Wind Posted October 6, 2003 Posted October 6, 2003 Kelly, Sunia rozesmiana tylko czemu taka mala ??? ;) pozdrawiam,
Flaire Posted October 6, 2003 Posted October 6, 2003 czapla, nareszcie!!!! Superowy Niunio! Czy samam go strzyżesz?
Kelly Posted October 6, 2003 Posted October 6, 2003 WIND ... może i mała,ale jaka ciężka!!! :wink: Pzodrowionka dla Ciebie.
Kejti Posted October 7, 2003 Posted October 7, 2003 Mam małe problemy ze swoim serwerem, ale jak się z tym uporam to umieszcze zdjęcia mojej Tosi (foksterierki). Tymczasem podziwiajcie ją na emblemacie. :D
czapla Posted October 7, 2003 Posted October 7, 2003 Dzieki za słowa uznania dla Niunka. Powtorzę mu wieczorem :wink: A strzyge go sama i uwielbiam to robic! Czasem nawet i innym psom robie swieza fryzure :D
Kejti Posted October 7, 2003 Posted October 7, 2003 A oto i moja Tosia: Wszystkie zdjęcia są na lukrowi.pl, niedługo dam tam reszte zdjęć jakie mam, te tutaj są najpiękniejsze ;).
Yorkies Posted October 7, 2003 Author Posted October 7, 2003 Kejti: Twoja Tosia jest prześliczna!!! Koniecznie napisz o niej coś więcej :wink:
Kejti Posted October 7, 2003 Posted October 7, 2003 Kejti:Twoja Tosia jest prześliczna!!! Akurat tego nie musisz mi mówić. Koniecznie napisz o niej coś więcej :wink: No wiec jest foksterierem szorstkowłosym (co widać), ma 3,5 msc i jest bez rodowodu. Musze jeszcze powiedzieć, że inteligentna z niej bestia. :wink: Bardzo lub ganiać i gryźć mopa. Ostatnio rozlała wodę z miski i od razu leciała pod drzwi od balkonu, bo wiedziała, że ktoś zaraz weźmie mopa z balkonu. :wink: Mam Tosię niecały miesiąc i nie ma z nią żadnych problemów. Od początku nam zaufała i piszczała w nocy (raz tylko zawyła), ogólnie nie gryzie mebli (poza moim sprutym dywanem. :-?, no i już staje pod drzwami kiedy chce załatwić swoją potrzebe. :wink:
Pani Bosmanka Posted October 7, 2003 Posted October 7, 2003 Kejti Tosia jest przepiękna. Życze dalszych sukcesów w wychowaniu i zdrowka dla Was obu. :Dog_run:
Kejti Posted October 7, 2003 Posted October 7, 2003 Kejti Tosia jest przepiękna. Życze dalszych sukcesów w wychowaniu i zdrowka dla Was obu. :Dog_run: Pozostaje mi tylko życzyć tego samego tobie i Samancie.
bogula Posted October 8, 2003 Posted October 8, 2003 Witajcie :D nie zagladalam tutaj od kilku dni, a takie cudownosci zagościły! Niuniek, Tosia i sunia Kelly...Wiele dobrego dla Waszych wspaniałych psów.
czapla Posted October 8, 2003 Posted October 8, 2003 dobra, dobra bogula a gdzie te zdjecia Fafola? - ja pamietam i nie dam Ci spokoju :wink: A zachwyty przyjmuje i rosnę i rosnę........ :lol: Tosia jest śliczniusia i te łaciate stopeczki - zwróciliście uwage? :P
Flaire Posted October 8, 2003 Posted October 8, 2003 Tosia jest śliczniusia i te łaciate stopeczki - zwróciliście uwage? :PJa czasami zazdroszczę hodowcom ras o zróżnicowanym umaszczeniu. Czekając na szczeniaki, można dodatkowo niecierpliwić się, jakie będą łatki. A airedale wszystkie rodzą się takie same czarnuchy i wybarwiają się podobnie też :( .
