jo-jo Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Pysiu!!Niech przy żywicznym zapachu strojonej choinki, upłyną piękne chwile polskiej Wigilii: we wspólnie śpiewaną kolędą, z upragnionym gościem przy stole i w rodzinnym, pełnym radości gronie. Quote
Pysia Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Moje kocgane dziewczynki :loveu: Strasznie mocno dziękujemy:loveu: Wigilja jest cudowna :loveu: Warto czekać cały rok, potem narobić się jak wół, być przywiązanym do kuchni aby potem w tak radosny i szczęśliwy czas w gronie rodzinnym spędzić czas :loveu: Naprawdę warto ! :multi: I mimo że jestem objedzona do nieprzyzwoitości i czuję jak mi się robią na brzuchu rozstępy to na mojej twarzy gości błogi uśmiech :lol::loveu::multi: Na dworze migają lampki- czas tandety i błyskotek i chociaż na codzień ich nie znoszę to w dzień świąt sama osobiscie przystrajam wszystko błyskotkami ;) I dobrze mi o dziwo z tym :loveu: W ogóle mi jest cudownie :loveu: Dziewczynki dzisiaj tak długo szalały razem na dworze :multi: Nagrałam 3 filmiki ;) Jutro wstawię bo dzisiaj czas na rodzine :) Wpadłam na chwilkę aby moim cudownym stanem ducha się z Wami podzielić :multi::loveu: Buziaki dla Wszystkich i mam wielką nadzieję że kazda z Was przeżywa to samo co ja :loveu: Quote
Alicja Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 :placz::placz::placz:a ja chcę fotę tej kiczowatej , ślicznej choineczki .....też to lubię w Święta:oops: Quote
malawaszka Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 cześć Pysiowa! Ja wczoraj też wieszałam lampki na choinkach na wichurce :razz: wyszło mi tak sobie bo ciemno już było jak tam zajechałam i choinki za wysokie :evil_lol: Quote
agbar Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 ja tez jestem najedzona po uszy..ale jakas tak jednoczesnie dziwnie lekka...tak dawno nie mialam okazji byc z prawie cała rodzina....szczególnie po tak ciezkim okresie wigilijnym w tamtym roku.... Quote
Maga100 Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Droga Pysiu :p I co powiedziały ci wczoraj Zmorozelmy? Chociaż bardziej interesuje mnie co rzekł Tommy :cool3: Quote
jo-jo Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Maga100 napisał(a):Droga Pysiu :p I co powiedziały ci wczoraj Zmorozelmy? Chociaż bardziej interesuje mnie co rzekł Tommy :cool3: Ja myśle że czasami lepiej nie wiedzieć co o nas myślą nasi czworonożni, :evil_lol: Quote
Magda Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 jo-jo napisał(a):Ja myśle że czasami lepiej nie wiedzieć co o nas myślą nasi czworonożni, :evil_lol: Haha...dokladnie:evil_lol::evil_lol: Dostalabym ochrzan na calego...... Quote
agbar Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Magda_Miki napisał(a):Haha...dokladnie:evil_lol::evil_lol: Dostalabym ochrzan na calego...... obawiam się że nie ty jedna hihi:evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 dealer napisał(a):obawiam się że nie ty jedna hihi:evil_lol: A wiecie że ja chciałabym zostać skrzyczana przez mojego urwisa?? Wiedzialabym wtedy co robię źle, co Figa chcialaby zmienić i starałabym sie to naprawić, mam świadomośc że najlepsza panią to ja nie jestem :diabloti: Quote
Hanna R. Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Pysiu , czy Ty żyjesz wogóle po tych świętach ? Odpoczęłas trochę ? Czy też wręcz przeciwnie ? :evil_lol: Quote
Paula Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Witaj Pysiu :loveu: Czekam na swiateczna relacje :cool3: Quote
PIKA Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Cześc wnusiu :multi: Czy udalo Ci się skończyć odkurzanie tych 230 - paru metrach na kolanach? :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 :cool3:Pysiu ....foty choinki miały być:p Quote
Pysia Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Witajcie poświątecznie :loveu: Jak pisałam wczesniej - Wigilja to cud świąteczny :loveu: A Święta? No cóż....Spędziłam je pomiędzy szpitalem a domem...Tata o 4 rano w pierwszy dzień Świąt znalazł się w szpitalu z podejrzeniem o zawał .... Dlatego każdy dzień, każdą chwilę w życiu trzeba szanować i trzeba się nia cieszyć :) Więc ja się cieszę ze z tatą jest lepiej i w piątek najprawdopodobniej wyjdzie do domku :multi::multi::multi: Zaraz będą fotki i jak wlezą na serwer- to i filmiki :) Quote
Pysia Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Obiecane fotki choinki :) Najpierw w domu :) Na dworze było po ubraniu na początku tak : A gdy nastał mrok zrobiło się.... i z boku... Okno w psim pokoiku :) I od środka :) Balkon z daleka :) Tylko jeden raz w roku uwielbian kolorowe lampeczki :loveu: Quote
malawaszka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 cieszę się że z Tatą lepiej :multi: czemuś mi nie odpisała na smsa? martwiłam się :mad: fajne te dekoracje masz :loveu: hahahah a zielony wąż nawet na zdjęciu popyla :evil_lol: Quote
Pysia Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 malawaszka napisał(a):cieszę się że z Tatą lepiej :multi: czemuś mi nie odpisała na smsa? martwiłam się :mad: fajne te dekoracje masz :loveu: hahahah a zielony wąż nawet na zdjęciu popyla :evil_lol: Jejku nawet nie słyszałam telefona :oops::oops::oops: Pewnie jak przyszedł to byłam w szpitalu a tam zawsze wyłączam a potem zapomniałam włączyć :oops: Wąż przydał się i wygląda extra :multi: A popyla jak szalony i ma kilka funkcji popylania :evil_lol: Przyjeżdżaj kobieto to zobaczysz :p Najlepiej wieczorkiem i najlepiej na noc ;) Quote
moon_light Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Jak bylam mala...mialam takiego pluszaka bezowego, i wyobrazalam sobie ze to niufek:evil_lol:. To nic, ze byl bezowy. Nazywal sie GAJA- czyli tak jak niufka znajomych:). Do tej pory gdzies gleboko we mnie siedzi nowofunland...i jak kiedys zamieszkam na wiekszym metrarzu z ogrodem, napewno sprawie sobie takiego czarnego miska!. Zazdroszcze niedziadkow:loveu: Sliczniuuuutkie. Szelma to moja faworytka Quote
Pysia Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Wigilijne orzeszki :) Czy jest juz coś do jedzenia kobieto? Matka głodny jestem Chyba się nie doczekam... Wiesz że ja byłem chory :mad: Błogo u dzieci ;) A my tak spędzamy dzień :evil_lol: Quote
Pysia Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 moon_light napisał(a):Jak bylam mala...mialam takiego pluszaka bezowego, i wyobrazalam sobie ze to niufek:evil_lol:. To nic, ze byl bezowy. Nazywal sie GAJA- czyli tak jak niufka znajomych:). Do tej pory gdzies gleboko we mnie siedzi nowofunland...i jak kiedys zamieszkam na wiekszym metrarzu z ogrodem, napewno sprawie sobie takiego czarnego miska!. Zazdroszcze niedziadkow:loveu: Sliczniuuuutkie. Szelma to moja faworytka Witaj u nas :multi::multi::multi: A chociaż wiesz która jest która? :diabloti: Zmorka kontra Szelma :p Quote
Recommended Posts