zadziorny Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Może jeszcze coś w temacie "sceny łóżkowe" :roll:. Oto starsza siostra Trudzi, Abba zakopuje swoje wędzone ucho w pościeli: :cool1: :lol: ;)
Powla Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Tak więc teraz ja się przedstawię :) Moje imię to Paula i mieszkam w niewielkiej miejscowości na śląsku - w Pszczynie (trasa Bielsko-Katowice jak co ;) ) i jestem posiadaczką nierodowodowego rozbójnika Westa - Odiego. Odie ma aktualnie 1 rok i 5 miesięcy :evil_lol: oto nasze fotki :) Ja i Odie (wówczas 9-tygodniowy) 'Pobaw się ze mna!' Rozpieszczony do granic możliwości :diabloti: Tu też :diabloti: Pozdrawiamy :)
Ziomalka Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Witamy w gronie terierów! :multi: A gdzie tam rozpieszczony:angel: , u nas to norma:diabloti: , po prostu kochany!:loveu: :loveu:
gryffindor Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Witajcie! Jestem na forum od dzisiaj wiec tez sie przedstawię. Chociaz z paroma osobami juz sie znamy.... No ale oficjalnie : Nazywam sie Agnieszka Kryszak i mam 6 westików ( to tylko kwestia czasu..... ich liczba rosnie w równym tempie) To moja piatka Od lewej: ROB - zwany Bobkiem, TORNADE- w domu Świnka ,UP'TO'DATE czyli Norka , SPEEDY- hm... Speedy i U ARE - dumny TYGRYS. dodatkowo najmłodsza dziewczynka, której jeszcze nie było nawet w planach , podczas robienia zbiorowej fotki - PIXI , a oficjalnie MY MIRACLE: I jeszcze ja...... a na koniec..... juz bardzo zdyscyplinowana szóstka w komplecie.........
Ibolya Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Powla, gryffindor : witajcie w klubie. Miło Was poznać. Zdjęcia piękne.
scottieserwis Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Również witam Paule - bom jo je tyż ze Śląska :) ino jo je z Raciborza i tak naprawdę nie mówię po Śląsku (dopiero się ucza :P) I witam Gryffindor zwaną Agnieszka :):):):):) :multi: milo Cię i na tym forum spotkać ;)
Nitencja Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Coraz wiecej osob :) super. Gryffindor i Powla mam nadzieje ze bedziecie tu czesto zagladac :)
scottieserwis Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Życzę wszystkim DOGOMANIAKOM Szczęsliwego Nowego Psiego Roku oby byl tak psi jak nie byl jeszcze 9obfity w ilość psów) pelnego sukcesów hodowlanych i wystawowych :) no i szmapańskiej imprezy i malego kaca :multi: :multi: :multi:
zadziorny Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Witamy Powla i gryffindor :lol: :multi:. Witomy po naszymu czyli po ślonsku :lol:. Scottieserwis nie godej mi sam gupot, że sie dopiyro uczysz bo przeca żech Cie słyszoł na wystawie w Raciborzu ;)
borsaf Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Witam Wszystkich rerieromaniakow serdecznie! Milo sie czyta gware i szkoda, że w potocznej mowie juz sie rzadko słyszy. Nawet nasze Tej poznanskie zaniklo. Niestety wyparte zostalo przez .....
zadziorny Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Wszystkim dogomaniakom życzymy szampańskiego SYLWESTRA oraz Szczęśliwego Zapsionego NOWEGO 2006 ROKU :BIG: :laola: :knajpa: :drink1:
Ali26762 Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Niech taneczny, lekki krok Będzie z Wami cały rok, Niech prowadzi Was bez stresu Od sukcesu do sukcesu :cunao:
coztego Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 zadziorny napisał(a):Witomy po naszymu czyli po ślonsku :lol:. Nasz grupa rośnie w siłę! :multi: Powla- gratuluję pięknego miasteczka! :)
Powla Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 hehe :) A dzięki temu że nie chce się drogowcom dróg odśnieżać to jest jeszcze ładniejsze :evil_lol: a co do ślonskiego ;) niestety po ślonsku mówić (godoć ? :D) nie umiem :P chociaż mieszkam tu... ok 12 lat :roll: a nie umiem gdyż cała moja rodzinka pochodzi z centrum ;) i nikt mnie nie naumiał :(
hana Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 :loveu:witam wszystkich "teririerolubów"; na imię mam Hanka,mieszkam w Gdyni, od 9 lat jest ze mną:diabloti: szalony westik Pancer; fotki będą jak "obsługa techniczna "będzie miała czas; z okazji Nowego Roku życzę wszystkim wielu miłych chwil z czworonożnymi towarzyszami:lol:
aga_ostaszewska Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 hana: Witamy serdecznie na Dogo! No i zapraszamy do plotkowania i wklejania fot!
gryffindor Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Witam Hanę, "znajoma" z forum westikowego:lol:
scottieserwis Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 No właśnie westie forum się kłania ;) a teraz fotki fotki fotki !!!!!!!!!!!!!!!!! nie ma obijania się :cool3:
zadziorny Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Nitencja ale kumple :lol: :roll: :loveu:, super foty :thumbs: :multi:
INA Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Nitencja - widzę że masz zgodną i kochającą się rodzinkę:cool3:;) - słodkie foty:lol:
Recommended Posts