Kejti Posted October 8, 2003 Posted October 8, 2003 Tosia jest śliczniusia i te łaciate stopeczki - zwróciliście uwage? :P A jak żeby nie? Ona ma skóre łaciatą. To wicać, bo prześwituje przez białą sierść. Nawet na nieowłosionym brzuchu ma plamy. :) Ja czasami zazdroszczę hodowcom ras o zróżnicowanym umaszczeniu. Czekając na szczeniaki, można dodatkowo niecierpliwić się, jakie będą łatki. A airedale wszystkie rodzą się takie same czarnuchy i wybarwiają się podobnie też :( . Te same ciemne "siodła", te same ciemne karki, te same ciemne ogony. :wink:
bogula Posted October 8, 2003 Posted October 8, 2003 czapla :D film jeszcze nieskończony, bo nie bylismy w Rybniku, a i do Zabrza nie pojedziemy :( ---stało się "nagle", ze wyjeżdżam i to na długo, i bez Fafola, i nie wiem, czy tam gdzieś w swiecie załapię się na nasze forum :cry: , pies zostaje z cała moją rodzinką, ale chyba bedzie czekał i nie pojmował, dlaczego mnie nie ma...
czapla Posted October 8, 2003 Posted October 8, 2003 Będziemy tęsknić...... Ale zycze szczesliwej podrozy, a jak znajdziesz gdzies w swiecie kawalek kompu to pisz!!!
bogula Posted October 8, 2003 Posted October 8, 2003 czapla :D nie omieszkam zgwałcić kompa, jeśli już znajdzie się w zasięgu :wink: ---mam nadzieję,że bedziesz koić moją tęsknotę za Fafolem---nawet kłamstewkami... :wink: pozdrawiam; wybywam w sobotę, więc jeszcze troszkę pograndzę...
Flaire Posted October 8, 2003 Posted October 8, 2003 oki, oto Misia jako pies atakujący, na egzaminie IPL-1. Jake widać z miny pozoranta, egzamin Misia zaliczyła na ocenę doskonałą. Teraz szkolimy się na IPL-2. P.S. Pozorantem była moja mama.
Skibi Posted October 8, 2003 Posted October 8, 2003 jejku wszystkie psiuki są TAAAAKIE........ ech aż mi słów brakuje takie są z nich śliczności :D ja też bym Wam chciała pokazać pieska (niestety nie mojego ale mojej mamy) ale nie mam nikogo kto by miał serwer, może ktoś z Was by mi pomógł? :roll: byłabym bardzo :multi: Skibi i Efi
Wind Posted October 9, 2003 Posted October 9, 2003 Flaire, po zdjeciu widac, ze ocena doskonala byla jak najbardziej zasluzona :) A i pozorantka wielce zadowolona z zachowania Misi :) Musze przyznac, ze pies jest piekny. Wszystkie podpalenia sa tak hmm ... mocno wysycone barwa. Skibi, Uzyj nastepujacego serwera www.lukrowi.pl pozdrawiam,
bogula Posted October 9, 2003 Posted October 9, 2003 Flaire - piękny atak..., a jaka skuteczna obrona... :wink: pozdrawiam!
czapla Posted October 9, 2003 Posted October 9, 2003 No fantastycznie atakuje ta Twoja Misia!!! Uwielbiam takie ataki - za obronnosc daje ocene doskonala :lol:
Stynka Posted October 9, 2003 Posted October 9, 2003 Witam wszystkich, jestem tu nowa ;) a to moj Karmelek jakis czas temu: teraz mu stoja uszka ;)
bogula Posted October 9, 2003 Posted October 9, 2003 stynka :D no, wyszedł Ci niezły numer---masz wspaniałego malenkiego pieska, ale foto najpokaźniejsze w galerii . Nie ma to jak mocne wejścia! :wink: Pozdrawiam :lol:
Wind Posted October 9, 2003 Posted October 9, 2003 No to i ja przedstawie nowego terriera w naszej galerii. Oto Kora Dorotki, wraz z moja Maja. Kora to uroczy, spokojny, opanowany i lakomy na ciasteczka i pieszczotki bullik. pozdrawiam,
Recommended Posts