Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='PIKA']karmisz psa niedźwiedziami? :crazyeye:
Jezu to się wszystko wydało :crazyeye: Jo-jo chce nakarmić moimi misiami swojego łaciatego :mad::razz:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:tam brama wjazdowa sam trakt prowadzący do domu Pysi jest bowski:razz:

Rany ale te twoje dziewczynki mają pomyślunki;)Zmorka zrobiła sobie nowy image na Sylwestra;)

Jest świetny :p Dąbrowa nie widziała pługa a na naszym trakcie był przy 2 cm. śniegu :crazyeye:

[quote name='Nugatowa']OOOO ciekawe materiały do TOZu :diabloti: :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Taa posiwiała jasne..... ona Łupieżu biedaczka ze stresu dostała :mad: :lmaa: :stop: :evilbat:

Grrrrrrrrrrrr :megagrin:
Kabluj kabluj :diabloti: Zabiorą je i nareszcie będę miała spokój :eviltong::evil_lol:

[quote name='malawaszka']

hahahaha pełnia szczęścia :lol: :lol: :lol:
W naturze wyglądał jeszcze lepiej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']no własnie zmieniła i zaraz bedzie jej czegos brakować :evil_lol:

tak myślałam że to fotomontaż :mad:

i jednak pewne madre słowa sie spradzają,
mężczyźni naprawdę rozwijaja sie tylko do 5 rż a później już tyllko rosną

(mój z kolegą graja w tej chwili w playstation)

Bo widzisz :oops: One ważą jedna 5 kg a druga 6,80

[quote name='Nugatowa']Ohohoho Zobaczmy ....co się da zrobić :lol!: :evillaug:

Byle tu nic sie spsocić :shiny: Bo mnie Pyśka opędzluje :look3:

Który wybrać ? Który wybrać ? :niedowia: :nerwy: :ekmm:

Łupsssssss :grins: Chyba coś zepsułem :biggrina:

Oby tutaj nie przylazła.... :ghost_2:
Przylazła jak widać :cooldevi:

[quote name='Katerinas']Ale miałam nadrabiania :-o

No myślałam, że się posiusiam.... :lol: Pierwszy raz czytam o psach, które trzeba zapraszać na siqanie i które usypiają w czasie spacerów

nooo..... wreszcie instrukcja :p
Przed chwilą Zmorka padła na kostke brukową podczas powrotu do domu i zasnęła :sleep2: Oczywiście pomógł chlebek :turn-l:

[quote name='Katerinas']Ależ ona ma tu niewinną minkę :lol:

A z tymi krzaczkami to współczuję.... znam ten ból.
Są jakieś na Twoim ogródku, których nie konsumują?
Ależ ona ma tu niewinną minkę

A z tymi krzaczkami to współczuję.... znam ten ból.
Są jakieś na Twoim ogródku, których nie konsumują?
Zmorka ma zawsze niewinną minke ...:lilangel: A nie konsumują...róż :sweetCyb:

[quote name='Katerinas']Oj ci mężczyźni Niby tacy dorośli ale w każdym siedzi mały chłopiec
Potem jak naprawił to jeździł tym autkiem i straszył Zmorke :mad:

Posted

[quote name='Pysia']Przed chwilą Zmorka padła na kostke brukową podczas powrotu do domu i zasnęła :sleep2: Oczywiście pomógł chlebek :turn-l: :lol: czad :lol: normalnie muszę to kiedyś zobaczyć :lol:

[quote name='Pysia']Zmorka ma zawsze niewinną minke ...:lilangel: A nie konsumują...róż :sweetCyb: no tak :razz: nie dziwne nie? :lol: pzostaje same róże posadzić :lol:
U mnie na szczęście większość drzew duża. Ale co nowego posadzimy musi być szczelnie zabezpieczone :roll:
http://i129.photobucket.com/albums/p218/Katerinas15/winobluszcz2.jpg

I tak uważam, że najgorzsze jest kopanie dołów... :roll:

[quote name='Pysia']Potem jak naprawił to jeździł tym autkiem i straszył Zmorke :mad: buahahaha :lol:
To może wykorzystujcie autko do wyprowadzania Zmorki na wieczorne spacerki :lol: nie będzie uspiała :lol:

Posted

I jako że nastała zima to świat się zrobił czarno-biały :placz:

A moje futra trzeba rozjaśniać :cool1:

Tak wyglądają w świecie bieli...

Tak rozjaśnione deczko...

A tak wcale ...

