Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysiu!!Niech przy żywicznym zapachu strojonej choinki,
upłyną piękne chwile polskiej Wigilii: we wspólnie śpiewaną kolędą,
z upragnionym gościem przy stole i w rodzinnym,
pełnym radości gronie.

Posted

Moje kocgane dziewczynki :loveu: Strasznie mocno dziękujemy:loveu:
Wigilja jest cudowna :loveu: Warto czekać cały rok, potem narobić się jak wół, być przywiązanym do kuchni aby potem w tak radosny i szczęśliwy czas w gronie rodzinnym spędzić czas :loveu: Naprawdę warto ! :multi: I mimo że jestem objedzona do nieprzyzwoitości i czuję jak mi się robią na brzuchu rozstępy to na mojej twarzy gości błogi uśmiech :lol::loveu::multi:
Na dworze migają lampki- czas tandety i błyskotek i chociaż na codzień ich nie znoszę to w dzień świąt sama osobiscie przystrajam wszystko błyskotkami ;) I dobrze mi o dziwo z tym :loveu: W ogóle mi jest cudownie :loveu:
Dziewczynki dzisiaj tak długo szalały razem na dworze :multi: Nagrałam 3 filmiki ;) Jutro wstawię bo dzisiaj czas na rodzine :) Wpadłam na chwilkę aby moim cudownym stanem ducha się z Wami podzielić :multi::loveu:
Buziaki dla Wszystkich i mam wielką nadzieję że kazda z Was przeżywa to samo co ja :loveu:

Posted

ja tez jestem najedzona po uszy..ale jakas tak jednoczesnie dziwnie lekka...tak dawno nie mialam okazji byc z prawie cała rodzina....szczególnie po tak ciezkim okresie wigilijnym w tamtym roku....

Posted

Maga100 napisał(a):
Droga Pysiu :p
I co powiedziały ci wczoraj Zmorozelmy?
Chociaż bardziej interesuje mnie co rzekł Tommy :cool3:

Ja myśle że czasami lepiej nie wiedzieć co o nas myślą nasi czworonożni, :evil_lol:

Posted

jo-jo napisał(a):
Ja myśle że czasami lepiej nie wiedzieć co o nas myślą nasi czworonożni, :evil_lol:

Haha...dokladnie:evil_lol::evil_lol:
Dostalabym ochrzan na calego......

Posted

dealer napisał(a):
obawiam się że nie ty jedna hihi:evil_lol:

A wiecie że ja chciałabym zostać skrzyczana przez mojego urwisa?? Wiedzialabym wtedy co robię źle, co Figa chcialaby zmienić i starałabym sie to naprawić, mam świadomośc że najlepsza panią to ja nie jestem :diabloti:

Posted

Witajcie poświątecznie :loveu:
Jak pisałam wczesniej - Wigilja to cud świąteczny :loveu: A Święta? No cóż....Spędziłam je pomiędzy szpitalem a domem...Tata o 4 rano w pierwszy dzień Świąt znalazł się w szpitalu z podejrzeniem o zawał ....
Dlatego każdy dzień, każdą chwilę w życiu trzeba szanować i trzeba się nia cieszyć :) Więc ja się cieszę ze z tatą jest lepiej i w piątek najprawdopodobniej wyjdzie do domku :multi::multi::multi: Zaraz będą fotki i jak wlezą na serwer- to i filmiki :)

Posted

Obiecane fotki choinki :)
Najpierw w domu :)

Na dworze było po ubraniu na początku tak :

A gdy nastał mrok zrobiło się....

i z boku...

Okno w psim pokoiku :)

I od środka :)

Balkon z daleka :)

Tylko jeden raz w roku uwielbian kolorowe lampeczki :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
cieszę się że z Tatą lepiej :multi: czemuś mi nie odpisała na smsa? martwiłam się :mad:

fajne te dekoracje masz :loveu: hahahah a zielony wąż nawet na zdjęciu popyla :evil_lol:

Jejku nawet nie słyszałam telefona :oops::oops::oops: Pewnie jak przyszedł to byłam w szpitalu a tam zawsze wyłączam a potem zapomniałam włączyć :oops:
Wąż przydał się i wygląda extra :multi: A popyla jak szalony i ma kilka funkcji popylania :evil_lol: Przyjeżdżaj kobieto to zobaczysz :p Najlepiej wieczorkiem i najlepiej na noc ;)

Posted

Jak bylam mala...mialam takiego pluszaka bezowego, i wyobrazalam sobie ze to niufek:evil_lol:. To nic, ze byl bezowy. Nazywal sie GAJA- czyli tak jak niufka znajomych:).
Do tej pory gdzies gleboko we mnie siedzi nowofunland...i jak kiedys zamieszkam na wiekszym metrarzu z ogrodem, napewno sprawie sobie takiego czarnego miska!.
Zazdroszcze niedziadkow:loveu: Sliczniuuuutkie. Szelma to moja faworytka

Posted

Wigilijne orzeszki :)

Czy jest juz coś do jedzenia kobieto?

Matka głodny jestem

Chyba się nie doczekam...

Wiesz że ja byłem chory :mad:

Błogo u dzieci ;)

A my tak spędzamy dzień :evil_lol:

Posted

moon_light napisał(a):
Jak bylam mala...mialam takiego pluszaka bezowego, i wyobrazalam sobie ze to niufek:evil_lol:. To nic, ze byl bezowy. Nazywal sie GAJA- czyli tak jak niufka znajomych:).
Do tej pory gdzies gleboko we mnie siedzi nowofunland...i jak kiedys zamieszkam na wiekszym metrarzu z ogrodem, napewno sprawie sobie takiego czarnego miska!.
Zazdroszcze niedziadkow:loveu: Sliczniuuuutkie. Szelma to moja faworytka

Witaj u nas :multi::multi::multi:
A chociaż wiesz która jest która? :diabloti:
Zmorka kontra Szelma :p