PIKA Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Cześc wnusiu :multi: Wita Cie kolejny bankrut :roll: Quote
Alicja Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 :multi:oh jak miło że nie tylko ja mam denko w kasie:cool3: Cześć Pycholku:loveu: Quote
jo-jo Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Witaj Pysiu :multi: :multi: :multi: To ja powiem że jutro za to wybywam na zakupy prezentowe i chętnie się zamienię:shake: Nienawidze zakupów świątecznych :angryy: Quote
:: FiGa :: Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Witaj Pysiowa :calus: Ależ ty masz urwanie głowy z tym zwierzyńcem :calus: Przyłaczam się do grona kciukowców i trzymam kciuki za Szelmę. Tyle sie u Ciebie działo przez te kilka dni, kociamberek był chory, ale wyzdrowiał [ogólna radość z tego że zrobił qpe mnie rozwaliła :D], ale dobrze że już coraz u niego lepiej :multi: Teraz jeszcze tylko te drożdzaki, wstretne bakterie:chainsaw: Quote
e.v.a Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 czesc :multi: oo jak milo uslyszec ze nie tylko ja cierpie na brak kasy :evil_lol: zdrowka dla czarnych diabełkow:loveu: a szczegolnie dla Szelmusi :shake: Quote
Vectra Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 dołączam jako kolejny bankrut :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:w kupie rażniej ;) cześć Pysiu Quote
Pysia Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Witajcie dogociółki :loveu: Jakoś to będzie ;) Szelmusia dostała Baypamun dzisiaj. Za dwa tygodnie następny zastrzyk. Coraz bardziej boi się weta :shake: Ogólnie wydaje mi się że bagno w uchu jakby ciut mniejsze przy czyszczeniu...Ale może to moje marzenia tylko? W sumie dziewczyna szaleje ze Zmorką i ma nawet nienajgorszy humor ;) Zmorka linieje :angryy: Wyczesałam dzisiaj pełny kosz na śmieci :crazyeye: Najpier byłam zdziwione ale potem przypomniało mi się że tak z półtora miesiąca przed cieczką ona tak ma ;) Czyli mam jeszcze trochę czasu na serenady pod płotem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mimo że linieje jest tak pięknie błyszcząca że aż mnie to dziwi :p Tommy ma coraz lepszy apetyt :multi: Acha ;) U weta byłam tylko z Szelmą :diabloti: Jechaliśmy jak z jajkiem :evil_lol: Quote
PIKA Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Pysia napisał(a): Zmorka linieje :angryy: Wyczesałam dzisiaj pełny kosz na śmieci :crazyeye: Najpier byłam zdziwione ale potem przypomniało mi się że tak z półtora miesiąca przed cieczką ona tak ma ;) saba tez lnieje i na pewno nie jest to przed cieczka :evil_lol: Doszlam do wniosku, ze albo idzie prawdziwa zima i pies będzie się ubieral, albo zimy nie będzie i pies się rozbiera :evil_lol: Quote
Vectra Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 a moje pieski nie lnieją :diabloti: za to dbają o stałe dostawy piachu do domu :angryy: Quote
Pysia Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Zmorka raczej się rozbiera :evil_lol: Czy ja to już wstawiałam? Dowiem się zaraz :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='Pysia']Zmorka raczej się rozbiera :evil_lol: Czy ja to już wstawiałam? Dowiem się zaraz :evil_lol: Ja nie widziałam, więc mogę sie pozachwycać :cool3::loveu: Gdybym nie wiedziała że to Zmorszelmy to pomyślałabym że to jakieś zakochańce sobie gruchają :evil_lol: Dwa potwory :loveu: Quote
Pysia Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 A tu zobaczcie jakie cudo :loveu: Zrobiła ja aneta25 :loveu: Ciągle się rozpływam w zachwytach :loveu: Quote
Pysia Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Ja nie widziałam, więc mogę sie pozachwycać :cool3::loveu: Gdybym nie wiedziała że to Zmorszelmy to pomyślałabym że to jakieś zakochańce sobie gruchają :evil_lol: Dwa potwory :loveu: Moje kochane czarne futerka :loveu: Z tym kochaniem różnie bywa :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Mały prezent dla Pysiaków ! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Oj biedna przestraszona Szelmusia:cool3: Powiedz jej ze Ozzulek za nią apki trzyma ....on tez się do pani Ani najeździł ;) Quote
:: FiGa :: Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='Pysia']A tu zobaczcie jakie cudo :loveu: Zrobiła ja aneta25 :loveu: Ciągle się rozpływam w zachwytach :loveu: Mikołaj też dostał prezent :loveu: Quote
