Jump to content
Dogomania

Galeria psów z Grupy 3 (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='coztego']

[quote name='zadziorny']

Ale te wilczarze wsrod wlascicieli i milosnikow czworonogow z trzeciej grupy sa popularne.... Kto by pomyslal... :cool3::lol:
BTW.Skoro wszyscy to wszyscy.Oto ja :wink:

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

carragan napisał(a):
Ale te wilczarze wsrod wlascicieli i milosnikow czworonogow z trzeciej grupy sa popularne.... Kto by pomyslal...

A zwłaszcza jeden przystojniak :cool1:

BTW.Skoro wszyscy to wszyscy.Oto ja :wink:

Na Ciebie zawsze można liczyć :diabloti:

Posted

carragan - jakos szybko sie starzejesz, rok temu wygladalas zdecydowanie mlodziej i do tego jeszcze ta profesja:megagrin: :megagrin: :megagrin:

Posted

No moi drodzy,nie rozumiem Waszego zdumienia.Wszak nie od dzis wiadomo iz zaden lifting nie jest dlugotrwaly ;) A profesja jak profesja.Wlasciwie od malego mi przepowiadano,ze z moim charakterem to stara panna zostane ;)

Posted

czapla napisał(a):
carragan - jakos szybko sie starzejesz, rok temu wygladalas zdecydowanie mlodziej i do tego jeszcze ta profesja:megagrin: :megagrin: :megagrin:
Ba :roll:, trzy miesiące temu w Zabrzu wyglądała o jakieś osiemdziesiąt lat młodziej :crazyeye: :shake: :eek2: :smhair2:

Posted

zadziorny napisał(a):
Ba :roll:, trzy miesiące temu w Zabrzu wyglądała o jakieś osiemdziesiąt lat młodziej :crazyeye: :shake: :eek2: :smhair2:
Ale po tym języczku można jednak naszą carragan poznać! ;) :lol:

Posted

[quote name='zadziorny']Ba :roll:, trzy miesiące temu w Zabrzu wyglądała o jakieś osiemdziesiąt lat młodziej :crazyeye: :shake: :eek2: :smhair2:

......:lol: :lol: :lol: :lol: ...... i co taki wilczarz nie zrobi z człowieka .

A tak prawdę mówiąc to nasza carragan jak z tej bajki o czerwonym kapturku z brzucha wilka wyskoczyła i nieco soki trawienne ją naruszyły, ale jestem gotów się założyc' że już przeobraziła się w śliczną dziweczynę i wnet ją zobaczymy uśmiechniętą........:lol: :lol: :lol: z Maleństwem:lol: :lol: :lol: na ringach wystawowych.:multi: :multi:

Posted

carragan napisał(a):
No moi drodzy,nie rozumiem Waszego zdumienia.Wszak nie od dzis wiadomo iz zaden lifting nie jest dlugotrwaly ;) A profesja jak profesja.Wlasciwie od malego mi przepowiadano,ze z moim charakterem to stara panna zostane ;)

carragan może spróbuj na taśmę klejącą te zmarszczki:evil_lol:

Posted

Flaire,na Ciebie zawsze mozna liczyc :diabloti:

Czapla,jestes pewna ze to byla tylko jedna szklaneczka grzanca ? :lol:

bos napisał(a):
przeobraziła się w śliczną dziewczynę

Bos,nastepnym razem jak sie spotkamy to sie chyba upewnie czy to aby na pewno mnie widzisz.:candle: Noo,chyba ze to sugestia ze mam sobie zrobic cos wiecej niz lifting do tego czasu..... :diabloti:

rapidka napisał(a):
carragan może spróbuj na taśmę klejącą te zmarszczki:evil_lol:

Mowisz z doswiadczenia ? :cool1:

BTW.A teraz lepiej stad znikam,bo jak widac mam na Was bardzo zly wplyw.Ledwie przyszlam,a juz offuje :diabloti:

Posted

[quote name='Gosia_i_Luka']Carragan, ja mam dla Ciebie niezłą partię - do wyboru, do koloru. :evil_lol:

To ja juz wole to moje staropanienstwo,bo kaczki trawie jedynie na lonie natury,ew.w formie pieczeni..... Jednak obawiam sie,ze akurat te egzemplarze nawet jako pieczen bylby lykowite i nie do strawienia....
Tak wiec czekam na insze propozycje matrymonialne ;)

Posted

carragan napisał(a):

Mowisz z doswiadczenia ? :cool1:

no ja taśmę praktykowałam jakieś 20 lat temu teraz to już sobie skórę za uszy naciągam ale już nie wiele to daje:evil_lol:

Posted

zadziorny napisał(a):
Przecież one takie przystojne som :evil_lol: :cool3: :eviltong:

Skoro tak ma wygladac ktos przystojny to ja chyba z listy cech jakie posiadac ma moj przyszly maz wykresle slowo "przystojny" :roll: :lol:
BTW.Swoja droga powinnismy zaprzestac naigrawania sie z "ludzi trzymajacych wladze",bo patrzac na to co sie zaczyna wyrabiac,istnieje ryzyko ze zostaniemy zeslani w najlepszym razie na przymusowe roboty...
Choc z drugiej strony ja to pewnie od razu stane przed plutonem egzekucyjnym,bo nie dosc ze jestem prowodyrem i prowokatorem,to jeszcze jestem ateistka...Dobrze,ze poki co jeszcze probuje znalezc meza,a nie zone bo inaczej to pewnie bylabym jeszcze przed smiercia niczym Breavahert torturowana dla przestrogi...

Posted

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

carragan - ciekawe przemyślenia co do szukania męża..........ale nie rezygnuj ...on gdzies tam jest , ukryty pod moherowym beretem......dobrze się rozejrzyj :lol: :lol: :lol: i pamiętaj , nie tylko starzy noszą takie berety .........:lol: ;)

Posted

carragan napisał(a):

BTW.Swoja droga powinnismy zaprzestac naigrawania sie z "ludzi trzymajacych wladze",bo patrzac na to co sie zaczyna wyrabiac,istnieje ryzyko ze zostaniemy zeslani w najlepszym razie na przymusowe roboty...
Eee tam :lol:. Jakoś nic a nic się nie boję :evil_lol: :cool3: :cool1:

Posted

W pewien bardzo śnieżny sobotni poranek, terrier Lotka udała się na spacer z kumplami Leonem i Monią:

Zabawa była przednia, hasało się super, szczególnie podobało się Lotce przebijanie się przez zaspy:

Jednak bardzo szybko okazało się, że Monia za Lotką i Leonkiem nie nadąża. A niby taki mistrz agility, phi!

Tak więc Lotce pozostało maltretowanie Wujka Leona:

Aż wujek miał dosyć i zaczął zwiewać:

Niepocieszona Lotka wybrała się w poszukiwanie nowej ofiary:

Wkrótce na horyzoncie pojawiła się kandydatka. Lotka przyczaiła się:

I do ataku na Monie:

Ale Wujaszek miał inne zamiary...

No tak - nie mówili Ci, Leon, że z tym trzeba jeszcze poczekać?

Niestety, zbyt szybko było po spacerku. A głupia pani tylko miała pretensje:

Szczeniak, jak Ty wyglądasz!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...