Posted

[quote name='Katerinas']:lol: czad :lol: normalnie muszę to kiedyś zobaczyć :lol:

no tak :razz: nie dziwne nie? :lol: pzostaje same róże posadzić :lol:
U mnie na szczęście większość drzew duża. Ale co nowego posadzimy musi być szczelnie zabezpieczone :roll:
http://i129.photobucket.com/albums/p218/Katerinas15/winobluszcz2.jpg

I tak uważam, że najgorzsze jest kopanie dołów... :roll:

buahahaha :lol:
To może wykorzystujcie autko do wyprowadzania Zmorki na wieczorne spacerki :lol: nie będzie uspiała :lol:
U nas też niby wsio duże ale Zmorka potrafi sobie w życiu radzić :mad: A dołkom zapobiegam sypiąc...pieprz :diabloti: Tylko że zaczyna się on u nas w sklepie kończyć :cool1:
Fotka super a na oglądanie zapraszam do siebie ;)

[quote name='Vectra']hahahahahahahahahaha

I z czego się śmiejesz? Kup swojemu autko to zobaczysz :diabloti:
Poważny pan a naprawia zabawke :diabloti: I to dla siebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
A dołkom zapobiegam sypiąc...pieprz :diabloti: Tylko że zaczyna się on u nas w sklepie kończyć :cool1:
kurde.... to masz chyba mały ogród :roll: czy wiesz ile musiałabym wysypać pieprzu na swoją działkę :-o

Posted

beria napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Chyba kupię TZtowi takie autko, bo miny podobne już robi :cool3:

Mój chciał sobie takie wielkie w Realu kupić ale mu nie pozwoliłam :cool1: Musiałabym garaż dobudowywać :evil_lol:

Posted

Katerinas napisał(a):
kurde.... to masz chyba mały ogród :roll: czy wiesz ile musiałabym wysypać pieprzu na swoją działkę :-o

Moje kopią tylko przy ogrodzeniu pod tujami :mad: I pod choinkami :mad: Na razie ( tfu tfu ) nie mają czasu na reszte ;) Czynnie im w tym przeszkadzam bawiąc się z nimi ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Mój chciał sobie takie wielkie w Realu kupić ale mu nie pozwoliłam :cool1: Musiałabym garaż dobudowywać :evil_lol:
A nie ma fazy na taki traktorek do koszenia i odśnieżania? :lol:
Bo mój tylko wzdycha jak jesteśmy w Castoramia tudzież innym budowlanym supermarkiecie :lol:

Posted

[quote name='Katerinas']A nie ma fazy na taki traktorek do koszenia i odśnieżania? :lol:
Bo mój tylko wzdycha jak jesteśmy w Castoramia tudzież innym budowlanym supermarkiecie :lol:
Ma :p Ale ja mu kiedyś taki kupię ;)

[quote name='PIKA']Ale u Ciebie śniegu :crazyeye:

A TZ majsterkowicz.. posikalam sie :roflt:
Wczoraj tyle było ;) Dzisiaj większość wyparowała na słońcu :p
Szelmusia

Zdziwiona Zmorka

I wariacje :)

Śnieg i my...

Poszukiwanie śladów zaginionej cywilizacji

Memlanie zabawki

Nie będę wstawiać bo są okropne te foty!! Nie będę !!

Posted

[quote name='Pysia'] Sama wcześniej napisałaś że za miesiąc bierzesz ślub więc pilnie szukamy pana młodego cobyś zdąrzyła :diabloti: Dotrzymać słowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

buhahaha, no tak, istnieje ryzyko, że bez pana młodego ksiądz się nie zgodzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Pysiu, TZ z zabawkami świetny! :klacz: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Maga100']buhahaha, no tak, istnieje ryzyko, że bez pana młodego ksiądz się nie zgodzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Pysiu, TZ z zabawkami świetny! :klacz: :lol: :lol:
Popatrz a ona do tej pory nie przyjechała poznać przystojnego samotnego sąsiada :placz: I jak my teraz ślub wyprawimy? :crazyeye:

[quote name='dealer']ooo jaki zabawowy TZ:evil_lol:
Karol też ma fotkę super :diabloti: Przyszedł do domu i podszedł do okna od strony dworu w ...masce gazowej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zapukał w okno i zrobił uuuuuuuuuuu:p Zmorka pobiegła do okna machając ogonem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Popatrz a ona do tej pory nie przyjechała poznać przystojnego samotnego sąsiada :placz: I jak my teraz ślub wyprawimy? :crazyeye:

ona jednak chce z zaskoczenia. Czyli pan młody ujrzy ją dopiero pod ołtarzem, jak odsłoni zakrytą welonem twarz :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']ona jednak chce z zaskoczenia. Czyli pan młody ujrzy ją dopiero pod ołtarzem, jak odsłoni zakrytą welonem twarz :evil_lol:

:errrr:
i nakręcą nowy film pt: Uciekający Pan Młody :evil_lol:

Posted

Dzień Dobry Wam Wszystkim w ten piękny ostatni dzień Starego Roku :loveu:
Dziękujemy za zyczenia - sa piękne :multi:
Zaraz idę z futrami na sesje foto chociaż snieg nadal leży co daje nam fotki...hmmmmmmm...no wiecie ;)
Acha :) Dodam że Zmorka postanowiła wywietrzyć nam dom i otworzyła na godzine wejściowe drzwi :mad: Mam z deczka zimno....