sortis Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 A tu nie wstawię bo się boję Wind i Flaire (czytaj modów). sortis,Nie rob z nas potfforow, bo niczym sobie na to nie zasluzylysmy :-? :) No bo one w końcu będą potem na sprze... Wszyscy na yorki! Pędem! A Wojtek, jborowy, Minio i połowa Api to już koniecznie !
Flaire Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 sortis, zdjecia szczeniakow do galerii zawsze mozesz wstawic. Czgo nie powinnas robic to zakladac nowego topiku oglaszajacego miot - bo gdyby na to pozwolic, to bardzo szybko cala dogomania moglaby sie zamienic w jedna wielka tablice ogloszen - normalne topiki tonelyby pod ogloszeniami miotow. Mam nadzieje, ze to pomoze w wyjasnieniu sprawy. zachraniarka, malutkie Airedalasy sa cudowne! Dzisiaj widzialam moja wnusie, Api, ktora juz jest prawie tak duza, jak Misia. No i zaczynam myslec o drugim miocie Misi...
sortis Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 zaczynam myslec o drugim miocie Misi... planuj na osiemnastego czerwca :D
Flaire Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 zaczynam myslec o drugim miocie Misi... planuj na osiemnastego czerwca :D ????
sortis Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 Bo się już przyzwyczaiłam, że masz szczyle poł roku młodsze od moich... :D Jak w zeszłym roku moje kończyly pół roku i już poteżnie za nimi zateskniłam to trafiłam tu na dogomanii na wątek Twoich właśnie urodzonych...
Fuka Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 Murak, co do zagadki - ja sie zgadzam z Flaire - taścierka z uszami to skye :lol: Fajne zdjecie!
Fuka Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 :BIG: Proszę Państwa - my TU mamy 100kę do oblania! :drinka: :beerchug: :drink_2: :drinking:
sortis Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 Sortis,a co jest na yorkach? takie To praca Wind.
Fuka Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 Sortis, Aaaaaaaaaaaaaaaaa! a to za nasza galerie: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
Fuka Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 Wind, :hmmmm: a ta modelka to ile wiosen liczy? Zresztą co tam - Mikołaj z brodą yorka superowy :lol:
Wind Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 Fuka, moze 100 lat jak przystalo na prawdziwego sinobrodego nie ma, ale zapewniam, ze jest pelnoletnia :-) A sesja byla taka odskocznia od innego projektu, ktory wlasnie realizowalysmy :-)
bogula Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 Wind----jestem pod wrażeniem! Masz styl-----duch podobny jak na fotach agi_o.....piękne i ciepłe, bliskie, ale nie do dostania ...
Wojtek Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 Wojtek...Jak ta, na ranczu zimą? przed świętami? Obiecałem Fu, że zabiorę ją tam w wigilie. Zobaczymy co ma mi do powiedzenia. Analogowy proces robienia zdjęć dopiero w fazie początkowej, sprężyna w Zenku nakręcona do oporu, trochę to potrwa zanim będę coś mial... Wind, Twój obiektyw to zmienia :o Aga_ nie do poznania na tym zdjęciu ... :D
Minio Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 Wind czy zrobisz mi taką fotkę z moją Korą ?? Czapkę Mikołaja już mam więc... Jake jeszcze trzeba spełniać wymogi? aha - czy da się mięsień piwny zredukować? :P :oops:
Wind Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 Windczy zrobisz mi taką fotkę z moją Korą ?? Czapkę Mikołaja już mam więc... Jake jeszcze trzeba spełniać wymogi? aha - czy da się mięsień piwny zredukować? :P :oops: Minio, co tylko chcesz :) Na Swieta spelniam nie tylko takie zyczenia jak malutka redukcja, lekkie naciagniecie, zaokraglenie czy wyszczuplenie ;) A moze Ci tez taka dziewczyne wyczarowac ? :)
Minio Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 nie kuś, nie kuś bo pojawię się przed wigilią :)
Wind Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 nie kuś, nie kuś bo pojawię się przed wigilią :) Jak sadze dla modelki ;)
Minio Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 Nie ,nie, ja nawet z reniferami mogę zatańczyć ho, ho, ho...
Flaire Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 A moze Ci tez taka dziewczyne wyczarowac ? :)Wind, jemu nie musisz nic wyczarowywac, on juz taka ma w domu :D .
Panula Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Przekopalam ostatnie watki ...i te calkiem starsze ;) jakos tez :lol: Zdjecia baaaaaaardzo fajne!! ...ale sprawa Felka, po prostu zbila mnie z tropu :cry: Wyyyyyyyc sie chce i fakt, ja zawsze konsultuje ...az za duzo, wszystkie sprawy nie z jednym lekarzem, ale w tak ewidentnej sprawie to szczyt niekompetencji i az sie wlos jezy na glowie......
aga_ostaszewska Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 sortis: Pieknosci... Minio: Ale ten Mikolaj z reneiferami jest czadowy!!!! :lol:
coztego Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 Uwaga, nadeszła wiekopomna chwila! Niniejszym wklejam zdjęcia pięknego serdelka INY: Widać? ;)
Recommended Posts