rapidka Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 No to ja w ramach odświeżania wątku wklejam na początek zdjęcia maluszków z Terriermani. Specjalni dla Terry: tylko nie pytaj mnie, która to Luka;) Astra i Nexia Astra zaklinacz pociągowy Astra, Dea, Terriermania i Ja Astra wdrapujuąca się na przeszkodę Astra, Pańcio i koń Empiryk Najwygodniejsza pozycja do spania
zadziorny Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Rapidka, tylko niektóre za duże (max. 500 pikseli dla dłuższego boku :roll:). Lepiej popraw zanim modzi się wkurzą :razz: ;)
Terry Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Rapidka dzieki za fotke mojego szczuraska :sweetCyb: .Maluchy slodziaki.Jesli ten pierwszy akurat popijal sobie mlesio to to napewno jest Luka ;) .Ona moze jesc bez konca.A jak nie je to zebrze .No ewentulanie bezczelnie sama sie obsluguje:mad: . Sliczna ta Twoja Astra, bardzo przypomina mi mojego Korniszona. Swietne fotki:happy1: . Wstawiaj czesciej.
rapidka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 zadziorny to mnie zamrtwiłeś bo wkeljałam zdjęcia przez żabę a tam do wyboru są dwie wielkości ale zaraz sie pobawię i wkleje te mniejsze:( Terry jak na moje oko to jest Ciastek (nie wiem jak teraz się nazywa) ale on był największy żarłok ;) Jak chcesz to podaj mi maila na pw to mogę przesłac ci kilka fotek maluszków.
zadziorny Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Rapidka, ale Ty możesz zmniejszyć swoje fotki do 500 pikseli zanim puścisz je przez "żabę" :roll:. Faktycznie, w "żabie" wybór jest niewielki: albo 320x240 pikseli (za małe :mad:) albo 640x480 pikseli (za duże :crazyeye:) :shake:
rapidka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 no wiem ale te zdjecia miałam na plytach więc nie chcialo mi sie teraz ich szukać tym bardziej że w pracy jestem więc wrzucilam je do żaby i zmienjszyłam. Następne postaram się wrzucić w legalnym rozmiarze ale nie tak malutkie jak te;)
Kardusia Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Moja jedynusia - Milcia - w 4-tygodniu życia (czerwiec 2006) Wybaczcie jeszcze nie mam doświadczenia w puszczaniu zdjęć "ciurkiem" - będę puszczać pojedynczo ;).
Kardusia Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 I tu następne :lol: - w ramach najmilszych dla mnie wspomnień. Bo chcę sie z Wami podzielić moimi obrazkami :loveu: z ostatnich miesięcy...
zadziorny Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='Kardusia'] Troszkę Twój post poprawiłem, bo foty nie było widać :cool3: ;) (o qrcze, byłaś szybsza ode mnie :roll: :klacz:) Super scenior :loveu: :multi: :calus:
Kardusia Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Kochani - a tu moja panna - Dolinda - domaga sie kąpieli. Bardzo lubi się pluskać - chociażby w wannie. Wskakuje bez przymusu. Jak nie kąpię jej na "mokro" to posiedzi trochę w wannie - a potem się otrzepuje :lol:.
rita60 Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 kardusia foty ekstra,psiaki sliczne i jak tu mozna nie dostac:stupid:na ich punkcie.Stwierdzam ze smutkiem,ze dałas sobie juz rade ze wstawianiem fot,a ja.......:placz:nie.
Kardusia Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Rita - a co Ci idzie nie tak? Jaki masz problem (oj, żeby Zadziorny tego nie przeczytał - jajo mądrzejsze od kury :evil_lol:)
zadziorny Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='rita60']kardusia foty ekstra,psiaki sliczne i jak tu mozna nie dostac:stupid:na ich punkcie.Stwierdzam ze smutkiem,ze dałas sobie juz rade ze wstawianiem fot,a ja.......:placz:nie. A z czym masz problem? :hmmmm: :niewiem:. A "jajo" niech się nie przejmuje :cool3:, ja też kiedyś stawiałem pierwsze kroki na forum ;)
Kardusia Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Zadziorny - Bóg Ci zapłać (w ramach karty kredytowej :evil_lol:) za wyrozumiałość w stosunku do jaja:loveu:A myślałam,że będzie :mad:...
rita60 Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Kura to znaczy ja,Kardusia jajo czyli zadziorny to kogut:crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol:
niedzwiedzica Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Kochani, nie chcę byc upierdliwa i w dodatku modów wyręczać,ale wklejacie te foty na galerii DOGOMANIAKÓW a nie psów dogomaniaków :diabloti:...ten watek jest załozony po to,żebysmy poznali nawzajem swoje facjaty i łatwiej odszukiwali sie np na wystawach. Dla piesów jest galeriapsów gr.III , osobna, czyli galeria terrierów i tam fotki psie powinny trafić a tutaj w zamian wstawcie wasze fotki ...Poznań blisko, będziemy mogli sie znależć i rozpoznać :p Ps. napisałam post na tamtej galerii,żeby łatwiej do nie można było trafic :-)
niedzwiedzica Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Temat do góry, bo niewidoczny jest, schowany na II stronie :mad::evil_lol:
Kardusia Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Niedźwiedzica - dziekuję za słuszną uwagę. :oops::oops::oops: Moje przeoczenie - bo ja u Was raczkuję :shake:. Postaram sie nie popełniać tych błędów - a na przeprosiny Wszystkim Dogomaniakom moje jesienne słoneczniczki dedykuję:
swallow Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Kardusia, ty nam tu nie zamydlaj oczu słonecznikami tylko wrzucaj swoje foty :mad: :evil_lol: Niedzwiedzica ma rację, ten topik jest do pokazywania naszych facjat, a nie psich, Flaire chyba te posty z psami można przenieść do psiej galerii?
Kardusia Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 No dobra Swallow - stało się i się nie odstanie a "słowo ciałem sie stało" i wypada sie przedstawić :lol: . To my : Dolka i ja czyli ta w okularach :cool1: to Kardusia :mdleje:
Kardusia Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 A to jest "mój osobisty" i jak widać ma szansę zostać DOGOMANIAKIEM. (Przyłapałam swego męża w łóżku z małą damą) :mad:
Kardusia Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 To niestety znowu ja - nigdy nie przepuszczę żadnemu, małemu, dużemu i wszystkiemu co się porusza na czterech łapach :evil_lol:
Kardusia Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 A teraz na koniec: Tata, mama i córka. Dolka robiła nam to zdjęcie ;). No chyba nadrobiłam to co spsociłam :cool3:. I juz dobranoc, starczy na dzisiaj:evil_lol:
Recommended Posts