niedzwiedzica Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 zach-daj foty Lorda w garniturze ratownika :lol: nie każ się prosić ;) i pogratulujcie Magdzie Michalskiej przepięknych zdjęć :multi: bo zgaduję,że to ona jest autorką fot ???
zachraniarka Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Niedzwiedzico jestem wielką fanką Koki- tak miło patrzeć na psy w jesieni wieku, które cieszą się znakomitą formą i entuzjazmem! Mój lab skończył lat 8 i też jest cały czas pełen entuzjazmu i radości z życia! Mizianka dla seniorki od biszkoptowego seniora :D Co do fot we wdzianku to średnio mi się to widzi, bo młody to się dopiero szkoli i jeszcze daaaaleka przed nim droga - nie chciałabym zapeszyć.. Ale na specjalne życzenie wklejam parę ujęć, psa w uniformie, ale jeszcze absolutnie nie ratownika.. Przygotowania do ćwiczenia: Uwaga nos namierzył człowieka: Teraz trza go zlokalizować: I na koniec po skończonej robocie- moje ulubione zdjęcie: Autorką zdjęć jest oczywiście Magda M. :)
borsaf Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Zachraniarka jaki Ludwiś jest wspaniale, soczyście rudy. Przy takiej dobrej focie, z bliska, to dopiero widać całą głębię. Szorstki włos też wychodzi, aż człowiek ma ochotę ekran pogłaskać. Tylko błagam,swój trymer wyrzuć do morza.
Ali26762 Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 [quote name='zachraniarka']Ludwiczek wczoraj skończył 9 miesięcy Ludwiniowi kochanemu, z okazji ukończenia 9-ciu miesięcy, wszystkiego psiejskiego, dużo psdrówka i psukcesów w pszukaniu, no a przede wszystkim mnóstwa kolorowych, atrakcyjnych psiłeczek [SIZE=2]:BIG:
niedzwiedzica Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Zach-twoja ulubiona fota tez mi się najbardziej podoba :loveu: strasznie lubię takie portrety w ruchu, gdzie widac uśmiech na psim pysku. Koka dziękuje za mizianko,choć przyjęła je powsciągliwie, bo ona lubi byc głaskana wtedy, gdy sama ma na to ochote, co nie zawsze pokrywa się z moimi chęciami :diabloti: Np przy sniadaniu, gdy wyciagnie się rekę w kierunku jej glowy, uchyla sie i patrzy z wyrzutem, a na pysiu ma wypisane " dawaj jedzenie a z łapkami to póżniej !!! " :evil_lol:
niedzwiedzica Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 To zdjęcie Hesi jest nienajlepszej jakości,ale i tak bardzo je lubię ;)
Flaire Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Śliczne zdjęcia serdelków na śniegu! Moim sprzętem takich się nie da, a i talentu brak. :-(
zadziorny Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 niedzwiedzica napisał(a):To zdjęcie Hesi jest nienajlepszej jakości,ale i tak bardzo je lubię ;):crazyeye: No co Ty chcesz od tego zdjęcia :roll: :cool1: :multi:
Wind Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 zach, niedzwiedzico, Suuuper zimowe fotki :-) Musze przyznac, ze rudemu w bialym baaaardzo do pyska ... do szczesliwego pyska :loveu: W.