beria Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Jak miło :loveu: Topik dla bankrutów :flaming: Pysiu ogrodniczko, wyplewisz to dziadostwo z szelmowych uszków :kciuki: Quote
Iza i Avanti Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Karteczka przecud, ale Mikołaj drugiego niufa zgubił ;) Quote
Iza i Avanti Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Wesołych, wesołych i wszystkiego naj! Quote
Pysia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Oj moje Wy Dogociółki :loveu::loveu::loveu: Jakie mam w Was wsparcie i w bankrucji i w chorowaniu :loveu: Bankrucja trochę się zmniejszyła bo zapłacili w koncu TZtowi fakture :multi::multi::multi:Jedną malutką ale jest :p Tommy dzisiaj szaleje jak wariat i wrzeszczy o jedzenie że aż nam uszy puchną :evil_lol: I my wariaci cieszymy się z tego ;) Zmorka stwierdziła że nasza prawie czterometrowa choinka w ogrodzie powinna stać w salonie i zaczęła nam pomagać ja wykopywać :-x Zasypałam z powrotem a ona tak się na mnie zdziwiona patrzała jak to robiłam :cool1: Dobrze że mam zapas pieprzu bo on nawet pomaga ale ile mogę ten pieprz kupować ? :mad: Szelmusia apetyt ma że tak powiem ogromny :crazyeye: Jak tak dalej będzie jadła to z Szelmusi chuderlaka zrobi się pączuszek. Jest już na najlepszej drodze do tego :evil_lol: Zamieniają się ze Zmorką tuszami ;) Zmoreczka teraz laska zgrabna za to Szelma obrasta w tłuszczyk :evil_lol: Ale niech dziewczyna je bo jest na silnym antybiotyku teraz.... Gwiazdka szukała dla futer dzisiaj prezentów pod choinke ale wszystko było takie codzienne :shake: Postanowiłam w końcu pokupować dziewczynom po kilka przytulanek ;) Zmorka będzie miała mega radoche przy trepanacji czaszki a Szelmusia będzie się przytulała :loveu: Bo one tak na zmiane ;) Szelma zjada zabawki gumowe a misie są dla niej do pieszczot a Zmorka nie lubi jak misie się na nią patrzą więc pozbawia ich twarzy a potem sprawdza co mają zamiast mózgu :diabloti: Za to gumowe zabawki Zmorka ma wieki :loveu: Nugatowa - śliczna ta gwiazdka dla Pysi :loveu::loveu: Quote
tygra Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 W Bożego Narodzenia Czas niech miłość będzie w nas, niech pokój wokół panuje, a dobro nad złem króluje! Wesołych Świąt Quote
Pysia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Chciałabym tutaj napisać ze kocham Was wszystkich bardzo :loveu: Kiedy zaczęłam zaglądać do galeri różnych na samym początku czułam się obco ;) Powolutku wrastam w dogomanie :loveu: Mamy w zyciu lepsze i gorsze dni ale wydaje mi się, że najwazniejsze jest to iż ktoś o nas myśli :multi: Że możemy liczyć na podniesienie na duchu, na zrozumienie i na słowa otuchy :loveu: Wiecie jak ludzie odbierają człowieka dla którego psy stały się niezbędne jak narkotyk :evil_lol: Jesteśmy dziwolągami które na codzień w pracy starają się nie mówić ciągle o swoich czterołapych dzieciach. Słuchając plotek jestem jakby z innej planety ;) Tutaj wiem ze jestem z tej samej co Wy :loveu::loveu::loveu: I jeszcze raz przed tymi tak radosnymi świętami, mimo problemów jakie nękają ostatnio moje futerka chciałabym ponownie Wam powiedzieć że naprawdę Was kocham :loveu: I zyczyć spełnienia wszystkich marzeń !!!!!! Edyta Quote
:: FiGa :: Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Pysiu jak to pięknie napisalaś :loveu: My, psiarze, jesteśmy wielką wspaniałą, kochającą się rodzinką i nic tego nie zmieni :loveu: Quote
malawaszka Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Pysiu jak to pięknie napisalaś :loveu: My, psiarze, jesteśmy wielką wspaniałą, kochającą się rodzinką i nic tego nie zmieni :loveu: noo niby tak, ale i wśród psiarzy są różne niesnaski delikatnie mówiąc (szczególnie wśród hodowców jakiejś rasy:angryy: ), które na szczeście tu na :hmmmm: chciałoby się napisać Galerii ale od nie wiem kiedy to FOTO BLOGI!!! :crazyeye: nie mają miejsca :multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 :multi::multi::multi:moje koffaniutkie Ja dziś przygotowałam prezencik dla Ozzulka w postaci smakołyczków i maskotki a On ......ściągnął sobie prezencik ze stołu i połowe smaczków już zjadł ...no trudno Ozzy już ma święta;) Quote
Recommended Posts