Jump to content
Dogomania

Galeria psów z Grupy 3 (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niedzwiedzico
jestem wielką fanką Koki- tak miło patrzeć na psy w jesieni wieku, które cieszą się znakomitą formą i entuzjazmem! Mój lab skończył lat 8 i też jest cały czas pełen entuzjazmu i radości z życia! Mizianka dla seniorki od biszkoptowego seniora :D

Co do fot we wdzianku to średnio mi się to widzi, bo młody to się dopiero szkoli i jeszcze daaaaleka przed nim droga - nie chciałabym zapeszyć..
Ale na specjalne życzenie wklejam parę ujęć, psa w uniformie, ale jeszcze absolutnie nie ratownika..

Przygotowania do ćwiczenia:

Uwaga nos namierzył człowieka:

Teraz trza go zlokalizować:

I na koniec po skończonej robocie- moje ulubione zdjęcie:

Autorką zdjęć jest oczywiście Magda M. :)

Posted

Zachraniarka jaki Ludwiś jest wspaniale, soczyście rudy. Przy takiej dobrej focie, z bliska, to dopiero widać całą głębię. Szorstki włos też wychodzi, aż człowiek ma ochotę ekran pogłaskać.

Tylko błagam,swój trymer wyrzuć do morza.

Posted

[quote name='zachraniarka']Ludwiczek wczoraj skończył 9 miesięcy Ludwiniowi kochanemu, z okazji ukończenia 9-ciu miesięcy, wszystkiego psiejskiego, dużo psdrówka i psukcesów w pszukaniu, no a przede wszystkim mnóstwa kolorowych, atrakcyjnych psiłeczek [SIZE=2]:BIG:

Posted

Zach-twoja ulubiona fota tez mi się najbardziej podoba :loveu: strasznie lubię takie portrety w ruchu, gdzie widac uśmiech na psim pysku.
Koka dziękuje za mizianko,choć przyjęła je powsciągliwie, bo ona lubi byc głaskana wtedy, gdy sama ma na to ochote, co nie zawsze pokrywa się z moimi chęciami :diabloti: Np przy sniadaniu, gdy wyciagnie się rekę w kierunku jej glowy, uchyla sie i patrzy z wyrzutem, a na pysiu ma wypisane " dawaj jedzenie a z łapkami to póżniej !!! " :evil_lol:

Posted

zach, niedzwiedzico,

Suuuper zimowe fotki :-) Musze przyznac, ze rudemu w bialym baaaardzo do pyska ... do szczesliwego pyska :loveu:

W.

Posted

Zadziorny;no, chciałabym,żeby lepsza ta fota była , bo braki ma , niestety . A ja też skrzywiona w kierunku perfekcyjności bywam ;-)

Wind-erdelki trzeba fotografowac wtedy, kiedy je widać ;) jesienne zdjecia bywaja bardzo trudne, bo pyszczaki niekiedy zlewaja się z tłem..rude wszystko i psów nie widać :evil_lol: już kilka jesieni klęłam na spacerach, bo zdjęć robić nie mogłam., pomimo cudnych kolorków dookoła ;) zima jest najlepsza -żeby jeszcze paluchy nie marzły :angryy:

Posted

niedzwiedzica napisał(a):
A ja też skrzywiona w kierunku perfekcyjności bywam ;-)
Nie przejmuj się - mam to samo, a żyć z tym, mimo wszystko, jakoś trzeba :roll: ;)

Posted

[quote name='zachraniarka']Co do fot we wdzianku to średnio mi się to widzi, bo młody to się dopiero szkoli i jeszcze daaaaleka przed nim droga - nie chciałabym zapeszyć..
Ale na specjalne życzenie wklejam parę ujęć, psa w uniformie, ale jeszcze absolutnie nie ratownika..

Uwaga nos namierzył człowieka:

Eeech, cuuuuudo!!! :multi: :multi: :multi:
I nie ma co wymyślać, że się zapeszy, tylko chwalić się tym pięknym, PRACUJĄCYM terrierem ile wlezie! :loveu: :loveu: :loveu:

A co do fot psów w śniegu... pozwólcie, że się nie wypowiem. :p :eviltong:

Posted

Gosia_i_Luka napisał(a):
A co do fot psów w śniegu... pozwólcie, że się nie wypowiem. :p :eviltong:
White on white było bardzo modne bodaj w zeszłym sezonie ;-).

Posted

Niedźwiedzica, Twoje fotki są naprawdę świetne. Czy to nowy sprzęcior, czy ręka autorki? Co by nie mówić, żaden sprzęcior sam nie ufoci. :ylsuper:

Zach - włochaty serdel w juniformie - malinka :buzi:

Posted

Mokka-:buzi: ten nowy sprzęt to kontynuacja starego ;) tyle,że foty widac zaraz ,a nie po tygodniu, jak do labu trafię i przekonam się,że większość to nie to :-( no i seryjne szyciutko robi , więc wreszcie mam zdjecia w ruchu, które tak lubię :multi:

Posted

Flaire-mam KM 5D, z nią kupiony obiektyw AF DT 18-70,a zdjęcia i tak najczęściej robię starym AF 70-300.
jak żaba będzie chodzić przyzwoicie, postaram sie wstawic cos ( specjalnie dla Borsaf ) :p

Borsaf-specjalnie dla ciebie z pozdrowieniami od moich dziewczyn ;-)

Juz za chwile było tak..

dalej sytuacja się zmieniała..

z cała sesja skończyła się tak ;-)

Szkoda mi tylko,że pogoda jest tylko dla tych, którzy nie pracuja w określonych godzinach.:-( .jak w pracy siedze, słońce swieci, jest pieknie..gdy po pracy z psami ide, po słońcu juz ani sladu, paskudnie i szaro - na zdjęciach tez to widać. Byle dokońca tygodnia, może w weekend bedzie słońce dla pracusiów :evil_lol:

Posted

Niedzwiedzica Ulka wykąpana, lezy przy cycku, Regon był na spacerku wieczornym z panem, a ja mam czas na dogo i czekam na tefotki. Kocie i Hesię zawsze oglądam z przyjemnością:lol:

Posted

Niedzwiedzica Wiedziałam,że tak sie to skończy. Heksia łapnęła dwie i dalej ganiac ze zdobyczą hahaha:lol:
Ulenke już wysyłam, dzisiejsza fotka z usmiechem.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...