malawaszka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Maga100 napisał(a):pas cnoty w ustach? :crazyeye: no cóż Madziu! niektórzy lubią miać różne rzeczy w ustach :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 malawaszka napisał(a):no cóż Madziu! niektórzy lubią miać różne rzeczy w ustach :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:czy wy musicie tak od rana .....potem biorę Nospę bo mnie tak brzunio boli ze śmiechu Quote
Pysia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobrze że wytaszczyłaś ....bo chciałam ci powiedzieć Dobranoc;) Dzień dobry ;) Maga100 napisał(a):pas cnoty w ustach? :crazyeye: Nie wiem :) Niektórzy różne rzeczy biorą do pyska :evil_lol::evil_lol::evil_lol: malawaszka napisał(a):no cóż Madziu! niektórzy lubią miać różne rzeczy w ustach :evil_lol: Otóż to :diabloti: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:czy wy musicie tak od rana .....potem biorę Nospę bo mnie tak brzunio boli ze śmiechu Ja z samego rana umierałam i wzięłam 2 no-spy :cool3: Teraz muszę się pośmiać ;) Quote
Elitesse Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Iza i Avanti napisał(a):Zatańczyć przy rurce czy nie zatańczyć? A czy rurka dobrze jest osadzona? Coby nam tancerka z rurą nie odleciala! ! tancerka po goroncym tancu moze ochlodzic sie w basenie :) :) :) Quote
Pysia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Elitesse napisał(a):tancerka po goroncym tancu moze ochlodzic sie w basenie :) :) :) Po warunkiem że JA naleję wody do basenu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Elitesse Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Pysia napisał(a):Po warunkiem że JA naleję wody do basenu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jakiej wody ?? szampana !!:cunao: Quote
Pysia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Jest +15 st. i świeci cudne słońce na dworze :multi: Baby szalały a ja baterii nie naładowałam :angryy: Quote
Pysia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Rano przed padnięciem baterii jak jeszcze było pochmurnie udało mi się zrobić tylko jedną fotke ale....za to jaką :evil_lol: Teraz dopiero zobaczyłam ;) Zmorka Batman http:// Quote
Alicja Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Pysia napisał(a):Rano przed padnięciem baterii jak jeszcze było pochmurnie udało mi się zrobić tylko jedną fotke ale....za to jaką :evil_lol: Teraz dopiero zobaczyłam ;) Zmorka Batman http:// :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ona lata:razz: Quote
dbsst Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 jesteście WALNIĘTE WSZYSTKIE :shake: dobrze ze ja jedyna się uchowałam :roll: Quote
Pysia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ona lata:razz: Przecież piszę - Batman :evil_lol: dbsst napisał(a):jesteście WALNIĘTE WSZYSTKIE :shake: dobrze ze ja jedyna się uchowałam :roll: I to by się nawet zgadzało :diabloti: My zostałyśmy wychowane a Ty - się uchowałaś sama :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Swietne :D :multi: dbsst napisał(a):jesteście WALNIĘTE WSZYSTKIE :shake: dobrze ze ja jedyna się uchowałam :roll: Buhahahaha :grin: Quote
PIKA Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 witam w zatrupionej i walnietej galerii :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 PIKA napisał(a):witam w zatrupionej i walnietej galerii :evil_lol: Babciu :oops: Takie pochwały :oops: Nie zasłużyłam sobie :oops: :diabloti: LAZY napisał(a):Wow! Batman forever!:evil_lol: Zmorka Batman forever !!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 hahaha a jak się wydłużyła w locie :lol: Quote
PIKA Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Wnusiu a gdzie Ty masz banerka do swojej strony? :cool3: Quote
Pysia Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='malawaszka']hahaha a jak się wydłużyła w locie :lol: To po to aby mieć gorszą przyczepność :evil_lol: [quote name='tygra']ło jejku walki psów Raczej loty psów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='PIKA']Wnusiu a gdzie Ty masz banerka do swojej strony? :cool3: A pod spodem :p Jestem do niego bardzo przywiązana..... Quote
PIKA Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Pysia napisał(a): A pod spodem :p Jestem do niego bardzo przywiązana..... ale on chyba do Ciebie nie, bo go wczoraj nie było :shake: Quote
Magda Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 PIKA napisał(a):ale on chyba do Ciebie nie, bo go wczoraj nie było :shake: Zrobil sobie przerwe:evil_lol::evil_lol: hehe...fajnie to napisalas:lol: hej Pysiu!! Znowu fot tyle, ze nie moge sie odkleic. Jak ty to robisz, ze masz tak duzo czasu na ich robienie:roll: Ja kurka tez musze sie zabrac, bo juz w magazynie brakuje tych swiezych:lol: pzdr! Quote
Nugatowa Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 dbsst napisał(a):jesteście WALNIĘTE WSZYSTKIE :shake: dobrze ze ja jedyna się uchowałam :roll: Ło jesooooooooooooo :mdleje: ZwariOwały wszystkie do reszty Dzięki Ci Panie Boże za zapalenie spojówek, uratowałeś mnie przed tym wariactwem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Debe ja tez !!!!!!!! Quote
malawaszka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Nugatowa napisał(a):ŁoDzięki Ci Panie Boże za zapalenie spojówek, uratowałeś mnie przed tym wariactwem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahahaha Nugatowa po tym co napisałaś u mnie wydaje mi się że jednak Cię zapalenie spojówek nie uchroniło :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 malawaszka napisał(a):hahahaha Nugatowa po tym co napisałaś u mnie wydaje mi się że jednak Cię zapalenie spojówek nie uchroniło :evil_lol: Waszak Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
Pysia Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 PIKA napisał(a):ale on chyba do Ciebie nie, bo go wczoraj nie było :shake: Banerek mi powiedział ze Cię babciu zobaczył i zwiał :evil_lol: Magda_Miki napisał(a):Zrobil sobie przerwe:evil_lol::evil_lol: hehe...fajnie to napisalas:lol: hej Pysiu!! Znowu fot tyle, ze nie moge sie odkleic. Jak ty to robisz, ze masz tak duzo czasu na ich robienie:roll: Ja kurka tez musze sie zabrac, bo juz w magazynie brakuje tych swiezych:lol: pzdr! Madziu ależ ja robie fotki w czasie zabawy z psami na dworze :p A przecież muszę się tak czy siak z nimi bawić to co mi zależy trzymać aparat w drugiej ręce ? ;) Nugatowa napisał(a):Ło jesooooooooooooo :mdleje: ZwariOwały wszystkie do reszty Dzięki Ci Panie Boże za zapalenie spojówek, uratowałeś mnie przed tym wariactwem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Debe ja tez !!!!!!!! Myślę ze nic Cię nie jest w stanie uratować :diabloti: Jesteś już stracona :evil_lol: malawaszka napisał(a):hahahaha Nugatowa po tym co napisałaś u mnie wydaje mi się że jednak Cię zapalenie spojówek nie uchroniło :evil_lol: Byłam :diabloti: CzytałaM :diabloti: Nugatowa napisał(a):Waszak Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Wiesz ze ja starej nowej starej Weszki nie cierpię i NIGDy nie wchodzę do niej :loveu: Quote
Recommended Posts