iWoNai Posted September 16, 2003 Posted September 16, 2003 czapla: Wspaniale zdjecia ...piesio jeszcze bardziej :)
Wind Posted September 16, 2003 Posted September 16, 2003 czapla: rzeczywisicie piekny pies. Okazale sie prezentuje w wystawowej pozycji :)))) pozdrawiam,
czapla Posted September 17, 2003 Posted September 17, 2003 Powinnam dodac, ze to dwa rozne czworonogi - w pozie wystawowej jest Luska, a to sliczne szczenie to piekny Niunio w trzytygodniowym stadium rozwoju. To bylo jedno z pierwszych spojrzen na swiat po otwarciu oczek i od razu lampa blyskowa po nich dostal :lol:
czapla Posted September 17, 2003 Posted September 17, 2003 Bardziej aktualne zdjecie Niunka jest tu: http://onephoto.net/galeria.php.3
Kejti Posted September 17, 2003 Posted September 17, 2003 A może jest tu jakiś fanatyk komputerowy i wie, jak założyć domene na www.prv.pl ??? Bo mi coś nie wychodzi... A mam 2 dni na zamieszczenie strony w internecie!!!!!!!!!! Jeśli jeszcze aktualne to chętnie służe pomocą...
Himka Posted September 17, 2003 Posted September 17, 2003 Jakby ktoś chciał zobaczyć zdjęcia mojego pieska to są na dogomanii otu :D
Wind Posted September 17, 2003 Posted September 17, 2003 Czapla: chcialam zobaczyc te zdjecia Niunka, ale po wyswietleniu strony pisze "ta strona nie istnieje" :( pozdrawiam,
czapla Posted September 18, 2003 Posted September 18, 2003 Zaraz sprawdze co z tym Niunkiem, a moze mi ktos podpowie gdzie jest wytlumaczone jak sie wstawia obrazek w tresci, bo gdzies to widzialam, ale za nic nie moge tego znalezc :niewiem:
wirka Posted September 18, 2003 Posted September 18, 2003 Czapla Klikasz prawym przyciskiem myszy na fotce, wybierasz z menu "właściwości", kopiujesz adres URL. Następnie w okienku odpowiedzi na dogomanii wciskasz "Img" nastepnie wklejasz adres URL i znowu wciskasz "Img". Wszystko to bez spacji i innych znaków. I wychodzi:
czapla Posted September 18, 2003 Posted September 18, 2003 Dzieki wirka, swietnie ci to wyszlo - Niunio w pelnej krasie. Dostalo mi sie za walory estetyczne i obrobke tego zdjecia, ale coz fotografikiem to ja nie jestem :oops: A jak bede miala troszke wiecej czasu to przecwicze wklejanie fotek, bo na razie to jestem zarobiona na maksa. Pozdrawiam i dziekuje za pomoc :lol:
Wind Posted September 18, 2003 Posted September 18, 2003 no teraz to i ja widze Twojego diabelka w pelnej krasie :-)) Piekny pies no i ustawic do zdjecia to on sie potrafi :) pozdrawiam,
owczarnia Posted September 18, 2003 Posted September 18, 2003 Zdjęcie Fuzlaka najaktualniejsze jak tylko można - z wczoraj :).
Pani Bosmanka Posted September 18, 2003 Posted September 18, 2003 Witam Tez chciałabym umieścić zdjęcie mojego zmarłego Bosmanka i nowej suni Samanty ale naprawde nie mam pojecia jak to zrobic , może ktoś kto wie pomoglby mi. Przesłałabym fotki na emaila i ktos by za mnie wstawil , albo dokładnie wytłumaczył. Dziękuję z góry z apomoc i pozdrawiam
Himka Posted September 18, 2003 Posted September 18, 2003 Owczarnio śliczne wyszedł twój Fuzlaczek :D widzę że niedawno wrócił od fryzjera bo jak ostatnio widzialam jego zdjęcie to oczek mu nie było widać :lol: . A tak apropo to te fotki są skanowane czy z cyfrówki??? (bo takie duże a tylko tyle zajmują :o )
Wind Posted September 18, 2003 Posted September 18, 2003 Bosmanko: Wyslij mi zdjecia Twojego pieska a umieszcze je na forum :) pozdrawiam,
bogula Posted September 19, 2003 Posted September 19, 2003 czapla :D taka bestyjke spodziewalam sie zobaczyc! wspaniale psy! pozdrawiam :D owczarnia :D Fuzlak od razu wywolal moj usmiech--------jest przeslodki! i zapewne b. figlarny... :wink: pozdowienka :lol:
bogula Posted September 19, 2003 Posted September 19, 2003 czapla :D taka bestyjke spodziewalam sie zobaczyc! wspaniale psy! pozdrawiam :D owczarnia :D Fuzlak od razu wywolal moj usmiech--------jest przeslodki! i zapewne b. figlarny... :wink: pozdowienka :lol:
owczarnia Posted September 19, 2003 Posted September 19, 2003 Owczarnio śliczne wyszedł twój Fuzlaczek :D widzę że niedawno wrócił od fryzjera bo jak ostatnio widzialam jego zdjęcie to oczek mu nie było widać :lol: . A tak apropo to te fotki są skanowane czy z cyfrówki??? (bo takie duże a tylko tyle zajmują :o ) Od tamtej pory to byliśmy u fryzjera już dwa razy :). Fuzlakowi strasznie szybko rosną włosy - i to bez żadnych "wspomagaczy"- co zapewne jest marzeniem wystawców, ale akurat nie moim :lol:. I rzeczywiście jest z niego straszny figlarz, ale i przytulak też :angel:. Poniżej widać go w ulubionej pozycji do spania :)... p.s. Tak, zdjęcia robię cyfrówką, a potem odpowiednio zmniejszam i dopasowuję by móc wkleić na forum.
Wind Posted September 19, 2003 Posted September 19, 2003 owczarnio - pieszczoch ten Fuzzi :) Ale chyba yorki tak maja. Przed chwila zrobilam zdjecie swojej suni. Ona tak sie do tego aparatu przyzwyczaila, ze jak tylko slyszy dzwiek odpinanego pokrowca natychmiast siada w pozycji do fotografowania. No i zawsze zdjecia mam takie: pozdrawiam,
owczarnia Posted September 19, 2003 Posted September 19, 2003 Bozie, jakaż ona śliczna :angel:! Ten złoty łepeczek... Bombowa jest :angel:.
Wind Posted September 19, 2003 Posted September 19, 2003 dziekujemy :oops: ale zauwaz jedna rzecz. Spojrz na jej nos. Widzisz jakie ma wloski przerzedzone ... ryje nosem o co tylko sie da i wyciera tam futerko. Twoj Fuzzi caly nosek ma w gestych wlosach ... a u niej sa przeswity :roll: pozdrawiam,
iWoNai Posted September 19, 2003 Posted September 19, 2003 Heh , coz ...powtorze sie ,ale zdjecia sa naprawde fantastyczne:). Macie moze jakies fotki z lat szczeniecych ?.Jak np mialy 3 m-ce?. My dzis worcilysmy od fryzjera ...heh ...wyslzo smiesznie:). Probowlaismy zrobic ta grzyweczke ,ale pan powiedzial ze ona jest utrwalona specjalna pianka. Ponoc firma Ring 5 ma taka pianke ,ktoa nie skleja wlosa. Czy ktos sie orientuje ile kosztuje taka pianka?. Owczarnio: Czy podajesz swojemu Fuzlakowi witaminy Wita Wet?.
Recommended Posts