Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Witaj Pysiu :multi: :multi: :multi:

To ja powiem że jutro za to wybywam na zakupy prezentowe i chętnie się zamienię:shake: Nienawidze zakupów świątecznych :angryy:

Posted

Witaj Pysiowa :calus:
Ależ ty masz urwanie głowy z tym zwierzyńcem :calus: Przyłaczam się do grona kciukowców i trzymam kciuki za Szelmę.
Tyle sie u Ciebie działo przez te kilka dni, kociamberek był chory, ale wyzdrowiał [ogólna radość z tego że zrobił qpe mnie rozwaliła :D], ale dobrze że już coraz u niego lepiej :multi:
Teraz jeszcze tylko te drożdzaki, wstretne bakterie:chainsaw:

Posted

Witajcie dogociółki :loveu:
Jakoś to będzie ;)
Szelmusia dostała Baypamun dzisiaj. Za dwa tygodnie następny zastrzyk. Coraz bardziej boi się weta :shake: Ogólnie wydaje mi się że bagno w uchu jakby ciut mniejsze przy czyszczeniu...Ale może to moje marzenia tylko? W sumie dziewczyna szaleje ze Zmorką i ma nawet nienajgorszy humor ;)
Zmorka linieje :angryy: Wyczesałam dzisiaj pełny kosz na śmieci :crazyeye: Najpier byłam zdziwione ale potem przypomniało mi się że tak z półtora miesiąca przed cieczką ona tak ma ;) Czyli mam jeszcze trochę czasu na serenady pod płotem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mimo że linieje jest tak pięknie błyszcząca że aż mnie to dziwi :p
Tommy ma coraz lepszy apetyt :multi:
Acha ;) U weta byłam tylko z Szelmą :diabloti: Jechaliśmy jak z jajkiem :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):

Zmorka linieje :angryy: Wyczesałam dzisiaj pełny kosz na śmieci :crazyeye: Najpier byłam zdziwione ale potem przypomniało mi się że tak z półtora miesiąca przed cieczką ona tak ma ;)

saba tez lnieje i na pewno nie jest to przed cieczka :evil_lol:
Doszlam do wniosku, ze albo idzie prawdziwa zima i pies będzie się ubieral, albo zimy nie będzie i pies się rozbiera :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Zmorka raczej się rozbiera :evil_lol:
Czy ja to już wstawiałam? Dowiem się zaraz :evil_lol:

Ja nie widziałam, więc mogę sie pozachwycać :cool3::loveu:
Gdybym nie wiedziała że to Zmorszelmy to pomyślałabym że to jakieś zakochańce sobie gruchają :evil_lol: Dwa potwory :loveu:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Ja nie widziałam, więc mogę sie pozachwycać :cool3::loveu:
Gdybym nie wiedziała że to Zmorszelmy to pomyślałabym że to jakieś zakochańce sobie gruchają :evil_lol: Dwa potwory :loveu:

Moje kochane czarne futerka :loveu: Z tym kochaniem różnie bywa :evil_lol:

Posted

Oj moje Wy Dogociółki :loveu::loveu::loveu: Jakie mam w Was wsparcie i w bankrucji i w chorowaniu :loveu:
Bankrucja trochę się zmniejszyła bo zapłacili w koncu TZtowi fakture :multi::multi::multi:Jedną malutką ale jest :p
Tommy dzisiaj szaleje jak wariat i wrzeszczy o jedzenie że aż nam uszy puchną :evil_lol: I my wariaci cieszymy się z tego ;)
Zmorka stwierdziła że nasza prawie czterometrowa choinka w ogrodzie powinna stać w salonie i zaczęła nam pomagać ja wykopywać :-x Zasypałam z powrotem a ona tak się na mnie zdziwiona patrzała jak to robiłam :cool1: Dobrze że mam zapas pieprzu bo on nawet pomaga ale ile mogę ten pieprz kupować ? :mad:
Szelmusia apetyt ma że tak powiem ogromny :crazyeye: Jak tak dalej będzie jadła to z Szelmusi chuderlaka zrobi się pączuszek. Jest już na najlepszej drodze do tego :evil_lol: Zamieniają się ze Zmorką tuszami ;) Zmoreczka teraz laska zgrabna za to Szelma obrasta w tłuszczyk :evil_lol: Ale niech dziewczyna je bo jest na silnym antybiotyku teraz....
Gwiazdka szukała dla futer dzisiaj prezentów pod choinke ale wszystko było takie codzienne :shake: Postanowiłam w końcu pokupować dziewczynom po kilka przytulanek ;) Zmorka będzie miała mega radoche przy trepanacji czaszki a Szelmusia będzie się przytulała :loveu: Bo one tak na zmiane ;) Szelma zjada zabawki gumowe a misie są dla niej do pieszczot a Zmorka nie lubi jak misie się na nią patrzą więc pozbawia ich twarzy a potem sprawdza co mają zamiast mózgu :diabloti: Za to gumowe zabawki Zmorka ma wieki :loveu:
Nugatowa - śliczna ta gwiazdka dla Pysi :loveu::loveu:

Posted

Chciałabym tutaj napisać ze kocham Was wszystkich bardzo :loveu:
Kiedy zaczęłam zaglądać do galeri różnych na samym początku czułam się obco ;) Powolutku wrastam w dogomanie :loveu: Mamy w zyciu lepsze i gorsze dni ale wydaje mi się, że najwazniejsze jest to iż ktoś o nas myśli :multi: Że możemy liczyć na podniesienie na duchu, na zrozumienie i na słowa otuchy :loveu:
Wiecie jak ludzie odbierają człowieka dla którego psy stały się niezbędne jak narkotyk :evil_lol: Jesteśmy dziwolągami które na codzień w pracy starają się nie mówić ciągle o swoich czterołapych dzieciach. Słuchając plotek jestem jakby z innej planety ;) Tutaj wiem ze jestem z tej samej co Wy :loveu::loveu::loveu:
I jeszcze raz przed tymi tak radosnymi świętami, mimo problemów jakie nękają ostatnio moje futerka chciałabym ponownie Wam powiedzieć że naprawdę Was kocham :loveu: I zyczyć spełnienia wszystkich marzeń !!!!!!

Edyta

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Pysiu jak to pięknie napisalaś :loveu:
My, psiarze, jesteśmy wielką wspaniałą, kochającą się rodzinką i nic tego nie zmieni :loveu:

noo niby tak, ale i wśród psiarzy są różne niesnaski delikatnie mówiąc (szczególnie wśród hodowców jakiejś rasy:angryy: ), które na szczeście tu na :hmmmm: chciałoby się napisać Galerii ale od nie wiem kiedy to FOTO BLOGI!!! :crazyeye: nie mają miejsca :multi: :multi: :multi:

Posted

:multi::multi::multi:moje koffaniutkie
Ja dziś przygotowałam prezencik dla Ozzulka w postaci smakołyczków i maskotki a On ......ściągnął sobie prezencik ze stołu i połowe smaczków już zjadł ...no trudno Ozzy już ma święta;)