Jump to content
Dogomania

Galeria psów z Grupy 3 (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Powinnam dodac, ze to dwa rozne czworonogi - w pozie wystawowej jest Luska, a to sliczne szczenie to piekny Niunio w trzytygodniowym stadium rozwoju. To bylo jedno z pierwszych spojrzen na swiat po otwarciu oczek i od razu lampa blyskowa po nich dostal :lol:

Posted
A może jest tu jakiś fanatyk komputerowy i wie, jak założyć domene na www.prv.pl ??? Bo mi coś nie wychodzi... A mam 2 dni na zamieszczenie strony w internecie!!!!!!!!!!

Jeśli jeszcze aktualne to chętnie służe pomocą...

Posted

Zaraz sprawdze co z tym Niunkiem, a moze mi ktos podpowie gdzie jest wytlumaczone jak sie wstawia obrazek w tresci, bo gdzies to widzialam, ale za nic nie moge tego znalezc :niewiem:

Posted

Czapla

Klikasz prawym przyciskiem myszy na fotce, wybierasz z menu "właściwości", kopiujesz adres URL.

Następnie w okienku odpowiedzi na dogomanii wciskasz "Img" nastepnie wklejasz adres URL i znowu wciskasz "Img". Wszystko to bez spacji i innych znaków.

I wychodzi:

1063781354_gal_camry1.jpg

Posted

Dzieki wirka, swietnie ci to wyszlo - Niunio w pelnej krasie. Dostalo mi sie za walory estetyczne i obrobke tego zdjecia, ale coz fotografikiem to ja nie jestem :oops:

A jak bede miala troszke wiecej czasu to przecwicze wklejanie fotek, bo na razie to jestem zarobiona na maksa.

Pozdrawiam i dziekuje za pomoc :lol:

Posted

Witam

Tez chciałabym umieścić zdjęcie mojego zmarłego Bosmanka i nowej suni Samanty ale naprawde nie mam pojecia jak to zrobic , może ktoś kto wie pomoglby mi. Przesłałabym fotki na emaila i ktos by za mnie wstawil , albo dokładnie wytłumaczył.

Dziękuję z góry z apomoc i pozdrawiam

Posted

Owczarnio śliczne wyszedł twój Fuzlaczek :D widzę że niedawno wrócił od fryzjera bo jak ostatnio widzialam jego zdjęcie to oczek mu nie było widać :lol: . A tak apropo to te fotki są skanowane czy z cyfrówki??? (bo takie duże a tylko tyle zajmują :o )

Posted

czapla :D

taka bestyjke spodziewalam sie zobaczyc! wspaniale psy! pozdrawiam :D

owczarnia :D

Fuzlak od razu wywolal moj usmiech--------jest przeslodki! i zapewne b. figlarny... :wink: pozdowienka :lol:

Posted

czapla :D

taka bestyjke spodziewalam sie zobaczyc! wspaniale psy! pozdrawiam :D

owczarnia :D

Fuzlak od razu wywolal moj usmiech--------jest przeslodki! i zapewne b. figlarny... :wink: pozdowienka :lol:

Posted
Owczarnio śliczne wyszedł twój Fuzlaczek :D widzę że niedawno wrócił od fryzjera bo jak ostatnio widzialam jego zdjęcie to oczek mu nie było widać :lol: . A tak apropo to te fotki są skanowane czy z cyfrówki??? (bo takie duże a tylko tyle zajmują :o )

Od tamtej pory to byliśmy u fryzjera już dwa razy :). Fuzlakowi strasznie szybko rosną włosy - i to bez żadnych "wspomagaczy"- co zapewne jest marzeniem wystawców, ale akurat nie moim :lol:. I rzeczywiście jest z niego straszny figlarz, ale i przytulak też :angel:. Poniżej widać go w ulubionej pozycji do spania :)...

p.s. Tak, zdjęcia robię cyfrówką, a potem odpowiednio zmniejszam i dopasowuję by móc wkleić na forum.

post-1-1063899835.jpg

Posted

owczarnio - pieszczoch ten Fuzzi :) Ale chyba yorki tak maja.

Przed chwila zrobilam zdjecie swojej suni. Ona tak sie do tego aparatu przyzwyczaila, ze jak tylko slyszy dzwiek odpinanego pokrowca natychmiast siada w pozycji do fotografowania.

No i zawsze zdjecia mam takie:

3118.jpg

pozdrawiam,

Posted

dziekujemy :oops:

ale zauwaz jedna rzecz. Spojrz na jej nos. Widzisz jakie ma wloski przerzedzone ... ryje nosem o co tylko sie da i wyciera tam futerko. Twoj Fuzzi caly nosek ma w gestych wlosach ... a u niej sa przeswity :roll:

pozdrawiam,

Posted

Heh , coz ...powtorze sie ,ale zdjecia sa naprawde fantastyczne:).

Macie moze jakies fotki z lat szczeniecych ?.Jak np mialy 3 m-ce?.

My dzis worcilysmy od fryzjera ...heh ...wyslzo smiesznie:).

Probowlaismy zrobic ta grzyweczke ,ale pan powiedzial ze ona jest utrwalona specjalna pianka. Ponoc firma Ring 5 ma taka pianke ,ktoa nie skleja wlosa. Czy ktos sie orientuje ile kosztuje taka pianka?.

Owczarnio:

Czy podajesz swojemu Fuzlakowi witaminy Wita Wet?.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...