Jump to content
Dogomania

Galeria psów z Grupy 3 (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

iWoNai:

te zdjecia robilam dzisiaj, wiec sunia jest jeszcze szczeniakiem. Ma dopiero 6 miesiecy. Mam jeszcze wczesniejsze zdjecia, np. gdy miala 9-10 tygodni. Jesli chcesz moge je wlepic :)

Niestety nie stosuje kosmetykow Ring 5, wiec nie orientuje sie w cenach. Najlepiej popytaj w YC albo w MP.

pozdrawiam,

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Mam jeszcze wczesniejsze zdjecia, np. gdy miala 9-10 tygodni. Jesli chcesz moge je wlepic :)

Oczywiście, że wklejaj, twoja sunia jest przecudowna. :angel:

Posted

No i doczekalismy sie sie.

Oto pieski Pani Bosmanki:

Bosmanek - niestety zginal :(

3121.jpg

Samanta - piekna, nowa sunia Pani Bosmanki :D

3122.jpg

pozdrawiam,

Posted

Wind śliczną masz sunię i te kolorki-rewelacyjne.

Bosmanko przykro mi z powodu Bosmanka :cry: naprawdę śliczny i widać że był szczęśliwy. A piękna Samanta to też westi? Napisz coś o niej i o Bosmanku.

Posted
Heh , coz ...powtorze sie ,ale zdjecia sa naprawde fantastyczne:).

Macie moze jakies fotki z lat szczeniecych ?.Jak np mialy 3 m-ce?.

Owczarnio:

Czy podajesz swojemu Fuzlakowi witaminy Wita Wet?.

Pewnie, że mamy takie fotki :). Zaraz poszukam.

A z witaminek podaję tylko Sanal z algami, 1-2 tabletki dziennie.

Posted

Witajcie! :D

Jestem zachwycona Waszymi milusińskimi-------Te psy są cudowne i widać na fotkach Wasze oddanie--- bo,szczęśliwe bestyjki!

Oddałam kilka fotek na skaner, jak się uda, to zamieszczę je dzisiaj lub jutro--------troszkę Wam pozazdrościłam :oops: Pozdrawiam!

Posted

No i sie nie wkleilo, chyba to dla mnie za trudne :oops: zrobilam wszystko wedlog instrukcji i nic :niewiem: A to miala byc fotka dla Flaire, ktora Misi chce zafundowac dzieciaki

Posted

Owczarnio czy mogłabyś napisać na jakiej stronie internetowej umieszczasz fotki twojego pieska żeby je później wkleić na dogomanii???

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...