Vectra Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Pysia napisał(a):No i mamy powtórkę z rozrywki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahahaha , normalnie niemoge :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wyje ze śmiechu :evil_lol::evil_lol: dobzre że "rodzina" przywykła i się nie wybudza ze snu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: NADWYŻKI siły które miałam własnie się skończyły :evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Pysia napisał(a):To pies i suka Mnie to się nawet przekleństwo wypsło jak to zobaczyłam :placz: Prawda jaka wielka różnica pomiędzy fotami Zmoroszelm a tymi? A przecież moje też do fot nie są specjalnie czesane :shake: Cześć Sylwuś :) Widziałam takie kiepścieukie niufki a raz nawet takiego hovka co go za niufa wzięłam :evil_lol: I to na wystawie :evil_lol: Bez komentarza... Pis ma rok więc to jeszcze kompletny szczeniak w tej rasie ... Nie wiem gdzie to jest. Ale chyba znalazłam dla nich dom :multi: Trzymać kciuki :) tak jest :kciuki: :kciuki: :kciuki: Pysia napisał(a):Nie wiem :shake: Czy Karol klucz zostawi w zamku zależy tylko od Dominiki :evil_lol: a ten, no, jak mu, a - monitoring sama obsługujesz???? ;) :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 dbsst napisał(a):och dziękuje Ci droga ma za Twą troskliwośc ale bez prozy Cię wpuścić nie bedziemy mogli :roll: :evil_lol: BRUTUSIE :mad: :mad: :mad: :mad: ojej kochan auważaj na swja krucha osóbkę :loveu: :loveu: :loveu: hak to dobrze ze ja mam wolna chete dziś :multi: :multi: :multi: ps nie zauważyłyście ze siedze z WAMi w czwarty dzień tygodnia do tak późnej godziny czuje sie niechciana :shake: Zauważyłam. Ale widać tak miało być i nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem ;) Łeb do góry kobyłko :diabloti: Quote
dbsst Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Pysia napisał(a):13 księge Pana Tadeusza? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wiedziałam ze mamcia pozna sie na sztuce :loveu: Pysia napisał(a):Nie wiem :shake: Czy Karol klucz zostawi w zamku zależy tylko od Dominiki :evil_lol: NIE nie zostawi jak to zalezy odemnie a ja z mamcia bedziemy sobie siedziały i przez monitoring na atakujace krzaki patrzyly i bedzie tak milo i domowo i bedziemy rozmawiac o pszczółkach i miodku, i mamcia bedzie mi mowic jak mam z mezczyznami postepowac i bedzie tak cudownie zazdroscie :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Pysia napisał(a):Zauważyłam. Ale widać tak miało być i nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem ;) Łeb do góry kobyłko :diabloti: kobylasto na to zarże iiiiiiiiiiiiihhhhhaaa i strzele dwa razy z chrapy ppppppppppppprrrrrrg :diabloti: Quote
Pysia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 dbsst napisał(a):kobylasto na to zarże iiiiiiiiiiiiihhhhhaaa i strzele dwa razy z chrapy ppppppppppppprrrrrrg :diabloti: Przysięgnij tyko że nie będziesz mi tratować ogródka :mad: Quote
dbsst Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Pysia napisał(a):Przysięgnij tyko że nie będziesz mi tratować ogródka :mad: hmmmmm a moge tylko obiecać :cool1: ze SIĘ POSTARAM jak nasz prezes NBP :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 aga1215 napisał(a):tak jest :kciuki: :kciuki: :kciuki: a ten, no, jak mu, a - monitoring sama obsługujesz???? ;) :evil_lol: Mam kamere w zapsie :diabloti: Założymy na poddaszu :diabloti: dbsst napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wiedziałam ze mamcia pozna sie na sztuce :loveu: NIE nie zostawi jak to zalezy odemnie a ja z mamcia bedziemy sobie siedziały i przez monitoring na atakujace krzaki patrzyly i bedzie tak milo i domowo i bedziemy rozmawiac o pszczółkach i miodku, i mamcia bedzie mi mowic