Jump to content
Dogomania

Galeria psów z Grupy 3 (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

A tu nie wstawię bo się boję Wind i Flaire (czytaj modów).

sortis,

Nie rob z nas potfforow, bo niczym sobie na to nie zasluzylysmy :-? :)

No bo one w końcu będą potem na sprze...

Wszyscy na yorki! Pędem! A Wojtek, jborowy, Minio i połowa Api to już koniecznie !

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sortis, zdjecia szczeniakow do galerii zawsze mozesz wstawic. Czgo nie powinnas robic to zakladac nowego topiku oglaszajacego miot - bo gdyby na to pozwolic, to bardzo szybko cala dogomania moglaby sie zamienic w jedna wielka tablice ogloszen - normalne topiki tonelyby pod ogloszeniami miotow. Mam nadzieje, ze to pomoze w wyjasnieniu sprawy.

zachraniarka, malutkie Airedalasy sa cudowne! Dzisiaj widzialam moja wnusie, Api, ktora juz jest prawie tak duza, jak Misia. No i zaczynam myslec o drugim miocie Misi...

Posted

Bo się już przyzwyczaiłam, że masz szczyle poł roku młodsze od moich... :D

Jak w zeszłym roku moje kończyly pół roku i już poteżnie za nimi zateskniłam to trafiłam tu na dogomanii na wątek Twoich właśnie urodzonych...

Posted

Fuka, moze 100 lat jak przystalo na prawdziwego sinobrodego nie ma, ale zapewniam, ze jest pelnoletnia :-)

A sesja byla taka odskocznia od innego projektu, ktory wlasnie realizowalysmy :-)

Posted
Wojtek...Jak ta, na ranczu zimą? przed świętami?

Obiecałem Fu, że zabiorę ją tam w wigilie. Zobaczymy co ma mi do powiedzenia.

Analogowy proces robienia zdjęć dopiero w fazie początkowej, sprężyna w Zenku nakręcona do oporu, trochę to potrwa zanim będę coś mial...

Wind, Twój obiektyw to zmienia :o Aga_ nie do poznania na tym zdjęciu ... :D

Posted

Wind

czy zrobisz mi taką fotkę z moją Korą ??

Czapkę Mikołaja już mam więc...

Jake jeszcze trzeba spełniać wymogi? aha - czy da się mięsień piwny zredukować? :P :oops:

Posted
Wind

czy zrobisz mi taką fotkę z moją Korą ??

Czapkę Mikołaja już mam więc...

Jake jeszcze trzeba spełniać wymogi? aha - czy da się mięsień piwny zredukować? :P :oops:

Minio, co tylko chcesz :) Na Swieta spelniam nie tylko takie zyczenia jak malutka redukcja, lekkie naciagniecie, zaokraglenie czy wyszczuplenie ;)

A moze Ci tez taka dziewczyne wyczarowac ? :)

Posted

Przekopalam ostatnie watki ...i te calkiem starsze ;) jakos tez :lol:

Zdjecia baaaaaaardzo fajne!!

...ale sprawa Felka, po prostu zbila mnie z tropu :cry: Wyyyyyyyc sie chce i fakt, ja zawsze konsultuje ...az za duzo, wszystkie sprawy nie z jednym lekarzem, ale w tak ewidentnej sprawie to szczyt niekompetencji i az sie wlos jezy na glowie......

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...