Gisic87 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Cały czas śledzę losy Frelci tylko nic nie piszę bo co tu pisać podnoszenie nic nie daje niestety:-( Ja Frelci do siebie zabrać nie mogę bo ojciec wrócił z niemiec i tymczasy się skończyły. Wiem że w połowie września znów ma jechać więc ewentualnie Frelunia mogłaby zamieszkać u nas jeśli nic nam nie dojdzie tyle że ja w bloku też mieszkam jednak poza 2 sąsiadami reszta jest wyrozumiała ale do tego czasu jeszcze sporo minie i może Frelcie przyjmie ktoś do siebie Quote
_bubu_ Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 ihabe napisał(a):Czuję się okropnie ale nie mam wyjścia. Właściwie to czuje się jak kat. Nawet Piotruś mówi, że nie nadajemy się na DT gdyz za bardzo przeżywamy to co się dzieje. Nie muszę chyba mówić co czuje nasza Monia? To bardzo złe, ja jestem złą matką, że pozwalam aby tak się działo i cierpiało tyle osób:-(:-(:-( Tylko tak to właśnie niestety jest , że tylko osoby które tak te sprawy przeżywają decydują się na przyjęcie takich biedaków pod swój dach.. Ci którym przyszłoby takie rozstanie łatwo , prawdopodobnie by się w ogóle nie zdecydowali na pomoc.. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Kochana mordeczka... :( Ciekawe, czy zrozumie co się stało... :( Quote
Doda_ Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 czytam czytam i nie wiem czy dobrze zrozumialam szukacie innego dt dla freli do wiosny ? wiosną wroci do ihabe do ogrodu? Quote
_bubu_ Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 tak, ihabe planuje kupić dom z ogrodem na wiosnę, wtedy będzie mogła znowu zabrać Frelcię. Ona teraz pilnie potrzebuje domu tymczasowego właśnie najlepiej z ogrodem. Jest już w lecznicy na hotelu bidulka :( Na pewno tęskni. Quote
ihabe Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 My też bardzo tęsknimy, bardzo :-(:-(:-( Wchodzę do pokoju a tu puste miejsce:placz::placz::placz: Zaraz przyjedzie Monisia i to dopiero będzie rozpacz :-(:-( Frelcia nie może chodzić po schodach ani też po kafelkach, gdyż się bardzo ślizga na nich. U nas na korytarzu w bloku wszędzie są kafelki, jak pada deszcz to ostatnio dla Frelci było ciężko nawet przejść do windy. Musi wię mieć dom z ogrodem, gdzie przejdzie szybko i bez problemu. Frelciu, jesteśmy myślami z Tobą i proszę czekaj spokojnie...... Quote
_bubu_ Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Frelcia jest grzeczna i spokojna jakby rozumiała , że tak musi być, że to tylko tymczasowa zmiana i że wróci do Was. Quote
ihabe Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Bardzo smutno i pusto jest bez Babci Frelci u nas :-( Cały czas o niej myślimy, psiaki też jakieś takie smutne dzisiaj:-( Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Doda_ napisał(a):a może hotelik dla frelci ? właśnie, ja się deklaruję na wpłaty co miesiąc , może ktos jeszcze i by sie uzbieralo na hotelik? Quote
_bubu_ Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Frela jest w lecznicy na hotelu, nie mamy tu innego miejsca, w którym moglibyśmy ją codziennie doglądać. Koszt to 15zł na dobę. Quote
_bubu_ Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 niunia w nocy otworzyła sobie drzwi i zwiedzała lecznicę, zapewne szukała towarzystwa bidulka. Dzisiaj pobrano krew do badania kontrolnego. Quote
ihabe Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 _bubu_ napisał(a):niunia w nocy otworzyła sobie drzwi i zwiedzała lecznicę, zapewne szukała towarzystwa bidulka. Dzisiaj pobrano krew do badania kontrolnego. och maleńka :-(:-(:-( Quote
peate Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 oj Frelciu, Frelciu :-( i co z Tobą bidulko dalej będzie :roll: oby tylko się nam nie załamała do końca ... (tfu, tfu, tfu) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 A to musieli mieć niespodziankę weterynarze rano :evil_lol: Kochana Frelcia... :( Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 mam nadzieję, że nie wejdzie jej w nawyk co noc eskapada. Quote
_bubu_ Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Drzwi na szczęście są zamykane na klucz. wyniki z badań wątroby są troszkę lepsze niż poprzednie ale Frela musi zajadać karme Hepatic Royala . Bardzo jej smakuje. Wyszła natomiast leukocytoza i niunia musi teraz dostawać antybiotyk. Quote
ihabe Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 mam nadzieję, ze to nie jest niebezpieczne:-( Za tydzień powinnam mieć wyniki cytologii guza od Frelci. całusy dla babci z klasą:loveu::loveu: Quote
Doda_ Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 ihabe napisał(a): całusy dla babci z klasą:loveu::loveu: oj babcia? :mad: Quote
togaa Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Może ktoś miałby mozliwośc zrobienia bazarku dla Frelci ? Z finansami babci krucho. Każdy dzień pobytu w lecznicy kosztuje a teraz ta specjalistyczna karma...:shake: Quote
ihabe Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Frelciu piękna :loveu::loveu::loveu: Cudownie znów spojrzeć w te Twoje śliczne bursztynowe oczka:loveu::loveu::loveu: Monia szykuje dla Ciebie bazarek, ale musisz jej dać trochę czasu, bo z rozpaczy, że Cię nie ma jest bardzo smutna:-(:-(:-( Quote
togaa Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Jest prześliczna, zadbana,błyszcząca......Oczyska takie bystre...Gdyby nie zęby, nie widać że to starszy pies... Pazurki ma troche za długie....Nie przeszkadzaja jej w chodzeniu? Quote
Recommended Posts