jest chory. Trzustka znowu...4 lata temu walczyliśmy o jego życioe 4 miesiące. Jestem przerazona bo jak to znowu cysta to....Poprzednim razem lekarze powiedzieli że oni nie wiedzą dlaczego przezył...Powiedzieli że to cud. Na razie ciągle badania, badania i badania.
Nie chcąc Was gnębić swoim nastrojem poprostu nie wchodzę.
Pozdrawiam Was Waszystkich gorąco :loveu:
A Weszki mi brak jak diabli ;)