Jump to content
Dogomania

Galeria psów z Grupy 3 (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam małe problemy ze swoim serwerem, ale jak się z tym uporam to umieszcze zdjęcia mojej Tosi (foksterierki). Tymczasem podziwiajcie ją na emblemacie. :D

Posted

Dzieki za słowa uznania dla Niunka. Powtorzę mu wieczorem :wink:

A strzyge go sama i uwielbiam to robic! Czasem nawet i innym psom robie swieza fryzure :D

Posted

A oto i moja Tosia:

3450.jpg

3451.jpg

3452.jpg

3453.jpg

3455.jpg

Wszystkie zdjęcia są na lukrowi.pl, niedługo dam tam reszte zdjęć jakie mam, te tutaj są najpiękniejsze ;).

Posted
Kejti:

Twoja Tosia jest prześliczna!!!

Akurat tego nie musisz mi mówić.

Koniecznie napisz o niej coś więcej :wink:

No wiec jest foksterierem szorstkowłosym (co widać), ma 3,5 msc i jest bez rodowodu. Musze jeszcze powiedzieć, że inteligentna z niej bestia. :wink: Bardzo lub ganiać i gryźć mopa. Ostatnio rozlała wodę z miski i od razu leciała pod drzwi od balkonu, bo wiedziała, że ktoś zaraz weźmie mopa z balkonu. :wink: Mam Tosię niecały miesiąc i nie ma z nią żadnych problemów. Od początku nam zaufała i piszczała w nocy (raz tylko zawyła), ogólnie nie gryzie mebli (poza moim sprutym dywanem. :-?, no i już staje pod drzwami kiedy chce załatwić swoją potrzebe. :wink:

Posted
Kejti Tosia jest przepiękna.

Życze dalszych sukcesów w wychowaniu i zdrowka dla Was obu. :Dog_run:

Pozostaje mi tylko życzyć tego samego tobie i Samancie.

Posted

Witajcie :D

nie zagladalam tutaj od kilku dni, a takie cudownosci zagościły! Niuniek, Tosia i sunia Kelly...Wiele dobrego dla Waszych wspaniałych psów.

Posted

dobra, dobra bogula a gdzie te zdjecia Fafola? - ja pamietam i nie dam Ci spokoju :wink:

A zachwyty przyjmuje i rosnę i rosnę........ :lol:

Tosia jest śliczniusia i te łaciate stopeczki - zwróciliście uwage? :P

Posted
Ja czasami zazdroszczę hodowcom ras o zróżnicowanym umaszczeniu. Czekając na szczeniaki, można dodatkowo niecierpliwić się, jakie będą łatki. A airedale wszystkie rodzą się takie same czarnuchy i wybarwiają się podobnie też :( .
Posted

A jak żeby nie? Ona ma skóre łaciatą. To wicać, bo prześwituje przez białą sierść. Nawet na nieowłosionym brzuchu ma plamy. :)

Ja czasami zazdroszczę hodowcom ras o zróżnicowanym umaszczeniu. Czekając na szczeniaki, można dodatkowo niecierpliwić się, jakie będą łatki. A airedale wszystkie rodzą się takie same czarnuchy i wybarwiają się podobnie też :( .

Te same ciemne "siodła", te same ciemne karki, te same ciemne ogony. :wink:

Posted

czapla :D

film jeszcze nieskończony, bo nie bylismy w Rybniku, a i do Zabrza nie pojedziemy :( ---stało się "nagle", ze wyjeżdżam i to na długo, i bez Fafola, i nie wiem, czy tam gdzieś w swiecie załapię się na nasze forum :cry: , pies zostaje z cała moją rodzinką, ale chyba bedzie czekał i nie pojmował, dlaczego mnie nie ma...

Posted

czapla :D

nie omieszkam zgwałcić kompa, jeśli już znajdzie się w zasięgu :wink: ---mam nadzieję,że bedziesz koić moją tęsknotę za Fafolem---nawet kłamstewkami... :wink: pozdrawiam; wybywam w sobotę, więc jeszcze troszkę pograndzę...

Posted

oki, oto Misia jako pies atakujący, na egzaminie IPL-1. Jake widać z miny pozoranta, egzamin Misia zaliczyła na ocenę doskonałą. Teraz szkolimy się na IPL-2.

P.S. Pozorantem była moja mama.

MaleWylizywanie.jpg

Posted

jejku wszystkie psiuki są TAAAAKIE........ ech aż mi słów brakuje takie są z nich śliczności :D

ja też bym Wam chciała pokazać pieska (niestety nie mojego ale mojej mamy) ale nie mam nikogo kto by miał serwer, może ktoś z Was by mi pomógł? :roll:

byłabym bardzo :multi:

Skibi i Efi

Posted

Flaire,

po zdjeciu widac, ze ocena doskonala byla jak najbardziej zasluzona :)

A i pozorantka wielce zadowolona z zachowania Misi :)

Musze przyznac, ze pies jest piekny. Wszystkie podpalenia sa tak hmm ... mocno wysycone barwa.

Skibi,

Uzyj nastepujacego serwera www.lukrowi.pl

pozdrawiam,

Posted

stynka :D

no, wyszedł Ci niezły numer---masz wspaniałego malenkiego pieska, ale foto najpokaźniejsze w galerii . Nie ma to jak mocne wejścia! :wink: Pozdrawiam :lol:

Posted

No to i ja przedstawie nowego terriera w naszej galerii.

Oto Kora Dorotki, wraz z moja Maja.

3549.jpg

Kora to uroczy, spokojny, opanowany i lakomy na ciasteczka i pieszczotki bullik.

pozdrawiam,

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...