jak mam z mezczyznami postepowac i bedzie tak cudownie zazdroscie :evil_lol: Mamcia to nic ;) Karol sztuką będzie zachwycony :evil_lol::evil_lol::evil_lol: U mnie krzaczki jeszcze NIKOGO nie zaatakowały :crazyeye: Na pszczółki mam alegrie :diabloti: Z mężczyznami się nie da postępować :evil_lol: Oni są niepostępowi :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 dbsst napisał(a):hmmmmm a moge tylko obiecać :cool1: ze SIĘ POSTARAM jak nasz prezes NBP :evil_lol: Ten stary czy Weszka? :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Idę spać :) Dogobranoc :) Bardzo mnie zmęczyły dzisiejsze ciężkie przeżycia :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Vectra napisał(a): wiecie jak poskładamy te nasze nADWYŻKI to na najtańsze piwo może się uskłada :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i wszystkie będziemy pić to JEDNO NAJTAŃSZE? :crazyeye: Pysiu, ja chcę dokumentacje zdjeciową z pierwszych dni twojej córki u ciebie :p Podobno te pierwsze chwile są najpiękniejsze i warte wspomnień :p Quote
Iza i Avanti Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Cześć Pysiu! Super, że udało Ci się znaleźć domek dla biduków :) Quote
Pysia Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Maga100 napisał(a):i wszystkie będziemy pić to JEDNO NAJTAŃSZE? :crazyeye: Pysiu, ja chcę dokumentacje zdjeciową z pierwszych dni twojej córki u ciebie :p Podobno te pierwsze chwile są najpiękniejsze i warte wspomnień :p Jakie NADWYŻKI takie picie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :shock::wallbash::flaming::grab::mdleje::help1: Quote
Pysia Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Iza i Avanti napisał(a):Cześć Pysiu! Super, że udało Ci się znaleźć domek dla biduków :) Na razie są rozmowy ;) Cześć Izuniu ! Quote
Iza i Avanti Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Pysia napisał(a):Na razie są rozmowy ;) Cześć Izuniu ! Oby były owocne... Mocno trzyamy kciuki i łapki! Quote
Shikka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Trzymay kciuki i pazury za niufy :) U mnie jak na razie zero odzewu na maile... Quote
Pysia Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Trzymajcie :) A teraz idę troszkę porobić co nieco w domku ;) Zmoroszelmy wybiegane, wybawione i padły :) Mam spokój na jakiś czas :p Quote
Alicja Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 :multi::multi::multi:witaj MAMO:loveu::loveu:/ adoptowałas Debe to i mnie ...bliźniaków się nie rozdziela:) Quote
dbsst Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Pysia napisał(a):Ten stary czy Weszka? :evil_lol: ten nowy i nie Weszka :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:witaj MAMO:loveu::loveu:/ adoptowałas Debe to i mnie ...bliźniaków się nie rozdziela:) amen!!!!!!!!!!! czesc Mamcia :eviltong: czesc bracie :calus: Quote
ewelinabuck Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 hihihihi:lol: :lol: :lol: wielodzietna rodzinka:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: zmoroszelmy swietniaste:p Quote
Vectra Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 witaj B A B C I U :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
malawaszka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 dbsst napisał(a):1.ten nowy i nie Weszka :evil_lol: 2. czesc Mamcia :eviltong: czesc bracie :calus: 1. dobrze że nie nowa weszka :evil_lol: 2. BRACIE??? :crazyeye: Quote
PIKA Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 malawaszka napisał(a): 2. BRACIE??? :crazyeye: to chyba do Karola :evil_lol: Tu kazirodztwem pachnie :mad::evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 PIKA napisał(a):to chyba do Karola :evil_lol: Tu kazirodztwem pachnie :mad::evil_lol: noo właśnie :cool3: Quote
Recommended Posts