niedzwiedzica Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Zadziorny;no, chciałabym,żeby lepsza ta fota była , bo braki ma , niestety . A ja też skrzywiona w kierunku perfekcyjności bywam ;-) Wind-erdelki trzeba fotografowac wtedy, kiedy je widać ;) jesienne zdjecia bywaja bardzo trudne, bo pyszczaki niekiedy zlewaja się z tłem..rude wszystko i psów nie widać :evil_lol: już kilka jesieni klęłam na spacerach, bo zdjęć robić nie mogłam., pomimo cudnych kolorków dookoła ;) zima jest najlepsza -żeby jeszcze paluchy nie marzły :angryy:
Wojtek Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 niedźwiedzica, zachra, KLAWE FOTY!!! :loveu: Moja Fu obecnie - bardzo podobna do Lu. :lol:
zadziorny Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 niedzwiedzica napisał(a):A ja też skrzywiona w kierunku perfekcyjności bywam ;-) Nie przejmuj się - mam to samo, a żyć z tym, mimo wszystko, jakoś trzeba :roll: ;)
Gosia_i_Luka Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 [quote name='zachraniarka']Co do fot we wdzianku to średnio mi się to widzi, bo młody to się dopiero szkoli i jeszcze daaaaleka przed nim droga - nie chciałabym zapeszyć.. Ale na specjalne życzenie wklejam parę ujęć, psa w uniformie, ale jeszcze absolutnie nie ratownika.. Uwaga nos namierzył człowieka: Eeech, cuuuuudo!!! :multi: :multi: :multi: I nie ma co wymyślać, że się zapeszy, tylko chwalić się tym pięknym, PRACUJĄCYM terrierem ile wlezie! :loveu: :loveu: :loveu: A co do fot psów w śniegu... pozwólcie, że się nie wypowiem. :p :eviltong:
Flaire Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Gosia_i_Luka napisał(a):A co do fot psów w śniegu... pozwólcie, że się nie wypowiem. :p :eviltong:White on white było bardzo modne bodaj w zeszłym sezonie ;-).
zadziorny Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 [quote name='Nitencja'] O zbój jeden :crazyeye: :mad:. Toż on ją zagryzie :evil_lol: :roll: :cool3: ;)
Mokka Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Niedźwiedzica, Twoje fotki są naprawdę świetne. Czy to nowy sprzęcior, czy ręka autorki? Co by nie mówić, żaden sprzęcior sam nie ufoci. :ylsuper: Zach - włochaty serdel w juniformie - malinka :buzi:
niedzwiedzica Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Mokka-:buzi: ten nowy sprzęt to kontynuacja starego ;) tyle,że foty widac zaraz ,a nie po tygodniu, jak do labu trafię i przekonam się,że większość to nie to :-( no i seryjne szyciutko robi , więc wreszcie mam zdjecia w ruchu, które tak lubię :multi:
Flaire Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 niedźwiedzica, a jakie masz obiektywy? (I przypomnij jeszcze raz, którą Minoltę?)
niedzwiedzica Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Flaire-mam KM 5D, z nią kupiony obiektyw AF DT 18-70,a zdjęcia i tak najczęściej robię starym AF 70-300. jak żaba będzie chodzić przyzwoicie, postaram sie wstawic cos ( specjalnie dla Borsaf ) :p Borsaf-specjalnie dla ciebie z pozdrowieniami od moich dziewczyn ;-) Juz za chwile było tak.. dalej sytuacja się zmieniała.. z cała sesja skończyła się tak ;-) Szkoda mi tylko,że pogoda jest tylko dla tych, którzy nie pracuja w określonych godzinach.:-( .jak w pracy siedze, słońce swieci, jest pieknie..gdy po pracy z psami ide, po słońcu juz ani sladu, paskudnie i szaro - na zdjęciach tez to widać. Byle dokońca tygodnia, może w weekend bedzie słońce dla pracusiów :evil_lol:
borsaf Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Niedzwiedzica Ulka wykąpana, lezy przy cycku, Regon był na spacerku wieczornym z panem, a ja mam czas na dogo i czekam na tefotki. Kocie i Hesię zawsze oglądam z przyjemnością:lol:
niedzwiedzica Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Borsaf-już są, edytowałam swój poprzedni post, jak pisałas ;) buziaczki dla Ulki :loveu: możem jakąś fotke dostanę ???
borsaf Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Niedzwiedzica Wiedziałam,że tak sie to skończy. Heksia łapnęła dwie i dalej ganiac ze zdobyczą hahaha:lol: Ulenke już wysyłam, dzisiejsza fotka z usmiechem.
Devis&Marta Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 no to dzis ja sie przedstawie, nazywam sie Marta i mam Kerry Blue Terriera, nazywa sie Devis ( DEVIS BOY Vaksam) i ma nieco ponad 2 lata. wstawiam link do zdjec: http://www.agilitydeluks.republika.pl/html/Klub.html bedzie wiecej jak zeskanuje pozdawiam wszystkich
Recommended Posts