Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Witam tych krótko i długo niewidzianych :loveu:
Tommy dzisiaj trochę zjadł. Niewiele ale jednak. Martwi mnie to że praktycznie nie pije ... Za to pasta na odkłaczanie jelit smakuje mu wyśmienicie :)Trochę popłakał po wizycie u weta i teraz śpi. Nadal jest bardzo słabiutki :-( Jak go biorę na ręce to jakby był bezwładny...
Dziewczyny zaniedbane. Nie miałam czasu dzisiaj się z nimi pobawić:shake: Praca a potem wet z Tommym. Obiad jadłam po 18-tej. Mam niewielkiego doła i nie mogę patrzeć na Tommyego z wenflonem w łapie....

Posted

Ech....Kupki nie robił. Nie zwymiotował też :( Oblatałam cały dom i wszystkie kąty w nadziei ze jednak gdzies tam wyplówka kudełkowa jest ...Ale nie ma :shake: Jutro RTG robimy konieczne :( Jak ja dam rade iść do pracy a potem jechać najpierw z kotem do Dąbrowy a potem z Szelmą do Sosnowca na pobranie wymazu? :crazyeye: Jak czyszczę Szelmie uszko to ryczymy obie.....
Ale mam i dobrą wiadomość ;) Mam się też z czego cieszyć :) Ani wczoraj ani dzisiaj nie zdechła nam ani jedna rybka :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Pysia']Ech....Kupki nie robił. Nie zwymiotował też :( Oblatałam cały dom i wszystkie kąty w nadziei ze jednak gdzies tam wyplówka kudełkowa jest ...Ale nie ma :shake: Jutro RTG robimy konieczne :( Jak ja dam rade iść do pracy a potem jechać najpierw z kotem do Dąbrowy a potem z Szelmą do Sosnowca na pobranie wymazu? :crazyeye: Jak czyszczę Szelmie uszko to ryczymy obie.....
Ale mam i dobrą wiadomość ;) Mam się też z czego cieszyć :) Ani wczoraj ani dzisiaj nie zdechła nam ani jedna rybka :multi::multi::multi::cool3:Pysiu chyba mus urlopik....

http://images.google.pl/images?svnum=10&hl=pl&client=firefox-a&channel=s&rls=org.mozilla:pl-PL:official&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=eucharis+grandiflora&spell=1

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Pysiu , ten kwiatuszek który u ciebie zakwitł nazywa sie ....Eucharis Grandiflora

Dzięki Alu :loveu:

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:Pysiu chyba mus urlopik....

http://images.google.pl/images?svnum=10&hl=pl&client=firefox-a&channel=s&rls=org.mozilla:pl-PL:official&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=eucharis+grandiflora&spell=1
Nie da rady...Nikt mi nie da :( Teraz gorący czas w pracy :razz:
Prawda ze piękny jest ten kwiat? :loveu:

Posted

Dobranoc na dzisiaj. Smutkiem nie powinno się zarazać innych :shake: I powiem Wam coś! Zabiję choróbsko Tomisia !!:chainsaw: Zakatrupię gronkowca który nęka Szelmusie :snipersm: Zetre w miazge łojotok Zmorki i nie będzie capiła psem:2gunfire: A rybki jak będą zdychać to je ugotuje Tommyemu na obiad :diabloti: A jak jutro te moje zwierzaki nie zaczną zachowywać się jak pomylone to będą miały o czym gadać ze sobą w swięta :mad:
Tyle miałam do powiedzenia :p
Pa...

Posted

Luuuuuuudzieeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!
Tommy zrobił [SIZE=7]qpke
!!!!! :multi::Cool!::sweetCyb::sweetCyb::cunao::laola::drinking:Zaraz padnę z radości :bigcool: Dzieki niebiosa !!:modla::modla::modla:
[SIZE=2]Boszzzzzzzzzzzzz:crazyeye: Nigdy mi nie przyszło do głowy że będę się cieszyć że kot się zesrał :mdleje::klacz::klacz:

Posted

Pysia napisał(a):
Nigdy mi nie przyszło do głowy że będę się cieszyć że kot się zesrał :mdleje::klacz::klacz:

Życie ciągle nas zaskakuje :eviltong:
Zabij jeszcze gronkowca i będzie super :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
:multi: :multi: :multi: i wylazły te kłaki?????? :razz:

Nie obejrzałam bo zanim poszłam po cos lepszego do oświetlenia to Karol sprzątnął....Alu qpka była wielka :p:multi: To znaczy że jelitka zaczopowane juz nie są :multi: Nadal sika normalnie więc nerki raczej wykluczone ;)

Vectra napisał(a):
Pysiu ja Cię rozumiem i Twoją radość z tego gównienka :multi::multi::multi:

Normalnie ryczałam krokodylimi łzami z radości :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

[quote name='beria']Życie ciągle nas zaskakuje :eviltong:
Zabij jeszcze gronkowca i będzie super :loveu:
Zakatrupię dziada :snipersm::2gunfire::chainsaw:
Chorobom naszych pupili mówimy kategorycznie
NIE!!!!!!!!!!!!

Posted

Pysia napisał(a):
Zakatrupię dziada :snipersm::2gunfire::chainsaw:

Pysiu, ale z takim bojowym nastawieniem, nie masz jazd na razie, prawda :razz: Ja załatwiam sobie pracę w Dąbrowie i jeżdżę tam czasem :nerwy:

Posted

[quote name='beria']Pysiu, ale z takim bojowym nastawieniem, nie masz jazd na razie, prawda :razz: Ja załatwiam sobie pracę w Dąbrowie i jeżdżę tam czasem :nerwy:
Na razie jesteś bezpieczna :diabloti:

[quote name='Maga100']hahahaha, Pysiu, cóż za radość zapanowała :evil_lol:
i ja się cieszę, bo Tommy to mój ulubieniec przecież :p
Bo kot mi się zesrał, zesrał tralalalalala :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:

Posted

[quote name='Pysia']Po przeczytaniu tego co napisałam powyżej stwierdzam z całym przekonaniem ze :
Normalna to ja nie jestem :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Ale zagubiny humor Ci wrócił :bigok: